Guide til valg af spinningcykel

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
spinningcykler-nordictrack-s22i - De bedste spinningcykler

NordicTrack S22i

God til prisen
spinningcykler-abilica-racer-2-0-spinningcykel - De bedste spinningcykler

Abilica Racer 2.1

Den stabile
TOORX SRX 500 - De bedste spinningcykler

TOORX SRX 500

God til prisen
spinningcykler-abilica-racer-2-0-spinningcykel - De bedste spinningcykler

Abilica Racer 2.1

Vores favorit
spinningcykler-nordictrack-s22i - De bedste spinningcykler

NordicTrack S22i

Den stabile
TOORX SRX 500 - De bedste spinningcykler

TOORX SRX 500

Med en spinningcykel vil du på en uhørt effektiv måde kunne træne cardio, udholdenhed samt muskelstyrke i benene. Ligeledes vil en spinningcykel være en fremragende investering for dig, der gerne vil opnå et vægttab. 

Men hvilken spinningcykel skal du lige vælge?

Det er her, vi kommer ind i billedet! 

Vi har nemlig udført det hårde researcharbejde og bringer i artiklen her resultaterne af vores anstrengelser. I vores researcharbejde har vi læst tests af spinningcykler, et utal af produktbeskrivelser samt en masse forbrugeranmeldelser.

Altsammen er blevet gjort med henblik på at kunne kreere denne overskuelige købsguide til spinningcykler, hvori de – i vores øjne – 7 bedste spinningcykler fremhæves og beskrives.

I udvælgelsesprocessen af de bedste spinningcykler har vi særligt lagt vægt på følgende parametre: Kvalitet, funktionsmuligheder, komfortvenlighed, pris, brandets ry og brugervenlighed. 

Vores bud på de 7 bedste spinningcykler

Herunder følger vores bud på de 7 bedste spinningcykler. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte cykler rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe den spinningcykel, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Sole Fitness SB700

Derfor anbefaler vi denne ✓

Sole-sb700 - De bedste spinningcykler

Vi lægger ud med en vaskeægte testvinder. Nærmere bestemt vandt denne model Pricerunners store test af spinningcykler i 2020, hvor modellen blev hædret med hele 4,5 stjerner ud af 5 mulige. 

Hos Fitnesshelp.dk overraskede det os ikke, at Sole Fitness SB700 løb med titlen som testvinder i Pricerunners 2020-test. 

Med denne model får man nemlig en spinningcykel af ekstraordinært høj kvalitet, der leverer varen, uanset om vi snakker funktionsmuligheder eller ydeevne. 

Kraftig konstruktion 

Sole SB700 er udstyret med et stel af kraftigt stål samt et kvalitetsbremsesystem fra Kevlar, hvilket gør spinningcyklen rustet til højintens træning med tunge træk og hurtige intervaller. 

Selvom du presser dig selv til det yderste og tramper alt, hvad du kan i spinningcyklens pedaler, sørger den velsmurte remdrift for, at træningen evigt og altid er stort set lydløs.

En populær cykel i landets fitnesscentre

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at Sole SB700 er noget af det ypperste inden for spinningcykler, og netop derfor er modellen også et populært valg hos fitnesscentrene rundt omkring i landet. 

Bestyrer man et fitnesscenter, så kender man vigtigheden af at investere i brugervenligt kvalitetsudstyr, som kan tåle at blive brugt af mange forskellige typer. 

Brugervenlighed, kvalitetsmaterialer og alsidighed må siges at være ord, der beskriver Sole SB700, og disse kendetegn er blandt hovedårsagerne til, at modellen er hyppigt repræsenteret i danske fitnesscentre.

Fine tilpasningsmuligheder

Spinningcyklen byder på adskillige fine muligheder for tilpasning til forbrugerens kropslige forhold. 

Blandt andet er det muligt at justere og indstille sædet samt styret efter ens ønsker og behov, så man let kan opnå den perfekte træningsposition. 

Med smarte kombipedaler

Med til cyklen følger et sæt smarte kombipedaler. Hvis du ikke har hørt om kombipedaler før, kan vi fortælle, at der er tale om en pedaltype med to forskellige overflader. 

Den ene overflade er udstyret med SPD-klamper og kompatibel med spinningsko, mens den anden overflade egner sig perfekt til almindelige træningssko.

Få spændende data om din træning 

Mellem styret er der en fin lille trådløs computer, som vil kunne fodre dig med interessante data om din træning. 

Eksempelvis vil du kunne opnå indsigt i følgende forhold:

 • Tid
 • Kalorieforbrænding
 • Distance
 • Hastighed
 • Kadance.
spinningcykler-sole - Skærm

Ejer du et pulsbælte, vil du kunne forbinde dette til skærmen og efterfølgende også få vist data om din puls.

Kom i form, mens du ser din yndlingsserie

Rigtig mange har svært at finde motivationen til cardiotræning, fordi de synes, at denne træningstype er kedelig.

Det behøver cardiotræning dog ikke at være, og da slet ikke på denne spinningcykel, hvor du vil kunne se et eller flere afsnit af din yndlingsserie, mens du forbrænder kalorier.

Det vil du kunne, fordi cyklen er udstyret med en tabletholder. 

Montér tabletten på denne, start Netflix og sæt et afsnit af din yndlingsserie på, så vil du blive eksponeret for solid underholdning, mens du tramper løs i pedalerne og opnår drømmekroppen og mental velstand.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 64 kg
 • Længde x bredde x højde: 109 x 54 x 95 cm
 • Vægt svinghjul: 22 kg
 • Maks personvægt: 136 kg.

Abilica Racer 2.1

Derfor anbefaler vi denne ✓

spinningcykler-abilica-racer-2-0-spinningcykel - De bedste spinningcykler

Også denne spinningcykel indgik i Pricerunners test af spinningcykler i 2020. Her var cyklen genstand for en masse rosende gloser og scorede 4 ud af 5 stjerner.

Hos Fitnesshelp.dk er vi også meget begejstrede for spinningcyklen, som vi mener, er den bedste spinningcykel i det prisleje, hvor den befinder sig.

Lydsvag træning 

Spinningcyklen er udstyret med en holdbar, stillestående rem, der sikrer en lydsvag og behagelig træning uanset intensitet.

Med kombipedaler

Med til cyklen følger kombipedaler af høj kvalitet. Som tidligere bemærket er en kombipedal en pedaltype med forskellige overfladetyper.

Den ene overflade er med SPD-klamper og kompatibel med spinningsko, mens den anden overflade er velegnet til almindelige træningssko.

Kan let tilpasses dine kropslige forhold

Både cyklens sadel og styr kan justeres horisontalt og vertikalt. Netop derfor er det helt korrekt at sige, at cyklen kan tilpasses langt de fleste kropslige forhold. 

Sadlen er en smal type, der er yderst behagelig at sidde på. Også over længere perioder, hvorfor lange træningspas ikke er noget problem på denne model. 

Medfølgende computer byder på interessante data

Med til cyklen følger en computer, der kan give dig interessante data om din træning. 

Computeren vil kunne vise dig data om følgende forhold:

 • Kadance
 • Tid
 • Kalorieforbrændning 
 • Distance
 • Hastighed.
spinningcykler-abilica-racer-2-0 - Skærm

En robust model

Cyklens stel er yderst robust, og generelt set er cyklen bare lavet af gode, hårdføre materialer.

Derfor føles cyklen aldrig vakkelvornt. Ej heller selvom man virkelig giver den gas og er oppe at stå og træde kraftigt i pedalerne. Selv på sådanne tidspunkter føles cyklen meget stabil.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 45 kg
 • Vægt svinghjul: 22 kg
 • Længde x bredde x højde: 120 x 55 x117 cm
 • Pedaler: SPD Kombi
 • Maks personvægt: 130 kg.

NordicTrack S22i

Derfor anbefaler vi denne ✓

spinningcykler-nordictrack-s22i - De bedste spinningcykler
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Her har vi endnu en testvinder. Denne gang er det mediet Fitrated.com, som har testet spinningcykler. Syv cykler testede de, og her løb denne model altså med titlen som testvinder. 

Det er ikke blot hos Firated.com, at cyklen er populær. Også hos forbrugerne høster den meget ros, hvilket blandt andet kommer til udtryk på Amazon, hvor spinningcyklen i skrivende stund har scoret 4,2 ud af 5 stjerner baseret på næsten 1.300 anmeldelser. 

Hos Fitnesshelp.dk er vi – ligesom forbrugerne og Fitrated.com – begejstrede for NordicTrack S22i, som i vores øjne er det ypperste, som markedet af spinningcykler byder på. Dette ses dog også på prisen, der er i den høje ende.

Kælet for hver eneste detalje 

NordicTrack S22i har – foruden den høje pris – ingen svage punkter. 

Over hele linjen leverer cyklen varen, og så findes der en række områder, hvor indenfor den gør meget mere end det. Eksempelvis når det kommer til funktionaliteten, hvor den byder på en række funktionsmuligheder, som kun ganske få spinningcykler gør. 

Disse funktionsmuligheder betjenes via den store medfølgende touchskærm, der kan rotere 360 grader. 

Via denne vil du kunne tilgå iFit-universet (der medfølger et års medlemskab), hvor du blandt andet vil kunne prøve kræfter med simulationer af et utal af forskellige spændende ruter fra den virkelige verden. 

At køre disse ruter føles yderst virkelighedstro, da cyklen hele tiden justerer modstanden, så denne imiterer, hvordan de virkelige forhold ville have været.

Let at koble til Wi-Fi-forbindelse

Hvis du skal have det fulde udbytte af NordicTrack 22i, skal touchskærmen kobles til Wi-Fi, hvilket heldigvis er yderst let.

Når forbindelse er skabt, er funktionaliteten så høj, at man skulle tro, at Steve Jobs havde været inde over udviklingen af produktet. 

Bliv kølet ned under dine træningssessioner 

Under den store touchskærm sidder er der en justerbar blæser, som vil kunne blæse behageligt luft på dig, når sveden pibler ned ad din pande. 

Denne funktion er endnu et godt eksempel på, at der virkelig er kælet for detaljen og tænkt på ALT med denne spinningcykel.

Solid konstruktion 

Cyklens ramme er konstrueret af materialer i enormt høj kvalitet og kendetegnet ved at være yderst bastant. 

Selv på de tidspunkter, hvor man rejser sig op i pedalerne og virkelig træder til, føles cyklen uhørt stabil. Den solide ramme er også afgørende for, at cyklen kan håndtere forbrugere, der vejer helt op til 150 kg.

Foruden rammen er det værd at nævne, at svinghjulet, der er designet med SMR-teknologi, bevirker, at cyklen er meget lydsvag. 

Mulighed for justering af sadel samt styr 

Du kan let tilpasse sadlen samt styret i højde og position. Begge dele kan nemlig justeres både horisontalt og vertikalt.

Den maksimale sadelhøjde er 122 cm, mens den minimale højde er 89 cm.

Mange modstandsniveauer 

Cyklen byder på hele 24 forskellige modstandsniveauer, så uanset om du ønsker en let træningssession, hvor pulsen kun kommer en anelse op, eller du ønsker en dræbende hård session, hvor benene syrer voldsomt til, og du får følelsen af, at dine muskler er ved at sprænge i luften, vil du kunne finde et perfekt modstandsniveau.

Det er ganske let at skifte mellem de forskellige modstandsniveauer og kan gøres, mens du benytter cyklen. Der sidder nemlig knapper til dette formål øverst på styret. Her kan du ligeledes justere stigningsniveauet. Her befinder mulighederne sig i intervallet -10 %-20 %. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 80 kg
 • Maks personvægt: 150 kg
 • Modstandsniveauer: 24 stk
 • Længde x bredde x højde: 140 x 55 x 146 cm.

ODIN S9

Derfor anbefaler vi denne ✓

Odin S9 - De bedste spinningcykler

Odin S800 er en dejligt solid spinningscykel, der byder på et brugervenligt modstandssystem, som gør det meget let at skifte mellem de forskellige modstandsniveauer.

Tilmed er det en spinningcykel, som vi ikke tøver med at betegne som komfortvenlig, hvilket dels skyldes dens behagelige sæde, men også dens fine justeringsmuligheder. 

8 modstandsniveauer

Spinningcyklen byder på 8 forskellige modstandsniveauer. Ved de 3 letteste modstandsniveauer vil du kunne træde pedalerne rundt, mens du sidder på den behagelige sadel. 

Ved de kommende 3 niveauer vil du formentlig være nødsaget til at rejse dig op i pedalerne, da de trækker tænder ud. 

De sidste 2 niveauer – altså de skrappeste modstandsniveauer – er for dig, der ønsker modbydeligt hårde træningssessioner, hvor musklerne virkelig syrer til, og hvor du knap og nap kan træde pedalerne rundt.

Kan tilpasses efter din højde

Både sædet og styret kan justeres i højden, så disse elementer passer til dine kropslige forhold.

Med fin skærm, der byder på interessante data

Med til cyklen følger en fin lille skærm, hvorpå du vil kunne se interessante data om din træning og fysisk. 

Eksempelvis byder skærmen blandt andet på informationer om følgende forhold:

 • Tid
 • Afstand
 • Puls
 • Distance.

Praktiske oplysninger

 • Størrelse: 142,5 x 52 x 130cm
 • Vægt: 47 kg
 • Maksimal brugervægt: 150 kg.

TOORX SRX 500

Derfor anbefaler vi denne ✓

TOORX SRX 500 - De bedste spinningcykler
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Toorx SRX 500 er en spinningcykel, der på fornemmeste vis forener en stabil rammekonstruktion med høj grad af funktionalitet og bekvemmelighed. 

Spinningcyklen er perfekt for dig, der ønsker en cykel, der minder om en klassisk landevejscykel. Det er nemlig følelsen af at sidde på en sådan cykel, man får, når man knokler derudaf på Toorx SRX 500.

Magnetisk modstand

Toorx SRX 500 er en remdrevet spinningcykel med magnetisk modstand skabt via et 24 kg tungt svinghjul. 

Cyklen byder på hele 32 modstandsniveauer.

Let at flytte

Spinningcyklen er udstyret med transporthjul, hvilket gør, at den – trods sin vægt på 59 kg – er relativt let at flytte. For dig, der leder efter en mobil spinningcykel, er der derfor et ekstra plus i bogen for Toorx SRX 500.

Smart computer medfølger

Mellem styret er der placeret en smart computer, der byder på interessante data om ens træning.

For at konkretisere byder computeren på indsigt i følgende forhold:

 • Tid
 • Hastighed
 • Puls
 • Distance
 • Kalorieforbrænding
 • RPM.
SRX500 COMPUTER

Udover at computeren byder på interessante data om ens træning, byder den også 12 forskellige træningsprogrammer, der både er inspirerende, og som samtidigt kan hjælpe dig med at gøre din træning endnu mere målrettet.

Kan håndtere høj brugervægt

Vi har allerede nævnt, at Toorx SRX 500 er en stabil spinningcykel, hvilket blandt andet viser sig ved, at cyklen kan håndtere en høj brugervægt – helt præcist op til 150 kg.

Dette forhold gør cyklen til et populært valg hos svært overvægtige, der gerne vil tabe sig.

En stor fordel i den henseende er, at det – at cykle på en spinningcykel – som overvægtig er relativt skånsomt; særligt sammenlignet med eksempelvis at løbe en tur, hvor ens knæ i den grad vil blive udsat for voldsom belastning, hvilket vil øge risikoen for irriterende skader, der i mange tilfælde vil tvinge en til at sætte træningen på pause.

Praktiske oplysninger

 • Størrelse: 121 x 53 x 115 cm
 • Vægt: 59 kg
 • Maksimal brugervægt 150 kg.

Drakkaris – inSPORTline

Derfor anbefaler vi denne ✓

Spinningcykel
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Drakkaris, som er navnet på denne spinningcykel, lyder næsten som noget fra Game of Thrones. Cyklen har da også en central ting til fælles med netop denne serie – i hvert fald de første syv sæsoner af den – og det er, at også cyklen er helt og aldeles fantastisk og fremragende. 

Af professionel kvalitet 

Drakkaris er af professionel kvalitet, hvilket har gjort spinningcyklen til et populært valg hos fitnesscenterbestyrerne. Også blandt private er cyklen dog et relativt stort hit, hvilket uden tvivl hænger sammen med dens kombination af en skarp pris og en yderst høj kvalitet. 

Behøver ikke strøm

Spinningcyklen er ikke afhængig af strøm, hvorfor den ikke nødvendigvis skal placeres i nærheden af en stikkontakt. Noget, som en række af dens alternativer vil skulle. Med andre ord kan du derfor placere den, lige hvor du har lyst.

Jævn og støjsvag kørsel 

Drakkaris byder på en utroligt jævn og støjsvag kørsel, hvilket i høj grad skyldes, at cyklen er udstyret med et tungt, robust svinghjul af høj kvalitet. 

Tilpas sæde og håndtag efter behov

Cyklens håndtag og sæde kan let indstilles i både lodret og vandret retning, hvorfor du uden besvær vil kunne indstille cyklen, så den passer til din højde og generelle kropsform. 

Relativt let at flytte rundt på cyklen

Hvis du er på udkig efter en spinningcykel, der relativt let lader sig flytte rundt, er modellen her ikke noget tosset valg. 

Forrest på cyklen er der nemlig monteret et par transporthjul, hvilket betyder, at hvis du løfter bagenden af cyklen, vil du relativt let kunne køre cyklen derhen, hvor du ønsker.

Med skærm, der viser interessante data om din træning

Med til cyklen følger en fin lille computerskærm, der er placeret mellem styrets håndtag. Via denne kan du få indsigt i interessante forhold om din træning.

Eksempelvis om din hastighed, tid, den afstand du har cyklet, og hvor mange kalorier du har forbrændt. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 131 x 63cm x 140 cm
 • Maks brugervægt: 130 kg
 • Svinghjulsvægt: 18 kg
 • Egenvægt: 48 kg. 

Abilica Indi 2.1

Derfor anbefaler vi denne ✓

Abilica Indi 2.1
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis du er på udkig efter en spinningcykel, hvor både kvalitet, brugervenlighed og design er i særklasse, så er modellen her fra det anerkendte brand Abilica ikke noget tosset valg.

Her får du nemlig en spinningcykel uden nogen svage punkter – og så tilmed til en fornuftig pris.

Perfekt tråd

Spinningcyklen er blandt andet udstyret med et 22 kg tungt perfekt kalibreret svinghjul, der sikrer et dejligt stabil tråd, og som samtidig byder på muligheden for yderst høj modstand.

Kan let tilpasses forbrugeren

Både cyklens sadel og styr kan tilpasses vertikalt samt horisontalt, så disse enheder kommer til at passe perfekt til dine behov.

Med kombipedaler

Med til cyklen følger et sæt kombipedaler. Hvis du aldrig har hørt om kombipedaler før, kan vi informere om, at kombipedaler er en pedaltype, hvor den ene overflade passer til almindelige sko, mens den anden overflade passer til cykelsko. Med andre ord er en løsning, der involverer kombipedaler, altså rigtig, rigtig fleksibel.

Praktiske oplysninger

 • Vægt:54 kg
 • Længde x bredde x højde: 123 x 51 x 122 cm
 • Vægt svinghjul: 22 kg
 • Maks personvægt: 135 kg.

Vil du se flere spinningcykler?

Hvis ingen af ovenstående spinningcykler – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere cykler derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Bliv klogere på andet end spinningcykler

Spinningcykler er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af aktivitetsmålere, boksepuderromaskiner, balancebrætter, træningsmåtterfoamrollersløbebåndyogamåtter og håndvægte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige