Guide til valg af træningshandsker

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
Harbinger Pro Wristwrap Gloves - Træningshandsker med håndledsstøtte

Harbinger Pro

God til prisen
Basic Gym Glove - Træningshandsker

Better Bodies

Til ude
C.P. Sports - Maxi Grip Glove - Træningshandske

C.P. Sports

God til prisen
Basic Gym Glove - Træningshandsker

Better Bodies

Vores favorit
Harbinger Pro Wristwrap Gloves - Træningshandsker med håndledsstøtte

Harbinger Pro

Til ude
C.P. Sports - Maxi Grip Glove - Træningshandske

C.P. Sports

Træningshandsker skåner dine hænder for slid og mindsker risikoen for skader, når du træner. Derudover giver de et bedre greb, så du kan yde dit ypperste og opnå bedre resultater. Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken handske du vælger. Derfor præsenterer vi dig her på siden for vores bud på de 9 bedste træningshandsker.

Det er langt fra alle, som bruger træningshandsker, når de styrketræner. Handskerne er ikke et must, men spørger du os, er der ingen grund til ikke at investere i et par. Fordelene ved træningshandsker er blandt andet:

  • Du mindsker risikoen for skader og uheld
  • Du slipper for hård hud på hænderne
  • Du får et bedre greb

Vælger du et bruge træningshandsker, når du træner, kan du som udgangspunkt forvente at kunne yde mere og dermed opnå hurtigere fremskridt – det er da en ret god grund, ik’?

Vores bud på de 8 bedste træningshandsker

Herunder følger vores bud på de 8 bedste træningshandsker. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte handsker rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe de træningshandsker, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Better Bodies – Basic Gym Glove
Bedst sælgende træningshandske

Derfor anbefaler vi disse ✓

Basic Gym Glove - Træningshandsker

Last updated: 2024-04-11 16:42:13

En forbrugerfavorit

Hvis du ikke har noget imod at følge strømmen, kan du gøre som adskillige styrketrænende danskere har gjort, og investere i et sæt træningshandsker fra Basic Gym. Disse handsker er nemlig de mest solgte hos Bodystore, som ellers har adskillige andre fine træningshandsker i sortiment. 

Handskerne udmærker sig ved at at have god bevægelighed og eminent luftgennemstrømning. Ligeledes er de polstrede, så kontakt med tunge vægte ikke efterlader mærker i hænderne. Et justerbart spænde sørger for, at handsken altid sidder perfekt om håndleddet på dig.

Slut med svedige håndflader

De sorte træningshandsker fra Basic Gym er polstrede indvendigt, så du undgår vabler på håndfladerne, når du løfter. På oversiden af handsken og mellem fingrene har producenten benyttet et særligt mesh-materiale, som gør, at du får maksimal luftgennemstrømning i handsken. 

Bedre luftgennemstrømning køler dine hænder, som derfor forbliver tørre, hvilket giver dig et bedre greb om vægtene. 

Smid dem bare i maskinen

Selvom du får formidabel luftgennemstrømning i disse lækre handsker, er det nok alligevel uundgåeligt, at dine hænder kan blive lidt fugtige efter en særlig hård træning. Det er ikke specielt lækkert at trække i et par handsker, som ikke bare er fugtige af sved, men som også har rørt ved samme træningsudstyr som hundredevis af andre personer også har rørt.

Heldigvis kan du uden problemer give handskerne en tur i vaskemaskinen, hvis blot du husker at vaske dem ved lave temperaturer.

C.P. Sports – Maxi Grip Glove
Heldækkende træningshandske

Derfor anbefaler vi disse ✓

C.P. Sports - Maxi Grip Glove - Træningshandske
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Perfekt til træning udendørs

Hvis du kan lide at træne ude og gerne gør det hele året rundt, kan det blive nødvendigt med et sæt handsker, som dækker hele hånden, så du ikke risikerer forfrysninger i fingerspidserne. Elsker du at cross fitte udendørs – også selvom der is på vejene og sne på hustagene – er disse handsker muligvis det perfekte valg for dig. 

Selvom handskerne er lune i kolde omgivelser, kan de dog sagtens benyttes til træning indendørs.
Og så tænker du helt sikkert:

Bliver det ikke varmt for hænderne?

Vi forstår godt, hvis du tænker, at heldækkende træningshandsker er varme at have på. Du har til dels ret i din iagttagelse, for de er naturligvis lidt lunere end traditionelle fingerløse handsker. 

Handskerne er dog fremstillet af et tyndt men slidstærkt materiale, som sørger for god luftventilation. Oversiden af handsken er desuden ventileret, så der kan komme kølig luft ind til håndflader og fingre.

Slidstærke og behagelige 

Træningshandsken fra C.P. Sports er tynd i stoffet, men slidstærk. Der er benyttet dobbelte sømme, så risikoen for at disse går op er minimal. Pasformen er tight og velegnet til de fleste former for fysisk aktivitet. 

På indersiden af handsken befinder der sig små bløde puder, som giver ekstra komfort, når du løfter, trækker, hiver og slider i tunge ting. 

Better Bodies Basic
Prisvenlig model i rigtig fin kvalitet

Derfor anbefaler vi disse ✓

Last updated: 2024-04-11 16:42:14

Super god begyndermodel

Vi tøver ikke med at kalde disse træningshandsker for ekstremt velegnede for begyndere, og det gør vi ikke af flere årsager. 

Dels skyldes det, at en begyndermodel meget gerne må være billig, da en del begyndere mister interessen, før de træder over i kategorien ‘øvede’. 

Mister du interessen for at træne, vil du være rigtig træt af at have brugt en hulens masse penge på udstyr, du pludselig ikke længere har brug for, hvorfor vi anbefaler dig – sæt du måtte være i begynderstadiet – at købe billige produkter med et godt ry.

En anden årsag til, at vi anser disse handsker for at være yderst velegnede for begyndere, er, at selvom handskerne er yderst prisvenlige, så er der på ingen måde blevet gået på kompromis med kvaliteten, og det kan vi rigtig gode lide!

Slidstærke

Træningshandskerne består blandt andet af materialet multi-mesh-polyester, som bidrager til at gøre handskerne dejligt slidstærke. Du kan derfor godt forvente, at handskerne er relativt langtidsholdbare.

Everlast All Competition
Holdbare træningshandsker i læder

Derfor anbefaler vi disse ✓

Everlast All Competition Læder Træningshandsker

Formidabel holdbarhed

Når der står ‘Everlast’ på håndskerne, er det ikke kun for at gøre opmærksom på producenten af handsken, for det er faktisk også en god indikator for, hvad du kan forvente af handsken – nemlig en handske der holder “for evigt”. 

Læder er et fantastisk slidstærkt materiale, og derfor giver det god mening at benytte netop dette materiale til et sæt træningshandsker. Selvom du træner alle ugens dage og løfter en kvart bil, kan du være sikker på, at handskerne nok skal tåle belastningen, samtidig med at de skåner dine håndflader for vabler.

Udover det holdbare materiale har Everlast også benyttet dobbelte syninger, så handskerne bliver ekstra holdbare.

Træningshandsker med et råt look

Det er naturligvis en smagssag, om man kan lide udseendet af læderhandskerne fra Everlast. Vi mener dog, at det rå look kan noget helt særligt, og så længe du ikke er en lille splejs med spaghettiarme, skal de nok indgyde respekt i fitnesscentret. 

Harbinger Pro Wristwrap Gloves
Træningshandske med håndledsstøtte

Derfor anbefaler vi disse ✓

Harbinger Pro Wristwrap Gloves - Træningshandsker med håndledsstøtte

Stabile håndled med wrist wraps 

Når man laver øvelser, hvor man løfter tunge ting eller træner intenst, kan det gå ud over de relativt skrøbelige håndled. Hvis først det ene eller begge håndled bliver skadet, kan det tage lang tid at komme ovenpå igen, hvorfor træningen må på pause i en længere periode.

Heldigvis kan du mindske risikoen for skader i håndled, hvis du vælger træningshandskerne fra Harbinger. Disse er nemlig udstyrede med justerbare wrist wraps, som strammes om håndledene. Når stropperne er strammet, får du større stabilitet i håndleddet, fordi du får ekstra støtte fra handsken.  

Håndfladen består af dobbelt læder

Vælger du Harbinger Pro Wristwrap behøver du ikke bekymre dig om at købe nye træningshandsker igen foreløbigt. I håndfladen på handsken – det sted, som bliver udsat for mest slid – finder du to lag læder, som sikrer, at du får en uovertruffen holdbarhed.

Handskerne er let polstrede, så belastningen på håndfladerne er knap så voldsom. Risikoen for vabler og ømme håndflader mindskes derfor.

Handskerne er desuden godt ventilerede, så du ikke skal bøvle med svedige håndflader, som gør det svært at holde fast i vægtene. 

Giv dem bare en tur med vand og sæbe

Det er ikke alle træningshandsker, som kan tåle at blive vasket. Du kan dog uden problemer give Harbinger handskerne en skyller med lidt mild sæbe, uden de går i stykker.

Toorx Træningshandske
Billig træningshandske i læder

Derfor anbefaler vi disse ✓

Toorx Træningshandsker
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Prisen er yderst rimelig

Hvis du er på jagt efter et sæt simple træningshandsker, som ikke koster alverden, men som stadig er i en rigtig fornuftig kvalitet, kan din søgning stoppe her. 

Toorx træningshandskerne udfylder nemlig alle ovenstående kriterier og lidt mere til. 

God ventilation

Oversiden af handsken er mesh nylon, hvilket giver eminent luftgennemstrømning og rigtig god holdbarhed. 

Holdbarheden er også god i håndfladerne på handsken. Disse består nemlig af læder og læder er – som du sikkert ved – et yderst slidstærkt materiale. 

Handskerne fra Toorx giver et solidt greb om enhver vægt/-stang samtidig med, at dine håndflader skånes. 

Better Bodies Womens Training Glove
Fremragende træningshandsker til kvinder

Derfor anbefaler vi disse ✓

Better Bodies træningshandsker til kvinder

Last updated: 2024-04-11 16:42:14

Komfortable og holdbare handsker

Trods den relativt lave pris, får du, hvis du vælger at købe, et par handsker som kan bruges de næste mange år. Selvom du besøger fitnesscentret hver eller hver anden dag, kan du være sikker på, at handskerne ikke bliver slidt op.

Udover en eminent holdbarhed, kan du også glæde dig over, at handskerne sidder rigtig godt på hænderne. Håndfladerne er forstærkede og polstrede med skum, så du får ekstra beskyttelse ved tunge løft. 

Luft til svedige håndfalder

Hvis du giver den gas til træning, kommer du sikkert til at svede – også på hænderne. Du kan dog undgå, at det føles som en sauna i dine handsker, hvis du vælger disse lækre og behagelige træningshandsker, som har rigtig god udluftning. 

Der er benyttet multiflex elastisk mesh mellem fingrene og på bagsiden af handsken, hvilket ikke blot giver god bevægelighed, men som også sørger for god udluftning i handsken. 

Abilica Træningshandsker
Fremstillet i dejligt blødt skind

Derfor anbefaler vi disse ✓

Last updated: 2024-04-11 16:42:15

Anerkendt producent

Der er ikke meget dårligt at sige om dette sæt træningshandsker, og det skyldes i høj grad, at det er Abilica, der står bag. 

Sagen er nemlig den, at det træningsudstyr, som Abilica producerer, stort set altid er i orden – og lidt mere til. Og det gælder altså også for dette sæt fine træningshandsker, der er fremstillet af blødt skind, og som byder på rigtig god polstring for håndfladerne.

Fås i flere størrelser

Handskerne fås i følgende størrelse: S, M, L og XL. 

Uanset om du er indehaver af en lille prinsessehånd eller udstyret med en lab på størrelse med Jylland, vil der formentlig være en udgave af Abilicas træningshandsker, der passer dig.

Se flere træningshandsker

Udvalget af træningshandsker er stort, så hvis dine nye handsker ikke befandt sig iblandt vores anbefalinger, kan du uden problemer fortsætte din søgning. Tryk på knappen nedenfor og se hvilke lækre handsker, som du ellers kan vælge imellem. 

Få hjælp til køb af alt fitnessudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af boksepuder, pulsure, træningselastikker, træningsbænke, pull up bars og yogamåtter.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2024-04-11 16:42:13

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige