Guide til valg af pilatesbold

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
Everlast Anti-burst - Pilatesbold

Everlast

God til prisen
Redondo Ball - Togu - Pilatesbold

TOGU Redondo

Forbrugerhit

Træningsbold DIK

God til prisen
Redondo Ball - Togu - Pilatesbold

TOGU Redondo

Vores favorit
Everlast Anti-burst - Pilatesbold

Everlast

Forbrugerhit

Træningsbold DIK

Pilates er en træningsform, som har fokus på at forbedre holdning, balance og fleksibilitet. Pilates kan let udøves derhjemme – også uden bold, selvom vi anbefaler, at du anskaffer dig en. Vi anbefaler blandt andet en pilatesbold af følgende årsager:

 • Du får nemmere ved at træne nærmest alle muskelgrupper i kroppen
 • Det er et billigt men effektivt træningsredskab
 • Træning med en bold er sjovt – bare vent til du har prøvet det!

Hvis du er på jagt efter den bedste pilatesbold, behøver du ikke lede længere. Hos os finder du nemlig de 9 bedste. 

Vores bud på de 9 bedste pilatesbolde

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 9 bedste pilatesbolde. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver pilatesbold finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

TOGU Redondo Ball
Lille – Ø22 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Redondo Ball - Togu - Pilatesbold

Den originale Redondo pilatesbold

Når man siger pilatesbold, må man nødvendigvis også sige TOGU redondo. Den originale bold fra den tyske producent er nemlig så populær og udbredt, at den efterhånden er blevet synonym med pilatesbolde, hvilket vidner om boldens kvaliteter.

Pust den op og luk luften ud efter behov

Afhængigt af hvilken øvelse du skal foretage dig, eller blot hvordan du foretrækker din pilatesbold, kan du tilpasse hårdheden. 

Det er helt simpelt at blæse mere luft i bolden ved hjælp af det medfølgende pusterør, ligesom det er nemt at lukke luft ud af pilatesbolden igen.

Vælg mellem flere farver

Vi indrømmer gerne, at du ikke får mere ud af din træning med din pilatesbold, fordi den er en bestemt farve. Men hvis du er en smule ligesom os, vil du måske gerne udstråle lidt personlighed igennem dit træningsudstyr og derfor er det rart, at du kan vælge imellem flere forskellige farver.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 22 cm i diameter
 • Materiale: Blødt PVC
 • Oppustes med munden
 • Maksimal belastning: Minimum 120 kg

Everlast Anti-burst pilatesbold
Stor – Ø75 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Everlast Anti-burst - Pilatesbold

Den går ikke i stykker

Når man virkelig træner igennem på sin pilatesbold, kan man næsten ikke undgå at tænke tanken en gang imellem; “Hvad nu hvis bolden springer?”

Det behøver du dog ikke frygte sker, hvis du vælger denne grå pilatesbold fra Everlast. Bolden lever nemlig op til sin navn, ved at være ‘everlasting’, for den kan i dén grad tåle at blive brugt. Bolden er med såkaldt ‘anti-burst’, hvilket betyder, at den er lavet af særligt holdbare og stærke materialer, som gør, at bolden ikke eksploderer midt i træningen. Skulle der komme hul på bolden, vil luften i stedet ligeså stille sive ud – helt udramatisk og uden enorme brag, som skræmmer livet af dig.

De særlige og holdbare materialer, som er brugt til bolden, gør desuden, at bolden kan tåle en belastning på helt op til 250 kg.

Du får en pumpe med

Uanset om du bruger pilatesbolden hver dag, eller om den kun kommer i brug et par gange om måneden, vil den med tiden tabe luft. Når der begynder at mangle luft i bolden, bliver træningen vanskeligere og til sidst helt umulig. 

Hvis du oplever, at din pilatesbold er blevet lidt flad og blød, kan du dog nemt puste nyt liv i den med den medfølgende håndpumpe.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 75 cm i diameter
 • Oppustes med medfølgende håndpumpe
 • Maksimal belastning: Minimum 250 kg

Tunturi Anti Burst Gym pilatesbold
Mellem – Ø55 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Kan ikke eksplodere

Hvis du frygter, at din pilatesbold skulle eksplodere midt i træningen, kan du ånde lettet op. I hvert fald hvis du vælger denne pilatesbold fra Tunturi, som har ‘Anti-burst’. Bolden er lavet af et særligt materiale, som gør, at skulle der komme et hul i bolden, springer den ikke i luften som en ballon. I stedet vil luften sive stille ud af bolden, indtil den er flad. 

Du behøver derfor ikke frygte enorme brag eller at du pludselige befinder dig liggende på gulvet, for en eventuelt punktering er udramatisk og ufarlig. 

Find inspiration til øvelser på bolden

Hvis du undervejs i din træning løber tør for ideer til øvelser med en pilatesbold, kan du blot tage et kig på bolden fra Tunturi. 

På overfladen af bolden har producenten nemlig illustreret en lang række gode og effektive øvelser, som du kan kaste dig over. 

Det er en lille ting, men en fin detalje, som får denne bold til at skille sig en smule ud fra mængden – det kan vi godt lide!

Du får en lille pumpe med i købet

Du slipper for at risikere at skvatte om af udmattelse allerede inden træningen, fordi dine lunger kommer på overarbejde med at puste bolden op. Der medfølger nemlig en lille simpel pumpe, så du med hænder eller fødder kan pumpe bolden op. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 55 cm i diameter
 • Materiale: Gummi med Anti-burst
 • Oppustes med medfølgende pumpe

Aserve pilatesbold
Lille – Ø19 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

Aserve pilatesbold

Behagelig pilatesbold

Selvom du ikke skal kramme med din pilatesbold eller ligge i ske med den om natten, er det en god ting, hvis den er behagelig at holde om og røre ved.

Netop dét er pilatesbolden fra Aserve, som især får ros for sin bløde og behagelige overflade, som føles rar ved kontakt med huden. 

God til et utal af øvelser

Pilatesbolden passer især godt til pilates, yoga og gymnastik. Den er dog i det hele taget en rigtig fin og god lille bold, som gør det muligt for dig at træne din core – altså kernemuskulaturen i kroppen. Bolden kan være en støtte i svære øvelser eller det modsatte – altså en ekstra forhindring ved mere simple øvelser, som på grund af bolden bliver ekstra effektive. 

Vælg mellem 3 størrelser

Bolden fra Aserve kan købes i 3 forskellige størrelser (Tryk på størrelserne for at se prisen):

Praktiske oplysninger

 • Mål: 19 cm i diameter

Odin pilatesbold
Lille – Ø25 cm

Derfor anbefaler vi denne ✓

cPro9 Pilates Bold 25 cm

Fin lille pilatesbold som tåler at blive brugt

Pilatesbolden fra Odin er meget holdbar og tåler helt op til 110 kg. Derudover er overfladen skridsikker og blød, så du  har kontrol over bolden under træning, samtidig med at den er behagelig at røre ved og bruge. 

Nem at puste op

Hvis du har en almindelig boldpumpe derhjemme, kan du benytte denne til at blæse luft i pilatesbolden. Det anbefales dog, at du i stedet benytter det medfølgende pusterør, som gør det super nemt og simpelt at få pustet bolden op. Ifølge producenten kan det klares på blot 20 sekunder. 

Vælg mellem 3 størrelser

Bolden fra Odin kan købes i 3 forskellige størrelser (Tryk størrelserne for at se prisen):

Praktiske oplysninger

 • Mål: 25 cm i diameter
 • Oppustes med medfølgende pusterør
 • Maksimal belastning: Minimum 110 kg

Træningsbold DIK
Hitter hos forbrugerne

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-07-11 07:04:31

Et vaskeægte forbrugerhit

Denne pilatesbold er et vaskeægte forbrugerhit. Hos Denintelligentekrop.dk, hvor bolden forhandles, har forbrugerne mulighed for at anmelde de produkter, de køber.

I skrivende stund har 18 købere af denne pilatesbold valgt at anmelde den, og de er – mildt sagt – begejstrede. Ingen har nemlig givet pilatesbolden under 4 stjerner, og langt de fleste har endda valgt at give den topkarakter. 

Flere af forbrugerne roser boldens kvaliteter, når det kommer til ryg- og balancetræning, mens andre med glæde i stemmen konstaterer, at den ikke lugter grimt af plastik. 

Fås i flere størrelser 

Piltatesbolden fås i følgende størrelser: 

 • 55 cm
 • 65 cm
 • 75 cm.

Hvis du er i tvivl om, hvilken størrelse der passer til dig, kommer der herunder lidt hjælp:

 • Vælg 55 cm, hvis du er mellem 156-170 cm høj
 • Vælg 65 cm, hvis du er mellem 171-186 cm høj
 • Vælg 75 cm, hvis du er over 187 cm høj.

Med anti-burst-system

Pilatesbolden har et anit-burst-system, hvilket indebærer, at hvis du skulle være så uheldig, at bolden går i stykker, så springer den ikke. I stedet siver luften langsomt ud. 

Denne funktion kan ikke undervurderes, da den i den grad mindsker risikoen for skader, sæt du skulle være så uheldig, at din pilatesbold går i stykker, mens du bruger den.

Praktiske oplysninger

 • Bolden er testet til en belastning på op til 300 kg.
 • Bolden er lavet af ECO Friendly PVC
 • Fås med følgende diameter-mål:
  • 55 cm
  • 65 cm
  • 75 cm.

Reebok Gymball DELTA Gymnastikbold 65cm
Kvalitetsbold fra anerkendt producent

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Anerkendt brand

Reebok leverer stort set altid varen, når de producerer sportsudstyr, og denne fine pilatesbold med en diameter på 65 cm er virkelig ingen undtagelse i den henseende. 

Tåler brugervægt på op til 110 kg

Materialet, som bolden er lavet af, er yderst behageligt for kroppen, hvilket er et kæmpe plus, da det ikke er atypisk, at ens bare hud kommer i berøring med ens pilatesbold. 

Derudover er det værd at bemærke, at bolden er af en kvalitet, det gør, at den tåler en brugervægt på op til 110 kg. 

Perfekt til denne personhøjde

Hvis du er mellem 160-180 cm høj, så er denne pilatesbold skræddersyet til dig, hvad angår størrelse.

Med anti-burst-teknologi

Pilatesbolden skal også roses for at levere varen inden for sikkerhed. Det høje sikkerhedsniveau skyldes i høj grad, at bolden er udstyret med anti-burst-teknologi, hvilket vil sige, at den ikke kan eksplodere. 

Hvis du skulle være så uheldig, at der går hul på den, vil luften i stedet langsomt sive ud af den, og du vil stille og roligt kunne finde balancen og træde af uden at komme til skade.

Fin pumpe medfølger

Investerer du i denne pilatesbold, medfølger der en fin, brugervenlig pumpe.

Praktiske oplysninger

 • Diameter: 65 cm
 • Dimensioner (emballage): 23,5 x 10,5 x 26,5 cm, 1,8 kg
 • Maks brugervægt: 110 kg
 • Piltasboldensvægt: 1,6 kg.

Ball Chair inSPORTline EGG-CHAIR
Den sjove og underfundige

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Den underfundige

Denne stol er, hvad du ikke anede, at du havde brug for!

Vi gætter nemlig på, at du landede på vores artikel med vores bud på de bedste pilatesbolde, fordi du forestillede dig, at du ville investere i en almindelig pilatesbold. 

Sådang går det dog ikke nu! 

Når du har læst, hvad denne stol kan, vil du nemlig ikke kunne lade være med at investere i denne.

Perfekt, hvis du har et skrivebordsjob

Hvis du er indehaver af et job, hvor du sidder ned mange timer i løbet af dagen, er denne stol et fantastisk redskab til at holde rygsmerter og lignende på afstand.

Stolens konstruktion tvinger dig nemlig til at holde din krop i en oprejst og ergonomisk fornuftig position.

Stolens aparte konstruktion bevirker ligeledes, at du konstant tvinges til at holde balancen, og når dette sker, aktiverer din krop de stabiliserende muskler. Alt sammen noget, der hjælper dig med at holde din krop sund, stærk og rask.

Mere end blot en stol

Hvis du ønsker det, kan du tage bolden ud af stolens ramme og bruge denne bold i forbindelse med afslapnings- eller træningsøvelser. Dermed får du mere end blot en lækker ergonomisk stol, i tilfælde af du køber denne her anbefaling. 

Praktiske oplysninger

 • Ryglæn til at støtte lænden
 • Pumpe inkluderet
 • Rammemateriale: Polyethylen
 • Bold materiale: meget holdbar PVC
 • Bold diameter: 45 cm
 • Bold bredde: 54 cm
 • Mål: B 61 cm x L 63 cm x H 80 cm
 • Maks belastning: 100 kg.

Body-Solid Tools Stability Ball
Opfylder med garanti alle dine krav

Derfor anbefaler vi denne ✓

Body-Solid Tools Stability Ball
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Forbrugerhit

I skrivende stund har denne pilatesbold formået at score over 4,5 stjerner i gennemsnit hos forbrugerne på Amazon, hvor pilatesbolden blandt andet forhandles.

Derfor tøver vi da heller ikke med at betegne pilatesbolden som et vaskeægte forbrugerhit, og lad os bare allerede nu afsløre, at vi så udmærket godt forstår, hvorfor de fleste forbrugere har hænderne over hovedet grundet denne pilatesbold.

Håndpumpe medfølger

Med til pilatesbolden følger en håndpumpe, så du altid vil kunne pumpe bolden op, sæt du synes, at den er blevet for blød.

Med anti-burst-teknologi

Vi tøver ikke med at betegne denne pilatesbold som værende yderst sikker, og det skyldes blandt andet, at bolden er udstyret med anti-burst-teknologi, en teknologi, der sikrer, at bolden ikke kan eksplodere.

Skulle du være så uheldig, at der går hul på bolden, mens du befinder dig på den, vil konsekvensen derfor blot være, at luften siver lige så langsomt ud af bolden.

Praktiske oplysninger

 • Diameter: 45 cm
 • Uden latex.

Find flere pilatesbolde

Lykkedes det os ikke at præsentere dig for den helt rigtige pilatesbold, kan du fortsætte din jagt på nettet, hvor der fortsat venter et stort udvalg af pilatesbolde. 

Tryk blot på knappen nedenfor og se selv!

Se en af vores mange andre produktguides

Vi er eksperter i alle former for udstyr til fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af kettlebells, træningstasker, ribberfoam rollers, løbebåndyogamåtter og sjippetove.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Bedste priser

Last updated: 2024-07-11 07:04:31