Guide til valg af boksehandsker

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Venum Challenger 3.0

Gode til prisen

Everlast Pro Style

Til MMA

Reebok Combat MMA

Gode til prisen

Everlast Pro Style

Vores favorit

Venum Challenger 3.0

Til MMA

Reebok Combat MMA

Markedet for boksehandsker er i dag voldsomt stort. Det har naturligvis den åbenlyse fordel, at det byder på enorm variation, hvorfor der med garanti findes mindst et sæt boksehandsker, der er perfekte for dig, uanset hvilke krav du stiller. Det har dog også en lille ulempe, og det er, at det kan forekomme uoverskueligt at skulle gennemtrawle hele markedet med henblik på at finde det rette sæt handsker.

Det er dog ikke en bekymring, som du skal have, eftersom du er landet på artiklen her. Heri finder du nemlig kyndig vejledning, der formentlig hjælper dig med at finde det sæt boksehandsker, der er det helt rette valg i dit tilfælde. Vores kyndige vejledning indebærer blandt andet, at vi fremhæver vores bud på de 7 bedste boksehandsker. 

Disse bud tager afsæt i mange timers researcharbejde, hvor vi har orienteret os indgående i tests af boksehandsker, en masse produktbeskrivelser samt forbrugeranmeldelser. 

I forbindelse med udvælgelsesprocessen har vi særligt lagt vægt på følgende parametre: Materialevalg, kvalitet, brandets ry, komfortvenlighed og pris.

Typisk skelner man mellem trænings- og kamphandsker. De modeller, som vi fremhæver i artiklen her, er primært træningshandsker.

Vores bud på de 7 bedste boksehandsker-sæt

Herunder følger vores bud på de 7 bedste sæt boksehandsker, der findes. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte boksehandsker rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe det sæt handsker, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Venum Challenger 3.0

Derfor anbefaler vi disse ✓

Last updated: 2024-07-11 07:21:46

Dette sæt boksehandsker er en søsterudgave til Venum Giant 3.0-thaiboksehandsker, som løb med den fornemme titel som testvinder, da Testvergleiche.com i 2018 testede boksehandsker. 

Venum Challenger 3.0 har meget tilfælles med søsterudgaven, blandt andet den høje grad af komfortvenlighed og kvalitet, hvorfor Venum Challenger 3.0 modellen – i vores øjne – lige så godt kunne være løbet med testvinder-titlen som Venum Giant 3.0-thaiboksehandsker.

Hit hos forbrugerne

Det er ikke kun os her på redaktionen hos Fitnesshelp.dk, der er begejstrede for Venum Challenger 3.0. 

Også forbrugerne elsker sættet, hvilket blandt andet kommer til udtryk på Amazon, der forhandler handskerne. I skrivende stund har produktet opnået en score på 4,4 ud af 5 stjerner baseret på næsten 800 anmeldelser.

Sublim kvalitet 

Hos Fitnesshelp.dk er vi meget begejstrede for handskernes visuelle identitet. Dog er vi også bevidste om, at det visuelle element er sekundært, når man taler boksehandsker. Her nytter det ikke noget at være lækker, hvis ikke de andre forhold spiller.. 

Heldigvis leverer Venum Challenger 3.0 ikke blot varen, når det kommer til æstetikken. Også når det kommer til kvaliteten, komfortvenligheden og bekvemmeligheden, leverer boksehandskerne på et uhørt højt niveau.

Det skyldes i høj grad, at handskerne er produceret på en af de førende fabrikker i Thailand. Et land, der for øvrigt har et rigtig godt ry, når det kommer til produktion af kampsportsudstyr. 

Hvad fabrikken i Thailand særligt er lykkedes med, beskriver vi i de næste afsnit.

Bekvemmeligheden er i top

Producenterne har fyldt Venum Challenger 3.0 med tredobbelt skumpolstring, hvilket sikrer en formidabel beskyttelse af hånden. 

Derudover er handsken udstyret med en håndledsrem i velcro, som både er slidstærk og let at betjene. 

Denne sørger for, at handsken altid sidder godt om hånden, selv under og efter de mest kraftigfulde slag.

Fornuftigt materialevalg 

Handskerne er lavet af PU-læder, som er et utroligt slidstærkt materiale. Materialevalget er dermed med til at sikre, at handskerne er yderst langtidsholdbare. 

Ligeledes er det værd at nævne, at materialet er åndbart, hvorfor dine hænder hverken bliver klamme eller tørre, når du bruger handskerne.

Forskellige udgaver til forskellige formål

Venum Challenger 3.0 fås i følgende udgaver: 10 oz, 12 oz, 14 oz og 16 oz. Hvilken udgave du bør vælge, afhænger af dit primære brugsformål med handskerne.

Herunder kan du læse, hvilke udgaver der bedst imødekommer en række forskellige formål:

 • 10 oz er perfekt til sandsække og boksepuder
 • 12 oz er perfekt till let sparring samt sandsække og boksepuder
 • 14 oz er perfekt til herre-sparring
 • 16 oz er perfekt til tung herre-sparring.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: 100 % PU-læder.

Everlast Powerlock Hook

Derfor anbefaler vi disse ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Dette sæt boksehandsker fra den populære producent Everlast må siges at være et vaskeægte forbrugerhit. Denne påstand kan dokumenteres af en score på hele 4,7 stjerner ud af 5 på Amazon i skrivende stund.

Hos Fitnesshelp.dk var vi da heller aldrig i tvivl om, hvorvidt vi skulle fremhæve netop dette sæt boksehandsker. Alt – lige fra æstetik og bekvemmelighed til komfortvenlighed og kvalitet – spiller nemlig maksimalt. 

Lavet af kvalitetslæder

Handskerne er lavet af kvalitetslæder, hvilket særligt er en fordel, når det kommer til holdbarheden. Læder er nemlig meget slidstærkt, hvorfor handskerne kan uddele mange klø uden at blive slidte.

Det er ikke hele handsken, der er af læder. Velcro er eksempelvis også et materiale, der er blevet brugt. Det er det i forbindelse med lukkesystemet, som fungerer uovertruffent. 

Med PowerLock-teknologi

Et særtræk ved handskerne er PowerLock-teknologien, der vedrører, at hver handske er udstyret med en ergonomisk fremstillet skumkonstruktion. 

Denne skumkonstruktion hjælper din hånd med at tage form som den mest optimale knytnæve ved hvert eneste slag. 

Med andre ord styrker PowerLock-teknologien kvaliteten af dine slag, samtidig med den sikrer høj beskyttelse af dine hænder.

Et sæt alsidige boksehandsker

Everlast Powerlock Hook egner sig ikke blot til et enkelt formål, men derimod mange forskellige. 

Uanset om der er tale om sparring med partner, træning med boksepude eller andet, så leverer Everlast Powerlock Hook varen til fulde.’

Praktiske oplysninger

 • Type: Træningshandske
 • Materiale: Læder.

Reebok Combat 16oz

Derfor anbefaler vi disse ✓

Reebok Combat Leather Training - De bedste boksehandsker
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Dette sæt boksehandsker fra den anerkendte træningsudstyrsproducent Reebok er yderst alsidigt. 

Uanset om du ønsker en session, hvor du straffer boksepuden, eller du sparrer tungt med en sparringspartner, så leverer handskerne nemlig varen.

God polstring

Handskerne har en udformning, der gør, at ens knytnæver altid føler sig meget veltilpasse.

Polstringen er rigtig, rigtig god, hvilket har flere fordele. Dels sikrer den gode polstring høj beskyttelse af hænderne grundet eminent støddæmpning, men samtidig tvinger polstringen også ens knytnæver til at opføre sig, som de bør, hvis man skal have mest ud af sine slag og samtidig undgå skader.

Meget slidstærke

Handskernes overflade er af læder, hvilket er et yderst slidstærkt materiale, hvorfor dette materialevalg har stor betydning for handskernes eminente holdbarhed.

God håndledsstøtte

Handskerne lukkes ved hjælp af en velcro-strop, der er meget let at betjene. Denne lukkemekanisme sikrer en rigtig fin håndledsstøtte.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Læder.

Everlast Pro Style

Derfor anbefaler vi disse ✓

Everlast_Boksehandske_PU_R__d
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Dette sæt boksehandsker fra den anerkendte producent Everlast er det perfekte sæt for begynderen eller fitnessbokseren.

Dette skyldes dels, at handsken er en virkelig god allround-handske. Den er relativt simpel, men af super høj kvalitet og meget komfortvenlig. Derudover er prisen mere end i orden, hvilket taler for handsken til begyndere..

Er man nybegynder inden for boksegenren, er det nemlig ikke givet, at man bliver bidt af sporten. 

Derfor anbefaler vi altid, at det første sæt boksehandsker, man investerer i, befinder sig i et fornuftigt prisleje. Det er nemlig en skam at bruge en hulens masse penge på et sæt handsker for kort derefter at opdage, at boksning egentlig ikke siger en så meget. 

Af syntetisk læder

Boksehandskerne er fremstillet af syntetisk læder, som er et både smukt og ganske holdbart materiale. 

Inde i handskerne er der solid skumbeskyttelse, som beskytter dine hænder til fulde. Faktisk føles skumbeskyttelsen for hånden, som en livmoder føles for en baby.

Med velcroluk

Boksehandskerne lukkes via et brugervenligt velcrosystem, som vi ikke kan sætte en finger på. Det fungerer, som det skal og er let at betjene.

Optimal ventilation 

Handsketypen er fremstillet med EverCool-teknologien, hvilket dine hænder og fingre kommer til at sætte pris på. 

Denne teknologi sørger nemlig for god ventilation, og at dine hænder altid let kan ånde – selv under lange træningssessioner.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Syntetisk læder.

Reebok Combat MMA-læderhandsker

Derfor anbefaler vi disse ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

MMA er en kampsportsform, der virkelig har vundet frem de seneste år – også i Danmark. Derfor synes vi også, at vi skulle have et sæt boksehandsker, der egner sig specifikt til denne kampsportsform, med på vores liste over de bedste af slagsen.

Valget faldt på sættet her fra Reebok, og det gjorde det af flere årsager. I høj grad skyldtes det vores kendskab til Reebok som en meget anerkendt producent, der aldrig går på kompromis med kvaliteten, når de producerer træningsudstyr. 

Perfekt beskyttelse og komfort

Med sættet får du – takket være en veldoseret polstring – perfekt beskyttelse og enormt høj komfortvenlighed.

Godt lukkesystem 

Handskernes lukkesystem er – som stort set alle andre boksehandsker – placeret ved håndleddet og fungerer upåklageligt. Det er let at betjene og meget effektivt.

Fremstillet af læder

Handskerne er fremstillet af kvalitetslæder, hvilket er med til at gøre dem meget slidstærke og holdbare. Ligeledes er lædermaterialet i vores øjne med til at give handskerne et rigtig lækkert look.

Fås i forskellige størrelser

Den udgave af handskerne, som vi her har fremhævet, er i størrelsen Medium. Hvis du har en rigtig stor hånd, kan vi glædeligt meddele, at modellen også fås i Large og X-Large. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Læder
 • Vægt: 200 g.

inSPORTline boksehandsker

Derfor anbefaler vi disse ✓

inSportline boksehandsker

Last updated: 2024-07-11 07:21:49

Behagelige at bruge

Enhver der har prøvet at bokse i et par ukomfortable handsker, kan skriver under på, at det kan være en forfærdelig oplevelse. Det er ikke unormalt at skulle døje med ømme knoer, gnavesår og lignende længe efter, fordi handskerne ikke har siddet godt på hænderne.

Du behøver dog ikke frygte ovenstående, hvis du vælger boksehandskerne fra inSPORTline. Disse er nemlig lavet af kvalitetslæder, ligesom der generelt er gjort meget ud af, at brugeren skal have maksimal komfort.  

Støtte til håndledende

Håndledende er særligt udsatte, når man med al kraft banker næven ind i en boksepude eller en modstander, og derfor skal du passe ekstra godt på de to lidt skrøbelige led. 

Vælger du disse boksehandsker, får du ekstra støtte til netop håndledende takket være den elastiske velcrolukning, som ikke blot sørger for at handsken sidder ordentligt fast, men som også passer på dine udsatte håndled ved at yde støtte.

Undgå svedige håndflader

Okayokay, det er måske ikke muligt helt at undgå svedige håndflader, men takket være et praktisk ventilationshul i begge handsker, er der god mulighed for udluftning, så der kan komme frisk luft ind til dine lune poter. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Læder

Hammer Boxing sandsækhandsker

Derfor anbefaler vi disse ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Uundværlige til træning med sandsæk, boksepude eller boksebold

Hvis du bokser løs på en boksepude uden de rigtige handsker, risikerer du komme til skade. En skadet og ødelagt hånd gør, at du må sætte træningen på pause, indtil du igen er fit for fight. Udover at du ikke kan blive bedre i denne periode, kan det endda være, at din præstation ligefrem går tilbage på grund af den ufrivillige pause.

Det giver derfor sig selv, at de rette handsker til træning med boksepude er meget, meget vigtigt. 

Disse sandsækhandsker er skabt specifikt til brug med sandsække og boksepuder, så du kan nedsætte risikoen for skader markant. 

Holdbarheden er i top

Du kommer næppe til at kunne slå disse hårdføre boksehandsker i stykker, for de er fremstillet af kohud, som giver en uovertruffen holdbarhed. Derudover er handsken i sin helhed utroligt robuste og holdbare takket være solide syninger og en gode, støttende håndledsremme.

Luft til svedige hænder

Giver du den gas med træningen, kan du næppe undgå svedige hænder fuldstændigt, men med disse handsker er du garanteret kølende luft til næverne gennem de indbyggede ventilationshuller i handsken.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Kohud

Vil du se flere boksehandsker?

Hvis ingen af ovenstående boksehandsker – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere boksehandsker derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Bliv klogere på andet end boksehandsker

Boksehandsker er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af vægtstænger, neopren-håndvægte, boksepuder og håndvægte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2024-07-11 07:21:46

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige