Guide til valg af træningstaske

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Barbenders

God til prisen

Hummel Core

Bestseller

Nike · Academy Team

God til prisen

Hummel Core

Vores favorit

Barbenders

Bestseller

Nike · Academy Team

Når du skal i fitnesscenteret eller til en sportsaktivitet, er det vigtigt med en fin træningstaske, hvori du kan have det udstyr, du skal bruge. 

Når det kommer til træningstasker, er der en række krav og behov, som langt de fleste har. Disse er typisk, at en træningstaske skal være rummelig, holdbar og komfortvenlig. Derudover er der også en del, der stiller krav til de æstetiske forhold. Sagt på en anden måde: En træningstaske må meget gerne også være flot.

Markedet for træningstasker er enormt, og vi forstår godt, hvis du finder det en kende uoverskueligt at skulle dykke ned i dette for at finde den – for dig – perfekte træningstaske. 

Heldigvis behøver du ikke investere et utal af timer på at jagte den perfekte træningstaske, i og med du er landet på artiklen her. 

I denne præsenterer vi nemlig resultatet af vores dybdegående research-arbejde, hvor vi grundigt har sat os ind i markedet for træningstasker, hvilket blandt andet er foregået via læsning af diverse tests og forbrugeranmeldelser af træningstasker samt via læsning af et utal af produktbeskrivelser. 

I vores udvælgelse af de allerbedste tasker har vi særligt lagt vægt på følgende parametre: Rummelighed, komfortvenlighed, kvalitet, brandets ry og pris.

Vores bud på de 5 bedste træningstasker

Herunder følger vores bud på de 5 bedste træningstasker. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse. Ydermere finder du ved hvert bud en prissammenligner, så du – i tilfælde af at du er i købehumør – kan få den træningstaske, du forelsker dig i, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Barbenders Training Backpack

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 05:37:16

Denne fine træningstaske fra brandet Barbenders har vi selv haft fornøjelsen af at teste, og lad os bare allerede nu afsløre, at vi ikke har meget negativt at sige om tasken. Tværtimod!

Vores enorme begejstring skyldes blandt andet, at tasken er dejligt rummelig, yderst komfortvenlig, stilren i sit udtryk og fyldt med en masse smart, lækre detaljer. 

Super behagelig at have på

Træningstasken udmærker sig på flere forskellige områder, og et af disse er i forhold til komfortvenligheden, der er helt i top.

Den høje grad af komfortvenlighed skyldes særligt, at både bagsiden af tasken og den indvendige side af skulderstropperne er beklædt med et yderst behageligt blødt materiale, der gør, at tasken på ingen måde gnaver. 

Tværtimod føles den altid meget behagelig at have på – også når den er fyldt til randen med træningsudstyr.

Super rummelig

Foruden at være yderst komfortvenlig skal træningstasken roses for sin rummelighed. 

Tasken byder først og fremmest på en stor centralt placeret lomme, hvor du kan have alt dit træningsudstyr. 

Derudover finder du i toppen af tasken en relativt lille lomme, som er tiltænkt solbriller eller almindelige briller. Denne lomme er godt beskyttet via en hård overflade, der sikrer, at dine briller forbliver i sikkerhed, også selvom tasken skulle blive udsat for stød.

Foruden ovenstående lommer byder tasken på en række fine sidelommer, hvor du kan have værdier og lignende.

Du får adgang til de fleste af taskens lommer via lynlåse, der kører som smurt. 

Mange fede detaljer

Tasken har rigtig mange fede detaljer, hvoraf en stor af disse bidrager til at højne graden af komfortvenlighed og holdbarhed. 

En af de detaljer, vi mener, der i den sammenhæng er værd at fremhæve er taskens bund, som er kreeret af et læderagtigt materiale, som må siges at være yderst slidstærkt. 

Ydermere mener vi, at det er værd at fremhæve de mange justeringsmuligheder, tasken byder på. Disse gør, at tasken altid kan komme til at sidde behageligt og stabilt over ens skuldre.

Nike · Academy Team sportstaske

Derfor anbefaler vi denne ✓

Hvis du er på udkig efter en yderst rummelig træningstaske, hvor der – fra producenternes side – virkelig er tænkt på komfortvenlighed og det æstetiske udtryk, er træningstasken her fra det populære brand Nike ikke noget tosset valg.

Træningstasken, der er kreeret af 100 % polyester, måler 71 cm i længden og 36 cm både i højde og bredde.

Den byder på flere forskellige opbevaringsrum, hvor det særligt er værd at fremhæve hovedopbevaringsrummet, der er dejligt stort, og som utvivlsomt vil huse alt dit udstyr, uanset om du er på jagt efter en træningstaske til dine besøg i fitnesscentret, til fodbold, til håndbold eller noget fjerde.

Fås også i rød

Hvis du synes, at den sorte farve er en anelse for afdæmpet, kan vi glædeligt informere dig om, at træningstasken også fås i en super flot rød farve, som er lidt mere opsigtsvækkende.

Byder på fin komfortvenlighed

Tasken kan dels bæres i hånden, men også over skulderen. 

Uanset hvordan du vælger at bære tasken, kan du forvente en høj grad af komfortvenlighed, hvilket skyldes måden, hvorpå både hånd- og skulderstropper er udformet. Begge dele er nemlig kreeret af et blødt og behageligt materiale, der ikke gnaver i huden.

Gorilla Wear Jerome Gym Bag

Derfor anbefaler vi denne ✓

Hvis du investerer i denne super lækre træningstaske fra Gorilla Wear, får du en æstetisk nydelig taske, der byder på fem forskellige opbevaringsrum, som uden problemer vil kunne huse alt det trænings- og/eller sportsudstyr, som du ønsker at transportere i en taske.

5 fine rum

Som bemærket byder træningstasken på 5 fem forskellige rum, der fordeler sig så ledes:

  • Et rum på hver kortside
  • Et rum på langsiden
  • Et stort rum centralt
  • Et mindre rum indeni, som desuden er aftageligt.

Der er tænkt på det meste med denne taske

Træningstasken er en yderst gennemtænkt konstruktion, hvor der – fra producenternes side – i den grad er tænkt på praktikken, hvilket kommer til udtryk på flere forskellige måder.

Dels kommer det til udtryk ved, at der er lavet et rum, som er beregnet til træningssko. 

Dette rum er udstyret med et ventilerende net, der gør, at dine træningssko bliver luftet efter endt træning, hvilket mindsker risikoen for, at de kommer til at lugte surt. Noget, som træningssko, der opbevares i en træningstaske, ellers kan have en tendens til.

Fin komfortvenlighed

Træningstaskens komfortvenlighed er rigtig, rigtig fornuftig, hvilket skyldes, at den både byder på et dobbelt bærehåndtag og en skulderrem, der begge har dét til fælles, at de er kreeret af materialer, der føles ganske behagelige, og som ikke gnaver i huden.

Hummel · Core Sportstaske

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 05:37:16

Hummel har i mange år været et af de mest populære brands herhjemme, når det kommer til sportstøj og -udstyr.

Den enorme popularitet, som Hummel har opnået, skyldes utvivlsomt, at brandet på mange måder er blevet synonym med høj kvalitet og lækre design, og træningstasken her må siges at være en understregning af, at Hummel virkelig leverer varen, når kommer til det æstetiske udtryk og kvalitetsniveauet.

Et fint udseende 

Træningstaskens ydre er dejligt stilrent og af en karakter, der formentlig ikke skræmmer nogen væk. 

Man kan sagtens argumentere for, at udtrykket er på grænsen af det neutrale, og netop derfor appellerer træningstasken til begge køn og mange forskellige typer.

Fås i flere størrelser og farver

Uanset om du er på jagt efter en stor eller lille træningstaske, vil du formentlig kunne finde denne her model i en størrelse, der imødekommer dine krav og behov.

Træningstasken fås nemlig i et utal af forskellige størrelser. 

Ydermere fås tasken i mange forskellige farver, blandt andet sort, rød, mørkerød og blå.

Select Milano Round

Derfor anbefaler vi denne ✓

Størstedelen af de træningstasker, vi har anbefalet indtil nu, har været firkantede konstruktioner. 

Hvis en træningstaske med en firkantet konstruktion ikke lige er din smag, og du er mere til en rund model, er denne fine træningstaske fra det populære brand Select et rigtig, rigtig fornuftigt valg.

Ganske holdbar

Træningstasken udmærker sig blandt andet ved at være dejligt holdbar, hvilket i høj grad skyldes, at taskens bund er lavet af et yderst slidstærkt materiale.

Stort hovedrum

Tasken byder på en række forskellige rum, hvor det mest bemærkelsesværdige er det centrale hovedrum, der blandt andet er kendetegnet ved at være dejligt stort, hvorfor du formentlig uden besvær vil kunne have alt dit sportsudstyr i dette.

For enden af tasken finder du også et rum. Dette egner sig godt til værdigenstande og lignende.

Med både skulderstrop og håndtag

Som du kan se på billedet af tasken længere oppe, byder denne både på skulderstrop og håndtag, hvilket betyder, at du kan bære tasken på flere forskellige måder. 

Uanset hvilken måde du ønsker at bære tasken på, kan du forvente en høj grad af komfortvenlighed takket være velvalgte materialer til de områder af tasken, der kommer i berøring med kroppen, når tasken bæres på den ene eller anden måde. 

Vil du se flere træningstasker?

Hvis ingen af ovenstående træningstasker – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af det samlede marked. Der er derfor mange flere træningstasker derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Få hjælp til køb af alt fitnessudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af neopren-håndvægteboksepuder, pulsure, kettlebells, romaskiner, sjippetov, skridttællere, stepmaskiner, træningsbænke og yogamåtter.

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2024-07-12 05:37:16

Bedste priser

Last updated: 2024-07-12 05:37:16