Guide til valg af bordtennisbord

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

STIGA Winner

Til børn

Midi Søgaard

Til udendørs

STIGA Performance

Til børn

Midi Søgaard

Vores favorit

STIGA Winner

Til udendørs

STIGA Performance

Vores bud på de 7 bedste bordtennisborde

Hos Fitnesshelp.dk elsker vi, når det er sjovt at træne og komme i form. Derfor har vi en svaghed for bordtennis. At spille bordtennis er ikke blot sjovt – det er også en effektiv træningsform, hvor man gennem små eksplosive bevægelser får pulsen op.

Leder du efter et bordtennisbord og må det meget gerne være et af de bedste? Så se denne artikel, hvor vi på baggrund af brugeranmeldelser og tests, har udpeget de 7 bedste bordtennisborde. Vi hjælper dig desuden også med at finde de bedste aktuelle priser. 

STIGA Winner Indoor
Sammenklappeligt bordtennisbord

Derfor anbefaler vi dette ✓

Stiga Winner Indoor Bordtennisbord

Du kender med sikkerhed til STIGA

STIGA er for mange synonym med bordtennis og det er der en god grund til. STIGA har nemlig leveret super lækre produkter i en fremragende kvalitet til danskerne i mange, mange år, hvorfor de fleste før eller siden har slået til en bordtennisbold på et bord fra STIGA. 

Bordet har, udover et navn som klinger godt i ørene hos bordtennis-interesserede, adskillige kvaliteter, som gør bordtennisbordet til et godt og fornuftigt valg. 

Det står stabilt på gulvet

Selv det vildeste spil ‘rundt om bordet’ får ikke dette fremragende bordtennisbord til at vakle. Det er nemlig yderst stabilt og robust, hvilket gør det til en fornøjelse at bruge. 

Stabiliteten kommer fra de gode materialer, som bordet er konstrueret af, ligesom de 4 ben og 4 hjul på bordet gør konstruktionen stabil. 

Kan let foldes sammen og flyttes

Et bordtennisbord fylder godt i lokalet og medmindre du bor i et mindre palæ eller har et rum dedikeret til at spille, kan det ende med at komme i vejen. 

Heldigvis kan du uden større besvær klappe bordet sammen, så det fylder væsentligt mindre. 

Når bordtennisbordet fra STIGA er klappet sammen, kan du nemt flytte rundt på det ved hjælp af 4 hjul i bunden af bordet.

Internationale turneringsmål

Hvis du har en professionel bordtennisspiller gemt i maven og drømmer om at gøre karriere indenfor sportsgrenen, kan du med fordel overveje at investere i dette bord. Målene på bordet svarer nemlig til dem, som benyttes på borde i internationale turneringer. Bliver du dygtig på dette bord, vil du derfor være klar til at give dine modstandere klø i seriøse turneringer. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm
 • Vægt: 71 kg
 • Foldbart: Ja
 • Medfølger: Net med klips (STIGA Champ)

Midi Søgaard Sportive 
Et mindre bordtennisbord til børn

Derfor anbefaler vi dette ✓

Midi Søgaard Sportive Bordtennisbord

Last updated: 2024-07-12 16:40:01

Bordtennisbord til ungerne

Hvis børnene skal underholdes i timevis og det gerne skal foregå uden hverken iPad, Playstation eller fjernsyn, er et bordtennisbord genialt. Vi mangler i hvert fald endnu at møde et barn, som ikke sætter pris på et spil eller ti. 

Dette bordtennisbord fra Søgaard egner sig særligt godt til yngre brugere, da det er en smule mindre end traditionelle borde. Det betyder, at børnene har mulighed for at nå boldene, når de spiller, hvilket kan være svært på et større bord, hvor der kræves en længere rækkevidde. 

Bordet er desuden af en kvalitet, som gør, at du roligt kan lade børnene lege med bordet uden opsyn, for det kan sagtens tåle selv hårdhændet behandling, uden det går i stykker.

Klap det sammen, når det ikke er i brug

Vi forstår godt, hvis man som forælder tænker “åh nej…” ved udsigten til at få et bordtennisbord ind i hjemmet – det fylder nemlig rigtigt nok.

Det behøver dog ikke afholde dig fra at forkæle de kære små med dette lækre bord, for det kan uden større besvær foldes sammen, så det fylder minimalt.

Bordet er altid i vatter

For at få en god (og fair) kamp på et bordtennisbord, er det nødvendigt, at bordet står plant på gulvet. Afhængigt af underlaget er det dog ikke altid så let, som det er sagt. 

Bordtennisbordet fra Søgaard er derfor udstyret med justerbare fødder, som kan tilpasses i højden, så bordet kan være helt plant og fair for spillerne på begge sider af nettet.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 206 x 115 x 76cm
 • Foldbart: Ja
 • Medfølger: Net

Stiga Performance Outdoor
Bordtennisbord til brug ude og inde

Derfor anbefaler vi dette ✓

Stiga Performance Outdoor CS Bordtennisbord

Bordtennisbord til udendørsbrug

Skal dit nye bordtennisbord benyttes udenfor, er STIGA Performance Outdoor et fornuftigt valg, som du næppe kommer til at fortryde. 

Kvaliteten er høj – som man forventer af produkter fra den anerkendte producent – og så er det skabt til at klare det værste vind og vejr. 

Selvom bordet tåler monsunregn og hedebølge, er det ikke nødvendigvis de bedste vejrforhold at spille bordtennis under, men så er det godt, at du nemt kan folde bordet sammen og bruge de indbyggede hjul til at transportere det indenfor. Bordet egner sig nemlig også særdeles godt til indendørsbrug. 

Tåler vind og vejr

Det solide bordtennisbord fra STIGA er som udgangspunkt tiltænkt brug udendørs, hvorfor det naturligvis er skabt til at modstå det meste, som Moder Jord kan diske op med. 

Særligt bordpladen på bordet kan vi tale længe om…

Bordpladen er genial til spil udenfor

Den tykke og robuste bordplade er særdeles holdbar og designet specifikt til at modstå varme, vand og kulde.

Ekstra smart er det, at bordet har en blå anti-blænd belægning, så eventuelt sollys ikke reflekteres i bordpladen og blænder spillerne, når de udkæmper vigtige dueller på bordet. 

Målene på bordpladen er desuden de samme, som benyttes ved internationale turneringer.

Praktiske oplysninger

  • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm
  • Vægt: 70 kg
  • Foldbart: Ja
  • Medfølger: Net 

VidaXL
Billigt bordtennisbord

Derfor anbefaler vi dette ✓

vidaXL - billigt bordtennisbord
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Prisvenligt bordtennisbord

Prisen på dette bordtennis bord er, sammenlignet med de andre borde på vores liste, yderst rimelig. Og selvom prisen er lav, er kvaliteten stadig hæderlig. Du skal dog ikke forvente, at bordet kan leve op til samme høje standard som fx STIGA leverer.

Udover den lave pris besidder det billige bordtennisbord også en række andre fremtrædende egenskaber, som er værd at fremhæve.

Utroligt nemt at transportere

Hvis der skal afholdes bordtennisturnering i baghaven, spilles ‘rundt om bordet’ hos naboen eller bordet skal med på weekendtur i sommerhuset, kan du nemt og smertefrit slæbe det med. 

Når bordet er klappet sammen, minder det lidt om en forvokset kuffert og ligesom på en rigtig kuffert finder du et smart håndtag foroven, så det er nemt at løfte bordet og tage det med på tur.

Bordet vejer beskedne 16 kg og kan derfor løftes af de fleste.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 152 x 76 x 66 cm
 • Vægt: 70 kg
 • Foldbart: Ja
 • Medfølger: Net og stolper

Sponeta Sport Line S3-47i
Fint bordtennisbord med hjul

Derfor anbefaler vi dette ✓

Sponeta Sport Line S3-47i bordtennisbord
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Turneringsmål

Bordtennisbordet fra Sponeta måler 274 x 152,5 x 76 cm, hvilket er de samme mål som på de borde, man benytter i professionelle sammenhænge. Bordet er derfor perfekt til dig, som enten drømmer om at gøre karriere som bordtennisspiller, eller som blot ønsker at spille på samme vilkår som de professionelle.

Bordet kan klappes sammen

Ligesom det er normen for de fleste moderne bordtennisborde til indendørsbrug, kan bordet fra Sponeta klappes sammen, så det ikke fylder mere end højest nødvendigt.

Du kan også, som det er vist på billedet, vælge kun at slå den ene side op, hvorefter du får mulighed for at spille op ad den. På den måde kan du spille bordtennis, selvom der ikke lige umiddelbart er en makker at spille med.

Let at flytte rundt på

Når bordet er klappet sammen, kan du ganske nemt skubbe rundt på det, da bordtennisbordet er udstyret med 4 stk. dobbelthjul. Disse gør det muligt at transportere bordet fra et rum til et andet, eller gemme det væk i et skur eller en garage, når det ikke skal i brug igen lige foreløbigt. 

Holdbarheden er i top

Vælger du at investere i bordet fra Sponeta, kan du være sikker på, at du har et bordtennisbord de næste mange, mange år. Der er nemlig gjort meget ud af holdbarheden, som blandt andet kommer helt i top, fordi man har benyttet flere slidlag på bordpladen.

Derudover lever bordet op til de gældende europæiske sikkerhedsstandarder. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm
 • Vægt: 74 kg
 • Foldbart: Ja

Garlando Garden Outdoor

Derfor anbefaler vi dette ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Det perfekte udendørsbord

Hvis du er på udkig efter et bordtennisbord, der skal stå udenfor døgnet rundt alle årets dage, behøver du ikke lede længere. Garlandos Garden Outdoor-bordtennisbord er nemlig det perfekte valg i den henseende.

Dette skyldes først og fremmest, at bordet er ekstremt robust, og at det består af modstandsdygtige materialer, der ikke lider overlast af hverken kraftig regn eller solskin.

Du skal ikke bekymre dig om at udskifte nettet

Vi forstår godt, hvis du som udgangspunkt tænker, at der bliver meget bøvl med nettet på et udendørsbord. 

Formentlig forestiller du dig nemlig, at nettet på et sådant er for skrøbeligt og jævnligt vil skrige på udskiftning. Overraskende nok er dette slet ikke tilfældet for dette bords net, som må sige at være en kende atypisk.

Bordtennisbordets net er nemlig ikke det klassiske fleksible net, som du kender det. Nettet her er i stedet et massivt, ikke-elastisk net af et hårdført, modstandsdygtigt materiale.

Der er både ulemper og fordele ved, at nettet er på netop denne måde. Lad os starte med det negative.

Nettet på dette bord opfører sig ikke helt, som et almindeligt bordtennisnet vil gøre. Bolde, der vil snige sig over et almindeligt net grundet dettes fleksibilitet, vil ikke nødvendigvis snige sig over dette net, da det ikke giver sig, når det rammes af bolden.

Og så det til det positive!

Den helt store fordel ved nettet er dets modstandsdygtighed. Det kan holde i rigtig, rigtig lang tid og uden besvær håndtere både voldsomt vejr og slitage fra brugerne af bordet.

Internationale konkurrencemål

Bordtennisbordets topplade er 6 mm tyk og består af resin-laminat, der opfylder de internationale konkurrencemål.

Bordpladen har desuden fået en anti-skin-behandling, hvilket bidrager til, at den ikke opslides af solens stråler. Tilmed fører denne behandling til, at ens øjne skånes under spil, når solen står højt på himlen, da behandlingen har positiv indflydelse på bordets genskær.

Pladen er monteret på 50 mm tykke stålprofiler, der giver en meget stabil konstruktion.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm
 • Vægt 118 kg.

Garlando Progress Indoor

Derfor anbefaler vi dette ✓

bordtennisbord-garlando-progress-indoor 1-p

Godt til prisen

Den relativt lave pris for et bordtennisbord gør, at dette er et oplagt valg for den prisbevidste forbruger, som gerne vil gøre et køb uden at gå for meget på kompromis med kvaliteten.

For dine penge får du et rigtigt fint bordtennisbord i en rigtig fin kvalitet, som kan med stor fornøjelse kan bruges derhjemme. Bordet er primært skabt til fritidsbrug, men trods dette har det stadig de officielle konkurrencemål, som bordet er identisk i størrelsen med de professionelle. 

Kan nemt klappes sammen

Når bordtennisbordet fra Garlando ikke er i brug, kan det nemt klappes sammen, så det fylder væsentligt mindre. Dette klares let og uden besvær takket være et smart låsesystem. 

Vil du træne dine evner alene, kan du nøjes med at klappe den ene halvdel af bordet op, hvorefter du kan træne solo. 

Når bordet er foldet sammen, kan du desuden uden besvær flytte rundt på det. Bordtennisbordet er nemlig udstyret med 4 stk. roterende dobbelthjul, så du ikke behøver løfte rundt på bordet.

Gode materialer

Garlando Progress Indoor er konstrueret i gode og holdbare materialer, så det kan tåle at blive brugt af hele familien. Det er især værd at fremhæve selv bordpladen, hvis gode kvalitet gør, at du får det helt rigtige momentum i bolden, når der er kontakt.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 274 x 152,5 x 76 cm

Vil du se flere bordtennisborde?

Hvis ingen af ovenstående bordtennisborde – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af det samlede marked. Der er derfor mange flere bordtennisborde derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Få hjælp til køb af alt fitnessudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af spinningcykler, boksepuder, pulsure, kettlebells, romaskiner, pilatesbolde, skridttællere, stepmaskiner, træningsbænke og hulahopringe.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2024-07-12 16:40:01