Guide til valg af pull up-bar

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
Reebok - Væghængt pull up bar

Reebok Wall Mounted

God til prisen
Pull up bar til mange øvelser

Pull up bar til dørkarmen

Premium

Odin Multi Grip

God til prisen
Pull up bar til mange øvelser

Pull up bar til dørkarmen

Vores favorit
Reebok - Væghængt pull up bar

Reebok Wall Mounted

Premium

Odin Multi Grip

Hvis du drømmer om en tonet og muskuløs overkrop, som resulterer i misundelige blikke, skal du have en pull up bar! Det er super simpelt at træne med en pull up bar, men du opnår hurtigt mærkbare og synlige resultater. 

Pull ups og chin ups kan, afhængigt af dit greb, træne ryg, skuldre og biceps – altså store dele af din overkrop. Mange peger på netop pull ups som en af de bedste træningsøvelser overhovedet, så det giver god mening at komme i gang hurtigst muligt.

Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken pull up bar du vælger. Derfor har vi finkæmmet internettet og udvalgt de bedste pull up bars, så du blot skal finde den, som passer dine behov bedst. 

Vores bud på de 8 bedste pull up bars

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 8 bedste pull up bars. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver pull up bar finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

Reebok Wall Mounted
Væghængt pull up bar

Derfor anbefaler vi denne ✓

Reebok - Væghængt pull up bar
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Anerkendt producent

Du kender med stor sandsynlighed til Reebok, som står bag denne robuste pull up bar. Reebok har været et datterselskab af sportsgiganten Adidas siden 2005 og har siden begyndelsen i 1895 specialiseret sig i at fremstille kvalitetsudstyr til sportsudøvere.

Det trekantede design gør den ekstra robust

Noget af det værste som kan ske, når man træner med en pull up bar, er, at den går i stykker, så man ryger på gulvet. Det behøver du dog ikke bekymre dig om, hvis du investerer i pull up baren fra Reebok, som takket være sin trekantede konstruktion, er yderst robust, solid og sikker at bruge. 

Monteres på væggen

Der findes en lille håndfuld forskellige monteringsmuligheder for pull up bars. Denne fra Reebok monteres på væggen, hvilket gør den mere stabil end eksempelvis en pull up bar, som monteres på dørkarmen. Ligeledes vil den maksimalt tilladte belastning være højere på en væghængt bar end en chin up bar til døren. 

Vær opmærksom på, at der ikke medfølger monteringstilbehør. 

Praktiske oplysninger

 • Maksimal brugervægt: 135 kg
 • Mål: 62 x 120 x 40 cm
 • Montering: På væg. Monteringstilbehør medfølger ikke.

Basic Chin Up Bar
Billig pull up bar til dørkarmen

Derfor anbefaler vi denne ✓

Chin up bar til dørkarmen
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Nem montering i dørkarmen

Denne chin up bar er perfekt til dig, som ikke har et decideret træningsrum, men i stedet træner lidt rundt omkring i hjemmet. Stangen placeres i døråbningen, hvor du sætter den i spænd ved at justere længden. Når du er færdig med at lave pull ups, løsner du blot stangen, som derefter kan pilles ned og gemmes væk. 

Smart, ikk’?

Vi anbefaler dog, at du monterer stangen med de medfølgende skruer. Gør du ikke det, kan stangen maksimalt klare en belastning på 70 kg. Monteret med skruer, kan pull up baren klare helt op til 95 kg i belastning fra brugeren. 

Prisvenlig pull up bar

Prisen for denne transportable chin up bar er yderst rimelig, hvilket gør den til et oplagt valg til den prisbevidste forbruger eller dem, som endnu ikke er helt sikre på, at denne form for træning er noget for dem. 

Praktiske oplysninger

 • Maksimal brugervægt: 95 kg
 • Bredde: Kan justeres fra 62 til 94 cm
 • Montering: I dørkarm. Kan skrues fast med eller uden skruer.

Pull up bar til dørkarmen
Smart bar med mulighed for massevis af øvelser og greb

Derfor anbefaler vi denne ✓

Pull up bar til mange øvelser
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Utrolig nem montering 

Der er ikke umiddelbart noget rum i dit hjem, som ikke kan omdannes til et improviseret træningslokale, hvis du vælger at investere i denne praktiske træningsstang. Du behøver hverken finde skruemaskine, hammer eller vaterpas frem, for monteringen kan klares helt uden brug af værktøj.

Hvis du vil, kan du dog vælge at montere den ved hjælp af de medfølgende holdere, så belastningen på dørkarmen er mindre. I de fleste tilfælde er det dog ikke nødvendigt. 

Træn i alle rum

Det er ikke alle, som er så heldige at have eget dedikerede træningsrum i boligen. Har du ikke det, vil du med stor sandsynlighed sætte pris på, at du kan pille denne pull up bar ned fra dørkarmen, når den ikke er brug. 

Ligeledes kan du sætte den op i en ny dørkarm et andet sted i dit hjem, hvis du trænger til adspredelse og en ny udsigt, når du træner. 

Massevis af øvelser – også på gulvet

Denne pull up bar giver dig mulighed for at træne store dele af overkroppen, så du kan komme i perfekt form og stå skarpt. 

Du kan blandt andet bruge stangen til fem forskellige slags kropshævninger; Chin ups, pull ups, dips, push ups og sit ups. 

På selve stangen finder du adskillige polstrede håndtag, som gør det muligt at tage forskellige greb. Alt efter hvilket greb du vælger, kan du træne forskellige dele af din overkrop.

Praktiske oplysninger

 • Maksimal brugervægt: 100 kg
 • Montering: I dørkarm. Intet værktøj nødvendigt.

inSPORTline Power Tower PT80
Multifunktionel power tower

Derfor anbefaler vi denne ✓

inSPORTline Power Tower PT80
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Eftertragtet til træning i hjemmet

Den ganske fornuftige pris og tilsvarende kvalitet gør, at PT80 er et populært og eftertragtet træningsudstyr til træningslokalet derhjemme.

Træningstårnet fylder godt nok en del, men fordi det giver mulighed for adskillige gode øvelser, kan det i faktisk erstatte andet trænignsudstyr, som du derfor slipper for at bruge penge på og og have stående.

Giver mulighed for træning af store dele af kroppen

En pull up bar er god – ingen tvivl om det – men et power tower som dette er endnu bedre. Her kan du nemlig ikke blot træne pull og chin ups, men også andre dele af kroppen. 

Trækstangen øverst – som i øvrigt har skridsikkert mønster, så dine hænder ikke glider – kan bruges til at lave pull ups i alle variationer. 

De nederst håndtag kan bruges til push-ups, så du kan tone og træne dine brystmuskler og biceps. 

De parallelle stænger gør, at du kan lave utroligt effektive maveøvelser, så du kan få stenhårde abs.  

Står stabilt og går ikke i stykker

Det værste der kan ske, når du er godt i gang med et træningssæt, er, at du må afbryde, fordi træningsudstyret går i stykker – eller i det her tilfælde måske vælter med dig på. 

Du behøver dog ikke frygte for hverken din sikkerhed, eller at træningen afbrydes pludseligt, for inSPORTline Power Tower PT80 er solidt konstruret med en robust stålramme, som tåler op til 120 kg. 

De lange og stabile fødder på tårnet sørger desuden for, at den står stabilt og sikkert plantet på gulvet – også selvom du virkelig giver den gas.

Praktiske oplysninger

 • Maksimal brugervægt: 120 kg
 • Trækstangslængde: 180 cm
 • Vægt: 35 kg

Fitness ribbe i stål
Perfekt til pull ups og en lang række andre øvelser

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Giv (næsten) hele kroppen en tur

Hov! Hvad er nu det? En fitness ribbe på en liste med pull up bars – hvad er meningen?

Det giver faktisk god mening at inkludere denne fitness ribbe på vores liste over de bedste pull up bars, da en ribbe uden problemer kan bruges til mange af de samme øvelser. En ribbe kan tilmed benyttes til en lang række yderligere øvelser, så du kan træne stort set hele kroppen. 

Du finder næppe et mere alsidigt træningsredskab end dette, hvorfor vi var nødt til at give det en anbefaling med på vejen.

Kræver ikke meget plads

Ved første øjekast ser ribben måske ud til at fylde meget, men da den monteres langs med væggen, er det faktisk begrænset, hvor meget plads den tager i rummet.

Nem at samle og montere

Det kræver ikke en håndværkeruddannelse at samle denne smarte fitness ribbe – faktisk er det overraskende nemt! Der medfølger monteringsværktøj, så du ikke umiddelbart behøver at rode i din egen værktøjskasse for at samle dit nye træningsredskab.

Du skal dog være opmærksom på, at skruer til montering i væggen ikke medfølger, da det afhænger af vægtypen, hvilke du skal bruge. Det kan de dog uden problemer hjælpe dig med i dit lokale byggemarked. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: H: 230 x B: 81 x L: 14 cm
 • Materiale: Stål
 • Vægt: 22,3 kg
 • Maksimal belastning: 200 kg

To i én chin up bar
Kan monteres i loftet eller på væggen

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Pull up bar i loftet eller på væggen

Du vælger helt selv, om din nye pull up bar skal hænge i loftet eller på væggen – begge dele af muligt takket være den smarte konstruktion, som giver høj fleksibilitet. 

Stangen er desuden af rigtig høj kvalitet og kaldes af forhandleren endda for en professionel pull up bar. 

Tåler mange kilo

Uanet om du er et lille nips eller et stort brød, kan du være sikker på, at stangen nok skal holde til dig. Den maksimale belastning er nemlig på imponerende 150 kg, så hvis blot du monterer den korrekt i loftet eller på væggen, behøver du ikke frygte, at den bøjer, knækker eller på andre måder går i stykker under brug. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Stål
 • Vægt: 5,5 kg
 • Maksimal belastning: 150 kg
 • Montering: På væg eller i loft

Odin Multi Grip Pull Up Bar
Robust bar med mulighed for mange forskellige greb

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Mulighed for mange forskellige øvelser

Pull up baren fra Odin er konstrueret på en sådan måde, at du har mulighed for at lave flere forskellige effektive øvelser. I stedet for blot at lave en simpel pull up, kan du eksperimentere med flere forskellige greb på de mange håndtag. Du kan træne med et bredt, smalt eller skævt greb – det er helt op til dig!

Ved at lave forskellige greb sørger du ikke blot for, at træningen ikke bliver alt for triviel og kedelig, du gør også noget godt for din krop, som har gavn af ikke at lave den samme bevægelse igen og igen.

Ekstremt nem montering

Montering af denne pull up bar kræver ikke en håndværkeruddannelse, for det er super simpelt og nemt. Med blot fire skruer kan du montere baren på væggen og komme i gang med træningen. 

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Stål
 • Mål: Højde: 60 x Bredde: 131 x Dybde: 57 cm
 • Montering: På væg

Odin Pull Up Bar Pro Dørribbe
Avanceret dørmodel

Derfor anbefaler vi denne ✓

cPro9 Pull Up Bar Pro Dørribbe
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis du er på udkig efter en ganske avanceret pull up-bar til døren, så er modellen her ikke noget tosset bud! 

Pull up- baren byder nemlig blandt andet på hele 5 forskellige muligheder for håndstillinger, hvorfor du vil kunne træne rigtig mange forskellige muskelgrupper via denne. Sædvanligvis byder en pull up-bar til dørkarmen blot på 1-2 håndstillingsmuligheder, så 5 forskellige muligheder må siges at være lidt ud over det sædvanlige. 

Yderst komforvenlig

Samtlige af pull up-barens greb er beklædt med mosgummi, hvilket fungerer som ren forkælelse for håndfladerne og er et træk, der er med til at gøre, at vi – uden tøven – betegner pull up-baren som værende yderst komfortvenlig.

Kan også benyttes til gulvøvelser

Pull up-baren skal ikke nødvendigvis monteres på en dørkarm for at kunne benyttes. Den er nemlig også effektiv i forbindelse med en række forskellige gulvøvelser, heriblandt armbøjninger.

Let at montere

Pull up-baren er ekstremt let at montere på en dørkarm. Faktisk vil vi påstå, at det næppe kommer til at tage dig mere end et par sekunder at klare monteringen.

I forbindelse med monteringen er det værd at bemærke, at pull up-baren er beklædt med mosgummi i alle de områder, der kommer i berøring med dørkarmen. Dette bevirker, at dørkarmen skånes ekstremt meget, og at den med garanti ikke påføres skrammer, ridser eller lignende.

Praktiske oplysninger

 • Bredde: 103 cm
 • Maksimale brugervægt: 120 kg
 • Vægt: 3,7 kg.

Vil du se flere pull up bars?

Hvis din nye pull up bar ikke befandt sig iblandt vores anbefalinger, kan du fortsætte din søgning ved at trykke på knappen nedenfor. Gør du det, vil du blive ledt videre og præsenteret for yderligere pull up og chin up bars.

Find flere produktguides

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af løbebånd, boksehandsker, motionscyklerfoam rollers, træningselastikkerhåndvægt-sæt og håndvægte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige