Guide til valg af aktivitetsmåler

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Fitbit Charge 4

God til prisen

Garmin Vivofit 4

Premium

Garmin Forerunner 245

God til prisen

Garmin Vivofit 4

Vores favorit

Fitbit Charge 4

Premium

Garmin Forerunner 245

Med en aktivitetsmåler får du adgang til en masse interessante data om dit kropslige helbred og dine fysiske udfoldelser. 

Langt de fleste aktivitetsmålere kan tilmed – via bluetooth – forbindes til smartphones og give dig mulighed for at styre en række smartphone-funktioner via displayet på aktivitetsmåleren, der placeres om håndleddet. 

Som du nok fornemmer, har aktivitetsmålere en masse praktiske funktioner. Med de moderne aktivitetsmålere stopper det dog ikke ved praktikken. Her er der nemlig i den grad også styr på det æstetiske, hvilket vi vil føre bevis for længere nede, hvor vi præsenterer vores bud på de 7 bedste aktivitetsmålere.

Buddene tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og en minutiøst finkæmning af det samlede marked.

I vores udvælgelsesproces har vi særligt lagt vægt på følgende parametre: Kvalitet, æstetik, funktionsmuligheder, præcision for diverse målinger, pris, brandets ry og brugervenlighed. 

Vores bud på de 7 bedste aktivitetsmålere

Herunder følger vores bud på de 7 bedste aktivitetsmålere. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte aktivitetsmålere rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe den aktivitetsmåler, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Polar A370 Fitness Tracker

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Denne aktivitetsmåler, som kendetegnes ved et – mildt sagt – stilrent design og skyhøjt funktionsniveau, er indehaver af den fornemme titel som ‘testvinder’. Aktivitetsmåleren endte nemlig øverst på podiet, da iForm.dk testede aktivitetsmålere og skridttællere i 2018. 

Hos Fitnesshelp.dk er vi da også helt pjattede med aktivitetsmåleren, og det er vi, fordi den leverer varen inden for stort set alle vigtige parametre, hvilket udfoldes i det følgende. 

Så meget kan den!

Aktivitetsmåleren kan en hulens masse, og det er altid fedt med et højt funktionalitetsniveau! 

Eksempelvis kan den give dig indblik i følgende interessante dataforhold:

 • Din puls
 • Din kalorieforbrænding 
 • Tid
 • Den distance, du tilbagelægger (via din telefons GPS)
 • Din hastighed (via din telefons GPS)
 • Din søvnaktivitet.

Følger din puls døgnet rundt

Pulsmåleren er indbygget i aktivitetsmåleren, så når du bærer denne, vil den måle din puls konstant. 

Bærer du aktivitetsmåleren 24/7, vil du få meget interessante data om, hvornår din puls er lavest i løbet af en dag, hvornår den er højest, og hvilken værdi den har på de pågældende tidspunkter.

Hjælper dig med at presse dig selv

Når du træner, vil aktivitetsmåleren – ved at give dig adgang til data om dine kropslige forhold – hjælpe dig med at opnå den rette intensitet. På aktivitetsmåleren vil du nemlig kunne se, om du nu også presser dig selv så meget, som du ønsker.

Brugbar søvnanalyse 

Hvis ens søvn er ringe over længere tid, fungerer man ikke optimalt. Det er noget, som flere og flere erkender, og som får flere og flere til at yde en koncentreret indsats for at optimere søvnen. 

Hvis du er en af dem, der ønsker en så sublim søvn som overhovedet muligt, vil aktivitetsmåleren her være en yderst fornuftig investering. Den vil nemlig kunne hjælpe dig med at forløse dit ønske om en god, stabil nattesøvn.

Aktivitetsmåleren kan nemlig analysere din søvn og give dig værdifulde informationer om denne. Eksempelvis kan aktivitetsmåleren registrere, hvornår, hvor længe og – ikke mindst – hvor godt du sover. 

De data, som den fodrer dig med om din søvn, vil gøre dig bevidst om, hvad du bør arbejde på for at optimere din søvn.

Kan samarbejde med din smartphone

Aktivitetsmåleren er bluetooth-kompatibel, hvilket medfører, at den kan forbindes til enhver smartphone.

Når den forbindes til en smartphone, øges antallet af nyttige funktioner, som den byder på.

Eksempelvis vil aktivitetsmåleren kunne benytte GPS’en fra den smartphone, som den tilkobles, og give forbrugeren indblik i, med hvilken hastighed han/hun bevæger sig, og hvor langt.

Derudover vil det være muligt at styre en række smartphone-funktioner direkte via aktivitetsmålerens display, lige så vel som det vil være muligt at få notifikationer på displayet om SMS’er, mails, kalenderpåmindelser og meget, meget mere.

Den perfekte træningsmakker

Foruden alle ovenstående fordele er det en styrke for aktivitetsmåleren, at den byder på unikke og videnskabeligt testede Smart Coaching-funktioner.

Disse funktioner er nemlig guld værd for den aktive type. Via Smart Coaching-brugerfladen guides man nemlig igennem sine træningspas, samtidig med at man fodres med motiverende, konstruktiv feedback. Det er super fedt!

I øvrigt er det ikke kun via motiverende feedback i Smart Coaching-delen, at aktivitetsmåleren kan siges at være en sublim træningscoach. Også det faktum, at aktivitetsmåleren giver forbrugeren besked om, hvornår han/hun har siddet stille for længe og bør bevæge sig, trækker op i den henseende.

Praktiske oplysninger

 • Batterilevetid: Op til 3 dage
 • Vægt: 37,3 g
 • Skærm: TFT 160 x 80 pixels.

Fitbit Charge 4

Derfor anbefaler vi denne ✓

Fitbit Charge 4 - De bedste skridttællere
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Fitbit Charge 4 er en aktivitetsmåler, der i den grad må siges at have fået forbrugernes velsignelse. Det kommer blandt andet til udtryk på Pricerunner, hvor Fitbit Charge 4 i skrivende stund – baseret på omkring næsten 800 anmeldelser – har en score på 4,1 ud af 5 stjerner.

Hos Fitnesshelp.dk var vi da heller aldrig i tvivl om, at Fitbit Charge 4 skulle fremhæves som et af vores bud på en af de bedste aktivitetsmålere. 

En aktivitetsmåler, der på fornemmeste vis forener lækkert design med bekvemmelighed, brugervenlighed og en funktionalitet udover det sædvanlige, er nemlig meget, meget svær at komme udenom i den henseende.

Byder på mange interessante data

Aktivitetsmåleren kan øge din forståelse for din egen fysik og vil samtidig kunne hjælpe dig med at få det maksimale ud af din træning.

Begge dele ved at give dig indsigt i interessante data om blandt andet følgende forhold:

 • Din puls
 • Antallet af skridt
 • Din kalorieforbrænding 
 • Hastighed
 • Distance.

Giver dig påmindelse ved inaktivitet 

Det er ikke altid, man selv er opmærksom på at få rørt sig tilstrækkeligt i løbet af en dag. Derfor kan det være rart med en påmindelse af og til, når man har været inaktiv for længe. Lige netop dette disker Fitbit Charge 4 op med, og det er fedt! 

Samarbejder gerne med din smartphone 

Fitbit Charge 4 kan via bluetooth forbindes til din smartphone. Gør du dette, får du endnu mere ud af aktivitetsmåleren.

Sammenkobling af Fitbit Chage 4 med din smartphone vil blandt andet muliggøre, at du på Fitbit Chage 4’s display vil kunne få notifikationer om SMS’er, mails, opkald og lignende.

Tilmed vil du kunne håndtere enkelte smartphone-funktioner direkte via aktivitetsmåleren. 

Ovenstående gør Fitbit Charge 4 særligt attraktiv blandt travle karrieremennesker, der som regel er på farten, og som altid forventes at være tilgængelige.

Hæderlig batterilevetid 

Aktivitetsmålerens batterilevetid er op til 7 dage, hvilket må siges at være ganske hæderligt. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 30 g
 • Batterilevetid: Op til 7 dage.

Det siger forbrugerne

Kilde: Pricerunner.dk

NinniW
5/5

“Er det et must have, når du træner? Nej. Øger det motivationen til faktisk at vove sig ud for at træne? JA!

Fitbit Charge 4 leverrd med sjove nye dele såsom indbygget GPS, evnen til at logge 20 forskellige træningsformer mv. 

Det er også virkelig sjovt at se statistikker om din søvn og se blod iltmætning i løbet af natten. Det eneste negative, jeg har bemærket indtil videre, er, at der ikke er en træningstilstand for ridning. Hvilket gør skridttælleren under træningsformen upålidelig.”

Garmin Forerunner 245 Music

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Her har vi endnu en testvinder!

Denne gang i Pricerunners test, som foregik i 2020. Aktivitetsmåleren her scorede 4,5 ud af 5 stjerner, hvilket var tilstrækkeligt til en førsteplads. Godt gået! 

Hos Fitnesshelp.dk er vi også – mildt sagt – pjattede med aktivitetsmåleren, der leverer varen, uanset om parameteret er kvalitet, æstetik eller funktionsmuligheder. 

Så mange fede funktioner!

Umiddelbart er Garmin Forerunner 245 Music den aktivitetsmåler blandt vores anbefalinger, der byder på klart flest funktioner. 

Aktivitetsmåleren byder naturligvis på alle de funktioner, som regnes for basale for en aktivitetsmåler. Det være sig blandt andet indblik i følgende forhold: 

 • Puls
 • Distance
 • Hastighed
 • Kalorieforbrænding 
 • Søvn.

Garmin Forerunner 245 Music byder dog også på en masse avancerede funktioner, som ikke findes i samtlige aktivitetsmålere.

Eksempelvis musikfunktioner, der indebærer, at aktivitetsmåleren kan afspille og lagre musik. Der er plads til omkring 500 sange på den fikse aktivitetsmåler.

Måler kroppens stressniveau

Derudover er en anden yderst interessant og nyttig funktion den, der kaldes ‘body battery’, som er en funktion, der måler kroppens generelle stressniveau.

Via denne funktion får du informationer om din generelle træthed og dit energiniveau dagen igennem.

I vores øjne er ‘body battery’ en ekstremt værdifuld funktion qua den tid, som vi lever i, hvor flere og flere overbelastes og går ned med stress. ‘Body batteri’ vil fungere som en advarselslampe, der bimler og bamler, hvis du skulle bevæge dig mod stressens afgrund.

Også et smartwatch

Foruden at være en lækker aktivitetsmåler med et utal af funktioner, er Garmin Forerunner 245 Music også et ‘smartwatch’, hvilket betyder, at du kan sammenkoble den og din smartphone.

Gør du dette, vil du via Garmin Forerunner 245 Music kunne håndtere opkald, dagens kalender og andre småting. 

Sammenkoblingen er yderst let og sker via bluetooth.

Et lillebitte minus

Der er ingen tvivl om, at Garmin Forerunner 245 er en af de absolut bedste aktivitetsmålere, der findes. 

Dog er der et lille minus ved modellen, og det er batterilevetiden, som ikke er synderligt høj, hvis du bruger musikfunktionen meget.

Praktiske oplysninger

 • Størrelse: 4.23 x 1.22 x 4.23 cm
 • Vægt: 38.5 g
 • Billedskærm: 1.2″ farve – 240 x 240 pixels

Det siger forbrugerne

Kilde: Loebeshop.dk

Jeppe D.
4.5/5

“Meget værdi for pengene. Super løbeur med utroligt mange funktioner til billige penge. Fanger GPS lynhurtigt og er meget behageligt at løbe med. Har lidt problemer med enkelte dropouts over bluetooth til høretelefoner – det kan være et software-problem”

Maria Hallberg
4.5/5

“Tilfredshed hele vejen.”

Garmin Vivofit 4

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-11 06:13:37

Garmin Vivofit 4 er en aktivitetsmåler med det meste kørende for sig. Fornuftig pris, høj kvalitet, mange funktioner, god batterilevetid og et lækkert, sporty design.

Med så mange plusser i bogen har aktivitetsmåleren da også været umulig for os at komme udenom i forbindelse med udarbejdelsen af denne denne oversigt. 

Modstandsdygtig 

Når man investerer i en aktivitetsmåler til håndleddet, bliver man ofte så begejstret for den, at man meget sjældent tager den af.

Dette hænger særligt sammen med, at man bliver en smule afhængig af de mange interessante data, som den fodrer en med.

Netop derfor er det en stor styrke for en aktivitetsmåler, hvis den er modstandsdygtig og hårdfør, og det må man i sandhed sige, at Garmin Vivofit 4 er.

Denne aktivitetsmåler er nemlig både vandtæt og konstrueret af meget slidstærke materialer. 

Derfor går den heller ikke i stykker, sæt du kommer til at hoppe i pølen med den siddende på håndleddet.

Lækker skærm

Aktivitetsmåleren er udstyret med en lille, fin digital skærm, hvorpå du vil kunne se alle de interessante data, som aktivitetsmåleren byder på.

Om skærmen er det værd at fremhæve, at den håndterer sollys ekstraordinært godt, hvorfor det altid er let at se indholdet på skærmen – uanset hvor højt solen står på himlen. 

Du vil kunne tilpasses skærmens stil og udseende efter din smag.

Med andre ord betyder det, at du selv kan vælge farvetema, hvordan eventuelle urskiver skal se ud, og om der skal stå tekst nogen steder og i givet fald hvad.

Mange fede funktioner

Lidt længere oppe hævdede vi, at Garmin Vivofit 4 byder på mange funktioner, og denne påstand har vi tænkt os at føre bevis for i dette afsnit. 

Herunder følger en overskuelig oversigt over nogle af de funktioner, som aktivitetsmåleren byder på:

 • Kan måle antallet af daglige skridt
 • Kan tilpasse sin datamåling til forskellige aktiviteter, eksempelvis gang, løb, cykling og svømning
 • Kan give indblik i tilbagelagt distance
 • Kan give indblik i kalorieforbrænding
 • Kan analysere din søvn 
 • Giver påmindelse, hvis forbrugeren har været inaktiv for længe.

Sublim batteritid

Hvis du stiller høje krav til batterilevetiden for din kommende aktivitetsmåler, bliver dette ikke en dealbreaker i forhold Garmin Vivofit 4, som virkelig leverer varen på dette område. 

Op til 1 helt år, ja, så lang er batterilevetiden, og det er der ikke mange andre aktivitetsmålere, der kan matche.

Praktiske oplysninger 

 • Vægt: 25 g
 • Bluetooth-kompatibel
 • Batteritid: Op til 12 måneder.

Fitbit – Versa 2

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis vi stødte ind i denne aktivitetsmåler på Tinder, ville vi fluks give den et superlike. Æstetisk er den nemlig blandt vores absolutte favoritter!

Og det fedeste af det hele er, at det ikke kun er det dyre, der spiller for aktivitetsmåleren. Også funktionaliteten er i top. 

Hos Fitnesshelp.dk er vi – mildt sagt – pjattede med aktivitetsmåleren, og det er vi på ingen måde ene om at være. 

Også forbrugerne er begejstrede, hvilket blandt andet kommer til udtryk på Pricerunner, hvor Fitbit Versa 2 i skrivende stund har opnået en bedømmelse på 4,3 ud af 5 fra forbrugerne.

Styr aktivitetsmåleren med din stemme 

Aktivitetsmåleren er også et såkaldt smartwatch, hvilket betyder, at den kan kobles til din smartphone, hvorefter du vil kunne styre en række smartphone-funktioner via aktivitetsmåleren.

Aktivitetsstyringen vil kunne foregå på flere forskellige måder. Dels vil du kunne styre smartphone-funktioner via klik på aktivitetsmålerens digitale display, men faktisk vil du også kunne styre funktionerne via din stemme, da aktivitetsmåleren er udstyret med stemmestyring.

En række af de ting, som du vil kunne via uret, er følgende:

 • Afspille musik
 • Indstille alarm
 • Tjekke vejrudsigten.

Dejligt overskuelig

Fitbit Versa 2 udmærker sig – foruden ovenstående – ved at byde på et utroligt overskueligt display. 

Det er en stor fordel, da en hæmsko for en række aktivitetsmålere er, at deres datafremstilling er en anelse for kompleks, og hvad er komplekse data værd, hvis ikke forbrugeren forstår disse?

Forbedret udgave af forgænger

Fitbit Versa 2 er en forbedret udgave af Fitbit Versa 1, som også er en yderst populær aktivitetsmåler. 

Det er dog ikke noget tilfælde, at vi fremhæver 2’eren frem for 1’eren. Det skyldes nemlig, at 2’eren er renset for nogle af de børnesygdomme, som kendetegner 1’eren.

Eksempelvis byder Fitbit Versa 2 blandt andet på bedre batterilevetid, lavere vægt og flere features end sin forgænger.

Vandtæt op til 50 meter

Hvis du holder af at færdes under vand, er der endnu et argument for at vælge Fitbit Versa 2 som din kommende aktivitetsmåler. 

Denne er nemlig vandtæt op til 50 meter. 

Kan måle kvaliteten af din søvn

Skal du fungere optimalt, er det vigtigt, at du hver nat får en god omgang nattesøvn, og det vil denne aktivitetsmåler kunne hjælpe dig med at få. 

Dog indirekte, og det skyldes, at produktet ikke i sig selv indeholder nogen elementer, der kan forbedre din søvn. 

Til gengæld giver det dig indblik i, hvor tid du har sovet, hvor lang tid din søvn har været dyb, om du har sovet uroligt, og hvordan din REM-søvn har været.

Et sådant indblik vil gøre dig klogere på, hvorvidt du bør arbejde med at forbedre din søvn, og hvilke områder du i så fald bør arbejde med. 

Fin batteritid

Aktivitetsmålerens batteritid er ganske hæderlig. Den er nemlig på omkring 4 dage. Batteritiden varierer dog naturligvis efter, hvor meget aktivitetsmåleren benyttes.

Få vist træningsøvelser på skærmen 

Den sidste detalje, som vi ønsker at fremhæve ved Fitbit Versa 4, er, at den tillader dig at få vist træningsøvelser på skærmen. 

Blandt andet derfor anser vi aktivitetsmåleren som en sublim træningsmakker. En træningsmakker, der både inspirerer dig med øvelser, og som samtidig fodrer dig med nyttige data.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 40 g
 • Mål: 40.5 x 12.2 x 39.8 mm
 • Batterilevetid: Op til 4 dage.

Sportsbuddy Veryfit Smart

Derfor anbefaler vi denne ✓

Sportsbuddy Veryfit Smart

Last updated: 2024-07-11 17:02:08

Hvis du gerne vil støtte dansk erhverv, bør du kigge nærmere på denne aktivitetsmåler, som danske Sportsbuddy står bag. Den Ålborgensiske virksomhed står bag adskillige sports-, puls- og aktivitetsure, som kommer i flere forskellige prisklasser. 

Smartwatch og aktivitetsmåler i én

Hvis din aktivitetsmåler gerne må kunne lidt ekstra, bør du kigge nærmere på denne fra Sportsbuddy, som er skabt med et hav af smarte funktioner. Disse smarte funktioner gør, at denne aktivitetsmåler også betragtes som et smartwatch. 

Du kan blandt andet forbinde uret til din smartphone ved hjælp af bluetooth, så du fx kan modtage notifikationer ved email, SMS’er og lignende. 

Derudover kan det smarte digitale ambåndsur naturligvis tælle dine skridt, måle din puls. tracke kalorieforbrænding og holde øje med din daglige søvn.

Programmer til de fleste sportsgrene

Hvis din aktivitetsmåler skal bruges i forbindelse med sport, kan du med stor sandsynlighed forvente, at der findes et forprogrammeret program på uret til netop din favorit sportsgren. 

Uret kommer nemlig med hele 14 forskerllige sportsprogrammer, så det blandt andet kan fungere, når du cykler, løber, dyrker yoga, fitness eller dyrker en af ni andre former for motion og træning.

Imponerende batterilevetid

Ulempen ved et produkt som dette, som kan mange smarte ting og som er udstyret med en stor og lækker skærm, kan være, at det er på bekostning af batteritiden. Lad os bare med det samme slå fast, at du naturligvis ikke kan forvente, at dette smarte ur holder strøm ligeså længe som dit gamle armbåndsur derhjemme.

Når det er sagt, klarer Sportsbuddy Veryfit Smart sig faktisk imponerende godt på batteritid, når man sammenligner med lignende produkter. Ifølge producenten kan du forvente en batteritid på helt op til 10 dage, hvilket er mere end godkendt. 

Når batteriet en gang går dødt efter omkring 10 dage (afhængigt af dit brugsmønter), kan det ganske nemt lades op med den medfølgende oplader på blot 2,5 time. 

Praktiske oplysninger

 • Skærm: 1,3 tommer touch screen
 • Kan forbindes med din smartphone
 • Batterilevetid: Op til 10 dage.

Garmin Fenix 5X

Derfor anbefaler vi dette ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Garmin Fenix 5X er et fornuftigt og populært valg. Vi har kigget nærmere på brugeranmeldelser af denne  aktivitetsmåler, og det er tydeligt, at den falder i langt de flestes smag. 

Hos Pricerunner har uret i øjeblikket en bedømmelse på 4,3 stjerner ud af 5 mulige. Hos Loebeshop.dk er bedømmelsen helt oppe på 4,8 ud af 5 stjerner.

Går du efter en lækker aktivitetsmåler med mange smarte funktioner, er der ingen vej uden om Garmin Fenix 5X – hvorfor du skal overveje dette ur, fortæller vi mere om i det følgende.

Udstyret med avanceret GPS-system

Garmin Fenix 5X kan ikke blot fortælle dig, hvor du befinder dig på et kort, for den er også udstyret med barometer, højdemåler og kompas.

Sammen med profesionelle bjergguider har man udviklet uret, så det egner sig ekseptionelt godt til alle friluftsmennesker, som kan lide at få pulsen op i højderne på bakker og bjerge. Hvis du elsker at vandre i eller bestige bjerge, er denne aktivitetsmåler skabt til netop dig. Ligeledes vil skientusiaster have stor fornøjelse af de mange ekstra funktioner, som specifikt er målrettet til brug højt oppe over vandoverfladen.

Selvom du kravler op og ned af bjergsider eller vandrer i flere kilometers højde, kan du naturligvis sagtens få glæde af uret alligevel, for det smarte ur kan også det samme som almindelige aktivitetsmålere og mere til. 

Fungerer også som smartwatch

Garmin Fenix 5X er ikke blot en aktivitetsmåler, men også et smartwatch. Du forbinder nemt uret til din smartphone ved hjælp af bluetooth, hvorefter du blandt andet vil kunne modtage notifikationer på urskiven.

Forbinder du uret med din telefon, kan du få adgang til dine data i en smart app fra Garmin, hvor du let kan danne dig et overblik og dine præstationer. Hvis du har lyst, kan du også tilmelde dig særlige grupper, hvor man konkurrer internt om eksempelvis at tilbagelægge flest kilometer på en uge.

Du vælger selvfølgelig selv, om dit ur skal forbindes til din smartphone, for det fungerer også uden problemer uden at være koblet sammen med din telefon. Du vil dog formentlig få en bedre brugeroplevelse, hvis du bruger den medfølgende app sammen med aktivitetsmåleren. 

Du vælger selvfølgelig selv, om dit ur skal forbindes til din smartphone.

Praktiske oplysninger

 • Intern hukommelse: 16 GB
 • Dimensioner (B x D x H): 5.1 cm x 1.7 cm x 5.1 cm
 • Vægt: 96 g
 • Billedskærm: 1.2″ farve – 240 x 240 pixels.

Vil du se flere aktivitetsmålere?

Hvis ingen af ovenstående aktivitetsmålere – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere aktivitetsmålere derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Bliv klogere på andet end aktivitetsmålere

Aktivitetsmålere er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af boksepuder, romaksiner, balancebrætter, træningsmåtter, skridttællere, foamrollersløbebånd, yogamåtter og håndvægte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Last updated: 2024-07-11 06:13:37

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige