Guide til valg af let håndvægt

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Abilica Trio

Justerbar

Odin

Bestseller

Peak Fitness

Justerbar

Odin

Vores favorit

Abilica Trio

Bestseller

Peak Fitness

Vores bud på de 5 bedste lette håndvægte

Her på siden finder du vores bud på de 5 bedste lette håndvægte. Listen er udarbejdet på baggrund af timevis af research, så vi er sikre på, at vi viser dig de bedste af de bedste. Vi hjælper dig tilmed med at finde den bedste pris, da vores prissammenligner automatisk indhenter aktuelle priser på vores anbefalinger. 

En håndvægt behøver ikke nødvendigvis veje adskillige kilo for at have en effekt på din træning. Faktisk er det bedre at vælge en håndvægt, som er lidt for let, end det modsatte. Er håndvægten for tung, kan man let risikere at foretage træningsøvelserne forkert, hvilket kan resultere i skader. 

Her på siden har vi samlet vores bud på de bedste lette håndvægte, som ikke umiddelbart er tiltænkt styrketræning. Vores anbefalinger er dog perfekte til dig, som gerne vil i form og stramme kroppen op. 

Vi har defineret lette håndvægte som værende højest 10 kg tunge. 

Abilica Trio
Lækkert sæt med 6 lette håndvægte

Derfor anbefaler vi dette ✓

Abilica Trio - Lette håndvægte
Vægt: 2 x 1, 2 og 3 kg

Last updated: 2024-04-12 05:44:16

Testvindende håndvægte

Det anerkendte træningsmagasin iForm har kigget nærmere på håndvægte, hvor det blev til en anbefaling af Abilica Trio.

Kvaliteten på disse håndvægte er helt i top og et godt sikkert valg til dig, som gerne vil have et par lækre, lette håndvægte. 

Sæt med seks håndvægte

Det prisvindende sæt med lette håndvægte består af 6 håndvægte i 3 forskellige vægtklasser. Du får 2x 1 kg, 2x 2 kg og 2x 3 kg. 

De forskellige vægtklasser gør, at du kan vælge den helt perfekte vægt til de forskellige øvelser, som du laver. 

Håndvægtene har en rund og blød form, som gør dem behagelige at have i hånden. Den bløde og nubrede overflade bidrager både til komfort og et godt greb, så håndvægtene ikke glider ud af din hånd, selvom du får svedige håndflader.

Der medfølger et praktisk stativ

Udover 6 håndvægte indeholder sættet også et praktisk stativ til opbevaring af håndvægtene, så du kan undgå, at de ligger og flyder, eller at de bliver væk. 

Odin 
Klassisk justerbar håndvægt

Derfor anbefaler vi denne ✓

Vægt: 2 x 10 kg
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Tilpas vægten

Afhængigt af hvilken muskelgruppe du træner, kan der være behov for at ændre belastningen for at få det maksimale ud af træningen. 

Odin håndvægtene kan let tilpasses i vægten, så det hverken er for hårdt eller for let at løfte. Låsemøtrikken i hver ende af håndvægten skrues blot af, hvorefter du frit kan fjerne eller sætte yderligere vægtskiver på vægtstangen.

Sæt med 14 dele

I sættet får du følgende:

 • 2 x Håndvægtsstang
 • 4 x låsemøtrik
 • 4 x 2,5 kg
 • 4 x 1,25 kg

Hvilket giver dig 2 stk. justerbare håndvægte, som tåler at blive brugt. 

Kan også købes enkeltvis

Hvis du ikke nødvendigvis står og mangler 2 håndvægte, men blot har brug for en enkelt, sælges Odin håndvægtene også enkeltvis. Du får flere muligheder for at lave forskellige øvelser, hvis du har to håndvægte, men har du alligevel besluttet, at du kun skal bruge én, kan du finde denne ved at trykke nedenfor. 

Peak Fitness
Lette håndvægte i neopren

Derfor anbefaler vi denne ✓

Peak Fitness 2 x 2 kg Neopren Håndvægt
Vægt: 2 x 2 kg

Neopren giver et godt greb

Neopren belægningen på disse lette håndvægte gør, at du altid kan have et solidt og fast greb om vægtene – selv når du giver den allermest gas og er badet i sved, kan du være sikker på, at dine fugtige håndflader kan holde om de smarte håndvægte.

Perfekte til aerobic

De små, handy og lette håndvægte egner sig særdeles godt til træning som eksempelvis aerobic eller step, hvor der ikke kræves store og tunge vægte og hvor man let får sved på panden. 

Håndvægtene kan dog også sagtens bruges til træning derhjemme, hvor de kan give gøre dine træningsøvelser en smule hårdere. 

Flere farver og vægtklasser

Neopren-håndvægtene fra Peak Fitness fås i adskillige farver og vægtklasser. 

De letteste håndvægte vejer 1 kg og de tungeste 7 kg. Farven på håndvægten afhænger af vægten. 

Vil du se de mange farver eller vægtklasser, kan du trykke på knappen nedenfor.

Abilica PowerBox
Justerbar håndvægtsæt

Derfor anbefaler vi dette ✓

Abilica - Håndvægt kuffert
Vægt: op til 15 kg

En vaskeægte bestseller

Vi påstår ikke, at flertallet altid har ret. Dømmekraften hos de danskere, som har valgt at investere i dette håndvægtssæt, fejler dog intet – der er nemlig tale om et yderst fornuftigt køb. 

I den praktiske kuffert får du følgende:

 • 2 stk. vægtstænger
 • 8 stk. vægtskiver (1 kg)
 • 4 stk. vægtskiver (0,5 kg)
 • 1 stk. samlestykke til vægtstangen
 • 4 stk. gevindlåse

Forlæng vægtstangen

I kufferten får du 2 vægtstænger, som ved hjælp af det kraftige og robuste samlestykke, kan omdannes til én lang vægtstang. Denne kan udstyres med vægtskiver, hvorefter det bliver muligt at foretage en lang række øvelser, som fx dødløft, bænkpres og squats. 

Samlet er vægtstangen 70 cm lang. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 15 kg
 • Antal håndvægte: 2 stk.
 • Antal vægtskiver: 12 stk.

Jordan Neopren håndvægte

Derfor anbefaler vi denne ✓

Jordan Neopren håndvægt
Vægt: 1-10 kg
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Kvalitet i top

Er du på jagt efter et sæt lækre lette håndvægte, er disse fra Jordan et godt valg. Kvaliteten er i top, og den lækre neopren overflade gør, at du får et godt greb om håndvægtene – også selvom dine håndflader er svedige og glatte. 

Oplagt til træning derhjemme

Skal pulsen op hjemme i dagligstuen, er neopren håndvægtene fra Jordan rigtigt fine. De er små og fylder ikke alverden, og så er de perfekte til kardio- og udholdenhedstræning, ligesom de også kan benyttes til aerobic.

Håndvægtene henvender sig ikke til dem, som drømmer om svulmende overarme, men hvis du blot træner for at forbrænde kalorier, komme i form og øge din udholdenhed, er disse lette håndvægte helt perfekte!

Flere vægtklasser

De lækre neopren håndvægte fås i adskillige vægtklasser, så du kan vælge den eller dem, som passer til dig og de øvelser, som du skal foretage med dem. 

Håndvægtene vejer fra 1 til 10 kg.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 1-10 kg
 • Materiale: Neopren.

Vil du se flere håndvægte?

Lykkedes det os ikke at overbevise dig om, at en af vores anbefalinger var den rette for dig, kan du fortsætte jagten på håndvægte hos en af vores samarbejdspartnere.

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Få hjælp til køb af alt fitnessudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af gummi-håndvægte, pulsure, foam rollers, vægtstænger, boksepuder og træningsbolde.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2024-04-12 05:44:16

Bedste priser

Last updated: 2024-04-11 18:04:09