Guide til valg af motionscykel

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
Odin 8 - De bedste motionscykler

ODIN B800

God til prisen

Masterfit TP200

Alternativ
odin-a10 airbik - De bedste motionscykler

ODIN A1000

God til prisen

Masterfit TP200

Vores favorit
Odin 8 - De bedste motionscykler

ODIN B800

Alternativ
odin-a10 airbik - De bedste motionscykler

ODIN A1000

En motionscykel er et perfekt redskab for dem, der – på en effektiv og underholdende måde – ønsker at komme i god form. Med en sådan cykel kan man nemlig træne både styrken i sine ben samt ens overordnede kondition. 

Et stort plus ved en motionscykel er, at træning på en sådan er væsentlig mere skånsom for kroppen end mange andre træningsformer. Blandt andet derfor benyttes motionscykler også ofte i forbindelse med genoptræningsforløb.

Flere og flere investerer i en motionscykel til privaten, og hvis du også overvejer dette, er du landet det helt rette sted. 

I artiklen her har vi nemlig – med afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og en minutiøst finkæmning af det samlede marked – fundet frem til vores bud på de 7 bedste motionscykler. 

I udvælgelsesprocessen har vi lagt vægt på følgende parametre: Kvalitet, funktionsmuligheder, komfortvenlighed, pris, brandets ry og brugervenlighed. 

Vores bud på de 7 bedste motionscykler

Herunder følger vores bud på de 7 bedste motionscykler. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte cykler rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe den motionscykel, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Masterfit TP200

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Motionscyklen her er indehaver af titlen som testvinder. Nærmere bestemt i en test af prissammenligningssitet Pricerunner. 

Da de testede motionscykler i 2020, scorede banditten her 4,5 stjerner, hvilket var tilstrækkeligt til en førsteplads i testen. 

Hos Fitnesshelp.dk forstår vi udmærket godt, hvorfor lige netop Masterfit TP200 løb med den fornemme hæder i Pricerunners test. Der er nemlig tale om en motionscykel, der leverer på stort set alle vigtige parametre, og så er prisen ovenikøbet mere end fair. 

Med avanceret, men brugervenlig træningscomputer 

Mellem styret på motionscyklen befinder der sig en træningscomputer, hvorpå man kan vælge mellem et utal af spændende og udfordrende træningsprogrammer. Træningscomputeren byder på mange valgmuligheder, hvorfor det ikke er helt skævt at betegne den som værende en smule avanceret.

Trods det avancerede islæt er computeren faktisk yderst let at navigere rundt på, hvilket vidner om, at produktionen af denne motionscykel har været assisteret af nogle meget dygtige UX-folk.

Det tager derfor ikke mange sekunder at lære, hvor og hvad man skal trykke på for at komme i gang med et af de mange inspirerende programmer, som cyklen byder på.

Få interessante data om din træning 

Når man motionerer, er det vigtigt med motivation. Hvad der fungerer motiverende, kan være forskelligt fra person til person. 

For nogle vil tanken om det velbehag, der venter efter endt fysisk træning, være den altoverskyggende motivation for at få pulsen op med jævne mellemrum. For andre vil den største motivationsfaktor være ideen om at kunne se resultater af sin træning. 

Rigtig mange sætter mål for dem selv, når de træner, og det anbefaler vi faktisk også, at du gør, da det, uanset om man er nybegynder eller øvet, altid er en styrke med noget at arbejde henimod. Dine mål bør naturligvis afhænge af den tilstand, du er i, inden du begynder at træne.

Hvis du de seneste år har levet af flødeskumskager og kun fået motion, når du er gået til og fra bageren, bør du naturligvis ikke sætte et urealistisk højt mål om at kunne cykle 100 kilometer med en gennemsnitsfart på 25 km/t inden for to måneder. Vær i stedet realistisk og sæt et mål, som det er sandsynligt, at du vil kunne nå med hårdt arbejde og flid.

Med til denne cykel følger et lækkert farvedisplay, der viser information om distance, hastighed, modstand, pulskontrol, recovery og fedtprocent. Dette display har rigtig mange forcer i forskellige sammenhænge. Dels kan informationerne fungere som motivationsfaktor i sig selv, da mange nyder og sætter pris på at få visualiseret, hvilken effekt deres energiudladning har.

Derudover kan dataene også være guld værd, hvis du er typen, der sætter mål for din træning. 

Disse data afslører nemlig, hvor tæt du er på eventuelle mål, mens træningen udspiller sig, og hvis dataene afslører, at du er på nippet til at indfri et mål, vil en sådan afsløring sandsynligvis kunne frigive energi og kræfter, som du ikke troede, at du havde, og som bliver afgørende for, at du når dit fastsatte mål.

Rigtig god komfort

At det tekniske spiller på en motionscykel er naturligvis fedt. Det er dog ikke tilstrækkeligt, at der blot er styr på den tekniske del, hvis en cykel skal kunne betegnes som værende rigtig, rigtig god. 

Skal den stemples med denne betegnelse, skal cyklen også levere varen inden for ‘komforvenlighed’, og det gør denne her model i allerhøjeste grad, og det er fedt!

Komfortvenligheden for en motionscykel er betinget af flere dele af cyklen. En af disse dele er styret. Dette skal – som det er på denne her – tilbyde et godt greb og meget gerne være nemt at vinkle til den ønskede stilling for forbrugeren.

Derudover er det vigtigt, at sadlen er behagelig at sidde på, og at denne byder på stor variation, når det kommer til justeringsmuligheder. Dette er vigtigt for, at enhver kan opnå den optimale siddestilling i enhver given brugssituation. Også i dette felt kan vi sætte flueben for denne cykel. 

Cool, ikke?

Kan bruges af både nybegyndere og øvede 

Cyklen byder på et utal af modstandsniveauer, hvilket er ganske afgørende for, at den med rette kan betegnes som en ideel motionscykel for både øvede og uøvede cykelmotionister. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 91 x 58 x 152 cm
 • Træningsprogrammer: 16 stk
 • Vægt: 35 kg
 • Modstandsniveauer: 32 stk
 • Vægt svinghjul: 7 kg
 • Maks personvægt: 130 kg.

ODIN B800

Derfor anbefaler vi denne ✓

Odin 8 - De bedste motionscykler
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

ODIN B800 er en standhaftig konstruktion, hvor der samtidig er kælet for et elegant design og i den grad tænkt på forbrugeroplevelsen. 

Cyklens kraftige konstruktion bevirker, at den føles utroligt sikker og stabil, og at den kan håndtere en maksimal brugervægt på hele 150 kg. 

Netop derfor er denne motionscykel særligt populær hos det overvægtige segment. Langt størstedelen af dem kan nemlig bruge cyklen.

Selvom du ikke vejer 150 kg, kommer cyklens robusthed dig stadigvæk til gode. Den vil nemlig føles væsentlig mere stabil end mange af dens sidestykker.

Populær hos de ældre 

Cyklen er ikke kun populær hos de overvægtige. Også seniorerne elsker denne motionscykel, og det er der flere årsager til. 

En af disse er, at den er meget let at betjene. Selvom du ikke skulle være særligt teknisk ferm, lover vi dig, at du hurtigt lærer at betjene ODIN B800’s fine digitale skærm samt cyklens analoge betjeningsmuligheder, der blandt andet involverer justering og tilpasning af sadel. 

En yderligere årsag til populariteten hos det ældre segment er cyklens lave indstigning (22 cm).

Som ung, hvor leddene og knoglerne er friske, er det ikke noget problem at kravle op på en høj cykel, men som senior, hvor man som regel døjer med lidt stive led, kan det være en umulig kamp at betjene cykler med høj indstigning. Derfor anbefaler vi enhver senior, der ønsker at komme i form, at kigge i retning af motionscykler med lav indstigning.

I øvrigt er det ikke kun senior-segmentet, der sætter pris på denne cykels lave indstigning. Også yngre mennesker, der genoptræner, begejstres af dette særtræk.

Tilslut din tablet til motionscyklen

ODIN B800 er udstyret med Bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at tilslutte din tablet til cyklen. 

Tilslutning af din tablet giver dig en masse gode muligheder inden for træningsprogrammer, indsamling af statistik samt meget, meget mere.

Mange justeringsmuligheder 

Både sadlen og styret kan justeres og tilpasses efter forbrugerens præferencer på denne motionscykel. 

Uanset om du ønsker at træne i en oprejst stilling, eller du foretrækker en fremadlænet træningsstilling, vil du kunne indstille sadlen samt styret på en måde, der tilgodeser dine ønsker.

Sadlens maksimale højde er 102 cm, hvilket vil sige, at selv personer over 2 m vil kunne sidde formidabelt på denne cykel. Den laveste sadelhøjde er 82 cm, og det betyder, at end også børn vil kunne sidde komfortabelt på modellen her.

Udstyret med smart computer 

Som vi kort har været inde på tidligere, er ODIN B800 udstyret med en fin digital skærm, som er meget nem at betjene. 

Skærmen kan vise dig interessante data omkring din træning. 

Eksempelvis vil du via skærmen kunne opnå informationer om tid, puls, hastighed, distance, watt og kalorieforbrænding. 

På toppen af skærmen er der et USB-stik, hvilket giver dig mulighed for at oplade din telefon eller tablet, mens du træner. 

Meget komfortvenlig 

Vi gætter på, at du – med det du indtil videre har læst om ODIN B800 – allerede er ret så begejstret for denne cykel, og at du næppe bliver mindre begejstret, når du læser afsnittet her, der beskæftiger sig med cyklens komfortvenlighed.

Denne del er der nemlig også i den grad styr på, hvilket i høj grad skyldes cyklens dejligt store og bløde sadel, som man kan sidde på i rigtig mange timer, før ømheden melder sig.

Sadlen bærer dog ikke hele ansvaret for cyklens høje niveau af komfortvenlighed. Også justeringsmulighederne for styret spiller ind relativt stor rolle. 

Det samme gør i øvrigt pedalskoen, som er kendetegnet ved en stor, behagelig trædeflade samt et justerbart bånd, som let kan tilpasses din fod, uanset om du har en lille prinsessefod eller en ordentligt Hagrid-fod. 

Praktiske oplysninger

 • Med holder til tablet eller telefon
 • Sadelhøjde: fra 82cm til 102cm
 • Transporthjul
 • Muligt at justere pedalsko med stor trædeflade på 16cm x 12cm
 • Selvrejsende pedaler:
 • Muligt at justere sadel 8cm frem og tilbage
 • Displaymodul dimensioner: 36 x 27 – Med 5,5” (12,5 x 6cm)
 • Afstandsjustering imellem sadel og styr: 40cm til 48cm
 • Indbygget USB lader til telefon og tablets
 • Indstigningshøjde 22 cm
 • Sadelstørrelsen er 25cm x 28cm. Den er udført med 2cm skumpude for ekstra komfort
 • Drivsystem: Remdrift.

Det siger forbrugerne

kilde: Apuls.dk

Steen Lauring
4/5

“Er absolut tilfreds… Super lækkert produkt…
Føles som samme kvalitet som dem man kan sidde på I fitness…”

Anne
5/5

“Fantastisk motionscykel til prisen! Jeg er virkelig overrasket over, hvor god den er, i forhold til andre motionscykler jeg tidligere har haft.”

Freemotion U8.1

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis du enten bestyrer et fitnesscenter eller blot er typen, der privat vil have det bedste af det bedste, så er Freemotion 8.1 motionscyklen for dig.

Her er nemlig tale om en stilren motionscykel produceret specifikt til centerbrug.

Ekstremt slidstærk og hårdfør 

Hvis du har været medlem af et fitnesscenter, så ved du, at et sådant besøges af rigtig mange trænignslystne folk hver eneste dag. Både maskiner, løbebånd og cykler bliver brugt rigtig mange af et centers åbne timer, og derfor stilles der særligt høje krav til det udstyr, som fitnesscentrene investerer i, når det kommer til hårdførhed. 

Udstyret skal nemlig i den grad kunne tåle at blive brugt!

Fitnessmaskiner og -udstyr, der er produceret specifikt til fitnesscentre, er derfor som regel meget hårdført og slidstærkt, hvilket også gælder for denne her fine motionscykel, som kan benyttes nærmest uendeligt mange timer, før den kalder på vedligeholdende aktiviteter.

For at underbygge ovenstående påstand kan vi informere om, at der er hele 7 års garanti på denne Freemotion 8.1’s ramme, og en så lang garanti gives kun, når producenterne er sikre på, at de har produceret et uhørt holdbart produkt.

Motionscyklens hårdførhed kan i høj grad tilskrives de kvalitetsmaterialer, som cyklen udgøres af. Der er tale om yderst robuste materialer, hvilket også kommer til udtryk i cyklens massive vægt på hele 69 kg. 

Grundet den høje vægt er motionscyklen ikke en ting, som man bare lige flytter med et snuptag. Det er naturligvis en ulempe, når man skal transportere cyklen, men så snart denne er blevet placeret på dens tiltænkte plads, er vægten udelukkende et stort plus. Den er nemlig afgørende for, at cyklen er uhørt stabil.

Kan bruges af svært overvægtige

Cyklen har en maksimal brugervægt på 181 kg, hvilket vil sige, at selv svært overvægtige vil kunne benytte den uden besvær.

Opnå en rigtig god siddestilling 

Sædet på motionscyklen kan justeres hurtigt og nemt, så alle – uanset kropstype – vil kunne opnå en rigtig fin siddestilling på cyklen.

Styret er desværre ikke justerbart, men derimod fast. Til gengæld er det udstyret med fire effektive puls-censorer, der giver et præcist billede af forbrugerens puls, når denne pukler derudaf.

Lav indstigning 

Motionscyklen har lav indstigning, hvilket betyder, at også ældre og gangbesværede relativt let kan indfinde sig på cyklen. Dette havde ikke været tilfældet, hvis indstigningen var høj.

Med brugervenlig computerskærm 

Mellem styret er cyklen udstyret med en smart computerskræm. 

Skærmen har en fin størrelse, og de tal, som skærmen viser, er yderst letlæselige – selv for de nærsynede. 

Via computeren er det muligt at vælge en række forskellige træningsprogrammer, der kan fungere yderst motiverende. Ligeledes giver computeren dig indsigt i interessante data om din træning, såsom om din hastighed, dit tidsforbrug og din kalorieforbrænding.

Med 24 modstandsniveauer 

Cyklen er udstyret med hele 24 modstandsniveauer, hvorfor den kan byde på udfordring både for de uøvede og de rutinerede.

Udstyret med generator 

Du behøver ikke noget strømkabel til cyklen, da denne er udstyret med en generator. Dermed er der ikke noget krav om, at den skal placeres i nærheden af en stikkontakt.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 69 kg
 • Længde x bredde x højde: 138 x61 x148 cm
 • Modstandsniveauer: 24
 • Maks personvægt: 181 kg
 • Træningsprogrammer: 10 stk.

Abilica Premium UB BT

Derfor anbefaler vi denne ✓

motionscykler-abilica-premiumn-ub - De bedste motionscykler
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Motionscyklen her har rigtig mange forcer, og derfor fandt vi den decideret uundgåelig, da vi skulle sammensætte vores bud på de bedste motionscykler på markedet. 

Cyklen fortjener blandt andet ros, fordi den er kraftig og robust. Faktisk er den så robust, at den kan benyttes af personer, som vejer helt op til 200 kg. Dermed er det de færreste, som ikke vil kunne bruge denne motionscykel. 

Foruden cyklens robusthed er vi ret så begejstrede for dens EMS-system, der ved hjælp af elektromagnetisk modstand sikrer høj belastning og driftssikerhed. 

Hele 32 modstandsniveauer 

Motionscyklen byder på hele 32 forskellige modstandsniveauer, hvorfor man roligt kan konkludere, at cyklen er i stand til at udfordre både de øvede og nybegynderne.

Bluetooth-kompatibel 

Motionscyklen er Bluetooth-kompatibel, hvilket giver en række interessante muligheder. 

Eksempelvis bliver det muligt at anvende et utal af forskellige apps, for eksempel Fit Hi Way, hvor man kan lave sine egne ruter via Google Maps. 

Når man cykler de forskellige ruter, man har lavet, præsenteres man for billeder fra Google Streetview, samtidigt med at modstandsniveauet tilpasses efter ens omgivelser på en virkelighedsnær måde. Med andre ord byder appen på cykelsimulatoroplevelse i særklasse.

Som du nok ved, findes Google Maps og Streetview i hele verdenen, hvorfor de ruter, som du laver, ikke nødvendigvis skal ligge i Danmark. Har du en drøm om at prøve kræfter med de franske alper eller de amerikanske bjerge, vil du derfor også kunne gøre det via denne app. 

Med justerbart sæde

Motionscyklens sæde er dejligt behageligt. Det er hverken for blødt eller hårdt. Det er justerbart og kan med lethed tilpasses forbrugeren, så denne ender i en behagelig og komfortabel siddestilling.

Et yderst mobilt produkt 

Rigtig mange motionscykler er lidt uhandy og besværlige at flytte, men det gælder ikke for denne her model, hvilket skyldes, at der medfølger kraftige transporthjul i PVC.

Derfor er cyklen særligt populær hos dem, der ønsker en mobil motionscykel, der kan flyttes fra rum til rum.

Med avanceret pulsmålingssystem 

Cyklen har indbyggede håndpulsmålere, hvorfor du altid vil kunne følge din puls’ udvikling, når du træner. 

Ydermere er det i den sammenhæng værd at nævne, at cyklen er kompatibel med pulsbælter, der bruger ukodet frekvens som Tunturi Pulsbælte og visse Polar-modeller.

Praktiske oplysninger

 • Længde x bredde x højde: 95 x 51 x 143 cm
 • Træningsprogrammer: 14 stk
 • Modstandsniveauer: 32 stk
 • Vægt svinghjul: 9 kg
 • Vægt: 46 kg
 • Maks personvægt: 200 kg

ODIN A1000 Airbike

Derfor anbefaler vi denne ✓

odin-a10 airbik - De bedste motionscykler
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Mens de foregående modeller i artiklen har været ret traditionelle motionscykler, kommer der her en lidt alternativ af slagsen. 

Motionscyklen her er inden for kategorien ‘Airbikes’, og i vores optik er netop denne model en af de absolut bedste airbikes, der findes.

Hvad er en airbike?

Airbike-genren er skabt efter et ønske fra crossfit-verdenen. I denne verden savnede man en motionscykel, der virkelig kunne presse forbrugeren til det ypperste.

Og netop det kan airbiken!

Det sker ved, at den forener den klassiske trædefunktion fra motionscykel-genren med bevægelige håndtag, som vi kender fra crosstrainere.

Ovenståenede bevirker, at rigtig mange kropsled og muskler aktiveres, når man benytter en airbike, hvilket fører til høj, høj puls, hvis man virkelig giver sig!

Modstanden på en airbike er luftmodstand, som man kender det fra romaskiner.

Den altoverskyggende fordel ved en træningsmaskine med luftmodstand er, at modstanden er naturlig. Med andre ord betyder det, at ved stilstand er modstanden hård, mens den aftager, når du kommer op i fart.

odin-a10-3-0-8-2-1500x1500

En airbike er perfekt for dig, der elsker udholdenhedstræning, hvor du presser dig selv til det yderste og skubber til dine grænser. Ligeledes er airbiken fremragende for dig, der gerne vil i god form og opnå vægttab.

En kraftig og robust cykel 

ODIN A1000 er bygget på et robust og kraftigt stel, der tåler høj belastning. Nærmest bestemt 150 kg.

Cyklens robuste konstruktion kommer særligt til udtryk i cyklens vægt, der er 50 kg. Dette er en ulempe, når cyklen skal flyttes, men en stor fordel, når den indtager dens tiltænkte plads, da den høje vægt sikrer, at den føles meget stabil.

Med smart computer

Mellem håndtagene på airbiken befinder der sig en computer, som viser interessante data om ens træning.

Dataene vedrører blandt andet tid, distance, hastighed, puls og kalorieforbrænding.

Med justerbar sadel 

Vi mennesker er meget forskellige kropsligt. Derfor er det meget vigtigt, at en sadel på en motionscykel kan justeres, så den kan tilpasses forbrugerens højde og drøjde. 

Da ODIN A1000  er en af de absolut bedste motionscykler, der findes, kan sadlen naturligvis også justeres og tilpasses forbrugeren. Dels kan den justeres i højden, men derudover kan den også justeres i forhold til dens retning.

Praktiske oplysninger

 • Bluetooth-kompatibel: Ja
 • Indstigningshøjde Medium
 • Vægt 50 kg

Finnlo Exum III

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Tyske Stiftung Warentest kårede i 2014 denne motionscykel som testvinder, og selvom 2014 er nogle år siden, og at konkurrencen på markedet i mellemtiden er blevet skærpet, er det ikke urealistisk, at motionscyklen også vil løbe med guldet i en lignende test i dag.

Motionscyklen leverer nemlig over hele linjen. Den har et smukt ydre, er komfortvenlig, byder på en masse nyttige funktioner og er tilmed robust.

Kan tilpasses enhver forbruger

Cyklen kan tilpasses enhver forbruger, hvilket skyldes cyklens justerbare styr og sadel.

Både styret og sadlen er yderst let at justere, så selvom du måske ikke er så praktisk anlagt, garanterer vi dig for, at du nemt vil kunne indstille enhederne, så de passer perfekt til dig.

Ergometer cykel

Der er tale om en ergometer cykel, hvilket betyder, at cyklens modstand opstår via elektromagneter.

Dette system sikrer et dejligt blødt og flydende tråd og fungerer meget, meget godt på netop denne her model.

Ganske robust

Cyklen er dejligt robust og stabil. Den vejer omkring 39 kg, hvilket er tilstrækkeligt til at undgå rystelser, når den er i brug.

Med brugervenlig computer

Mellem styret er motionscyklen udstyret med en fin lille computer, hvorpå man kan vælge mellem 18 forskellige træningsprogrammer. Programudbuddet er dejligt varieret, og der er både noget for dem, der ønsker intervaltræning, og dem, der ønsker at træne muskelmassen i benene.

Foruden muligheden for at vælge træningsprogrammer byder computeren på indsigt i interessante data om ens træning. Eksempelvis data om ens puls, og hvor mange watt man træder.

Praktiske oplysninger

 • Svinghjul: 8 kg
 • Ergonomisk saddel
 • Maks. brugervægt: 150 kg
 • Egen Vægt: 39 kg
 • 2 års garanti
 • Leveres usamlet

TUNTURI PLATINUM PRO

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

TUNTURI PLATINUM PRO er uden tvivl en motionscykel fra allerøverste hylde. 

Motionscyklen leverer nemlig varen, uanset om vi taler robusthed, funktionalitet, brugervenlighed eller komfortvenlighed. Derfor har den da også været uundgåelig for os, da vi skulle sammensætte vores oversigt over de – i vores øjne – bedste motionscykler.

Byder på hele 43 forskellige træningsprogrammer

Motionscyklen byder på hele 43 forskellige træningsprogrammer, som du let kan aktivere via skærmen, der er placeret mellem styrets håndtag. Denne skærm kan i øvrigt lidt mere magi, men det skal vi nok vende tilbage til.

Træn altid på dit eget niveau

Cyklens ergometer giver dig mulighed for at opbygge effekt i trin på fem watt. 

Denne sætning giver måske ikke så meget mening for dig, men budskabet er, at cyklens modstand altid kan tilpasses dit nuværende niveau og tråd.

Cyklen har i alt 58 modstandsniveauer. 

Damn, var? Det er mange, og derfor tøver vi ikke med at konkludere, at du altid vil kunne finde et modstandsniveau, der passer til dit nuværende energiniveau.

Få interessante data om din træning

Vi har allerede en gang bemærket, at der mellem styrets håndtag er placeret en skræm. 

Via knapperne under denne kan du – som sagt – vælge det træningsprogram, du ønsker at prøve kræfter med, men som sagt byder skærmen og de dertilhørende knapper på flere muligheder.

Eksempelvis kan skærmen også fodre dig med interessante data om din træning; det være sig blandt andet data om din puls, din tid, din hastighed og dit kalorieforbrug.

Praktiske oplysninger

 • Modstandsniveauer: 58 niveauer
 • Svinghjul: 16 kg
 • Egenvægt: 51 kg
 • Maks. brugervægt: 165 kg
 • Bremsesystem: Induktion.

Vil du se flere motionscykler?

Hvis ingen af ovenstående motionscykler – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere cykler derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Bliv klogere på andet end motionscykler

Motionscykler er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af skridtællere, træningstasker, balancebrætter, træningsmåtterfoamrollersløbebåndyogamåtter og håndvægte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige