Guide til valg af træningsbænk

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
Bodytone EB03 Multiposition Bench - Professionel træningsbænk

Bodytone EB03

God til prisen
Titan flad træningsbænk

Titan Life

Fuld pakke
3866_trainingsstation_mit_Bank

Finnlo

God til prisen
Titan flad træningsbænk

Titan Life

Vores favorit
Bodytone EB03 Multiposition Bench - Professionel træningsbænk

Bodytone EB03

Fuld pakke
3866_trainingsstation_mit_Bank

Finnlo

Der er god grund til at overveje at investere i en træningsbænk. En træningsbænk gør det nemlig muligt for dig at træne stort set hele kroppen. Du kan blandt andet træne bryst, skuldre, ryg, mave, ben og triceps, hvis du foretager de rette øvelser. 

En træningsbænk er ofte midtpunktet i træningscentret eller træningslokalet derhjemme. En træningsbænk vil med sikkerhed blive brugt meget, og derfor er det vigtigt, at den er solid, stabil og holdbar, så hverken bænken eller brugeren kommer til skade. Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige i denne guide, hvor vi har udvalgt de bedste træningsbænke.

Vores bud på de 7 bedste træningsbænke

Herunder følger vores bud på de 7 bedste træningsbænke. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte bænke rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe den træningsbænk, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Titan Life 
Billig træningsbænk

Derfor anbefaler vi denne ✓

Titan flad træningsbænk

Flad træningsbænk – helt simpel

Titan life træningsbænken gør det muligt at foretage et utal af øvelser både med og uden vægte. Øvelser som fx bænkpres, one arm rows og seated military press er intet problem med denne træningsbænk.

Du kan hverken justere sædehøjde, ryglæn eller lignende, men til gengæld får du en træningsbænk, som er helt simpel at bruge, og som med garanti ikke går i stykker. 

Bænken tåler en maksimal belastning på 300 kg, så du skal være et ordentligt brød og bænkpresse en motorcykel, hvis du skal risikere, at bænken går i stykker. 

Til fitnesscentret eller hjemmet

Den flade træningsbænk fra Titan er stabil og yderst robust, hvorfor den er et populært valg. Bænken egner sig ikke kun til brug af privatpersoner derhjemme, for også fitnesscentre kan have glæde af en solid flad bænk eller to i deres træningslokaler. 

Fornuftig pris

Uanset om du køber fitnessudstyr til et center eller om du blot shopper nyt grej til dit eget træningslokale derhjemme, har du sikkert bemærket, at det kan være dyrt. Rigtig dyrt endda. Særligt hvis du skal have kvalitet fra et af de mere kendte brands, kommer du til at punge op.

Sådan er det dog ikke med denne træningsbænk fra Titan, som til trods for at være af eminent kvalitet og skabt af et kendt brand, kan fås til en yderst rimelig pris.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 110 x B: 25 x H: 39 cm
 • Maksimal belastning: 300 kg
 • Materiale: Stål

Gymstick Fitness Bench
Justerbar træningsbænk

Derfor anbefaler vi denne ✓

Tilpas ryglænet og siddepuden

Du kan ganske let justere på vinklen på både ryglænet og siddepuden. På den måde kan du sørge for optimale træningsbetingelser, så du både får det maksimale ud af hver øvelse og undgår skader.

Læg fx ryglænet helt ned, så du har en god stabil fladbænk, eller rejs ryglænet en smule op, så du har en eminent skråbænk. Begge dele klares let ved hjælp af det simple justeringssystem.

Ryglænet kan justeres i 6 forskellige trin. Siddepuden i 2 trin.  

Holdbar træningsbænk

Hvis du vælger at investere i en træningsbænk, tør vi godt garantere, at du kommer til at bruge den meget. Derfor er det nødvendigt at vælge en bænk, som tåler lidt tæsk. 

Gymstick Fitness Bench består af en yderst robust grundkonstruktion af aluminium og polstrede puder, som er betrukket med slidstærkt kunstlæder. Med andre ord er der tale om træningsbænk, som med sikkerhed ikke går i stykker.

Perfekt til træning med håndvægte

Tag din træning med håndvægte til et nyt niveau ved at investere i en træningsbænk. Særligt denne justerbare bænk fra Gymstick er et godt valg, da den gør det muligt at lave flere forskellige effektive øvelser, som træner forskellige muskelgrupper. 

Med bænken kan du træne bryst, skuldre, ryg, mave og sågar ben. Mangler du inspiration til øvelser med en træningsbænk, kan du finde det her.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 122 x 63 x 117 cm
 • Maksimal belastning: 180 kg
 • Materiale: Aluminium

TUNTURI FB80 fladbænk
Fladbænk i unikt design

Derfor anbefaler vi denne ✓

TUNTURI FB80 fladbænk - Justerbar træningsbænk
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Skandinavisk design

Okay, okay! Vi ved godt, at designet måske ikke er det vigtigste kriterie, når du skal vælge en træningsbænk…

Vi nævner det dog alligevel, da vi mener, at designet er med til at gøre denne bænk unik. Finske TUNTURI har kreeret en træningsbænk, som fundamentalt er som de fleste andre, men som dog skiller sig ud visuelt grundet de fede grønne detaljer. 

Både logo og syninger er i TUNTURI’s velkendte grønne farve, hvilket står i fed kontrast til det mørke sæde og stel. Udseendet vil sikkert ikke falde i alles smag, men er du en lidt vovet type, som gerne skiller dig ud fra mængden, er denne træningsbænk et perfekt match!

Kan foldes sammen

Når bænken ikke er i brug, kan du folde den sammen og gemme den væk, så den ikke fylder unødigt i lokalet. Sammenfoldet er bænken også let at transportere, hvilket er praktisk, hvis du eksempelvis vil have den med udenfor til udendørstræning på en varm sommerdag, eller hvis du træner lidt rundt omkring i boligen, fordi du ikke har noget dedikeret træningslokale. 

Foretag massevis af øvelser

Med denne træningsbænk er der mulighed for at få trænet stort set hele kroppen. Træn let skuldre, mave, biceps, bryst og adskillige andre muskelgrupper, ved at foretage forskellige øvelser på bænken. For optimal træning anbefaler vi, at du også investerer i et sæt håndvægte, hvis du ikke allerede har gjort det.

Se eventuelt billedet, hvor en række af de træningsmuligheder, du får med TUNTURI FB80, fremgår.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 143 x 43 x 44 cm
 • Maksimal belastning: 250 kg
 • Materiale: Stål

Finnlo skråbænk
Træningsbænk med stativ til bænkpres og squat

Derfor anbefaler vi denne ✓

3866_trainingsstation_mit_Bank

Få dit eget styrkecenter derhjemme

Det er vores erfaring, at bænkpres er en af de absolut mest populære øvelser for dem, som håber på at øge muskelmassen. Det er forklaringen på, hvorfor der på de mest travle tidspunkter, kan være kø ved træningsbænken i fitnesscentret. 

Vælger du at investere i Finnlo skråbænken med medfølgende stativ og vægtstang, er det dog slut med at stå i kø – så kan du nemlig have dit helt eget udstyr til bænkpres derhjemme. 

Køber du dette sæt, får du følgende:

 • Finnlo skråbænk med justerbart ryglæn og sæde
 • Bænkpres og squat-stativ
 • Vægtstang og vægtskiver (i alt 110 kg)
  • 1 stk. 180 cm. vægtstang glat
  • 1 sæt 30 mm. cliplåse
  • 2 stk. Håndvægtstænger 35 cm med spinlock.
  • 4 stk. 1,25 kg. vægtskive
  • 4 stk. 2,5 kg. vægtskive
  • 4 stk. 5 kg. vægtskive
  • 2 stk. 10 kg. vægtskive
  • 2 stk. 20 kg. vægtskive

Skråbænken sælges også separat

Hvis du har forelsket dig i selve skråbænken, og ikke umiddelbart tænker, at du får brug for stativet og vægtstangen, kan du også vælge blot at købe skråbænken for sig. Se prisen ved at trykke på knappen nedenfor.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 140 x B: 54 x H: 55-140 cm
 • Maksimal belastning: 250 kg

Bodytone EB03 Multiposition Bench
Professionel træningsbænk

Derfor anbefaler vi denne ✓

Bodytone EB03 Multiposition Bench - Professionel træningsbænk
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Samme høje kvalitet som i fitnesscentre

En af grundene til at mange vælger at bruge penge på et fitnessmedlemsskab er, at man få adgang til professionelt udstyr, som bare fungerer. Du kan dog sagtens selv udstyre dit eget træningslokale med en træningsbænk af samme høje kvalitet, som man normalt ser i sit lokale center. 

Bodytone EB03 er en professionel træningsbænk, som giver dig mulighed for at lave massevis af effektive træningsøvelser. Kvaliteten er helt i top – men det er prisen desværre også. Her er det dog værd at huske på, at pris og kvalitet hænger sammen. 

Bænken er desuden udstyret med to små hjul i den ene ende, så du let kan flytte rundt på den, uden at løfte samtlige 28 kg, som bænken vejer.

Perfekt hvis I er mere end én, som bruger bænken

Hvis du er alene om at bruge bænken, skal du som udgangspunkt ikke bekymre dig synderligt meget om bakterier.

Hvis I derimod er flere, som benytter træningsbænken, er det værd at spekulere lidt over hygiejnen. Det er nemlig ikke specielt lækkert at lægge sig til rette på en bænk, som er helt våd af sved fra personen før dig. 

Det er dog ikke noget problem med denne træningsbænk fra Bodytone, hvis polstrede faux læder sæde er svedresistent, antibakteriel og antiallergisk. 

Bodytone EB03 front

Justerbar i 10+3 trin

Alt efter hvilken øvelse du skal lave, er det nødvendigt at indstille sæde og ryglæn. Dette klarer du helt simpelt ved hjælp af to håndtag – et til sædet og et til ryglænet. 

Sædet kan justeres i 3 positioner og ryglænet har hele 10 trin, så du er garanteret at finde den rigtige indstilling. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 144 x 74 x 127 cm
 • Vægt: 28 kg
 • Materiale: Stål

Træningsbænk – Justerbar – Pro Club Line
Sublim træningsbænk, der hitter hos forbrugerne

Derfor anbefaler vi denne ✓

Forbrugerhit

En af de platforme, hvorpå denne fine træningsbænk forhandles, er Amazon.com. Her har forbrugerne mulighed for at anmelde de produkter, som de køber, og i skrivende stund er der omkring 20 mennesker, der har anmeldt træningsbænken her, og de er – mildt sagt – begejstrede. Produktet har nemlig opnået en samlet bedømmelse på 4,4 ud af 5 stjerner, hvilket må siges at være rigtig, rigtig flot.

Hos Fitnesshelp.dk er vi ikke synderligt overraskede over, at forbrugerne elsker træningsbænken fra Pro Club Line, da Pro Club Line virkelig har begået en dejligt solid træningsbænk, der leverer varen, uanset om vi snakker holdbarhed eller funktionalitet.

Kan justeres efter behov

Træningsbænken kan justeres fra flad til mange forskellige hældningspositioner – nærmere bestemt 15, 30, 45, 60 og 80 grader.

Det er muligt at justere ryg- og siddepude uafhængigt af hinanden.

Justeringsmekanikken er let at betjene, og når træningsbænken er låst fast til en specifik hældning, føles den dejligt robust.

Fin vægtkapacitet 

Træningsbænken har en testet vægtkapacitet på mere end 450 kg, så selvom du måtte være typen, der spiser sine havregryn, og som løfter virkelig tunge vægte, bør træningsbænken uden besvær kunne håndtere både dig og dine vægte til perfektion.

Dejligt mobil

For mange hjemmetrænere er det rigtig rart med en mobil træningsbænk, der let kan flyttes. Det kan være, at man gemmer træningsbænken væk i et pulterkammer eller lignende, når denne ikke er i brug, og derfor er det naturligvis en fordel med en bænk, der let lader sig flytte, hvilket man må sige, at modellen her gør.

I den ene ende er bænken nemlig udstyret med to store hjul, mens der befinder sig et fint håndtag i den anden. Løfter du bænken i dette håndtag, kan du let køre den derhen, hvor du nu engang ønsker.

Praktiske oplysninger

 • Rygpude kan justeres flad, hældning (15, 30, 45, 60 og 80 grader) og nedgang (18 grader)
 • Siddepude kan justeres flad, 10 og 18 grader
 • Mål: 146L x 65B x 46H cm
 • Vægt: 34 kg.

ODIN PRO Justerbar Skråbænk
Solid, justerbar træningsbænk fra populært brand

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-11 06:13:33

Populært valg hos fitnesscentrene

Det er ikke utænkeligt, at dit lokale træningscenter har en eller flere udgaver af denne træningsbænk stående. Bænken er nemlig et utroligt populært valg hos fitnesscentrene. 

Det er der naturligvis mange årsager til, blandt andet at bænken er dejligt solid og stabil, let at justere samt udstyret med transporthjul, så den let kan flyttes derhen, hvor den ønskes brugt. 

Du kan både justere ryglæn og sæde

Bænken byder på justeringsmuligheder af både ryglænet og vinklen på sædet. 

Justeringen foregår ved hjælp af de røde justeringshåndtag og er meget let at udføre.

En komplet træningsbænk

Lidt længere oppe skrev vi, at træningsbænken hitter hos fitnesscentre; det betyder dog ikke, at den ikke er populær hos de private, for det er den i den grad også.

Og den høje grad af popularitet hos både fitnesscentre og private skyldes uden tvivl, at ODIN har begået en komplet træningsbænk, der er alt det, som en god træningsbænk skal være. Bænken byder på fine tilpasningsmuligheder og er samtidig stabil, robust og yderst brugervenlig.

Praktiske oplysninger

 • Antal indstillingsmuligheder ryg: 7
 • Antal indstillingsmuligheder sæde: 3
 • Længde: 148 cm
 • Højde: 43 cm
 • Produktvægt: 43 kg.

Se flere træningsbænke

Befandt den perfekte træningsbænk til dine behov sig ikke på vores liste med de 7 bedste træningsbænke, kan du fortsætte din søgning ved at trykke nedenfor. Gør du det, vil du blive ledt videre til en af vores samarbejdspartnere, som kan præsentere dig for et stort udvalg og eventuelt guide dig videre igennem købsprocessen. 

Få hjælp til køb af alt fitnessudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af vægtskiver, spinningcykler, boksehandsker, pulsure, træningselastikker, håndvægt-sæt, pull up bars og yogamåtter.

Øvelser på træningsbænk

Brystøvelser:

 • Håndvægtspres
 • Skrånet håndvægtspres
 • Håndvægtsflyes 

Skulderøvelser: 

 • Siddende håndvægtspres
 • Sideløft 

Benøvelser:

 • Step-ups
 • Pistol squats
 • Udfald

Diverse:

 • Crunches (Mave)
 • Dips (Triceps)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige