Guide til valg af sjippetov

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
Casall Jump Rope - Sjippetov

Casall Rope

God til prisen

Sportsact

Det klassiske

Abilica Nature Rope

God til prisen

Sportsact

Vores favorit
Casall Jump Rope - Sjippetov

Casall Rope

Det klassiske

Abilica Nature Rope

Sjippetove er geniale til dig, som gerne vil i bedre form, tabe dig eller forbedre dit fodarbejde, så du bliver bedre til din sport. Sjipning er en super effektiv træningsform, som du bestemt bør overveje, hvis du gerne vil gøre noget godt for din krop. Og så er det tilmed sjovt at sjippe!

Vi forstår dog godt, hvis du er tvivl om, hvilket du skal vælge. Et sjippetov er ikke bare et sjippetov, så det fungerer ikke at bruge din datters aflagte fra Fætter BR – der skal et ordentlig sjippetov til, hvis du skal træne for alvor. 

Her hos Fitnesshelp kommer vi dig naturligvis til undsætning og hjælper dig med at vælge det helt rigtige. Det gør vi ved at præsentere dig for vores bud på de 8 bedste sjippetove, som du kan få fingrene i lige nu. 

Vores bud på de 8 bedste sjippetove

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 8 bedste sjippetove og speed ropes. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hvert sjippetov finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

Casall Rope sjippetov
Favorit blandt personlige trænere

Derfor anbefaler vi dette ✓

Casall Jump Rope - Sjippetov

Last updated: 2024-07-12 05:46:25

Populær blandt personlige trænere

Personlige trænere må betragtes som eksperter indenfor styrke- og konditionstræning. De ved blandt andet, hvilke øvelser der virker og hvilket udstyr, som er det bedste. Og netop af den grund, skal du overveje sjippetovet fra Casall, som ofte er at finde på hylden med træningsudstyr hos diverse personlige trænere.  

Professionelt udstyr til en rimelig pris? – Ja tak herfra!

Et godt og tørt greb

Hvis du før har oplevet, at du må stoppe op midt i din træning med sjippetovet, fordi du skal justere grebet om håndtaget, ved du, at det kan være vildt irriterende. Det kan tage tid at finde rytmen igen, hvorfor det er frustrerende at blive afbrudt undervejs. 

Casall Rope er udstyret med bløde skumhåndtag, som sikrer, at du kan have et solidt og fast greb – også når du træner allerhårdest og er badet i sved.

Håndtagene er desuden vandtætte, så du slipper for at skulle vride dem for sved, når du afslutter en ekstra hård trænningssession. 

Det går ikke i stykker

Selv når du svinger sjippetovet i et sådan tempo, at du er i fare for at skabe en tornado i lokalet, kan du være sikker på, at sjippetovet nok skal overleve. 

Producenten, svenske Casall, er nemlig kendte for deres design, store udvalg og ikke mindst høje kvalitet. 

Praktiske oplysninger

 • Længde: 300 cm
 • Håndtag: Vandtæt skum
 • Tov: Gummi

Iron Gym Speed Rope – Crossfit sjippetov
Perfekt til fitness, boksetræning, MMA og crossfit

Derfor anbefaler vi dette ✓

Iron Gym speed rope - sjippetov guide

Last updated: 2024-07-12 05:46:25

Alsidigt sjippetov

Iron Gym Speed Rope er til dig, som skal have det maksimale ud af din træning. Der har længe været konsensus om, at træning med høj intensitet (HIT-træning) er yderst effektivt. Og netop intensiteten kan skrues helt i vejret, hvis du vælger dette sjippetov, som er skabt til høje hastigheder. 

Sjippetovet kan benyttes i forbindelse med fitness, crossfit, boksetræning eller MMA. Du kan bruge det til at træne dig i bedre form, for at smide et par ekstra kilo eller til at forbedre dit fodarbejde.  

Tilpas længden på tovet

Dette sjippetov passer alle! Uanset om du kunne være en af snehvides små venner, om du banker hovedet mod loftet eller blot befinder dig derimellem højdemæssigt, kan du få glæde af det smarte tov. 

Sjippetovet er 3 meter langt, men kan justeres i længden, så det kan passe perfekt til lige præcis din højde.

Praktiske oplysninger

 • Længde: 300 cm (kan justeres)
 • Håndtag: PVC
 • Tov: Gummibelagt stål-wire

Sportsact Sjippetov i PVC Plast
Et rigtig fint begynder-sjippetov

Derfor anbefaler vi dette ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Skarp pris

Hvis du ikke har sjippet så meget tidligere, men godt kunne tænke dig at komme i gang med denne disciplin, er sjippetovet her et oplagt valg, hvilket blandt andet hænger sammen med sjippetovets pris, der næsten er så skarp, at du kan skære dig på den. 

Selvom prisen er skruet helt i bund, er kvaliteten af sjippetovet faktisk ganske hæderlig, hvilket betyder, at sjippetovet på ingen måde kalder på udskiftning lige med det samme, hvis det nu viser sig, at du bliver helt bidt af at sjippe. 

På et tidspunkt vil du dog nå et niveau, hvor du vil se dig nødsaget til at opgradere sjippetovet til et endnu bedre et af slagsen, hvilket skyldes, at sjippetovet har et par vækstpunkter sammenlignet med dyrere alternativer. Disse vækstpunkter er, at dette sjippetov har en tendens til at krølle, og så må vi desværre også erkende, at det ikke drejer helt lige så godt rundt som de dyrere modeller. 

Hvor om alting er, mener vi dog, at sjippetovet er en fantastisk begynder-model.

Fylder ikke alverden

Sjippetovet, der er lavet af PVC-plast, fylder ganske, ganske lidt, hvorfor du let kan have det med dig, hvor end du går. Uden besvær kan du smide det i din håndtaske, rygsæk, kuffert, eller hvad du nu engang ønsker at opbevare det i. 

Kan justeres

Sjippetovet har en maksimal længde på 275 cm. Hvis dette er for langt for dig, betyder det ikke, at du ikke skal investere i sjippetovet, da det let kan justeres og tilpasses i længden.

Kettler sjippetov med tæller
Digitalt sjippetov som tæller rotationer

Derfor anbefaler vi dette ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Sjippetovet motiverer dig

Vi gætter på, at du er enig med os i, at fremskridt er noget af det mest motiverende, når det kommer til træning. Når man kan juble over, at man har slået sin egen personlige rekord eller på andre måder har forbedret sig, giver det fornyet energi og vilje til at klø på med træningen. 

Netop fordi det er motiverende at følge sin fremskridt, bør du overveje dette sjippetov. På det ene håndtag finder du et lille digitalt display, hvor du kan se antallet af rotationer, som du netop har foretaget. For at gøre træningen sjov og motiverende, kan du udfordre dig selv. Se fx hvor mange rotationer du kan nå på et minut og forsøg så løbende at forbedre din egen rekord. 

Håndtagene smutter ikke fra dig

Håndtagene er først og fremmest behagelige at have i hænderne – også når du træner i højt tempo. Derudover har håndtagene en gummioverflade, som gør, at du kan have et solidt og fast greb, selvom dine håndflader eventuelt er våde af sved. 

Praktiske oplysninger

 • Længde: 247 cm (kan justeres)
 • Håndtag: PP-Plast
 • Tov: Gummi

Adidas Cable Skipping Rope
Holdbart sjippetov, som egner sig perfekt til høje hastigheder

Derfor anbefaler vi dette ✓

Adidas Cable Skipping Rope
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Det går ikke i stykker

Håndtag og kabel er af metal – sidstnævnte belagt med gummi – hvilket sikrer dig en eminent holdbarhed. Uanset hvor hårhændet du måtte håndtere sjippetovet, kan du være sikker på, at det ikke tager skade. Ligeledes vil der ikke være tydelige brugsmærker, ridser eller skrammer på sjippetovet, selvom det har adskillige år på bagen. 

Metalhåndtagene har en ru overflade, som gør, at du altid kan holde fast og have et solidt greb, selvom dine hænder er svedige.

Benyttes i konkurrencer

Næste gang du ser en professionel atlet sjippe – enten til en konkurrence eller ved almindelig træning – er der stor chance for, at vedkomne benytter dette sjippetov fra Adidas. Tovet bruges nemlig ofte i konkurrencer, ligesom det også ofte kan være at finde i fitnesscentre. 

Opnå høj hastighed

Hvis der skal smæk på, når du træner, og hastigheden derfor skal være høj, er dette sjippetov perfekt. 

Metalkablet sørger for en tilpas høj vægt, så du kan opnå højere hastighed end ved lettere tov. Højere hastighed betyder, at du skal flytte dine fødder i et højere tempo, hvilket resulterer i højere forbrænding og mere effektiv træning.

Praktiske oplysninger

 • Længde: 300 cm (kan justeres)
 • Håndtag: Aluminium
 • Tov: Gummibelagt stål

Abilica Nature Rope
Klassisk og alsidigt sjippetov

Derfor anbefaler vi dette ✓

Last updated: 2024-07-12 05:46:27

Til hård træning eller leg

Dette helt klassiske sjippetov består af to behagelige håndtag i træ. Håndtagene er forbundet af et reb i slidstærkt bomuld, som har en god vægt til både sjipning som hård træning eller som sjov leg.

Når du ikke har travlt med at sjippe dig i form, kan eventuelle børn fornøje sig med sjippetorvet, som giver anledning til sund og aktiv leg. Sjippetovet er simpelt at bruge men holdbart, hvorfor du trygt kan lade de yngste lege med tovet. 

Længden kan tilpasses din højde

Når du pakker sjippetovet ud af æsken, er det 230 cm langt – en passende længde for de fleste. Skulle du ønske det, kan du dog vælge at gøre det klassiske sjippetov fra Abilica kortere. 

For at få det optimale ud af din træning med et sjippetov er det vigtigt, at længden er korrekt. En tommelfingerregel lyder, at håndtagene skal nå dine armhuler, når du står på tovet. 

Praktiske oplysninger

 • Længde: 230 cm (kan justeres)
 • Håndtag: Træ
 • Tov: Slidstærkt bomuld

Odin Speed Letvægts Sjippetov
Perfekt til hurtige øvelser

Derfor anbefaler vi dette ✓

Perfekt til hurtige øvelser

Hvis du er på udkig efter et sjippetov, der egner sig særligt godt til hurtige øvelser – såsom dobbelt-swing og lignende – er denne model fra Odin ikke noget tosset valg.

Sjippetorvet kendetegnes nemlig af følgende kombination: Det er let, og så har det indbyggede kuglelejer i begge håndtag. Begge særtræk bidrager til et enormt godt sving.

Komfortvenlighed og holdbarhed er i top

Sjippetovets håndtag føles dejligt behagelige i ens håndflader. Man føler virkelig, at man har sublim kontrol over sjippetovet, og det skyldes i høj grad, at begge håndtag er belagt med et blødt stykke gummi, som giver et ekstraordinært godt greb.

Håndtagene er dog langt fra det eneste, der bør roses. Også sjippetovets snor, der er lavet af kraftigt gummi, fortjener et par pæne gloser med på sin vej, og det gør den i særlig grad, fordi den er så slidstærk, som tilfældet er.

Praktiske oplysninger

 • Længde: 300 cm
 • Vægt: 158 gram
 • Materiale på håndtag: plast
 • Materiale snor: gummi.

Reebok Delta
Et vaskeægte forbrugerhit

Derfor anbefaler vi dette ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Forbrugerhit

Hos prissammenligningstjenesten Pricerunner har forbrugerne mulighed for at anmelde de produkter, der fremgår på denne portal, og i skrivende stund har næsten 10 personer valgt at anmelde dette sjippetov fra Reebok, og de er – mildt sagt – begejstrede. Samlet set scorer sjippetovet nemlig 4,3 ud af 5 stjerner.

Hos Fitnesshelp.dk forstår vi godt begejstringen. Reebok har nemlig begået et eminent sjippetov, som tilmed fås til en yderst skarp pris.

Solidt og holdbart

Sjippetovet, der er 300 cm langt og 5 mm tykt, er både solidt og yderst holdbart.

Håndtagene er slanke og ligger godt i hænderne, så på det område er der heller ikke noget dårligt at sige. Faktisk kan vi ikke rigtigt fine nogle kritikpunkter…

Eller det skulle da lige være, hvis man er på udkig efter et moderne sjippetov med omdrejningstæller. Det byder dette her sjippetov nemlig ikke på desværre.

Praktiske oplysninger

 • Længde: 300 cm
 • Materiale snor: gummi.

Vil du se flere sjippetov?

Der findes et utal af forskellige sjippetove, så hvis ikke du blev forelsket i en af vores anbefalinger, er der stadig gode chancer for, at dit perfekte match er derude et sted. 

Tryk på knappen nedenfor for at se flere sjippetove.

Se også produktguides til andet end sjippetov

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af romaskiner, træningshandskertræningsbænke, træningsmåtteryogamåtter og pulsure.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2024-07-12 05:46:25

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Last updated: 2024-07-12 05:46:27