Guide til valg af hulahopringe

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Powerhoop Deluxe

God til prisen

TITAN LIFE

Begynder

Powerhoop Slim

God til prisen

TITAN LIFE

Vores favorit

Powerhoop Deluxe

Begynder

Powerhoop Slim

Vores bud på de 6 bedste hulahopringe

En hulahopring kan gøre gøre det sjovt at træne mave, hofter og talje – vi kan derfor på det varmeste anbefale, at du investerer i en. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, hjælper vi dig gerne. Her i artiklen finder du nemlig vores bud på de 6 bedste hulahopringe, baseret på anmeldelser og tests.  

Ved hver hulahopring finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

Powerhoop Deluxe
Hulahopring med vægt, som du selv justerer

Derfor anbefaler vi denne ✓

Powerhoop Deluxe hulahopring

Last updated: 2023-09-23 05:06:24

Du bestemmer selv, hvor tung hulahopringen skal være

Hulahopringen vejer i sig selv 1,6 kg, men er det ikke helt nok, medfølger der 4 vægte i rustfrit stål, som let kan monteres i ringen, så totalvægten bliver 1,9 kg. 

Kan ringen ikke blive tung nok, kan du tilkøbe yderligere vægte og nå op på hele 2,2 kg, hvilket bør vær rigeligt til selv de mest rutinerede og stærke hofter.

Særdeles behagelig

Når der for alvor kommer fart på en hulahopring, kan du risikere både skader på omgivelserne og dig selv – det er der dog heldigvis tænkt over i konstruktionen af denne super smarte ring. 

Indersiden af ringen har særlige stødabsorberende zoner, som sørger for, at ringen er behagelig og blød på hofterne. Bliver du øm efter træning med Powerhoop, er det derfor på grund af ømme muskler og ikke fordi hulahopringen har trykket ubehageligt på kroppen.

Stik modsat indersiden, er det ydre lavet af hård plastik, som sikrer, at ringen ikke går i stykker, selvom den kommer i karambolage med en mur, dørkarm eller en vase i vindueskarmen (vasen overlever dog næppe!).

Der medfølger en træningsdvd

Hvis du har brug for lidt hjælp til træningen eller måske blot vil have motivation, kan du finde begge dele på den medfølgende træningsdvd.

Det siger forbrugerne

Kilde: DenIntelligenteKrop.dk

Janne Enevoldsen
5/5

“Super lækker og behagelig. Nem at benytte. Blid ved kroppen. Lækkert med justerbar vægt.”

H.K.
5/5

“Fedt at kombinere effektiv motion og leg med et stykke kvalitetslegetøj (prisen er længe glemt, når man har prøvet en Powerhoop Deluxe). Kan anbefales som et godt supplement til den daglige motion – og til lige at få pulsen op i pausen, når man har meget stillesiddende arbejde.”

Praktiske oplysninger

 • Mål:
  • Indvendig diameter: 92 cm
  • Udvendig diameter: 102 cm
 • Vægt: 1,6 – 1,9 kg
 • Medfølger: Træningsdvd og 4 ekstra vægte

TITAN LIFE
Smart fitness hulahopring

Derfor anbefaler vi denne ✓

Effektiv træning hvor og hvornår du har lyst

Hvis du skal løbe en tur udenfor, skal vejret helst være godt. Hvis du skal styrketræne i fitnesscentret, skal du først transportere dig selv derned eller hvis du skal svømme et par baner i svømmehallen, skal du først pakke rygsækken med badetøj. Der er stort set altid forhindringer, som risikerer at afholde dig fra at træne. 

Sådan er det dog ikke, hvis du træner med en hulahopring. Denne kan nemlig benyttes ude såvel som inde og selvom det kræver lidt plads omkring dig, kan du alligevel hulahoppe i de fleste rum i hjemmet. Det kan blandt andet være foran fjernsynet, så du kan træne dig i form, imens du ser din favoritserie på Netflix. 

Træning med en hulahopring behøver ikke tage lang tid, for denne træningsform er ganske effektiv.

Kan let skilles ad

Hvis det er småt med pladsen i dit hjem eller hvis du bare ikke har lyst til at have dine nye hulahopring stående, kan du ganske nemt skille den ad i mindre dele, så ringen fylder minimalt. Hver sektion (de grå og lyserøde dele) klikkes helt simpelt sammen, når du igen skal bruge din hulahopring. 

Når ringen er skilt ad, er den også nem at transportere, så du kan tage den med til udendørstræning i parken, workout i fitnesscentret eller hyggelig træning hos en veninde. 

Belagt med blødt skum

Træner du med hulahopringen fra TITAN, vil du opdage, at den trods sin vægt på 1,5 kg, faktisk er rigtig behagelig at svinge på hofterne. 

Ringen er nemlig belagt med blødt skum, som sørger for, at kontakten mellem din krop og ringen er blød, skånsom og behagelig, så du kan træne ligeså længe, du har lyst.

Praktiske oplysninger

 • Mål:
  • Udvendig diameter: 100 cm
 • Vægt: 1,5 kg

Abilica Heavy Rocker
Hulahopring med høj vægt

Derfor anbefaler vi denne ✓

Abilica Heavy Rocker hulahopring
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Høj vægt giver mere effektiv træning

Det kommer næppe som en overraskelse for dig, at større belastning giver større resultater i træningen. Denne hulahopring er med sine 2,2 kg den absolut tungeste af vores anbefalinger, hvorfor den egner sig perfekt til dig, som gerne vil have det maksimale ud af træningen. 

Ringen er tung nok til, at selv de mere øvede hulahoppere kan få sved på panden, men dog ikke så tung, at nybegyndere ikke kan benytte den.

Blid kontakt på hofterne

Fordi denne hulahopring er tung, vil man naturligvis opleve en større belastning på kroppen end ved en lettere ring. Det betyder dog ikke, at du ender med at komme til skade eller blive øm (udøver de ømme muskler, som kommer af træningen). Ringen er nemlig betrukket med blødt men fast skum, som gør træningen skånsom men effektiv.

Smart kliksystem

Hvis din hulahopring skal gemmes væk eller transporteres, når du er på farten, kan du let skille den ad i 8 mindre dele. Det er ganske nemt at skille ringen ad, ligesom et smart kliksystem gør det til barnemad at sætte ringen sammen igen.

Praktiske oplysninger

 • Mål:
  • Udvendig diameter: 100 cm
 • Vægt: 2,2 kg

Powerhoop Slim
God begynder hulahopring

Derfor anbefaler vi denne ✓

Powerhoop slim - God begynder hulahopring

Last updated: 2023-09-23 05:06:26

God til begynderen

Hvis du aldrig før har benyttet en hulahopring eller senest gjorde det som barn, kan Slim-udgaven fra Powerhoop være en god ring at begynde med. Ringen vejer helt tilpas for nybegynderen, som uden problemer kan få sved på panden af træningen. 

Mere øvede brugere kan dog også få glæde af ringen. Faktisk anbefaler vi også denne hulahopring til rutinerede hulahoppere, som er tilbøjelige til at blive ekstra ømme ved træningen. 

Ekstra skånsom hulahopring

Indtil vores præsentation af denne, har samtlige af vores anbefalede hulahopringe haft samme konstruktion indvendigt – de har alle været bølgeformede. Årsagen til at denne udformning er udbredt, er,  at den bølgede overflade gør træningen ekstra effektfuld.

Det er dog ikke alle, hvis kroppe kan tåle denne ekstra belastning, hvorfor vi anbefaler Powerhoop Slim til dem, hvis kroppe er lidt mere skrøbelige en gennemsnittets. Indersiden i Powerhoop slim er nemlig helt glat, ligesom ringen er polstret med et tykt lag gummi, som gør træningen særdeles behagelig og skånsom ved kroppen.

Skil den ad og tag den med dig

Hvis du vil have din hulahopring med på farten, kan du nemt skille den ad. Det gør du ved hjælp af et helt simpelt kliksystem, som tilmed gør det muligt at fjerne et led på ringen, så også yngre personer kan få glæde af den.

Praktiske oplysninger

 • Mål:
  • Indvendig diameter: 92 cm
  • Udvendig diameter: 102 cm
 • Vægt: 1,4 kg
 • Medfølger: Træningsdvd

Det siger forbrugerne

Kilde: DenIntelligenteKrop.dk

Susanne
5/5

“Supergodt produkt, der holder hvad det lover. Har meget nemt ved at få blå mærker, men ringen her er virkelig skånsom samtidig med at den giver en særdeles effektiv træning.”

Hanne
5/5

“Meget effektiv træning for core. Min mave er allerede blevet fladere selv med moderat træning. Jeg har aldrig før kunnet holde en hula hop ring oppe. Men nu kan jeg -og til begge sider.”

Casall Sports Rock Ring
Rigtig fin hulahopring fra populært brand

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2023-09-23 05:06:27

Sjov træning med hulahopring

Vi kan alle have svært ved at finde motivationen til at få trænet. Det bliver dog som regel nemmere at få bagdelen op af sofaen, hvis træningen er sjov, og måske endda er noget,  som man glæder sig til. 

Med en trænings-hulahopring kan du være ret sikker på, at træningen ikke bliver kedelig. Tværtimod kan du blive barn igen for en stund, imens du hulahopper. Det bedste af det hele er, at du kommer i form, samtidig med at du morer dig. Særligt dine ben og mavemuskler vil blive styrket, hvis du træner med ringen et par gange om ugen eller mere. 

Fås i flere vægtklasser

Casall Sports Rock Ring fås i en “let” udgave på 1,5 kg – det er den vi har valgt at fremhæve her. 

Skal du have mere ud af træningen, kan du dog også vælge den “tunge” udgave, som med sine 2 kg med garanti vil give dig sved på panden. Du finder ringen på 2 kg ved at trykke på knappen nedenfor.

Kan nemt skilles ad og opbevares

Når ringen er samlet, fylder den en del, men heldigvis er det ikke et problem. Når du ikke bruger din hulahopring, kan den nemt skilles ad, så det ikke kræver særligt meget plads at opbevare den. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 100 cm i diameter
 • Vægt: 1,5 kg

Gymstick Hula Hoop 1,2 kg
Rigtig fin til nybegynderen

Derfor anbefaler vi denne ✓

Mange fortrin

Gymstick Hula Hoop er en relativt prisvenlig hulahopring med rigtig mange fortrin.

Med henblik på at gøre hulahopringens største fortrin så overskuelige så muligt for dig kommer de herunder i punktform:

 • Materialet er behageligt for kroppen
 • Ringen er let at samle og at skille ad
 • Ringen kan let transporteres, derhen hvor du ønsker
 • Ringen har en fin størrelse.

Vejer 1,2 kg

Hulahopringen vejer 1,2 kg og måler 100 cm i diameter.

1,2 kg er ikke foruroligende tungt, så hulahopringen vil uden besvær kunne bruges af de fleste nybegyndere, selvom de endnu ikke har opbygget den stærkeste core.

Faktisk vil vi hævde, at Gymstick Hula Hoop på mange områder er en rigtig god nybegynder-hulahopring.

Lækkert materiale

Vi har allerede bemærket, at hulahopringen er lavet af et materiale, der er behageligt for kroppen.

For at konkretisere dette kan vi fortælle, at hulahopringens overflade er lavet af blødt EVA-skum-materiale, og det er der virkelig ingen grund til at klage over. Tværtimod!

Praktiske oplysninger

 • Mål: 100 cm i diameter
 • Vægt: 1,2 kg

Bliv klogere på andet end hulahopringe

Hulahopringe til træning og fitness er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af dumbbells, boksepuder, romaksiner, balancebrætter, træningsmåtter, træningsbolde og kettlebells.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Last updated: 2023-09-23 05:06:24

Bedste priser

Last updated: 2023-09-23 05:06:26