Guide til valg af stepbænk

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
Reebok Step Studio DELTA - Stepbænk

Reebok

God til prisen
Toorx Step Active - Guide til stepbænke

Toorx Step Active

Til aerobic

LiveUp Aerobic Step

God til prisen
Toorx Step Active - Guide til stepbænke

Toorx Step Active

Vores favorit
Reebok Step Studio DELTA - Stepbænk

Reebok

Til aerobic

LiveUp Aerobic Step

Step er en genial træningsform, hvis du gerne vil have det sjovt, imens du kommer i bedre form. Step øger din forbrænding, forbedrer din kondition og giver energi og glæde. Der er derfor god grund til at kaste sig over denne træningsform.

For at få det maksimale ud af din steptræning, er det dog nødvendigt med det rigtige udstyr. Derfor finder du her på siden vores bud på de 7 bedste stepbænke.

Vores bud på de 7 bedste stepbænke

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 7 bedste stepbænke. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver stepbænk finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

Reebok Step Studio DELTA
Stepbænk i professionel kvalitet

Derfor anbefaler vi denne ✓

Reebok Step Studio DELTA - Stepbænk
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Måske verdens mest kendte stepbænk

Vi skal hele 25 år tilbage i tiden, hvis vi skal være vidne til dagen, hvor stepbænken fra Reebok for første gang blev taget i brug i et fitnesscenter. Siden da er stepbænkens popularitet ikke aftaget, hvorfor den stadig er en af de absolut mest populære af sin slags. 

Et produkt opnår ikke samme kultstatus, som det er tilfældet her, hvis ikke det er virkelig godt. Det er bestemt heller ikke nogen hemmelighed, at vi er ret begejstrede for Reeboks originale stepbænk. Lad os fortælle dig hvorfor:

Højden kan justeres

Du vælger selv hvor hård træningen skal være, alt efter hvilken højdeindstilling du vælger. I sin højeste indstilling er Reebok Step Pro 25 cm høj, hvilket giver den mest udfordrende træning.

Du kan dog også justere den til den laveste eller midterste højde, som er henholdsvis 15 og 20 cm.

Du justerer nemt højden ved at hjælp af den røde klods, som du ser på billedet. 

På de gode dage, hvor du har masser af energi, kan du give den gas på det højeste niveau, eller du kan vælge det laveste, hvis du fx stepper med håndvægte. 

Bruges i fitnesscentre

I et fitnesscenter skal produkter bruges i op til 8 timer i døgnet, hvorfor det er nødvendigt med kvalitetsprodukter, som kan tåle lidt af hvert. 

Det siger derfor meget om kvaliteten på Reebok stepbænken, at den ofte er at finde i fitnesscentre verden over. Kvaliteten er i top og derfor skal bænken ikke skiftes ud, fordi den går i stykker, en uge efter den er blevet købt. 

Skridsikker overflade

Overfladen på stepbænken er belagt med nubret gummi, som gør, at du altid kan stå fast på bænken. Selv hvis bænken ender med at blive våd af sved, fordi du giver den gas med træningen, kan du være sikker på, at dine fødder ikke glider væk under dig. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 90 x 35 x 15-20-25 cm
 • Højde: 15, 20 og 25 cm (justerbar)
 • Materiale: Plast
 • Vægt: 7,5 kg
 • Maksimal belastning: 110 kg

Toorx Step Active
Billig stepbænk, som kan justeres i højden

Derfor anbefaler vi denne ✓

Toorx Step Active - Guide til stepbænke
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Step bare løs – den går ikke i stykker!

Selvom prisen er i den lave end af prisspektret, befinder kvaliteten sig i den høje ende. Du får rigtigt meget for pengene, hvis du vælger denne højdejusterbare stepbænk, som i dén grad tåler at blive brugt. 

Om du så stepper løs, som var du et 4-årigt barn, som forsøger at holde tissetrangen for døren, er der ingen risiko for, at bænken går i stykker.

Toorx Step Active er nemlig konstrueret i ekstra kraftige materialer, som tåler at blive trampet på – også selvom du ikke vejer det samme som en 4-årig. Stepbænken tåler en belastning på helt op til 120 kg.

Justerbar i 3 trin

Fødderne på stepbænken kan vende på forskellige måder, hvilket resultere i forskellige højder på bænken. Det er hurtigt, nemt og simpelt at skifte imellem bænkens 3 højder på henholdsvis 15, 20 og 25 cm.

Et prisvenligt alternativ

Kigger man på designet og specifikationerne på denne stepbænk, er det ikke svært at gennemskue, at der er blevet skævet til stepbænken fra Reebok. Det er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, for du får mange af de samme fordele ved denne bænk, som ved den dyrere bænk fra Reebok. 

Hvis du går efter en god handel og ikke nødvendigvis går op i mærkevarer, er stepbænken fra Toorx et oplagt valg. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 78 x 28 x 15-20-25 cm
 • Højde: 15, 20 og 25 cm (justerbar)
 • Materiale: Plast
 • Maksimal belastning: 120 kg

Abilica Step Up Pro
Stepbænk i blød plast

Derfor anbefaler vi denne ✓

Abilica Step Up Pro - guide til de bedste stepbænke
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Undgå bøvl med dine knæ

Knæene er altafgørende for din mobilitet, for du kan ikke bevæge dig rundt på to ben, hvis dine knæ ikke er i orden. Uanset om du går, løber, cykler eller noget fjerde, er det knæene som tager imod en stor del af belastningen. Derfor er det ekstra vigtigt, at du passer på dem!

Netop fordi knæene er på arbejde hele tiden, når man træner, er det ofte dem, som ender med at tage skade, hvis ikke man træner korrekt. 

Du kan dog mindske risikoen for bøvl med dine knæ og led, hvis du vælger denne stepbænk fra Abilica. Bænken er konstrueret i blødt plast, som sørger for at dæmpe hvert eneste trin, så du undgår hårde stød. 

Skridsikker overflade

Ligesom selve konstruktionen bidrager til din sikkerhed ved at skåne dine knæ og led, får du også sikkerhedsmæssig assistance fra overfladen på bænken. 

Overfladen på den grå stepbænk er belagt med et lag gummi, som ikke kun dæmper dine trin, men som også sørger for, at din fod ikke glider i kampens hede. 

Du kan justere højden, men…

Ligesom på de fleste andre stepbænke, kan du tilpasse højden på bænken. Det gør du, ved at fjerne eller montere plastikklodser i bunden af bænken. Det er helt simpelt og nemt. 

Det bringer os dog til det eneste minus, som vi har fundet ved denne bænk.
Hvor vores anbefalede stepbænke indtil nu har kunne justeres i højden i 3 trin, har denne bænk kun 2 trin (13 cm og 18 cm). Vil du have bænken højere op, skal du tilkøbe ekstra klodser, hvilket kan være en smule dyrt.

Klodserne kan købes her.

Hvis du ikke har behov for at øge højden på bænken, kan vi dog på det varmeste anbefale denne stepbænk.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 90 x 32 x 13-18 cm
 • Højde: 13 og 18 cm (justerbar)
 • Materiale: Blød plast

TOGU Jumper
Et oplagt alternativ til en stepbænk

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

En alternativ, men smart løsning

Hvis du har læst flere af vores produktguides her på siden, ved du sikkert, at vi godt kan lide at præsentere dig for alle dine muligheder – også dem, som måske er lidt mindre oplagte. 

Derfor har vi valgt at inkludere TOGU Jumper, som bestemt ikke ligner en stepbænk, men som faktisk er netop dét og meget andet.

4-i-1

Du havde sikkert ikke regnet med, at du skulle præsenteres for en halv yogabold, da du fandt vej ind på vores oversigt. Der er dog god grund til at overveje denne løsning, som er et fremragende alternativ til en traditionel stepbænk.

TOGU Jumper kan ikke blot benyttes som et stepbræt, men også som en balancebold, vippebræt og mini-trampolin. 

Fire funktioner i ét smart produkt – det er noget vi kan lide her på redaktionen!

Gør steptræningen ekstra udfordrende

Det er ikke helt forkert at sige, at jo mere udfordrende din træning er, des mere får du ud af den. Og netop udfordrende bliver det, hvis du vælger denne alternative stepbænk. Når du tager et trin op, skal du nemlig i højere grad gøre en indsats for at holde balancen, da den runde og affjedrende bold ikke er ligeså nem at balancere på som en flad overflade på en traditionel stepbænk. 

Du træner derfor både din kondition OG din balanceevne. Når du holder balancen, bruger du automatisk en masse af de mindre og ofte oversete muskelgrupper, hvilket gør din træning mere effektiv – og så er det rigtig sundt for din krop.

Praktiske oplysninger

 • Diameter: 52 cm
 • Højde: 24 cm

Trendy Sport Etapa
Stepbænk med høj maksimal belastning

Derfor anbefaler vi denne ✓

Kan bære et kvart ton

Det siger meget om konstruktionen og de brugte materialer, når en stepbænk har en maksimal belastning på imponerende 250 kg. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men selv det største brød kan uden problemer træde op på bænken uden risiko for, at det knækker – så stærk og holdbar er denne stepbænk.

Stå godt fast

Medmindre du er beruset når du træner, eller har en balanceevne som en 1-årig, er der som udgangspunkt ingen risiko for, at du falder af. Selve trædefladen er først og fremmest tilpas stor, så der er godt med plads til begge dine fødder og så er overfladen belagt med skridsikkert gummi, så du altid kan stå godt fast.

Juster højden efter dine ønsker

Stepbænken fra Trendy Sport kan indstilles i 3 forskellige højder og dermed sværhedsgrader. Jo højere niveau, des hårdere bliver træningen. 

Niveau et er 15 cm, niveau to er 20 cm og niveau tre er 25 cm højt.

Du justerer højden på stepbænken ved at montere eller afmontere de mørke klodser i bunden af bænken. Det er helt simpelt og ganske nemt og får du lyst til at sætte intensiteten op undervejs i din træning, kan du hurtigt gøre dette.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 83 x 28 x 15-20-25 cm
 • Højde: 15, 20 og 25 cm (justerbar)
 • Materiale: Plast
 • Maksimal belastning: 250 kg

LiveUp Aerobic Step-stepbænk
Perfekt til aerobic

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Perfekt til aerobic

LiveUp Aerobic Step-stepbænken er – takket være sine skridsikre gummifødder – perfekt til intense, dynamiske step-øvelser, og netop derfor er stepbænken da også et hit hos mange aerobic-udøvere. Faktisk vil vi hævde, at du næppe finder mange andre stepbænke, der egner sig bedre til aerobic-øvelser end denne.

Let at opbevare

Når du ikke bruger stepbænken, kan du flytte dens ben ind under selve bænken med henblik på at få den til at fylde så lidt som muligt. 

Når du har gjort dette, vil du formentlig kunne gemme den væk under en sofa, seng eller lignende, hvor den hverken generer fysisk eller visuelt.

Fornuftige mål

Stepbænkens mål lyder på fornuftige: 78 x 30 cm.

I den forbindelse er det værd at bemærke, at den kan justeres i højden fra 10 til 20 cm.

Praktiske oplysninger

 • Længde: 78 cm
 • Maks. højde: 20 cm
 • Min. højde: 10 cm
 • Materiale overflade: gummi
 • Yderligere materiale: plast.

Tunturi aerobic power
Sublim til aerobic

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

God til aerobic

Denne stepbænk har en række karakteristika, der gør den særligt velegnet til aerobic-øvelser. Netop derfor er stepbænken et populært valg blandt mange aerobic-entusiaster.

En række af de kendetegn, der gør den velegnet til aerobic, er stepbænkens brede plateau og dens skridsikre øverste lag. Det brede plateau bidrager til en god stabilitetsfølelse, mens det skridsikre øverste lag højner komfortfølelsen.

Højden kan justeres 

Stepbænken kan justeres i 3 niveauer i højden, hvorfor den uden besvær kan betegnes som tilpasningsvenlig.

Praktiske oplysninger

 • Maks. brugervægt: 100 kg
 • Dimensioner: 108 x 41 x 10/15/20 cm
 • Justerbar: Ja, 3 niveauer

Vil du se flere stepbænke?

Hvis din nye stepbænk ikke befandt sig iblandt vores anbefalinger, kan du fortsætte din søgning ved at trykke på knappen nedenfor. Gør du det, vil du blive ledt videre og præsenteret for yderligere stepbænke.

Se også en af vores mange andre produktguides

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af aktivitetsmålere, sjippetove, skridttællere, romaskiner og træningshandsker

Billig stepbænk – find de bedste priser her

For at gøre købsrejsen endnu lettere for dig, har vi ledsaget hver eneste af vores anbefalede stepbænke med vores automatiske prissammenligner, som dagligt indhenter aktuelle priser og præsenterer dem for dig. I praksis betyder det, at du ikke skal bruge tid på undersøge priser hos 17 forskellige forhandlere – det arbejde har vi nemlig gjort for dig, så du kan finde den billigste og bedste pris på din nye stepbænk. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige