Guide til valg af Foam Roller

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Trigger Point

God til prisen

Iron Gym

Den smarte

Reviber 

God til prisen

Iron Gym

Vores favorit

Trigger Point

Den smarte

Reviber 

Vores bud på de 8 bedste foam rollers

Hvis du dyrker motion, fitness eller styrketræning, er der god grund til at overveje at anskaffe sig en foam roller. Den runde skumcylinder ser måske ikke ud af meget, men den kan faktisk gøre en kæmpe forskel for din træning og restitution. En foam roller er helt simpel at bruge, men effekten af massagen fra foam rolleren er stor.

Bruger du en foam roller, kan du blandt andet forvente:

 • Bedre blodcirkulation
 • Mindre ømhed i muskler
 • Færre skader
 • Øget smidighed
 • Reduktion af stress

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 8 bedste foam rollers. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver foam roller finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

Trigger Point – The Grid

Derfor anbefaler vi denne ✓

Trigger Point - The Grid - Foam roller

Trigger Point ved, hvad de laver

Trigger Point har længe været blandt de førende i produktion af velfungerende foam rollers af høj kvalitet. Det er derfor ingen overraskelse, at netop denne foam roller er en bestseller hos flere forhandlere i Danmark.

Du går aldrig galt i byen med en foam roller fra Trigger Point, men vi fortæller dig naturligvis meget gerne mere om, hvorfor du skal vælge netop denne.

Ujævn overflade

En foam roller kan være glat og den kan være ujævn ligesom denne. Fordelen ved den ujævne og rillede overflade, som ‘The Grid’ har er, at massagen nemmere kan målrettes specifikke områder på kroppen. 

Udover den ujævne overflade varierer foam rolleren også i hårdhed, så du kan ændre på massagen, alt efter hvordan du placerer dig på den. 

Ovenstående gør, at du får en massageoplevelse, som er væsentligt tættere på den, du kunne få ved en rigtig massør.

Vælg mellem flere farver

Hvis farven på din foam roller betyder noget for dig, kan vi med glæde oplyse, at du kan vælge imellem hele 5 forskellige farver. Trigger Point The Grid fås i farverne:

 • Sort
 • Orange
 • Pink
 • Lime
 • Camouflage

Praktiske oplysninger

 • Længde: 33 cm
 • Diameter: 14 cm
 • Vægt: 639 gram
 • Maksimal belastning: 225 kg
 • Hårdhed: Blød og hård

Sportsact Foam Roller

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 19:24:35

God til ømme muskler

Denne foam roller – som i øvrigt også kaldes en trigger roller – er sædvanligvis ekstremt god til at massere ømme muskler. Derudover plejer øvelser med den at være effektive i forhold til at forebygge skader samt at håndtere overbelastninger.

Det lyder ikke så tosset, vel?

Hvad der heller ikke er så tosset, er prisen. Denne må nemlig siges at være yderst fornuftig!

Fås i flere farver

Hvis du ikke er så meget til den sorte model, kan vi glæde dig med, at foam rolleren også fås i en blå udgave.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 34 x 14 cm.

Adidas Foam Roller

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Du kender Adidas

Den tyske sportsgigant Adidas kræver næppe nogen længere introduktion. Det er svært at beskæftige sig med idræt uden at blive eksponeret for det populære og succesfulde brand – det er der naturligvis en god grund til!

Adidas er garant for kvalitet, design og velfungerende produkter. Denne foam roller er naturligvis ingen undtagelse og benyttes hyppigt af atleter, så musklerne hurtigere kan restituere og blive kampklare. 

Ekstra hårdhed

Kernen i Adidas foam roller er hård. Det er den, fordi det muliggør dybere massage af muskelgrupper, så du eksempelvis kan rulle på lår. Ydersiden på foam rolleren består dog af blødt skum, så det gør ikke ondt at ligge på den – bare rolig!

Praktiske oplysninger

 • Længde: 33 cm
 • Diameter: 14 cm
 • Hårdhed: Hård

Iron Gym Massage Roller

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 19:24:46

God til nybegyndere

Hvis du er helt ny til foam rollers og endnu ikke har erfaring med øvelser med disse, kan det være en fordel at starte lidt simpelt ud. Det er rigtig fint med de mere avancerede foam rollers, men er man helt grøn, kan det blive unødigt svært at komme i gang.

Denne helt simple foam roller fra Iron Gym er oplagt til dig, som skal prøve kræfter med træningsredskabet for første gang. Mere øvede vil dog også kunne få fornøjelse af den velfungerende foam roller, som kan alt, hvad en sådan skal kunne.

Prisvenlig

I forlængelse af at denne simple foam roller er perfekt til nybegyndere, kan vi også fortælle, at prisen er yderst rimelig. Det betyder, at skulle du mod forventning ikke få glæde af dit nye redskab, så er der ikke mange penge gået tabt. Ligeledes kan du senere vælge at opgradere til en dyrere og mere avanceret foam roller, hvis du forelsker dig i konceptet. 

Praktiske oplysninger

 • Længde: 29,5 cm
 • Diameter: 9,5 cm
 • Maksimum belastning: 90 kg
 • Hårdhed: Medium

Reviber Vibrating Foam

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 19:24:48

Vibrationer giver ultimativ forkælelse til din muskler

Denne herlige foam roller adskiller sig fra de andre på vores liste – den hjælper nemlig til med massagen af dine muskler ved hjælp af vibrationer.

Vibrationer er herlige for kroppen og særligt når det kommer til massage af ømme muskler, er de yderst fordelagtige. Vibrationer får musklerne til at trække sig sammen og slappe af, hvilket resulterer i forøget blodcirkulation i musklen. Resultatet er en varmere, blødere og mere smidig muskel, hvilket er godt både før og efter træning.

Du tænder og slukker for vibrationerne på knappen i den ene ende af foam rolleren, og det er naturligvis helt op til dig, om du vil gøre brug af den vibrerende motor eller ej.  

Du får en masse ekstra med

Vælger du at investere i Reviber Vibrating Foam, får du også en lang række lækkert tilbehør med, som kan gøre brugen til en endnu større fornøjelse. Sammen med foam rolleren får du:

 • Trænings-dvd med øvelser
 • Plakat med øvelser
 • Opbevaringspose til foam roller
 • Brugsvejledning på dansk og engelsk

Nem opladning

Ulempen ved en foam roller, som kan vibrere, er at den bruger strøm og dermed kan risikere at løbe tør. Sker det, kan du dog let tanke det genopladelige batteri op med den medfølgende adapter, som blot tilsluttes stikkontakten. 

På vibrations-niveau 1 får du 180 minutters batteritid. På det højeste niveau kan du forvente op til 50 minutter.  

Praktiske oplysninger

 • Længde: 36 cm
 • Diameter: 16,2 cm
 • Vægt: ca. 600 gram

Odin foam roller

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 19:24:50

Ekstra længde = ekstra øvelser

Med sine 90 cm i længden er Odin foam roller væsentligt længere end de fleste andre på vores liste med anbefalinger. Den ekstra længde gør, at du kan kaste dig ud i en del flere øvelser, end hvis foam rolleren havde været en kort model. 

Den ekstra længde betyder desuden, at rullen ligger mere solidt på underlaget, hvilket gør den nemmere at bruge – selv ved de mere avancerede øvelser. Denne foam roller er derfor god til både begyndere og mere øvede brugere. Begynderne får glæde af den ekstra længde, som gør den mere stabil, imens de øvede kan bruge de mange ekstra centimeter på rullen til at udføre endnu flere øvelser end ved en kortere udgave.

Tilpas blød og behagelig

En god massage af ømme muskler skal naturligvis kunne mærkes, hvis det for alvor skal have en effekt. Det betyder dog ikke, at det nødvendigvis skal gøre ondt.

At bruge Odin foam roller føles heldigvis ikke som at massere musklerne med en kagerulle af sten, for den lange foam roller har en hårdhed, som er behagelig blød uden det går ud over funktionaliteten. På “blødheds-skalaen” lander Odin foam rolleren lige i midten med sin medium hårdhed.

Praktiske oplysninger

 • Længde: 90 cm
 • Diameter: 14,5 cm
 • Vægt: 532 gram
 • Hårdhed: Medium

Blackroll MINI

Derfor anbefaler vi denne ✓

Perfekt til sportstasken

Hvis du skal have din foam roller med dig på farten, er denne mini foam roller helt perfekt. Med sine beskedne 15 cm i længden og vægt på blot 21 gram, kan du uden problemer pakke Blackroll mini ned i sportstasken og have den med dig. 

Sin lille praktiske størrelse til trods, får du stadig masser af muligheder for gode øvelser, som kan løsne godt op i musklerne. Det er dog værd at bemærke, at mulighederne for øvelser er større, hvis du vælger en længere udgave. Gør derfor op med dig selv, hvad dine behov er, inden du beslutter dig for, om denne er den rette for dig. 

Produceret i Tyskland

Tyske produkter har et fremragende ry. Det er der ikke noget at sige til, for tysk kvalitet er bestemt værd at rose. Det samme gør sig gældende for Blackroll MINI foam roller, som er produceret hos vores naboer syd for grænsen. 

Kvaliteten er, som man forventer af tyske produkter, helt i top. 

Miljøvenlig foam roller

Hvis du bekymrer dig en smule om planetens fremtid, kan vi med glæde fortælle, at du ved at vælge denne foam roller ikke belaster kloden unødigt. Rullen er et miljøvenligt produkt, som er produceret under CO2 neutrale forhold. 

Derudover kan du glæde dig over, at materialerne er 100% genanvendelige og at disse er fri for kemikalier og andet skidt. 

Vælg mellem flere farver

Blackroll foam roller findes i 10 forskellige farver, hvorfor du med sikkerhed kan finde en, som falder i din smag. 

Tryk nedenfor og se de forskellige farvemuligheder.

Praktiske oplysninger

 • Længde: 15 cm
 • Diameter: 5,3 cm
 • Vægt: 21 gram

Iron Gym Essential Trigger Point Massage Roller

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-12 19:25:03

Stimulerende overflade giver massage til dine muskler

Du kender det sikkert godt. Du har netop afsluttet en hård, men super god og effektiv træning. Du er glad for din præstation, men du ved også, hvad der venter i morgen; muskler så ømme, at du får svært ved at komme ud af sengen. 

I mange tilfælde kan du dog undgå ømme muskler, eller i hvert fald tage toppen af smerten, hvis du benytter en foam roller før og efter din træning.

Netop denne foam roller fra Iron Gym er perfekt til at forebygge og dulme smerter efter træning, fordi den nubrede og ujævne overflade, sørger for at give dyb og effektiv massage. De mange små dutter, som også kaldes for ‘trigger points’, fungerer lidt ligesom en massørs fingre og hænder, og trykker de helt rigtige steder, så du får gang i blodomløbet.

Praktiske oplysninger

 • Længde: 29,5 cm
 • Diameter: 9,5 cm
 • Materiale: Skum
 • Hårdhed: Hård

Find flere foam rollers her

Lykkedes det dig ikke at finde den helt rigtige foam roller iblandt vores udvalgte, kan du fortsætte jagten ved at trykke nedenfor. Udvalget af foam rollers er stort, så tab ikke modet – den helt rigtige er med sikkerhed derude et sted!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2024-07-12 19:24:46

Bedste priser

Last updated: 2024-07-12 19:24:48