Guide til valg af skridttæller

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit

Fitbit Charge 4

God til prisen
Fitnessgruppen___skridttæller - De bedste skridttællere

Select

Den lækre

Vision Smart

God til prisen
Fitnessgruppen___skridttæller - De bedste skridttællere

Select

Vores favorit

Fitbit Charge 4

Den lækre

Vision Smart

Med en skridttæller kan du holde regnskab over dine daglige skridt, og for mange er en skridttæller en stor motivationsfaktor for at få gået de 10.000 daglige skridt, som Sundhedsstyrelsen anbefaler.

Markedet for skridttællere er enormt stort. Faktisk er det så stort, at det for mange vil forekomme en anelse uoverskueligt. Det er dog ikke en bekymring, som du skal have, i og med du er landet på artiklen her.

Heri får du nemlig kyndig vejledning og hjælp til at finde den skridttæller, der passer til dine ønsker og behov. Vores kyndige vejledning indebærer blandt andet, at vi fremhæver vores bud på de 8 bedste skridttællere.

Buddene tager afsæt i tests, udført af andre, forbrugeranmeldelser og en minutiøs finkæmning af det samlede marked.

I vores udvælgelsesproces har vi særligt lagt vægt på følgende parametre: Kvalitet, æstetik, funktionsmuligheder, præcision, pris, brandets ry og brugervenlighed. 

Vores bud på de 8 bedste skridttællere

Herunder følger vores bud på de 8 bedste skridttællere. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte skridttællere rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe den skridttæller, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Sportsbuddy Vision Smart

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-11 17:02:08

Sportsbuddy Vision Smart er ikke blot en armbåndsskridttæller, nej, det er meget, meget mere end det, hvilket du også vil indse i løbet af denne produktbeskrivelse. 

Foruden at give dig mulighed for at følge med i, hvor mange skridt du går dagligt, vil Sportsbuddy Vision Smart også blandt andet kunne give dig indsigt i, hvor godt du sover, hvad din puls befinder sig på, og hvor mange kalorier du dagligt forbrænder.

Kan øge din mentale sundhed

Sportsbuddy Vision Smart vil kunne øge din mentale sundhed, og dette af flere årsager. 

Dels vover vi at udtrykke ovenstående påstand, fordi vi ved, at fysisk sundhed hænger stærkt sammen med mental sundhed, og vi er ikke i tvivl om, at Sportsbuddy Vision Smart – qua sine mange funktioner og egenskaber – vil kunne motivere dig til at komme i bedre form. 

En af de funktioner, som er værd at fremhæve i den henseende, er skridttæller-funktionen, for det bliver altså bare meget lettere at nå de 10.000 daglige skridt, som Sundhedsstyrelsen anbefaler, hvis man let kan følge med i, hvordan det går – no pun intended – på dette område.

Derudover byder Sportsbuddy Vision Smart på en række specialdesignede programmer, der er kreeret med henblik på at indsamle nøgledata om forbrugerens fysiske udfoldelse inden for blandt andet fodbold, løb og cykling. 

Ydermere er det værd at nævne, at uret også byder på vejledning til meditation og vejrtrækningsøvelser.

Noget, som er rigtig, rigtig effektivt mod stress og mental ubalance.

Stor flot farveskærm

De interessante data, som Sportsbuddy Vision Smart kan fodre dig med, vil fremgå på en stor, flot farveskærm med indbygget touchfunktion.

En skærm, der i øvrigt er kreeret af stærkt gorillaglas, som er meget modstandsdygtigt over for ridser.

Kan bruges som smartwatch

Hvis du har lyst, kan du – via Bluetooth – forbinde Sportsbuddy Vision Smart til din mobiltelefon og bruge uret som et smartwatch, hvilket vil sige, at du kan få notifikationer på uret, når du får Messenger-beskeder, opkald og deslige. 

Og faktisk kan du endnu mere end blot at få notifikationer om, at der tikker en besked eller et opkald ind. Du kan nemlig også – hvis du ønsker det – læse dine beskeder direkte på uret, lige så vel som du kan acceptere eller afvise opkald direkte på uret.

Forskellige brugerflader

Med Sportsbuddy Vision Smart kan du vælge mellem forskellige brugerflader. 

Med andre ord betyder det, at du uden problemer vil kunne finde et brugerfladesetup, der UX-mæssigt passer perfekt til dine ønsker og behov.

Stilrent design

Sportsbuddy Vision Smart har et dejligt stilrent design, der gør, at det vil klæde langt de fleste mennesker.

Fås i flere farver

Hvis du ikke er på jagt efter et skridttæller-ur i lige netop sort, betyder det ikke, at Sportsbuddy Vision Smart ikke er det rette valg for dig. Sportsbuddy Vision Smart fås nemlig i flere forskellige farver.

Vandtæt ned til 50 meter

Du kan have Sportsbuddy Vision Smart på altid! Også når du bader. Uret er nemlig vandtæt helt ned til 50 meter.

Fin batterilevetid

Vi har allerede rost Sportsbuddy Vision Smart for rigtig mange ting, men der er faktisk lige et enkelt forhold mere, vi mener, bør fremhæves, inden vi går videre til næste produktanbefaling, og dette forhold er batterilevetiden. Denne lyder nemlig på hele ti dage.

Når batteriet er dødt, tager det i øvrigt kun 2,5 time at lade det op igen.

Polar A370 Fitness Tracker

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Denne skridttæller med et – mildt sagt – stilrent design og skyhøjt funktionsniveau kan bryste sig af den fornemme titel som testvinder. Nærmere bestemt vandt Polar A370 nemlig iForm.dk’s test af skridttællere i 2018. 

At kalde Polar A370 for blot en skridttæller må siges at være lidt af en underdrivelse. Bevares; en af dens funktioner er at tælle forbrugerens skridt, men dette er altså blot en af rigtig mange funktioner. Hvilke yderligere funktioner skridttælleren byder på, kan du læse i dette følgende. 

Så meget kan skridttælleren

Polar A370 kan give dig indblik i rigtig mange interessante data om din fysik og dit velbefindende. Med henblik på højne overblikket kommer de forhold – foruden antallet af skidt – som skridttælleren vil kunne give dig indblik i:

 • Puls
 • Kalorieforbrænding 
 • Tid
 • Distance (via din telefons GPS)
 • Hastighed (via din telefons GPS)
 • Søvnaktivitet.

Følger din puls tæt

Den indbyggede pulsmåler i skridttælleren måler din puls døgnet rundt, hvis du har uret på. Skridttælleren vil dermed give dig et komplet overblik over dit daglige aktivitetsniveau. Du vil kunne opnå indsigt i, hvornår din puls har været højest, og hvornår den har været lavest, samt meget andet.

Når du træner, vil uret – ved at give dig adgang til en række data – hjælpe dig med at opnå den rette intensitet, så du presser dig selv så meget, som du ønsker

Brugbar søvnanalyse 

Vi mennesker fungerer ikke optimalt, hvis ikke vi får en god omgang nattesøvn. Det er noget, som flere og flere erkender, hvilket fører til, at flere og flere yder en målrettet indsats for at optimere deres søvn. 

Hvis du er en af dem, der ønsker en så sublim søvn som overhovedet muligt, vil skridttælleren her kunne hjælpe dig med at nå dette mål.

Skridttælleren kan nemlig analysere din søvn og byde på værdifulde oplysninger om denne. Skridttælleren kan blandt andet registrere, hvornår, hvor længe og – ikke mindst – hvor godt du sover. 

Ligeledes vil den kunne fortælle dig, hvis og hvornår din søvn afbrydes. Den vil dermed kunne give dig ekstremt værdifuld indsigt i dine søvnmønstre og åbenbare eventuelle vækstpunkter, som du efterfølgende vil kunne arbejde med. 

Samarbejder gerne med din smartphone

Skridttælleren er bluetooth-kompatibel og kan forbindes til smartphones. Forbinder du skridttælleren til din telefon, har det en lang række fordele.

Dels vil skridttælleren kunne bruge telefonenes GPS og give dig indblik i, med hvilken hastighed du bevæger dig, og hvor langt du bevæger dig. Ligeledes vil du på skridttælleren kunne få notifikationer om SMS’er, indgående opkald, mails og så videre.

En perfekt træningsmakker

Skridttælleren byder også på unikke og videnskabeligt testede Smart Coaching-funktioner, som er guld værd for den aktive type eller blot typen, der ønsker at komme i form. 

Via Smart Coaching-brugerfladen guides man nemlig igennem sine træningspas, samtidig med at man fodres med motiverende, konstruktiv feedback. 

Og det er ikke kun via motiverende feedback i Smart Coaching-delen, at skridttælleren kan siges at være en sublim træningscoach. Også skridttællerens funktion, der indebærer, at den giver forbrugeren besked om, hvornår han/hun har siddet stille for længe og bør bevæge sig, trækker op i den henseende.

Lækkert design 

Skridttælleren har ikke blot en masse praktiske fortrin. Æstetisk leverer den nemlig også varen. Dens udtryk er nemlig sporty, stilrent og bare rigtig, rigtig lækkert.

Praktiske oplysninger

 • Batterilevetid: Op til 3 dage
 • Vægt: 37,3 g
 • Skærm: TFT 160 x 80 pixels.

Fitbit Charge 4

Derfor anbefaler vi denne ✓

Fitbit Charge 4 - De bedste skridttællere
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Fitbit Charge 4 er et vaskeægte forbrugerhit, hvilket blandt andet kan bekræftes af den fornemme score, som skridttælleren p.t. har på Pricerunner.

I skrivende stund har næsten 800 forbrugere anmeldt produktet, og i gennemsnit har dette scoret flotte 4,1 ud af 5 stjerner. 

Hos Fitnesshelp.dk er vi da også svært begejstrede for skridttælleren, og det er vi, fordi den forener et lækkert design med bekvemmelighed, brugervenlighed og en funktionalitet udover det sædvanlige.

Så mange funktioner får du 

Skridttælleren kan naturligvis tælle antallet af dine daglige skridt. Ellers var den jo aldrig kommet med på vores liste over de bedste skridttællere.

Den kan dog meget, meget mere end det. Eksempelvis kan den også tracke din søvn samt give dig indsigt i, hvor langt du bevæger dig og med hvilken fart.

Ydermere er den udstyret med pulsmåler, hvorfor den også byder på interessante oplysninger om din puls samt dit daglige aktivitetsniveau. I samme forbindelse er det værd at nævne, at den giver dig en påmindelse på dage, hvor du ikke får rørt dig nok.

Sidst, men ikke mindst giver skridttælleren dig også indsigt i din kalorieforbrænding.

Kan forbindes til din smartphone 

Det er muligt at forbinde Fitbit Charge 4 til en smartphone via bluetooth og få endnu mere ud af skridttælleren.

Gør du dette, vil du via skridttælleren få notifikationer om SMS’er, mails, opkald og lignende. 

Ydemere vil du kunne håndtere enkelte smartphone-funktioner direkte via skridttællerens display, hvilket gør skridttælleren meget attraktiv for travle karrieremennesker, der ofte er på farten, og som altid forventes at være tilgængelige.

Fin batterilevetid 

Skridttælleren har en batterilevetid på op til 7 dage, hvilket må siges at være ganske hæderligt. Batterilevetiden er naturligvis lavere, hvis du ofte bruger krævende funktioner.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 30 g
 • Batterilevetid: Op til 7 dage.

Det siger forbrugerne

Kilde: Pricerunner.dk

NinniW
5/5

“Er det et must have, når du træner? Nej. Øger det motivationen til faktisk at vove sig ud for at træne? JA!

Fitbit Charge 4 leverrd med sjove nye dele såsom indbygget GPS, evnen til at logge 20 forskellige træningsformer mv. 

Det er også virkelig sjovt at se statistikker om din søvn og se blod iltmætning i løbet af natten. Det eneste negative, jeg har bemærket indtil videre, er, at der ikke er en træningstilstand for ridning. Hvilket gør skridttælleren under træningsformen upålidelig.”

Omron Walking Style 4

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis du er på jagt efter en klassisk skridttæller, så er modellen her noget af det ypperste, som markedet p.t. tilbyder.

Skridttælleren er udstyret med en 3-D sensor, hvilket blandt andet har den positive effekt, at dens målinger af skridt bliver yderst præcise i langt de fleste sammenhænge.

Opgradering af tidligere udgave

Som du måske bed mærke i lidt længere oppe, slutter skridtællerens navn med tallet 4. Årsagen hertil er, at skridttælleren er fjerde udgave af Omron Walking Style.

Netop fordi der er tale om fjerde udgave af en skridttæller-serie, er modellen her stort set renset for børnesygdomme, og der vil derfor næppe være nogen ting ved skridttælleren, der kommer til at irritere dig.

Opbevar den, hvor du ønsker

Der er nærmest frit valg i forhold til opbevaring. Du vil kunne have den i din taske, lomme, rundt om halsen eller et fjerde sted på kroppen, og den vil stadigvæk tælle dine skridt effektivt og præcist.

Kan mere end blot at tælle dine skridt

Omron Walking Style 4 er faktisk mere end blot en skridttæller. Eksempelvis kan det lille vidunder også:

 • Vise, hvor langt du har bevæget dig
 • Vise, hvor mange kalorier du har forbrændt.

Lille svaghed

Der er ikke meget dårligt at sige om Omron Walking Style 4, men en lille svaghed har skridttælleren dog, og dette vækstpunkt berører vi naturligvis også.

En række forbrugere hævder, at den ikke er super skarp til at tælle skridt i forbindelse med aerobic. 

Dette hænger naturligvis sammen med, at de skridt, man tager, når man dyrker aerobic, er væsentlig anderledes end almindelige, og der er desværre en del skridttællere, der har svært ved at måle atypiske skridt helt præcist.

Det siger forbrugerne

Kilde: Med24.dk

Elise Granum
5/5

“Jeg køber nu min 2. Omron Walking Style skridttæller, da jeg er glad for kombinationen af dens enkelhed og funktionalitet. Jeg søgte længe for at finde en skridttæller som IKKE var på GPS, da jeg ikke vil have al den stråling så tæt på mig, som man får når man bærer en enhed. Thumbs op fra mig!! ps. min tidligere Omron må have en afløser, da den havde lidt overlast :-/”

Maria Brejner
5/5

“Der fulgte ikke dansk instruktion med, men den fandt jeg på nettet. God lille skridttæller. Den fungerer og er let at bruge og have på sig.”

Xiaomi Mi Smart Band 4

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 06:02:18

Da Pricerunner i 2021 testede aktivitetsmålere, løb modellen her med den fornemme titel som testvinder og en samlet score på 4 ud af 5 stjerner. Særligt skridttællerens fine batteritid, dens tydelige samt skarpe display og de mange funktioner, som den byder på, blev rost i forbindelse med testen. 

Hos Fitnesshelp.dk er vi også ret så pjattede med Xiaomi Mi Smart Band 4, der på mange måder er definitionen af ‘meget værdi for pengene’.

Fjerde generation 

Xiaomi Mi Band 4 er fjerde generation af skridttællere fra den kinesiske producent Xiaomi. Producenten har brugt sine erfaringer fra de tidligere tre udgaver meget fornuftigt og i fjerde forsøg formået at levere en skridttæller, hvor enhver børnesygdom er kommet til livs.

Hvis man udelukkende betragter det visuelle element, er der egentlig ikke sket alverden fra generation til generation. Både form og design for fjerde generation minder nemlig om de tidligere generationers.

Når det kommer til skarpheden af displayet og antallet af funktioner, er der dog virkelig sket ting og sager fra generation til generation! 

Displayet på Xiaomi Mi Band 4 er nemlig skarpere end på nogen tidligere model, og funktionerne flere og smartere end nogensinde før.

Vanvittig skarp pris

Hånden på hjertet, så forstår vi ikke, hvordan Xiaomi Mi Band 4 kan koste så lidt, som tilfældet er. Når man kigger på funktionsmulighederne og batterilevetiden, overgår modellen nemlig mange væsentligt dyrere konkurrenter med flere længder.

Lad os derfor gentage os selv: Xiaomi Mi Band 4 er definitionen på ‘meget værdi for pengene’.

Yderst præcise målinger

Når en skridttæller er meget billig, er den sommetider også ret så upræcis i sine målinger. 

Vi forstår derfor godt, hvis du mistænker Xiaomi Mi Band 4 for at være netop dette. 

Dog er der ingen grund til denne skepsis, for Xiaomi Mi Band 4 er overraskende præcis, og det gælder faktisk både, når den skal måle antallet af skridt og brugerens puls.

Imponerende batterilevetid 

Vi har allerede bemærket, at Xiaomi Mi Band 4 leverer varen, når det kommer til batterilevetid. 

Skal vi blive endnu mere konkrete, kan vi fortælle, at batterilevetiden er på hele 20 dage.

Hvis du bruger skridttælleren rigtig meget, skal du dog forvente en lidt lavere batterilevetid.

Mere end blot en skridttæller

Xiaomi Mi Band 4 er meget mere end blot en skridttæller. Foruden at kunne måle antallet af dine skridt kan produktet nemlig også:

 • Tracke og vurdere kvaliteten af din søvn
 • Måle din puls
 • Give dig interessante data om dine træningssessioner
 • Vække dig om morgenen med en alarm
 • Vise, hvad klokken er
 • Og meget, meget mere. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 22.1 g
 • Passer til håndled med omkreds 155-216 mm
 • Skærm: AMOLED – 0.95″ – 240 x 120 pixels.

Select Skridttæller

Derfor anbefaler vi denne ✓

Fitnessgruppen___skridttæller - De bedste skridttællere
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis du er på udkig efter en prisvenlig, simpel skridttæller og ikke så meget mere end det, så er modellen her fra Select ikke noget tosset valg. Den er nemlig præcis i sin måling, brugervenlig og af rigtig fin kvalitet. 

Skridttælleren måler først og fremmest dine skridt, men derudover fortæller den dig også, hvor langt du har gået.

Beregner også kalorieforbrænding

Foruden at tælle antallet af skridt og kilometer, du går, giver skridttælleren dig også indblik i din kalorieforbrænding. Men så er det faktisk også slut med insights fra skridttælleren. Mere byder den nemlig ikke på.

Meget simpel og overskuelig 

Netop fordi skridttælleren ikke byder på alverdens funktioner, er den meget, meget simpel at bruge. Ligeledes er displayet altid overskueligt, da det ikke viser en masse forskellige data, som kan være svære at gennemskue. 

På skridttælleren er der 3 knapper. En med på skriften ‘reset’, en med påskriften ‘set’ og en med påskriften ‘mode’. Det giver vist sig selv, hvilke funktioner de forskellige knapper har at gøre med. 

Der er ikke så meget mere at fortælle om skridttælleren. Ikke udover at den også har lidt lagerplads, hvorfor den vil kunne huske data 30 dage tilbage.  

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 45 g.

Garmin Vivofit 4

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-11 06:13:37

Garmin Vivofit 4 har det meste kørende for sig. Prisen er fornuftig, kvaliteten høj, funktionerne mange, batterilevetiden god, og designet lækkert. 

Derfor var skridttælleren da også et oplagt valg for os til vores oversigt over de bedste skridttællere. 

Modstandsdygtig 

Som du kan se, er der tale om en skridttæller i kategorien ‘aktivitetsmåler’, som skal placeres om håndleddet. 

Når man investerer i en aktivitetsmåler til håndleddet, bliver man ofte så begejstret for den, at man meget sjældent tager den af. Man bliver nemlig afhængig af de nyttige data, som den fodrer en med hver eneste dag.

Netop derfor er det en stor styrke for den slags aktivitetsmålere, hvis de er modstandsdygtige og hårdføre, hvilket Garmin Vivofit 4 i den grad må siges at være. Denne er nemlig både vandtæt og konstrueret af meget slidstærke materialer. 

Den går derfor ikke i stykker, hvis du en dag hopper i poolen uden at tænke på, at der sidder en aktivitetsmåler på din arm. 

Lækker digital skærm 

Skridttælleren kommunikerer ved hjælp af en lille, lækker digital skærm, som håndterer sollys til UG, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved, at det er meget let at se indholdet på skærmen selv på de bedste sommerdage, hvor solen står allerhøjest. 

Skærmen kan tilpasses efter stil og ønsker. Du vil have magt over farvetemaer, hvordan eventuelle urskiver skal se ud, og om der skal stå tekst nogen steder og i givet fald hvad.

Mange fede funktioner

Du har nok allerede opdaget, at Garmin Vivofit 4 er meget mere end blot en skridttæller. Med henblik op at overskueliggøre, hvilke funktionsmuligheder produktet byder på – udover skridttæller-funktionen – kommer der herunder en punktopstilling, der afslører dette:

 • Kan tilpasse sin datamåling til forskellige aktiviteter, eksempelvis gang, løb, cykling og svømning
 • Kan give dig indblik i tilbagelagt distance
 • Kan give dig indblik i kalorieforbrænding
 • Kan analysere din søvn 
 • Vil give dig en påmindelse, hvis du har været inaktiv for længe
 • Og meget, meget mere.

Sublim batteritid

Batterilevetiden er op til 1 helt år, hvilket må siges at være ret så sublimt! 

Praktiske oplysninger 

 • Vægt: 25 g
 • Bluetooth-kompatibel
 • Batteritid: Op til 12 måneder.

Sportsbuddy Move

Derfor anbefaler vi denne ✓

Hvis du er typen, der ikke ønsker at bære et aktivitetsur, men gerne vil holde regnskab over dine daglige skridt, er Sportsbuddy Move ikke noget tosset valg. 

Denne skridttæller fylder nemlig ganske lidt og kan uden besvær opbevares i lommen, hvor den hverken vil genere fysisk eller visuelt. Hvis du har meget, meget stramme lommer, er en anden mulighed at fastsætte den i buksekanten. 

Foruden indblik i antallet af daglige skridt vil Sportsbuddy Move gør dig klogere på, hvor store distancer du tilbagelægger, og hvor mange kalorier du forbrænder. 

Fornem batterilevetid

Sportsbuddy Moves batterilevetid er i top. Den er nemlig op til 6 måneder, hvilket må siges at være væsentlig mere end de fleste andre skridttællere. 

Skridttælleren bruger CR2032 som batteri. Der medfølger naturligvis et sådant ved køb, men når det er dødt, vil du kunne købe nye i de fleste dagligvarebutikker.

Kan tåle at blive brugt

Skridttælleren har en IP67-godkendelse, hvilket sikkert ikke siger dig alverden. Vi kan dog fortælle, at denne godkendelse er din garanti for, at skridttælleren er 100 % støvtæt og samtidig tåler vand. 

Den er ikke så vandtæt, at du vil kunne slå smut med den ved Vejle Fjord og så vente på, at den igen driver i land, men dog så vandtæt, at den eksempelvis vil tåle nedsænkning i vand i et begrænset tidsrum. 

Kan forbindes til din smartphone

Sportsbuddy Move er bluetooth-kompatibel og vil kunne forbindes til din smartphone.

Til din smartphone kan du gratis downloade appen Moofit, som vil kunne give dig endnu mere glæde af skridttælleren. 

Heri vil du nemlig kunne samle alle de data, som skridttælleren samler, og dermed følge med i din eventuelle fysiske udvikling.

I Sportsbuddy Move er der indbygget hukommelse, som kan lagre data op til 7 dage. Hvis du ønsker at gemme din data endnu længere tid, skal du have fat i appen og overføre disse med jævne mellemrum, hvilket heldigvis er super nemt!

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 24 g
 • Batteritid: Op til 6 måneder

Vil du se flere skridttællere?

Hvis ingen af ovenstående skridttællere – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere skridttællere derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Bliv klogere på andet end skridttællere

Skridttællere er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af aktivitetsmålere, romaksiner, balancebrætter, træningsmåtter, foamrollersløbebåndyogamåtter og håndvægte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Last updated: 2024-07-11 17:02:08