Guide til valg af boksepude

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Abilica Punch and Kick

God til prisen

Simpel boksepude

Thaiboksning

Reebok Combat Thai

God til prisen

Simpel boksepude

Vores favorit

Abilica Punch and Kick

Thaiboksning

Reebok Combat Thai

En boksepude er et af de mest populære træningsredskaber blandt professionelle og amatør-boksere. Det er dog ikke kun blandt boksere, at en boksepude er populær. Også blandt almindelige motionister, der ønsker en varieret træning, er boksepuden et hit, hvilken uden tvivl skyldes, at en sådan pude indbyder til underholdende træning, der virkelig batter, når det kommer til at træne udholdenhed og cardio. 

I artiklen her får du kyndig vejledning og hjælp til at finde den boksepude, der passer allerbedst til dine ønsker og behov. Vores kyndige vejledning indebærer blandt andet, at vi fremhæver vores bud på de 7 bedste boksepuder. 

Disse bud tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og en minutiøs finkæmning af det samlede marked.

I vores udvælgelsesproces har vi særligt lagt vægt på følgende parametre: Kvalitet, materialevalg, pris, bekvemmelighed og producentens ry. 

Da vi bestræber os på at henvende os til både øvede og uerfarne motionister samt sportsfolk, har vi sørget for at sammensætte en liste med yderst forskelligartede boksepuder, så der både er noget for nybegynderne og de øvede. Værd at bemærke er det også, at vi både fremviser boksebolde og -sække.

Vores bud på de 7 bedste boksepuder

Herunder følger vores bud på de 7 bedste boksepuder. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte boksepuder rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe den boksepude, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Abilica Punch and Kick

Derfor anbefaler vi denne ✓

Abilica Punch and Kick boksepude - De bedste boksepuder

Abilica Punch and Kick-boksepuden har en rigtig fin størrelse, der indbyder til træning af både spark og slag. For at konkretisere er højden 130 cm, mens diameteren er 30 cm.

Boksepuden er en rigtig god allround-pude, der med stor succes og begejstring kan bruges af både nybegyndere og øvede. Prisen er ligeledes yderst skarp, da man får både høj kvalitet, en fin størrelse og et alsidigt produkt, hvis man investerer i boksepuden.

Hvilke materiale er der brugt?

Indholdet er af bomuld, mens overfladen består af kunstlæder af høj kvalitet. Kunstlæder har flere forskellige styrker. Dels er det æstetisk nydeligt, hvorfor det bidrager til et stilrent look for denne boksepude.

Derudover er det et behageligt materiale at slå på. Det er nemlig hverken for hårdt eller for blødt. 

Sidst, men ikke mindst er det slidstærkt, hvorfor dette – kombineret med bomulden som indhold og boksepudens stabile ophæng – er afgørende for, at denne boksepude kan betegnes som langtidsholdbar.

Længere end mange andre boksesække

Abilica Punch and Kick-boksepuden er længere end mange af dens alternativer. Vi har allerede været inde på, at boksepudens længde bevirker, at boksepuden egner sig til at modtage både slag og spark, men dette er ikke den eneste fordel ved, at boksepuden er relativt lang. En anden fordel er, at den let kan bruges af lave mennesker, og det er altså ikke givet for boksepuder!

Hvis du ikke måler mange centimeter vertikalt, vil mange af de kortere boksepuder formentlig føre til stor frustration for dig, da de vil befinde sig lige på grænsen af rækkevidden for enten dine slag og spark eller begge dele.

4 kæder til ophæng

Boksepuden kan nemt monteres til en krog i enten et lavt loft eller på et dertil egnet stativ. Der medfølger 4 kæder til ophæng.

Praktiske oplysninger

 • Højde / Diameter: 130 / 30 cm
 • Vægt: 40 kg

Everlast boksebold

Derfor anbefaler vi denne ✓

everlast-boksepude - De bedste boksepuder

Denne fine boksebold fra det anerkendte brand Everlast er et vaskeægte forbrugerhit, hvilket blandt andet kommer til udtryk på Amazon, hvor man både kan købe og anmelde produktet. I skrivende stund har produktet opnået en score på 4 ud af 5 stjerner.

Hos Fitnesshelp.dk er vi også ret så pjattede med boksepuden, som vi mener excellerer inden for hårdførhed, form og bekvemmelighed. 

Lavet af kvalitetslæder

Boksepuden er lavet af kvalitetslæder, hvilket både har æstetiske og praktiske fordele. Det æstetiske kommer til udtryk på billedet lidt længere oppe; man skal nemlig være programmeret ret så specielt oppe i hovedet, hvis ikke man synes, at boksepuden er flot og nydelig.

Materialets praktiske fordele vedrører i høj grad holdbarheden. Læder er nemlig et meget slidstærkt materiale, hvorfor denne boksepude kan klare flere tæsk end selveste Rocky uden at måtte lade livet.

Perfekt til træning af hurtige jabs

Boksebolden skal – foruden ovenstående – roses for at have en rigtig god afbalancering, som giver et perfekt og præcist rebound. Dette gør den særligt velegnet til træning af hurtige jabs. 

Praktiske oplysninger

 • Type: Speed ball
 • Mål
  • Længde: 22,8 cm
   Diameter: 15,2 cm
 • Montering: Vægophæng

Nordic Fighter Hanging MMA Dummy

Derfor anbefaler vi denne ✓

nf-mma-haning-sandbag - De bedste boksepuder

Last updated: 2024-07-12 05:59:45

Hvis du er MMA-udøver, er boksepuden her det perfekte valg for dig! 

Den vejer hele 50 kg og tager form som en menneskekrop, hvilket gør træning med den meget virkelighedstro. 

Effektiv til alsidig træning

Boksepuden har en rigtig fin størrelse og form, der gør den velegnet til forskellige typer af kontaktsportstræning.

Uanset om du ønsker at træne hurtige jabs, hårde spark, dybe uppercuts eller brydetag, vil boksepuden her være sublim, hvorfor vi ikke tøver med at stemple den som værende perfekt til alsidig kampsportstræning.

Bruges af professionelle

Boksepuden er af ekstraordinært høj kvalitet hele vejen rundt. Blandt andet derfor benyttes den da også af en del professionelle MMA-udøvere.

Selvom du ikke får penge for at udøve kampsport, vil du dog stadigvæk være mere end velkommen til at benytte denne boksepude. Den er nemlig også populær blandt amatører. Særligt hos de kampsportsamatører, der ønsker det bedste af det bedste.

Kan bruges til GnP-træning 

Som regel vil du formentlig træne med boksepuden, mens den hænger og dingler fra en krog. 

Muligheden for at fjerne kæderne til ophæng foreligger dog, og hvis du gør dette, er puden sublim til GnP-træning, altså Ground and Pound-træning.

Fås i flere størrelser

Foruden modellen, som vi her har fremvist, der måler 160 cm og vejer 50 kg, fås Nordic Fighter Hanging MMA Dummy i følgende mindre udgaver:

 • 25kg / 100cm
 • 32kg / 120cm
 • 40kg / 140cm

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 50 kg
 • Længde: 160 cm
 • Montering: Loft- eller vægophæng.

Simpel boksepude

Derfor anbefaler vi denne ✓

Simpel boksesæk
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis du er lidt i tvivl om, hvorvidt en boksepude er noget for dig, altså en investering du kommer til at bruge tilstrækkeligt meget, så er denne her model en, du bør overveje kraftigt. Det er den, fordi den er yderst prisvenlig! 

Det vil være ærgerligt at bruge en masse penge på en dyr model, hvis den alligevel bare kommer til at stå og samle støv. 

Er det en reel frygt, du har, så gå med en billig model som en slags test-pude, der kan gøre dig klogere på, hvorvidt en boksepude er noget, du får glæde af at have i privaten. 

Hvis det viser sig at være tilfældet, kan du altid på et senere tidspunkt opgraderer til en dyrere og bedre model.

Du skal selv fylde indhold i denne boksepude

Hovedårsagen til, at denne boksepude kan sælges til en så lav pris, som den kan, er, at den ikke indeholder noget fyld. 

Fyldet skal forbrugeren selv finde og stoppe i puden, og her er der faktisk frit spil for fantasien. Det betyder, at du vil kunne stoppe alt fra tøj, lagner og gulvtæpper til sand og jord i puden.

Dette særtræk har både sine fordele og ulemper. 

En åbenlys ulempe er, at det er med til at gøre boksepuden lidt mindre eksklusiv end mange af sine alternativer, mens en åbenlys fordel er, at pudens vægt og hårdhed let kan tilpasses forbrugerens ønsker og behov. Det handler i bund og grund bare om at finde materialer i den vægt og med den hårdhed, som man nu engang ønsker.

Med til puden følger en tom sandsæk. Hvis du fylder denne med sand, vejer den imellem 20 og 25 kg.

Fin størrelse

Boksepuden måler 180 cm i længden og 45 cm i diameteren. Dens længde gør den velegnet til at tage imod både slag og spark.

Praktiske oplysninger

 • Mål:
  • Længde: 180 cm
  • Diameter: 45 cm
 • Der medfølger kæder til ophæng
  • Kædernes mål er 4 x 45 cm

Reebok Combat Thai

Derfor anbefaler vi denne ✓

Rebook Thai-bokse-sæk - De bedste boksepuder
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis du er udøver af thaiboksning, har dette stor indflydelse på, hvilken boksepude der er det ideelle valg for dig.

Den perfekte boksepude til thaiboksere er først og fremmest lang samt slidstærk – præcis ligesom modellen her.

Derfor er længden afgørende 

Reebok Combat Thai-boksepuden måler 183 cm i længden, hvilket gør den perfekt til træning af alle typer spark, der forbindes med thaiboksning. Og slag naturligvis!

Anerkendt producent

Boksepuden er produceret af det anerkendte firma Reebok, som i dag er et datterselskab til Adidas – et af verdens største sportsbrands.

Reebok er en af de ældste spillere på markedet i sportsnichen. Det første kapitel af firmaets historie blev nemlig skrevet helt tilbage i 1895. Dengang hed det dog noget andet end Reebok.

I dag er Reebok et hæderkronet sportsbrand, der særligt er kendt for at producere sportssko og tøj i ekstremt høj kvalitet. Også boksepuder har de dog i den grad styr på at producere, hvilket modellen her er et fremragende bevis på. 

Praktiske oplysninger

 • Længde: 183 cm
 • Vægt: 32 kg
 • Montering: Væg- eller loftophæng.

Nordic Fighter Boxing Bag Sandsæk

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 05:59:46

Sandsækken her, som det anerkendte brand Nordic Fighter står bag, er både dejligt kraftig og slidstærk. Derfor kan du gå i “kødet” på den rigtig, rigtig mange gange, før den kalder på en udskiftning. Også selvom du jævnligt er i dårligt humør og har mange aggressioner, du skal af med.

Sandsækken vejer 30 kg, hvilket blandt andet bidrager til at gøre den dejligt robust. Diameteren er 30 cm, mens højden er 100 cm. 

Lækker overflade

Sandsækkens overflade består af kunstlæder af høj kvalitet, et materiale, som har flere fortrin. 

Dels er det dejligt slidstærkt, men derudover er det også bare et rigtig pænt materiale.  

Kæde til ophæng medfølger

Hvis du vælger denne sandsæk, skal du ikke bekymre dig om at skulle ud og finde en kæde til ophæng bagefter. En sådan medfølger nemlig ganske gratis. Ikke tosset, var?

Praktiske oplysninger

 • Længde: 100 cm
 • Vægt: 30 kg
 • Montering: Væg- eller loftophæng.
 • Kæde medfølger

Super Pro – Boksepude med vand

Derfor anbefaler vi denne ✓

En boksepude – eller sandsæk, som de også kaldes – er som oftest fyldt med sand, hvilket forklarer navnet. Sådan behøver det dog ikke nødvendigvis være, for der er adskillige fordele ved at vælge en boksepude fyld med vand og luft i stedet for sand. 

En sådan pude kan du læse mere om her, hvor vi kigger nærmere på Super Pro boksepuden, som består af et slidstærk ydre, og som rummer en kerne af vand og luft. 

En boksepude med vand har adskillige fordele

Du spekulerer måske over, hvorfor du dog skulle vælge en boksepude med vand, når nu det er langt mere udbredt at fylde puderne med sand eller tekstil.

Vi forstår godt din skepsis, så lad os fortælle mere om, hvorfor det kan være en god idé med en boksepude som denne fra Super Pro, som er fyldt med vand og luft.

Den er nem at transportere – Det er relativt nemt at tømme boksepuden for vand, hvorefter du blot skal transportere selve sækken. Nu kan du tage puden med dig, hvis du skal træne et andet sted end derhjemme – fx hvis du skal besøge din træningsmakker.

Du kan selv tilpasse hårdheden – Afhængigt af hvor meget vand og luft du fylder i sækken (der medfølger en praktisk pumpe) kan du selv justere, hvor hård sækken skal være. I praksis betyder det blandt andet, at alle aldersgrupper og niveauer kan bokse med.

Du kan pakke den væk, når du ikke skal bruge den – Hvis du, af den eller anden årsag, ikke skal træne i en længere periode, kan du blot tømme sækken for vand, pakke den sammen og gemme den væk. Når du igen er klar til at tage hul på din træning, fylder du den og giver den gas. Simpelt og nemt!

Praktiske oplysninger

 • Længde: 150 cm
 • Egen vægt: max. 30 kg
 • Montering: Væg- eller loftophæng.

Vil du se flere boksepuder?

Hvis ingen af ovenstående boksepuder – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere boksepuder derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Bliv klogere på andet end boksepuder

Boksepuder er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af neopren-håndvægte, spinningcykleraktivitetsmålere, romaskiner, balancebrætter, træningsmåtterfoamrollersløbebåndyogamåtter og boksehandsker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige