De bedste CROSSTRAINERE

Crosstrainer – Se vores bud på de 5 bedste crosstrainere

Leder du efter den helt rette crosstrainer til dine behov? Så behøver du ikke lede længere! Hos Fitnesshelp.dk har vi brugt adskillige timer på at reseache uvalget af crosstrainere, så vi her på siden kan præsentere dig for vores bud på de 5 bedste. Vores automatiske prissammenligner sørger tilmed for, at du får vist de bedste aktuelle priser på tværs af forhandlere.

Træning på en crosstrainer er effektiv og skånsom mod muskler og led. De bedste og mest skånsomme crosstrainere kan nedsætte belastningen på muskler og led med op til 200% – vel at mærke uden du går glip af alle fordelene ved at træne; bedre form, højere kalorieforbrænding, sundere krop m.m.

På en crosstrainer får du trænet og styrket hele kroppen, hvilket eksempelvis ikke er tilfældet med andre former for cardiotræning som f.eks. løb eller cykling på en motionscykel. En crosstrainer er derfor perfekt til dig, som vil have mest mulig træning ud af mindst mulig tid. 

Vores bud på de 5 bedste crosstrainere

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 5 bedste crosstrainere. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver crosstrainer finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

TITAN LIFE Athlete C55
Solid crosstrainer i høj kvalitet

Derfor anbefaler vi denne ✓

Titan Life Athlete C55 Crosstrainer
Forhandler Totalpris Læs mere
3.740,00 DKK Besøg butikken
3.999,00 DKK Besøg butikken
4.499,00 DKK Besøg butikken
4.499,00 DKK Besøg butikken

Computer giver dig overblik over din træning

Hvis du har et mål med din træning, fx at tabe et par kilo, kunne købe x-antal kilometer eller noget tredje, er det en fordel, hvis du kan følge med i din træning og eventuelle fremskridt. 

TITAN Life crosstrainer er født med en smart indbygget computer, som tracker de mest interessante data om din træning. Computeren måler tid, distance, kalorieforbrænding, puls, kropsfedt m.m. 

Du vil med sikkerhed opleve, at det gør noget godt for motivationen og gejsten, når du kan aflæse dine træningsresultater.

God til træning derhjemme

Hvis du leder efter en god crosstrainer, som er af høj kvalitet og som ikke nødvendigvis koster dig en månedsløn, giver det god mening at overveje TITAN Life C55.

Kvaliteten og funktionaliteten på denne maskine kan ikke helt måle sig med den, som du måske kender fra dit lokale fitnesscenter, men for langt de fleste mennesker, er denne maskine dog alligevel mere end tilfredsstillende. Skal du have en crosstrainer, som kan matche maskinerne i danske træningscentre, skal du betale væsentligt mere end prisen på denne. 

Behagelig at bruge

Du er garanteret en effektiv men behagelig træning, hvis du vælger at foretage cardio på denne crosstrainer fra TITAN, hvor der er gjort meget ud af, at gøre træningen komfortabel. 

Først og fremmest får du en skridtlængde på 40 cm, hvilket er ganske fornuftigt. En lang skridtlængde gør, at du bedre kan bevæge dig og træde i pedalerne. Den rigtige skridtlængde gør det mere behageligt at bruge crosstraineren, ligesom det giver bedre muligheder for effektiv træning af hele kroppen. 

Dernæst er træningen med TITAN Life behagelig, fordi den benytter et 8 kg tungt svinghjul som modstand. Svinghjulet sørger for, at modstanden er jævn og derfor behagelig. Når du skal træne hård og virkelig vil have noget ud af din tid på maskinen, kan du skrue op for modstanden, så det kræver flere kræfter at træde i pedalerne.

Modstanden justerer du nemt fra håndtaget, hvor du kan vælge mellem 15 niveauer. Modstanden øges ved hjælp af magneter, som sørger for at bremse svinghjulet. Magnetisk modstand er altid at foretrække, da det giver mindst mulig støj og slidtage. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 156 x B: 72 x H: 169 cm
 • Skridtlængde: 40 cm 
 • Vægt: 55 kg
 • Maksimal brugervægt: 120 kg
 • Modstandsniveauer: 15 stk. 

Sole E35 2020 crosstrainer
Prisvindende crosstrainer

Derfor anbefaler vi denne ✓

Sole E35 2020 crosstrainer
Forhandler Totalpris Læs mere
12.900,00 DKK Besøg butikken

Kåret som bedst i test

Vi kan på det varmeste anbefale Sole E35 crosstrainer til alle, som er seriøse omkring deres træning. Det er dog ikke kun os her hos Fitnesshelp.dk, som er begejstrede, for den smarte crosstrainer får masser af hæder fra andre medier. 

 Sole E35 er blandt andet kåret som bedst i test hos det svenske testmedie ‘Bäst-i-test.se’, som giver maskinen topkarakter. Ligeledes udråber adskillige amerikanske medier denne crosstrainer som en af de absolut bedste på markedet. 

Lydløs og behagelig 

Denne crosstrainer fungerer ved hjælp af et enkelt stort svinghjul og fire små, som glider blødt og behageligt på skinner. Resultatet er, at hvert eneste skridt du tager, føles blødt, lækkert og naturligt. Maskinen er tilmed næsten lydløs, så du kan træne når det passer dig, uden du forstyrrer boligens andre beboere. 

Pedalerne på Sole E35 fortjener også massevis af ros. Disse er nemlig ergonomisk udformet i samarbejde med fysioterapeuter, så de giver mindst mulig belastning på dine ankler og knæ. Udover at risikoen for skader minimeres, får du også en eminent komfort, fordi du kan justere pedalerne i 3 forskellige niveauer.

Sole E35 Crosstrainer Front

Elektromagnetisk modstand

Modstanden i maskinen kommer fra elektromagnetisme, hvilket minimerer slid og øger holdbarheden på denne crosstrainer. Du styrer nemt modstanden fra håndtaget og selv når du tramper derudad, kan du øge eller sænke belastningen.

Skal træningen være ekstra hård, kan du justere på rampevinklen, som kan vinkles på helt op til 30 grader. Dette gør ikke blot træningen mere effektiv, men gør også, at du bedre kan træne forskellige dele af din underkrop.

Adskillige smarte og praktiske funktioner

Du får ikke blot en yderst velfungerende crosstrainer, hvis du vælger at spendere penge på Sole E35 – du får også en lang række smarte og praktisk funktioner, som godt nok er mere ‘nice’ end ‘need to have’, men som alligevel gør, at denne crosstrainer er noget helt særligt.

Du får blandt andet følgende fede funktioner:

 • 7.5″ LCD-skærm
 • Indbygget blæser
 • Pulsbælte
 • Pulsmåler i håndtagene
 • Indbyggede højttalere
 • Bluetooth til tilslutning af smartphone
Guide til de bedste crosstrainere

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 209 x B: 79 x H: 170 cm
 • Skridtlængde: 51 cm 
 • Vægt: 105 kg
 • Maksimal brugervægt: 170 kg
 • Modstandsniveauer: 20 stk. 

Masterfit TP500
Solid og driftsikker crosstrainer til rimelige penge

Derfor anbefaler vi denne ✓

Masterfit TP500 crosstrainer
Forhandler Totalpris Læs mere
4.995,00 DKK Besøg butikken

Du får meget for dine penge

Masterfit TP500 kan naturligvis ikke måle sig 1:1 med de store og væsentligt dyrere crostrainers, som du kender fra fitnesscentre – men det er overraskende tæt på! 

Den lækre og og velfungerende crosstrainer er en af de absolut bedste i prisklassen og kan tilmed bide skeer med nogle af de dyrere modeller. Skridtlængden er på hæderlige 40 cm, konstruktionen er solid og så er maskinen udstyret med små hjul, så du let kan flytte rundt på den.

Vil du have meget for dine penge, bør du derfor overveje denne crosstrainer, som ikke blot fungerer, som den skal, men som også kommer med en række smarte funktioner, så du kan få endnu mere ud af din træning. 

Den indbyggede computer gør træningen bedre

Den indbyggede computer, som befinder sig lige foran brugeren, er nem at betjene – selv når du spæner afsted som var du en gazelle med en sulten løve i hælene. 

På computeren kan du justere modstanden i 16 niveauer eller vælge mellem et af de 12 forprogrammerede træningsprogrammer (du kan også lave dit eget program, hvis du har lyst til det). 

Computeren kan lagre informationer for op til 4 forskellige brugere, så hvis I er flere i husstanden, som skal benytte den smarte crosstrainer, er det nemt at skifte mellem profiler, så maskinen er indstillet brugeren unikke behov. 

Den indbyggede computer kan desuden vise følgende data om din træning:

 • Tid
 • Distance
 • Hastighed
 • Puls
 • Kalorieforbrænding
 • Intensitet

Hvis du er i tvivl om din egen form, kan du bede computeren foretage en formtest på dig, hvor du vil få testet din kondition.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 165 x B: 62 x H: 157 cm
 • Skridtlængde: 40 cm 
 • Vægt: 51 kg
 • Maksimal brugervægt: 135 kg
 • Modstandsniveauer: 16 stk. 

Reebok Crosstrainer GX40S
Solid og driftsikker crosstrainer til rimelige penge

Derfor anbefaler vi denne ✓

Reebok Crosstrainer GX40S
Forhandler Totalpris Læs mere
4.998,00 DKK Besøg butikken
5.089,00 DKK Besøg butikken
5.499,00 DKK Besøg butikken
5.699,00 DKK Besøg butikken

Støjsvag crosstrainer

Medmindre du bor alene, skal en crosstrainer til hjemmet helst ikke støje – i hvert fald ikke så meget, at det generer de andre beboere i huset. Du slipper dog for at bøvle med klager fra de andre i husstanden, hvis du investerer i Reebok Crosstrainer GX40S, som er yderst støjsvag.

Når crosstraineren fra Reebok er lydsvag, er det først og fremmest fordi, den er godt skruet sammen, så der ikke er løsdele, som rasler og skramler, når du træner. Derudover kan denne crosstrainer justeres efter gulvniveauet, så den står stabilt og dermed ikke vipper og rokker under brug.

Reebok Crosstrainer GX40S benytter elektromagnetisme som modstand/bremse, hvilket mindsker støj og slid.

Stor og lækker skærm

Lad blot brillerne ligge i på bordet, for dem bliver der med sikkerhed ikke behov for. Når du skal aflæse dine træningsdata, såsom hastighed, kalorieforbrænding og modstandsniveau, kan selv de dårligst seende være med.

Crosstraineren fra Reebok er nemlig udstyret med en stor 5.5″ tommer skærm, hvor alt interessant data fremgår. 

Lige under skærmen finder du knapperne, som benyttes til at vælge mellem træningsprogrammer og justere modstanden. 

Maskinen har hele 20 programmer, så du kan holde træningen spændende og dermed give motivationen et nøk opad. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 135 x B: 72 x H: 169 cm
 • Vægt: 55 kg
 • Maksimal brugervægt: 120 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk. 

Bowflex Max Trainer M3 crosstrainer
Avanceret crosstrainer og stepmaskine i én

Derfor anbefaler vi denne ✓

Bowflex Max Trainer M3 crosstrainer
Forhandler Totalpris Læs mere
11.995,00 DKK Besøg butikken
11.995,00 DKK Besøg butikken
18.000,00 DKK Besøg butikken
18.399,00 DKK Besøg butikken

Klar træningen på blot 14 minutter

Bowflex Max Trainer M3 crosstrainer er til dig, som gerne vil i form, men som ikke har tid eller lyst til at bruge et par timer på træningen dagligt.

Grundet sin unikke konstruktion og et særligt træningsprogram, kan du faktisk overstå dagens træning på beskedne 14 minutter. Under intervaltræningen, får du rørt store dele af kroppen og så kan du endda forvente at forbrænde op til 2.5 gange flere kalorier pr. tid, sammenlignet med træning på et løbebånd.

Selv efter de 14 minutters træning er klaret, kan du forvente en øget forbrænding i din krop. Det særlige træningsprogram er nemlig skabt til at sætte skub i efterforbrændingen, så du vil opleve en øget forbrænding i helt op til et døgn efter end træning.

Ekstra effektiv træning af overkroppen

En crosstrainer træner hele kroppen, så det ikke kun er dine ben, men også arme, ryg, skuldre osv., som styrkes og motioneres. 

Med crosstraineren fra Bowflex får du naturligvis også trænet både under- og overkrop, og særligt sidstnævnte bliver trænet i ekstra høj grad. Ifølge producenten træner Bowflex Max Trainer M3 overkroppen op til 80% mere effektivt end traditionelle crosstrainere.

Hvis både din øverste og nederste halvdel skal i form – og gerne på så kort tid som muligt – er der ingen vej udenom denne fremragende crosstrainer.

Den fylder overraskende lidt

Den smarte maskine er perfekt til træning i hjemmet, da den fylder væsentligt mindre end løbebånd og andre crosstrainere. Hvis der er lidt småt med pladsen i hjemmet, eller du bare ikke gider glo på et ordentligt skrummel af en maskine, er det værd at overveje den relativt kompakte crosstrainer fra Bowflex.

Med tanke på hvor effektiv og smart denne crosstrainer er, kan det virke utroligt, at den ikke fylder mere. Men det gør den altså ikke. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 117 x B: 64 x H: 160 cm
 • Vægt: 65 kg
 • Maksimal brugervægt: 136 kg
 • Modstandsniveauer: 8 stk. 

Vil du se flere crosstrainere?

Hvis ingen af ovenstående crosstrainere – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af det samlede marked. Der er derfor mange flere crosstrainere derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Få hjælp til køb af alt fitnessudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af neopren-håndvægteboksepuder, pulsure, kettlebells, romaskiner, sjippetov, skridttællere, stepmaskiner, træningsbænke og yogamåtter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen