De bedste TRÆNINGSBOLDE

Træningsbold – Se vores bud på de 5 bedste træningsbolde

I denne artikel kan vi med stolthed præsentere dig for resultatet af timevis af hårdt arbejde. Du finder nemlig vores bud på de 5 bedste træningsbolde. Vi har læst produktanmeldelser og tests og på baggrund af disse, finder du her  i artiklen de træningsbolde, som vi vurderer, er de bedste på markedet lige nu.

Der findes ikke mange moderne fitnesscentre, som ikke har en håndfuld træningsbolde liggende til fri afbenyttelse for gæsterne. Skal dit træningsrum derhjemme være komplet, skal du naturligvis også have dig en træningsbold. Det er dog ikke kun for at få fuld plade og færdiggøre samlingen af træningsudstyr, at vi anbefaler en investering i en god træningsbold. 

En træningsbold er et alsidigt træningsudstyr, som gør det muligt for dig at træne din krop igennem et utal af øvelser. Du kan træne stort set alle muskelgrupper i kroppen og så er det endda ganske simpelt. Alene ved at sidde på bolden er du i gang med at træne din balance og din core.

Vores bud på de 5 bedste træningsbolde

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 5 bedste træningsbolde. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver træningsbold finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Everlast Anti-burst træningsbold
Stor – Ø75 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Everlast Anti-burst - Pilatesbold
Forhandler Totalpris Læs mere
179,00 DKK Besøg butikken

Kan ikke springe

Der er ingen fare for, at der midt i din træning lyder et højt brag, hvorefter du befinder dig chokeret på gulvet i lokalet – den smarte træningsbold fra Everlast går nemlig ikke i stykker. 

Eller.. Det kan egentlig godt gå i stykker – også selvom den er meget tæt på at leve op til sit navn, ved at være ‘everlasting’. Hvis uheldet er ude og der går hul på bolden, vil den dog ikke eksplodere som en ballon, hvilket de fleste måske har en forestilling om. Træningsbolden har nemlig ‘Anti-burst’, hvilket betyder, at luften ligeså stille siver ud i stedet for at springe i luften med et ordentlig knald.

Træningsbolden fra Everlast er lavet af ekstra hårdføre materialer, så den kan tåle en belastning på imponerende 250 kg. 

Pumpe medfølger

Det er uundgåeligt, at en træningsbold med tiden vil tabe lidt luft. Nogle træningsbolde kræver en kompressor eller et ordentlige sæt lunger, hvis de skal fyldes op.

Sådan er det dog ikke med bolden fra Everlast, for her medfølger en smart håndpumpe, så du let og uden besvær kan blæse bolden op efter behov. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 75 cm i diameter
 • Oppustes med medfølgende håndpumpe
 • Maksimal belastning: Minimum 250 kg

Tunturi Anti Burst Gym træningsbold
Mellem – Ø55 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Anti-burst

Den mellemstore træningsbold fra Tunturi er konstrueret på en særlig måde og af specielle materialer, så den ikke kan eksplodere. Kommer der et hul i bolden, vil luften ligeså stille sive ud, hvilket naturligvis er irriterende, men trods alt bedre end en eksplosion efterfulgt af dig, som falder på gulvet. 

Find inspiration til øvelser på bolden

Hvis du undervejs i din træning løber tør for ideer til øvelser med en træningsbold, kan du blot tage et kig på bolden fra Tunturi. 

På overfladen af bolden har producenten nemlig illustreret en lang række gode og effektive øvelser, som du kan kaste dig over. 

Det er en lille ting, men en fin detalje, som får denne bold til at skille sig en smule ud fra mængden – det kan vi godt lide!

Der medfølger en smart pumpe

Selvom det ville være god træning, hvis du selv skulle blæse luft i bolden med munden, anbefaler vi, at du benytter den lille smarte pumpe, som medfølger, når der skal luft i din nye træningsbold.

Pumpen er ikke helt af samme lækre kvalitet som selve bolden, men den fungerer tilstrækkeligt til formålet.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 55 cm i diameter
 • Materiale: Gummi med Anti-burst
 • Oppustes med medfølgende pumpe

TOGU Redondo Ball
Lille – Ø22 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Redondo Ball - Togu - Pilatesbold
Forhandler Totalpris Læs mere
59,00 DKK Besøg butikken
59,00 DKK Besøg butikken
60,00 DKK Besøg butikken
69,00 DKK Besøg butikken
79,00 DKK Besøg butikken

Pilatesbold fra Redondo

Skal din træningsbold hovedsageligt benyttes til pilates, kan du med fordel overveje denne pilatesbold fra det anerkendte og populære brand TOGU, som står bag Redondo. Denne bold kan findes i flere private hjem, ligesom den også sagtens kan være en del af træningsudstyret i fitnesscentre.

Blæs selv mere luft i

Ved nogle øvelser er det bedst med en hård bold, imens det ved andre er en fordel, hvis bolden er blød. 

Det er derfor en rigtig god egenskab, at denne bold kan pustes op med det medfølgende pusterør, så bolden bliver hårdere. 

Skal bolden være blødere, kan du ligeledes let lukke luften ud igen af den lille smarte bold.

Kommer i flere farver

Vi indrømmer gerne, at du ikke får mere ud af din træning med din træningsbold, fordi den er en bestemt farve. Men hvis du er en smule ligesom os, vil du måske gerne udstråle lidt personlighed igennem dit træningsudstyr og derfor er det rart, at du kan vælge imellem flere forskellige farver.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 22 cm i diameter
 • Materiale: Blødt PVC
 • Oppustes med munden
 • Maksimal belastning: Minimum 120 kg

Casall Gym Ball
Mellem – Ø60 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Casall Gym Ball - Sort træningsbold
Forhandler Totalpris Læs mere
150,00 DKK Besøg butikken
279,00 DKK Besøg butikken

Casall er ikke til at komme udenom

Når man beskæftiger sig med fitnessudstyr, ligesom vi gør, er Casall et navn, som man ofte støder på. Den svenske fabrikant står nemlig bag en lang række eminente træningsprodukter. Du bliver aldrig skuffet over købet af et Casall produkt og derfor får produkterne fra det kendte mærke stort set altid en anbefaling med på vejen fra os. 

Vælg mellem 3 størrelser

Den fine trænignsbold fra Casall fås i 3 forskellige størrelser, så du kan vælge den, som passer dig bedst. Vælg mellem følgende størrelser:

 • 60 cm
 • 70 cm
 • 80 cm

Gem luften til træningen

Du risikerer ikke at blive forpustet allerede inden træningen er gået i gang, fordi du skal blæse bolden op med dine lunger. Der medfølger nemlig en smart pumpe og en ventil, så du kan gemme energien til en af de mange øvelser, som en træningsbold giver adgang til. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 60 cm i diameter
 • Materiale: PVC
 • Oppustes med medfølgende pumpe
 • Maksimal belastning: 250 kg

Billig træningsbold
Mellem til stor  – Ø 55, 65 eller 75 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Billig træningsbold
Forhandler Totalpris Læs mere
99,00 DKK Besøg butikken

Prisvenlig træningsbold

Hvis prisen er vigtig for dig, er denne træningsbold et fint valg. Du får meget træningsbold for pengene og selvom prisen ikke er i top er kvaliteten alligevel godkendt. Ligesom med de fleste andre produkter, er der en sammenhæng mellem pris og kvalitet – det gør sig også gældende her – men træningsbolden er dog rigtig fin til prisen. 

Bolden har ‘Anti-burst’, så den ikke kan sprænge. Går der hul i bolden, vil luften i stedet sive stille ud.

Vælg den størrelse, som passer dig bedst

Denne billige træningsbold fås i tre forskellige størrelser. Hvilken du skal vælge afhænger af din højde.

 • 55 cm bold passer til personer fra 156 cm–170 cm.
 • 65 cm bold passer til personer fra 171 cm–186 cm.
 • 75 cm bold passer til personer over 186 cm.

Få en pumpe med i pakken

Selvom bolden er billig, bliver du ikke snydt for en pumpe, som følger med i pakken, så du selv kan fylde luft i bolden efter behov.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 55, 65 eller 75  cm i diameter
 • Oppustes med medfølgende pumpe
 • Maksimal belastning: 150 kg

Find flere træningsbolde

Lykkedes det os ikke at præsentere dig for den helt rigtige trænignsbold, kan du fortsætte din jagt på nettet, hvor der fortsat venter et stort udvalg.

Tryk blot på knappen nedenfor og se selv!

Se en af vores mange andre produktguides

Vi er eksperter i alle former for udstyr til fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af neopren-håndvægte, boksepuder, aktivitetsmålere, skridttællere, træningshandsker og kettlebells

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen