De bedste LETTE HÅNDVÆGTE

Let håndvægt – Se de 3 bedste lette håndvægte

Her på siden finder du vores bud på de 3 bedste lette håndvægte. Listen er udarbejdet på baggrund af timevis af research, så vi er sikre på, at vi viser dig de bedste af de bedste. Vi hjælper dig tilmed med at finde den bedste pris, da vores prissammenligner automatisk indhenter aktuelle priser på vores anbefalinger. 

En håndvægt behøver ikke nødvendigvis veje adskillige kilo for at have en effekt på din træning. Faktisk er det bedre at vælge en håndvægt, som er lidt for let, end det modsatte. Er håndvægten for tung, kan man let risikere at foretage træningsøvelserne forkert, hvilket kan resultere i skader. 

Her på siden har vi samlet vores bud på de bedste lette håndvægte, som ikke umiddelbart er tiltænkt styrketræning. Vores anbefalinger er dog perfekte til dig, som gerne vil i form og stramme kroppen op. 

Vi har defineret lette håndvægte som værende højest 10 kg tunge. 

Vores bud på de 3 bedste lette håndvægte

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 3 bedste lette håndvægte. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver lette håndvægt finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Kettler håndvægt-sæt
Lækkert sæt med 6 lette håndvægte

Derfor anbefaler vi dette ✓

Kettler håndvægt-sæt - De bedste håndvægt-sæt
Vægt: 2 x 1,5, 2 og 4 kg
Forhandler Totalpris Læs mere

Testvindende håndvægte

I 2020 satte det tyske medie Test-vergleiche.com sig for at finde de bedste håndvægt-sæt. Sejrherren, og dermed testvinderen, er dette lækre sæt med 6 forskellige lette håndvægte.

Også hos Amazon er der massevis af ros til sættet med lette håndvægte, som på nuværende tidspunkt har 4 ud af 5 mulige stjerner. 

Kvaliteten på disse håndvægte er helt i top og et godt sikkert valg til dig, som gerne vil have et par lækre, lette håndvægte. 

Sæt med seks håndvægte

Det prisvindende sæt med lette håndvægte består af 6 håndvægte i 3 forskellige vægtklasser. Du får 2x 1,5 kg, 2x 2 kg og 2x 4 kg. 

De forskellige vægtklasser gør, at du kan vælge den helt perfekte vægt til de forskellige øvelser, som du laver. 

Håndvægtene har en rund og blød form, som gør dem behagelige at have i hånden. Den bløde og nubrede overflade bidrager både til komfort og et godt greb, så håndvægtene ikke glider ud af din hånd, selvom du får svedige håndflader.

Der medfølger et praktisk stativ

Udover 6 håndvægte indeholder sættet også et praktisk stativ til opbevaring af håndvægtene, så du kan undgå, at de ligger og flyder, eller at de bliver væk. 

cPro9 
Klassisk justerbar håndvægt

Derfor anbefaler vi denne ✓

Vægt: 2 x 10 kg
Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK Besøg butikken

Tilpas vægten

Afhængigt af hvilken muskelgruppe du træner, kan der være behov for at ændre belastningen for at få det maksimale ud af træningen. 

cPro9 håndvægtene kan let tilpasses i vægten, så det hverken er for hårdt eller for let at løfte. Låsemøtrikken i hver ende af håndvægten skrues blot af, hvorefter du frit kan fjerne eller sætte yderligere vægtskiver på vægtstangen.

Sæt med 14 dele

I sættet får du følgende:

  • 2 x Håndvægtsstang
  • 4 x låsemøtrik
  • 4 x 2,5 kg
  • 4 x 1,25 kg

Hvilket giver dig 2 stk. justerbare håndvægte, som tåler at blive brugt. 

Kan også købes enkeltvis

Hvis du ikke nødvendigvis står og mangler 2 håndvægte, men blot har brug for en enkelt, sælges cPro9 også enkeltvis. Du får flere muligheder for at lave forskellige øvelser, hvis du har to håndvægte, men har du alligevel besluttet, at du kun skal bruge én, kan du finde denne ved at trykke nedenfor. 

Peak Fitness
Lette håndvægte i neopren

Derfor anbefaler vi denne ✓

Peak Fitness 2 x 2 kg Neopren Håndvægt
Vægt: 2 x 2 kg
Forhandler Totalpris Læs mere
100,00 DKK Besøg butikken

Neopren giver et godt greb

Neopren belægningen på disse lette håndvægte gør, at du altid kan have et solidt og fast greb om vægtene – selv når du giver den allermest gas og er badet i sved, kan du være sikker på, at dine fugtige håndflader kan holde om de smarte håndvægte.

Perfekte til aerobic

De små, handy og lette håndvægte egner sig særdeles godt til træning som eksempelvis aerobic eller step, hvor der ikke kræves store og tunge vægte og hvor man let får sved på panden. 

Håndvægtene kan dog også sagtens bruges til træning derhjemme, hvor de kan give gøre dine træningsøvelser en smule hårdere. 

Flere farver og vægtklasser

Neopren-håndvægtene fra Peak Fitness fås i adskillige farver og vægtklasser. 

De letteste håndvægte vejer 1 kg og de tungeste 7 kg. Farven på håndvægten afhænger af vægten. 

Vil du se de mange farver eller vægtklasser, kan du trykke på knappen nedenfor.

Vil du se flere håndvægte?

Lykkedes det os ikke at overbevise dig om, at en af vores anbefalinger var den rette for dig, kan du fortsætte jagten på håndvægte hos en af vores samarbejdspartnere.

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Få hjælp til køb af alt fitnessudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af gummi-håndvægte, pulsure, foam rollers, vægtstænger, boksepuder og træningsbolde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen