Guide til valg af tunge håndvægte

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit

ODIN Hex

God til prisen
Toorx Hexagon - Tung håndvægt 30 kg

Toorx Hexagon

De smarte
haandvaegte-mx55-justerbare-haandvaegte-inkl-stativ_stor-4276

MX55

God til prisen
Toorx Hexagon - Tung håndvægt 30 kg

Toorx Hexagon

Vores favorit

ODIN Hex

De smarte
haandvaegte-mx55-justerbare-haandvaegte-inkl-stativ_stor-4276

MX55

Drømmer du om en fysisk, som ville gøre selv Arnold Schwarzenegger misundelig, kan du næppe nå dine mål uden et sæt tunge håndvægte, så du kan presse dine muskler til det yderste. 

Her på siden præsenterer vi dig for vores bud på de 6 bedste tunge håndvægte, så du kan vælge den, som passer dine behov bedst. Vi har defineret tunge håndvægte som 20 kg og over.

Langt de fleste af vores anbefalinger fås i flere vægklasser, så hvis vægten ikke passer dig perfekt, kan du med stor sandsynlighed finde håndvægten i en anden vægtklasse – det skal vi nok fortælle mere om, når det er aktuelt!

Vores bud på de 6 bedste tunge håndvægte

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 6 bedste tunge håndvægte. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver tunge håndvægt finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

Abilica Rubber Dumbbell
Kendt fra fitnesscentre

Derfor anbefaler vi denne ✓

Abilica Rubber 30 kg - tunge håndvægte
Vægt: 1 x 30 kg

Brugervenlige håndvægte

Det virker måske underligt at tale om brugervenlighed, når det drejer sig om håndvægte – i sidste ende handler det jo bare om at løfte dem i vejret. 

Det giver dog mening at fremhæve netop brugervenligheden ved de tunge håndvægte fra Abilica. På begge sider af håndvægten finder du store tal, som indikerer vægten. Der er tilmed skrevet vægt med blindeskrift, så selv dårligt seende kan aflæse vægten – dét er brugervenlighed!

Solidt greb om håndtaget

Selv når dine håndflader er fugtige, fordi du sveder af den hårde træning, kan du være sikker på, at du har et fast greb om håndvægten. Håndtagene er nemlig nubrede, så de ikke bliver glatte og svære at holde ved. 

Derudover er håndtagene ergonomisk udformede og derfor yderst behagelige at holde ved. 

Skulle uheldet være ude og du endte med at tabe håndvægten, sørger den bløde gummibelægning på håndvægten for, at kontakten mellem vægt og gulv bliver så blid som muligt, hvilket minimerer risikoen for skader på gulvet.

Fås i flere vægtklasser

Den geniale håndvægt fra Abilica fås fra 2 kg og helt op til 32,5 kg. Tryk på knappen nedenfor, hvis du vil se flere vægtklasser og priserne på disse.

Toorx Hexagon
Tunge håndvægte i gummi

Derfor anbefaler vi denne ✓

Toorx Hexagon - Tung håndvægt 30 kg
Vægt: 1 x 40 kg

Højeste kvalitet

Hvis du går op i kvalitet, er du nødt til at overveje, om ikke en Toorx Hexagon er den rette håndvægt for dig. Kvaliteten på denne tunge håndvægt på hele 40 kg er nemlig helt i top. Faktisk er kvaliteten så god, at det ikke er unormalt, at man finder netop disse håndvægte rundt omkring i danske fitnesscentre.

Ergonomisk håndtag

Det er altid vigtigt, at håndtaget på en håndvægt er behageligt. Når det kommer til tunge håndvægte, er det dog ekstra vigtigt, hvis ikke håndflader og fingre skal belastes unødigt. 

Håndtagene på den tunge håndvægt fra Toorx er ergonomisk udformet, så du ikke blot får et solidt og fast greb om vægten, men også skåner indersiden af dine hænder for unødig slid og eventuelle skader. 

Kan sagtens ligge på gulvet

Når håndvægten ikke er i brug, enten fordi du er færdig med træning eller fordi du tager en pause imellem dine set, kan du uden problemer placere dem på gulvet. 

Håndvægten fra Toorx er nemlig belagt med et tykt lag gummi, som gør kontakten mellem gulv og den tunge vægt yderst skånsom. Derudover sørger det sekskantede design for, at håndvægtene ikke triller væk, når de bliver placeret på et plant underlag. 

Fås i flere vægtklasser

Denne lækre håndvægt fås i adskillige vægtklasser, så du kan vælge den, som passer dine behov. Den letteste håndvægt vejer 20 kg og den tungeste 40 kg

Peak Fitness Gummi Håndvægt
Justerbar håndvægt med blød overflade

Derfor anbefaler vi denne ✓

20 kg. Justerbar Gummi Håndvægt
Vægt: 1 x 20 kg

Brugervenlig håndvægt

Der er gjort meget ud af brugervenligheden på denne farvestrålende håndvægt. Vægtskiverne er i forskellige farver, som indikerer vægten og gør det nemt at danne sig et overblik over, hvor mange kilo der sidder på vægtstangen. 

Vægtskiverne har store huller, som fungerer som håndtag, så de er lette at tage af og på, flytte og holde ved. 

Slutteligt i rækken af herlige egenskaber, som vægtskiverne besidder, skal det nævnes, at skiverne er belagt med blød gummi. Den bløde belægning gør, at du roligt kan stille håndvægten fra dig på gulvet, uden risiko for ridser, buler og andre former for skader på underlaget.

Du kan tilkøbe flere vægtskiver

Sættet, som vi anbefaler, indeholder følgende:

 • 2 stk. 1,25 kg. 30 mm Gummi Vægtskiver
 • 2 stk. 2,50 kg. 30 mm Gummi Vægtskiver
 • 2 stk. 5 kg. 30 mm Gummi Vægtskiver
 • 1 stk. 35 cm. Håndvægtstang inkl. spinlocks

Sætter du samtlige vægtskiver på håndtaget, opnår du en totalvægt på 20 kg. Er det ikke nok til dig, kan du tilkøbe yderligere vægtskiver.

Tryk på knappen nedenfor og se udvalget og priserne på vægtskiverne.

MX55
Smarte justerbare håndvægte på stativ 

Derfor anbefaler vi denne ✓

Vægt: 4,5 - 25 kg

Erstatter 10 almindelige håndvægte

MX55 er et sæt yderst smarte justerbare håndvægte, da sættet kan spare dig for en masse plads!

Skulle du ud og have håndvægte, så du kunne få tilsvarende vægtmuligheder, som du får med MX55, skulle du ifølge producenten selv, have intet mindre end 10 almindelige sæt håndvægte stående. Med MX55 kan du tilpasse og justere belastningen nøjagtigt efter dine behov, så du i princippet ikke behøver andre vægte end disse. 

Med dette sæt får du mulighed for at indstille håndvægtene fra 4,5 kg til 25 kg.

Sådan fungerer MX55

Som regel skal du selv bøvle med møtrikker og vægtskiver, som skal skrues af og på, hvis du vil ændre vægten på en håndvægt. Anderledes let er det dog, hvis du vælger MX55, som du let ved hjælp af en drejeknap kan indstille, så håndvægten får den du ønsker. I hvert fald så længe denne vægt ikke overstiger 25 kg. 

Slut med vægtskiver som ligger og flyder

Hvis du har været i et fitnesscenter for nyligt, kender du med sikkerhed til problematikken – håndvægte og vægtskiver er smarte, men de kan lynhurtigt ligge og flyde på gulve og bænke. 

Med MX55 er oprydningen heldigvis aldrig et problem, for selvom dette sæt svarer til 10 forskellige sæt, fylder det naturligvis kun så meget, som et enkelt gør.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 25 kg 
 • Antal håndvægte: 2 stk.

inSPORTline IRONER 24
Praktisk håndvægt som er nem at justere

Derfor anbefaler vi denne ✓

Justerbar håndvægt fra inSPORTline
Vægt: 2,5 - 24 kg

Det bliver ikke nemmere!

Justerbare håndvægte er smarte, men ulempen ved disse er tit, at man ender med at skulle bøvle med vægtskiver, låse og vægstænger. Er man oppe i gear og klar til at træne, kan det være irriterende og forstyrrende for momentum, at man skal til at skifte vægtskiver.

Dette problem løses dog på genial vis af inSPORTline, som står bag denne utroligt brugervenlig håndvægt. At skifte mellem vægten på håndvægten kræver ikke andet end at dreje på skiverne i hver ende af vægtstangen. Det er hurtigt, det er nemt og det er afsindigt smart!

Kompakt design

I stedet for traditionelle runde vægtskiver er denne håndvægt udstyret med små diske, som ikke fylder alverden. Derfor er selve håndvægten – trods sine mange vægtmuligheder – også ganske kompakt. 

Vil du have masser af vægtmuligheder, men uden det fylder det halve af træningslokalet, er denne håndvægt et perfekt valg!

Behageligt og sikkert greb

Det ergonomiske håndtag på håndvægten med skridsikker overflade sørger for, at du altid har et solidt og behageligt greb om vægtstangen. Komforten er i top, og selvom vi altid anbefaler at benytte træningshandsker, kan du med denne håndvægt mindske risikoen for vabler ved hård træning.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 2,5 -24 kg 
 • Antal håndvægte: 1 stk.

ODIN Hex
Lækker håndvægt med et godt greb

Derfor anbefaler vi denne ✓

1 x 32,5 kg

Last updated: 2024-07-11 04:54:12

God kvalitet

Denne håndvægt fra ODIN må siges at være af yderst høj kvalitet, hvilket i høj grad skyldes de fine materialer, håndvægten er lavet af. 

For at konkretisere: Håndvægten er opbygget med jern og belagt med hårdt gummi.

Jern-materialet er med til at sikre, at håndvægten er yderst standhaftig og holdbar, mens gummibelægningen bevirker, at håndvægten er ganske skånsom over for alverdens gulvtyper. 

Triller ingen steder

Som du kan se på billedet længere oppe, er der tale om en sekskantet håndvægt, hvilket har den store fordel, at håndvægten aldrig triller nogen steder, når du ligger den på gulvet.

Godt greb

Håndvægtens håndtag har en nubret overflade, hvilket sikrer et rigtig godt greb – også selvom ens hånd måtte blive lidt fugtig og svedig.

Fås i mange vægtklasser

Håndvægten fra ODIN fås ikke blot i en meget tung udgave, som den vi har fremhævet. 

Den fås nemlig i adskillige vægtklasser – nærmere bestemt følgende:

 • 2,5kg, 5kg, 7,5kg, 10kg, 12,5kg, 15kg, 17,5kg, 20kg, 22,5kg, 25kg, 27,5kg, 30kg, 32,5kg, 35kg.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 32,5 kg
 • Ydre materiale: Gummi.

Vil du se flere håndvægte?

Lykkedes det os ikke at overbevise dig om, at en af vores anbefalinger var den rette for dig, kan du fortsætte jagten på håndvægte hos en af vores samarbejdspartnere.

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Få hjælp til køb af alt fitnessudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af dumbbells, yogaudstyr, motionscykler, bordtennisborde, træningsbænke og løbebånd.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2024-07-11 04:54:12

Bedste priser