Håndvægte – Se de bedste håndvægte

Markedet for håndvægte er enormt og derfor en kende uoverskueligt. Derfor kan man let blive rundtosset, når man er på jagt efter et sæt nye håndvægte, men frygt ej. Vi har nemlig gjort det hårde researcharbejde og fundet de bedste håndvægte dig til dig. I vores research har vi læst et utal af tests, forbrugeranmeldelser samt produktbeskrivelser.

Der findes en masse forskellige håndvægtstyper. Der er stor forskel på, hvilke type der bruger de enkelte vægte, og i hvilke situationer vægtenen egnes til at blive brugt til.

Derfor har vi lavet produktguides for flere forskellige håndvægtstyper. Herunder kan du se hvilke. Klik på den type håndvægt, der tiltaler dig mest, og bliv ført til produktguiden for den pågældende håndvægtstype. 

Håndvægtsæt 

Neopren håndvægte

Gummi-håndvægte

Justerbare håndvægte

Meget tunge håndvægte

Meget lette håndvægte

Derfor anbefaler vi denne ✓

Peak Fitness Neopren
Vægt: 2 x 3 kg
Forhandler Totalpris Læs mere
150,00 DKK Besøg butikken

Perfekte til aerobic og andre former for holdtræning

Peak Fitness håndvægtene er relativt små og handy, så du uden problemer kan have en i hver hånd, når du fx dyrker aerobic. De 3 kg som hver håndvægt vejer, er ikke voldsomt, men passer perfekt til mere udholdende øvelser. 

Når pulsen stiger og varmen i lokalet følger trop, risikerer man let at få svedige håndflader – heldigvis kan du være sikker på, at du altid kan håndtere håndvægtene, som har fået en særlig belægning:

Neopren håndvægte

De to farvestrålende håndvægte fra Peak Fitness er belagt med neopren. Det er ikke kun for et syns skyld, for den særlige belægning gør, at du altid har godt fat i håndvægten – også selvom dine hænder er drivvåde af sved, fordi du giver den gas med træningen.

Udover at sikre dig et fast greb om håndvægtene, fungerer neopren-belægningen også stødabsorberende. Hvis uheldet skulle være ude og du endte med at tabe håndvægten, er risikoen for et ødelagt gulv derfor mindsket. 

Flere farver og vægtklasser

Neopren håndvægtene fra Peak Fitness fås i adskillige farver og vægtklasser. De letteste håndvægte vejer 1 kg og de tungeste 7 kg. Farven på håndvægten afhænger af vægten. 

Vil du se de mange farver eller vægtklasser, kan du trykke på knappen nedenfor.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 6 kg (2 x 3 kg)
 • Antal håndvægte: 2 stk.

Toorx Hexagon
20 kg gummi håndvægt

Derfor anbefaler vi denne ✓

Vægt: 20 kg
Forhandler Totalpris Læs mere
900,00 DKK Besøg butikken

Gummi håndvægt i fremragende kvalitet

Vælger du Toorx Hexagon får du en håndvægt fra øverste hylde. Her har man ikke gået på kompromis med kvaliteten, som er helt i top. Håndvægten er af en sådan kvalitet, at den sagtens kan være at finde på vægtstativerne i fitnesscentre rundt omkring i landet. 

Du kommer dog også til at betale for den høje kvalitet. Ved første øjekast virker prisen måske ikke så høj, men da der ikke er tale om et sæt, er prisen kun for en enkelt håndvægt. 

Behageligt håndtag i ergonomisk design

Træning skal gerne være en fornøjelse, hvis der for alvor skal ske resultater. Derfor skal det være så behageligt som muligt at gribe fat om håndvægten og løfte den i vejret. Nogle styrketrænere og motionister vælger at benytte handsker, så indersiden af hånden skånes for eventuelle vabler – med Toorx håndvægten er det dog næppe nødvendigt, da det ergonomiske håndtag er yderst komfortabelt. 

Udformningen på grebet gør ikke blot, at det er behageligt at træne med håndvægten, for det sikrer også, at du har et soldit og fast greb. En skridsikker belægning på håndtaget bidrager ligeledes til at risikoen, for at håndvægten smutter ud af hånden på dig, er minimal.

Skulle uheldet være ude, vil gummibelægningen sørge for at tage det værste af stødet, så gulv, andet udstyr eller din krop skånes for voldsomme skader. 

Bliver liggende på gulvet

Vi ved ikke hvorfor, man har besluttet sig for, at vægtskiver skal være runde. Alle der har oplevet, at en håndvægt er stukket af fra dem, fordi den runde form har fået den til at trille væk, ved, at det er vildt irriterende at skulle lege tagfat med en 20 kilos håndvægt. 

Derfor undrer det os af og til, at der ikke er flere producenter, som har kastet sig over et mere kantet design, ligesom det er tilfældet med Toorx Hexagon. ‘Hexagon’ betyder sekskant og det er lige præcis hvad håndvægten er. De 6 kanter og flade overflader gør, at håndvægten ikke kan trille væk, hvorfor du roligt kan placere den på selv det skæveste gulv. 

Fås i flere vægtklasser

Denne lækre håndvægt fås i adskillige vægtklasser, så du kan vælge den, som passer dine behov. Den letteste håndvægt vejer 20 kg og den tungeste 40 kg. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 20 kg 
 • Antal vægte: 1 stk. 
 • Materiale: Gummibelagt metal

cPro9 
Klassisk justerbar håndvægt

Derfor anbefaler vi denne ✓

Vægt: 2 x 10 kg
Forhandler Totalpris Læs mere
999,00 DKK Besøg butikken

Tilpas vægten

Afhængigt af hvilken muskelgruppe du træner, kan der være behov for at ændre belastningen for at få det maksimale ud af træningen. 

cPro9 håndvægtene kan let tilpasses i vægten, så det hverken er for hårdt eller for let at løfte. Låsemøtrikken i hver ende af håndvægten skrues blot af, hvorefter du frit kan fjerne eller sætte yderligere vægtskiver på vægtstangen.

Sæt med 14 dele

I sættet får du følgende:

 • 2 x Håndvægtsstang
 • 4 x låsemøtrik
 • 4 x 2,5 kg
 • 4 x 1,25 kg

Hvilket giver dig 2 stk. justerbare håndvægte, som tåler at blive brugt. 

Kan også købes enkeltvis

Hvis du ikke nødvendigvis står og mangler 2 håndvægte, men blot har brug for en enkelt, sælges cPro9 også enkeltvis. Du får flere muligheder for at lave forskellige øvelser, hvis du har to håndvægte, men har du alligevel besluttet, at du kun skal bruge én, kan du finde denne ved at trykke nedenfor. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 20 kg (2 x 10 kg)
 • Antal håndvægte: 2 stk.
 • Antal vægtskiver: 8 stk.
 • Materiale: Jern

MX55
Smarte justerbare håndvægte på stativ 

Derfor anbefaler vi denne ✓

Vægt: 2 x 25 kg
Forhandler Totalpris Læs mere
4.999,00 DKK Besøg butikken

Erstatter 10 almindelige håndvægte

MX55 ser måske lidt voldsom ud og det kræver da også lidt plads, hvis stativet ikke skal stå i vejen. Det viser sig dog hurtigt, at du faktisk sparer en masse plads, ved at vælge dette smarte og anderledes håndvægtssæt.

Skulle du ud og have håndvægte, så du kunne få tilsvarende vægtmuligheder, skulle du ifølge producenten selv, have intet mindre end 10 almindelige sæt håndvægte stående. Med MX55 kan du tilpasse og justere belastningen nøjagtigt efter dine behov, så du i princippet ikke behøver andre vægte end disse. 

Med dette sæt får du følgende vægtmuligheder:

 • 4,5 kg
 • 6,75 kg
 • 9 kg
 • 11,25 kg
 • 13,5 kg
 • 15,75 kg
 • 18 kg
 • 20,25 kg
 • 22,5 kg
 • 25 kg

Sådan fungerer MX55

Som regel skal du selv bøvle med møtrikker og vægtskiver, som skal skrues af og på, hvis du vil ændre vægten på en håndvægt. Anderledes let er det dog, hvis du vælger MX55, som blot placeres på stativet, hvorefter du ved hjælp af en drejeknap, kan indstille vægten, nøjagtigt som du ønsker den. 

Det er super simpelt, super smart og virkelig let!

Slut med vægtskiver som ligger og flyder

Hvis du har været i et fitnesscenter for nyligt, kender du med sikkerhed til problematikken – håndvægte og vægtskiver er smarte, men de kan lynhurtigt ligge og flyde på gulve og bænke. 

Med MX55 er oprydningen heldigvis aldrig et problem, for det medfølgende stativ rummer håndvægtene og vægtskiverne, så de ikke roder. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 25 kg 
 • Antal håndvægte: 2 stk.

Find flere håndvægte her

Lykkedes det dig ikke at finde den helt rigtige håndvægt iblandt vores udvalgte, kan du fortsætte jagten ved at trykke nedenfor. Udvalget af håndvægte er stort, så tab ikke modet – god jagt! 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen