Guide til valg af pulsur

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit

Garmin Forerunner 245

God til prisen

Garmin Forerunner 45

Det stilrene
Garmin Vivomove 3

Garmin Vivomove 3

God til prisen

Garmin Forerunner 45

Vores favorit

Garmin Forerunner 245

Det stilrene
Garmin Vivomove 3

Garmin Vivomove 3

Et pulsur vil naturligvis kunne afsløre din puls, men de fleste pulsure byder faktisk også på andre spændende insights. Eksempelvis vil mange pulsure kunne give dig information om følgende parametre: hastighed, distance samt din kalorieforbrænding. 

Tilmed vil en del pulsure også kunne fungere som smartwatches, hvilket betyder, at du vil kunne styre en række funktioner på din smartphone via uret.

Med de moderne og bedste pulsure er der i øvrigt ikke blot tænkt på praktikken. Her er der i den grad også tænkt på det æstetiske. Bevisførelsen for denne påstand følger senere i artiklen, hvor du finder billeder af vores bud på de 7 bedste pulsure, hvor der virkelig er et par æstetisk nydelige iblandt. 

I forbindelse med udvælgelsen af disse 7 pulsure har vi minutiøst finkæmmet det samlede marked. Ydermere har vi læst en række tests af pulsure, som har været udført af andre, samt et utal af forbrugeranmeldelser.

I udvælgelsesprocessen har vi særligt lagt vægt på følgende parametre: Kvalitet, æstetik, funktionsmuligheder, brandets ry og brugervenlighed. 

Vores bud på de 7 bedste pulsure

Herunder følger vores bud på de 7 bedste pulsure. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte ure rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe det pulsur, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Garmin Forerunner 245 Music

Derfor anbefaler vi dette ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Vi lægger ud med en vaskeægte testvinder. Dette lækre pulsur fra Garmin løb nemlig med denne fornemme titel i Pricerunners test af pulsure i 2020, hvor uret scorede 4,5 ud af 5 stjerner. Well done! 

Hos Fitnesshelp.dk er vi også – mildt sagt – pjattede med uret, der leverer varen, uanset om parameteret er kvalitet, æstetik eller funktionsmuligheder. 

Hvilke funktioner byder uret på?

Uret byder på et utal af smarte funktioner, der dels vil kunne gøre din træning mere udbytterig og interessant, men som også vil give dig indsigt i dit generelle helbredsniveau. 

Uret giver dig blandt andet indsigt i antallet af skridt, du tager, distancen, du tilbagelægger, din fart, din kalorieforbrænding, din puls, og hvordan du sover. Dette er dog blot et meget lille udsnit af de interessante data, som uret stiller til rådighed.

En ting, som vi synes, gør dette ur særligt interessant, er dets funktion ‘body battery’, der måler kroppens generelle stressniveau. Her får du informationer om din generelle træthed og dit energiniveau. En funktion, der er meget relevant for den tid, som vi lever i, hvor flere og flere overbelastes og går ned med stress. Dette ur vil fungere som en advarselslampe, der bimler og bamler, når du bevæger dig mod stressens afgrund.

Som du nok fornemmer, er Garmin Forerunnner 245 Music et yderst funktionelt pulsur. Faktisk er uret så funktionelt, at vi ikke kommer til at nævne alle de funktioner, som det byder på. Dette vil simpelthen slide vores fingre ned til knoerne.

Dog vil vi lige fremhæve en række yderligere funktioner, som – vi mener – gør uret attraktivt for en meget stor population. 

Først vil vi fremhæve Garmin Music-delen, der indebærer, at der i uret er indbygget lagring til musikfiler samt spillelister.

Den indbyggede lagring er så stor, at du vil kunne lagre op imod 500 sange på uret. Uret er bluetooth-kompatibelt, så du vil uden besvær kunne tilslutte et sæt høretelefoner, der er det samme, til dette, og høre musik på disse via uret. Det vil være dig muligt at overføre offline playlister fra Spotify Premium og lignende. Trådløst naturligvis!

Derudover vil vi fremhæve Garmin Coach-delen, som giver dig mulighed for gratis at hente træningsprogrammer, som er udarbejdet af professionelle, til dit ur. Uanset hvilket niveau du er på, vil du kunne finde en række træningsprogrammer, der passer perfekt til dig. 

Også et smartwatch

Foruden at være et lækkert pulsur med et utal af funktioner, der kan gøre din træning mere spændende og udbytterig, er Garmin Forerunner 245 Music også i kategorien ‘smartwatch’, hvilket betyder, at uret kan tilsluttes din smartphone, så du via uret kan håndtere opkald, dagens kalender og andre småting. 

Tilslutningen fungerer via bluetooth, som alle moderne smartphones er kompatible med.

Lille minus 

Pulsuret er indiskutabelt blandt vores favoritter, hvilket skyldes alle urets plusser, som vi har redegjort for i de foregående afsnit.

Der er dog også en lille ting på minus-siden, som vi bliver nødt til at berøre, da vi ønsker at klæde dig bedst muligt på inden et eventuelt køb af uret. Skal vi lykkes med det, er det nødvendigt både at beskrive for- og bagsiden af medaljen. 

Bagsiden af medaljen for Garmin Forerunner 245 Music er uden tvivl batteritiden, der er en smule lav – særligt hvis man bruger musikfunktionen meget.

Praktiske oplysninger

 • Størrelse: 4.23 x 1.22 x 4.23 cm
 • Vægt: 38.5 g
 • Billedskærm: 1.2″ farve – 240 x 240 pixels

Det siger forbrugerne

Kilde: Loebeshop.dk

Jeppe D.
4.5/5

“Meget værdi for pengene. Super løbeur med utroligt mange funktioner til billige penge. Fangerer GPS lynhurtigt og er meget behageligt at løbe med. Har lidt problemer med enkelte dropouts over bluetooth til høretelefoner – det kan være et software-problem”

Maria Hallberg
4.5/5

“Tilfredshed hele vejen.”

Garmin Forerunner 45

Derfor anbefaler vi dette ✓

Garmin Forerunner 45 - De bedste pulsure
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Dette pulsur er nærmest definitionen af ‘meget værdi for pengene’. Her er nemlig tale om et prisvenligt premium-pulsur, hvor funktionalitet, kvalitet og æstetik forenes på fornemmeste vis. 

Uret indgik i 2020 i Pricerunners store test af pulsure, hvor det blev kåret som ‘bedste lavprisvalg’ og scorede 4,5 ud af 5 stjerner. 

Hos Fitnesshelp.dk har vi da også anset pulsuret som værende uundgåeligt i vores oversigt over de bedste af slagsen. 

I de kommende afsnit kan du få indblik i hvorfor. 

Et utal af fede funktioner 

Pulsuret byder på et hav af fede funktioner, som kan øge glæden ved og kvaliteten af enhver træningssession.

Uret har naturligvis en række standardfunktioner, såsom pulsmåler, mulighed for at måle tilbagelagt distance, hastighedsmåling og tid.

Foruden standardfunktionerne byder uret dog også på en masse lækre funktionsmuligheder, som du ikke kan forvente at finde i ethvert pulsur.

Eksempelvis er Garmin Coach også indbygget i dette pulsur. Via denne funktion vil du kunne finde et træningsprogram, der passer dig helt perfekt, uanset hvor i træningsprocessen du måtte befinde dig.

Egner sig til forskellige typer træning

Garmin Forerunner 45 er først og fremmest et løbeur, da uret kan give indsigt i alle de data, som er interessante for en løber.

Uret passer dog også til en masse andre fysiske aktiviteter end løb. Takket være sine mange forudindlæste aktivitetsprofiler kan uret registrere din indsats under alverdens typer træning og give specialtilpassede data.

Uanset om du forbrænder energi på en cykeltur, en tur på løbebåndet, en workout på crosstraineren eller en yoga-session, vil der være en aktivitetsprofil, der passer til den givne træningstype, og som vil kunne fodre dig med spændende og relevante data.

Cykeltur

Fungerer også som smartwatch

Pulsuret er ikke blot et pulsur, men også et smartwatch. 

Dette betyder, at uret kan forbindes trådløst til din mobil og lade dig håndtere en række af mobilens funktioner via urets interface. 

Eksempelvis vil du kunne modtage notifikationer på uret, når du får en SMS eller mail, hvilket er meget nyttigt for den travle forretningsmand, der altid forventes at være tilgængelig.

Praktiske oplysninger

 • Batterilevetid: Op til 7 dage i smartwatch-tilstand 
 • Displaystørrelse: 1.04″
 • Vægt: 36 g
 • Mål: 42 x 11.4 x 42 mm.

Fitbit – Versa 2

Derfor anbefaler vi dette ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hvis dette pulsur var på Tinder, ville det dæleme få mange superlikes! Det er nemlig virkelig, virkelig lækkert, og det fedeste af det hele er: Det er ikke kun det ydre, der spiller. Også funktionaliteten er i top. 

Uret byder nemlig på et utal af smarte funktioner, der kan øge kvaliteten af og glæden ved enhver træningssession. Trods det høje antal funktioner må uret stadigvæk betegnes som værende yderst brugervenligt. Man lærer nemlig hurtigt, hvordan dette skal betjenes.

Hos Fitnesshelp.dk er vi – mildt sagt – pjattede med uret, og vi er langt fra de eneste. I skrivende stund har uret opnået en bedømmelse på 4,3 ud af 5 på Pricerunner fra forbrugerne, hvilket må siges et tungtvejende bevis for, at ingen fortryder købet af netop dette ur. 

Et stemmestyret smartwatch 

Uret er et såkaldt smartwatch, hvilket betyder, at det kan kobles til din smartphone, hvorefter du vil kunne styre en række funktioner på denne via dit ur.

Funktionsstyringen kan foregå via klik på displayet, men også ved hjælp af din stemme, da uret er udstyret med stemmestyring. Det betyder, at du vil kunne kontrollere din musik, indstille alarmer, tjekke vejrudsigten samt meget andet ved hjælp af blot din stemme.

Overskuelig oversigt over dit aktivitetsniveau

Med Fitbit Versa 2 får du en yderst overskuelig oversigt over dit aktivitetsniveau. 

Uret vil blandt andet give dig indsigt i din kalorieforbrænding, din puls samt antallet af skridt, du er gået.

En forbedret udgave af forgængeren

Måske har du bidt mærke i, at navnet på dette ur afsluttes med et 2-tal. Forklaringen på dette er, at uret er en efterfølger til Versa 1, som også er et yderst populært pulsur.

Vi anbefaler dog, at du investerer i anden frem for første udgave, da Fitbit Versa 2 blandt andet byder på bedre batterilevetid, lavere vægt og flere features end sin forgænger.

Vandtæt op til 50 meter

Hvis du holder af at svømme eller dykke, er der endnu et argument for at vælge Fitbit Versa 2 som dit kommende pulsur.

Dette ur er nemlig vandtæt ned til 50 meter.

Track din søvn

Hvis vi mennesker skal fungere optimalt, er det altafgørende, at vi får en god omgang nattesøvn. 

Pulsuret her vil ikke kunne give dig en fantastisk nattesøvn i sig selv. Dog vil uret kunne give dig indblik i kvaliteten af din søvn. 

Du vil nemlig kunne få indblik i, hvor lang tid du har sovet, hvor lang tid du har sovet dybt, hvor uroligt du har sovet, og hvordan din REM-søvn har været. 

Afslører uret, at din søvn ikke er optimal, bør du iværksætte initiativer for at forbedre kvaliteten af din søvn. Når du gør dette, vil du løbende – takket være uret – kunne følge med i, hvorvidt disse initiativer er effektfulde. 

Fin batteritid

Pulsurets batteritid er ganske hæderlig. Den er nemlig på omkring 4 dage. Batteritiden varierer dog naturligvis efter, hvor meget uret bruges.

Få træningsøvelser på skærmen 

Den sidste detalje, som vi ønsker at fremhæve for dette ur, er, at den tillader brugeren at få vist træningsøvelser på skærmen. 

Dermed kan uret blive en sublim træningsmakker, der inspirerer dig til en række gode fysiske øvelser, og som ligeledes holder dig op på at få lavet disse.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 40 g
 • Mål: 40.5 x 12.2 x 39.8 mm
 • Batterilevetid: Op til 4 dage.

Sportsbuddy Veryfit Smart

Derfor anbefaler vi dette ✓

sportsbuddy-veryfit-smart-smartwatch - De bedste pulsure

Last updated: 2024-07-11 17:02:08

Det er ret praktisk, at dette pulsur er vandtæt. Ellers risikerede det at drukne i ros. Tøhø. 

Der er nemlig rigtig mange pæne ting at sige om uret, der forener et skønt design med høj funktionalitet. 

Med både basale og avancerede funktioner

Med pulsuret vil du kunne få indsigt i en række – for pulsure – basale forhold, såsom antallet af skidt, din kalorieforbrænding og din puls. 

Du vil dog også få adgang til en række særegne funktioner, som ikke alle pulsure byder på. 

Et af flere særpræg for dette ur er, at det tilbyder vejledning omkring meditation og vejrtrækningsøvelser. Netop derfor er pulsuret meget populært hos mindfulness-entusiaster, der sigter efter at opnå mental velafbalancerethed. 

Programmer til alverdens aktiviteter

Pulsuret er meget, meget alsidigt. Det byder nemlig på 14 forskellige sportsprogrammer, blandt andet programmer til cykling, løb, yoga og fitness.

Er du typen, der varierer din træning meget, er pulsuret her sandsynligvis det ideelle valg for dig.

Også et smartwatch

Ligesom en række af de forrige modeller er dette pulsur ikke blot et pulsur, men også et smartwatch. 

Det betyder, at du via bluetooth vil kunne forbinde uret til din smartphone og herefter styre en række smartphone-funktioner via uret, som tilmed vil give dig notifikationer, når du modtager SMS’er, mails og deslige.

Stor, flot skærm

Urets touch- og farveskærm er 1,3 tommer, hvilket er en rigtig fin størrelse, der sikrer, at selv de mest nærsynede relativt let vil kunne se de interessante data, som uret fremviser.

God kvalitet 

Det er ikke uhørt, at et pulsur benyttes i miljøer, som stiller høje krav til urets kvalitet. Uanset hvor voldsomt et miljø dette her ur udsættes for, skal du ikke frygte for urets liv. Uret er nemlig meget hårdført. 

Alt fra rem til touchskærm er lavet af holdbare, modstandsdygtige materialer, der tåler lidt af hvert, hvorfor du godt kan forvente, at dit ur bevarer sit høje funktionsniveau og flotte udseende i lang tid. 

Denne påstand forstærkes af, at skærmen er lavet af et materiale, der er sikret mod ridser, og at uret er vandtæt ned til 50 meter. 

Uret holder dig i gang 

Hvis du sidder stille for længe, mens du har uret på, får du en påmindelse om, at det er tid til at bevæge sig. 

Dermed fungerer uret som en slags personlig træner, der hver dag sørger for at minde dig om at udøve fysisk aktivitet, så du kan forblive sund og rask.

Fremragende batterilevetid

En hæmsko for en række pulsure er en lav batteritid. Dette kan dog ikke siges at være tilfældet for dette ur, der har en batterilevetid på helt op til 10 dage. Uhørt højt! 

Når batteriet er dødt, tager det i øvrigt kun 2,5 timer at lade det helt op.

Praktiske oplysninger

 • Skærm: 1,3 tommer
 • Batterilevetid: Op til 10 dage.

Garmin Vivomove 3

Derfor anbefaler vi dette ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Dette pulsur appellerer – grundet sit udseende – i særlig grad til den aktive forretningsmand. Uret er et fantastisk æstetisk supplement til en blazer, en fin skjorte eller en anden overdel i den finere afdeling.

Samtidig er uret af så høj kvalitet og udstyret med så mange funktioner, at det bliver et nyttigt – faktisk uundværligt – værktøj til ens træning efter eller inden en god arbejdsdag.

Anerkendt producent 

Producenten bag uret er Garmin, som er en af verdens førende producenter af GPS-udstyr samt ure. 

Producenten blev stiftet i 1989, og siden da er det kun gået en vej, hvorfor Garmin i dag må betegnes som en af de absolut mest populære producenter, når det kommer til pulsure.

Et smartwatch 

Pulsuret er tilmed et smartwatch, hvilket betyder, at du via bluetooth vil kunne forbinde uret med din smartphone og herefter kunne styre en række smartphone-funktioner via uret. Tilmed vil du på uret kunne få notifikationer, når du modtager SMS’er, mails og lignende. 

Et forbrugerhit 

Garmin Vivomove 3 kan vist godt kaldes for et vaskeægte forbrugerhit. Uret overdynges nemlig med positive anmeldelser fra glade forbrugere. Eksempelvis på Amazon, hvor uret i skrivende stund har fået karakteren 4,3 ud af 5 fra forbrugerne. 

Byder på mange smarte funktioner 

Som tidligere nævnt byder uret på en række funktioner, der kan løfte kvaliteten af din træning til et nyt niveau. Først og fremmest tilbyder uret dig indsigt i spændende data om din træning og generelle velvære.

Det være sig eksempelvis data om din puls, din kalorieforbrænding, dit stressniveau, antallet af skridt, du dagligt går, din søvn samt din fitnessalder.

Derudover er uret prædefineret til at tracke de mest relevante data i mange forskellige sportsaktiviteter, heriblandt styrketræning, konditionstræning, yoga og svømning.

Praktiske oplysninger

 • Størrelse: 44 mm

Garmin Fenix 5X

Derfor anbefaler vi dette ✓

Garmin Fenix 5X
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Garmin Fenix 5X er et meget populært pulsur hos forbrugerne, hvilket kommer til udtryk på flere af de platforme, der forhandler uret eller formidler forhandling af dette. 

En af disse platforme er Pricerunner, hvor uret i skrivende stund har fået 4,3 ud af 5 stjerner fra de forbrugere, der har anmeldt uret. Også hos Loebeshop.dk kan uret købes samt anmeldes, og her lyder gennemsnitskarakteren i skrivende stund på 4,8 ud af 5 stjerner. 

Hos Fitnesshelp.dk er vi ikke synderligt overraskede over, at uret hitter hos forbrugerne. Det er nemlig uden tvivl et af de stærkeste pulsure på markedet, og det skyldes i høj grad den store funktionalitet, som det robuste og æstetisk nydelige ur byder på.

Med avanceret GPS-system

Med Garmin Fenix 5X får du et rigtig avanceret GPS-system, der blandt andet omfatter højdemåler, barometer samt kompas.

Systemet, der er udviklet i samarbejde med professionelle bjergguider, er enhver udendørsentusiasts våde drøm, og systemet har da også ført til, at pulsuret er blevet et af de førende ure blandt bjergbestigere, bjergvandrere og skientusiaster.

Ikke nok med at uret via sit avancerede GPS-system kan afsløre, hvor i verdenen du befinder dig, så kan det faktisk også hjælpe dig med at planlægge tur-retur-ruter til eksempelvis bjergtoppe eller andre naturskønne områder.

Dejligt robust

Man må i den grad sige, at urets GPS-system indbyder til brug af uret i miljøer, der adskiller sig en del fra flade danske trygge habitater. Hvis man er bjergvandrer eller -bestiger, så ved man udmærket godt, at de miljøer, man møder i bjergområderne, kan være – for at sige det mildt – en anelse barske. 

Derfor stilles der store krav til det udstyr, der medtages på sådanne eventyr. Udstyret skal i den grad være robust og kunne tåle voldsomt vind og vejr, og det kan Garmin Fenix 5X heldigvis.

Du kan altid finde hjem med Fenix 5X

Hvis Hans og Grethe havde fået udleveret et Garmin Fenix 5X-ur frem for brødkrummer, havde eventyret om de to næppe budt på meget drama. 

Garmin Fenix 5X registrerer nemlig elektroniske spor og skaber en GPS-sporlog, når du bevæger dig med dette om håndleddet. Dermed sikrer uret, at du altid vil kunne gå samme rute tilbage, hvis du ønsker dette. Meget praktisk, når man færdes i naturområder, hvor det ikke vrimler med navigationstegn.

Uret lader dig ydermere markere waypoints, såsom hvor din bil er parkeret, hvor du har fundet gode udsigtspunkter, hvor du har slået lejr og så videre. I alt vil det være muligt for dig at markere 1.000 af disse waypoints på uret.

Også et fint hverdagsur

Som du nok kan fornemme, er dette ur særligt populær blandt naturbegejstrede typer, der elsker eventyr, hvilket ikke er så underligt, da uret byder på en række funktioner, der virkelig tiltaler den slags typer.

Som ganske almindeligt hverdagsur fungerer Garmin Fenix 5X dog også upåklageligt, hvilket skyldes flere årsager.

Dels skyldes det urets sorte, stilrene look, der falder i de flestes smag, og som gør, at uret passer til mange forskellige typer. 

Derudover byder uret på en række fine funktioner, der vil kunne hjælpe enhver i hverdagen. Eksempelvis byder uret på alarmfunktioner, så du hver eneste dag kan komme op til ønsket tid.

Tilmed vil du via uret også kunne opnå indsigt i temperaturen i det rum, du befinder dig i.

Interessante data om din fysiske aktivitet

Investerer du i Garmin Fenix 5X, bliver uret formentlig din yndlingstræningsmakker, fordi uret byder på mange interessante data om din fysiske aktivitet.

Som du nok allerede har regnet ud, vil du eksempelvis kunne følge dit pulsniveau via uret. Målingen sker ved håndleddet.

Derudover vil uret også byde på spændende informationer om, med hvilken hastighed du har bevæget dig i løbet af en løbe- eller cykeltur, og hvor langt du har bevæget dig.

Kan forbindes til din smartphone

Garmin Fenix 5X er mange ting! 

Blandt er det et pulsur, en aktivitetsmåler, et musthave for bjergvandrere og sidst, men ikke mindst et smartwatch. 

Via Bluetooth kan uret nemlig forbindes til din smartphone, hvis du ønsker. Når uret forbindes hertil, vil du blandt andet kunne læse beskeder og mails direkte på uret samt håndtere opkald på dette. 

Praktiske oplysninger

 • Intern hukommelse: 16 GB
 • Dimensioner (B x D x H): 5.1 cm x 1.7 cm x 5.1 cm
 • Vægt: 96 g
 • Billedskærm: 1.2″ farve – 240 x 240 pixels.

Amazfit GTS

Derfor anbefaler vi dette ✓

Amazfit GTS
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Forbrugerne knuselsker dette pulsur!

Dette kommer blandt andet til udtryk på Pricerunner, hvor uret i skrivende stund har opnået en samlet karakter på 4,8 ud af 5 baseret på over 500 forbrugeranmeldelser. 

Hos Fitnesshelp.dk forstår vi udmærket godt forbrugernes begejstring, og vi gætter på, at rigtig mange af forbrugerne er blevet positivt overraskede over, hvor meget de har fået for pengene, når de har investeret i dette ur. Uret kan nemlig meget af det, som de dyreste modeller også kan, og det trækker naturligvis op!

Moderne og lækkert design

Og pulsuret leverer ikke blot, hvad angår features. Også designet sidder lige i skabet og tiltaler langt de fleste. Faktisk ligner uret på mange måder Apples smartwatch.

Passer til mange forskellige sportsgrene 

Pulsuret er prækonfigureret til at spore 12 forskellige sportsgrene. Derudover er det værd at bemærke, at uret er udstyret med indbygget GPS, samt at pulsmåleren er yderst præcis, og dette er altså ikke givet for samtlige pulsure. Desværre.

Måler kvaliteten af din søvn

Hvis vi mennesker skal fungere optimalt, skal vores søvn være god og stabil. Med uret her vil du kunne måle kvaliteten af din søvn.

Uret kan desværre ikke fikse din søvn, men det kan klart gøre dig opmærksom på, om du bør optimere dine betingelser for at få en god søvn.

Rigtig mange funktioner

Som tidligere bemærket er en stor fordel ved dette pulsur, at det byder på rigtig mange funktioner. 

Foruden at kunne måle din puls, hvor langt du bevæger dig og kvaliteten af din søvn, kan uret:

 • Give dig påmindelser, hvis du har været inaktiv i længere tid, end hvad sundt er
 • Få dig op om morgenen via en alarmfunktion
 • Styre musikken i dine headphones, hvis de er kompatible med Bluetooth
 • Give dig en vejrudsigt
 • Vise dig et kompas.

Praktiske oplysninger

 • Skærmstørrelse: 1,65″
 • Batterilevetid: Op til 14 dag(e)
 • Vægt: 24.8 g
 • Dimensioner: 36.25 mm x 9.4 mm x 43.25 mm.

Vil du se flere pulsure?

Hvis ingen af ovenstående pulsure – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere af den type ure derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Bliv klogere på andet end pulsure

Pulsure er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af aktivitetsmålere, skridttællere, balancebrætter, træningsmåtterfoam rollers, løbebåndmotionscykler og håndvægte.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige