Guide til valg af stepmaskine

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
Abilica CoreStep 360 - Bedste stepmaskiner

Abilica CoreStep 360

God til prisen
Titan Life Ministepper

Titan Life Mini Stepper

Premium
Bowflex Max Trainer M3 crosstrainer

Bowflex Max Trainer M3

God til prisen
Titan Life Ministepper

Titan Life Mini Stepper

Vores favorit
Abilica CoreStep 360 - Bedste stepmaskiner

Abilica CoreStep 360

Premium
Bowflex Max Trainer M3 crosstrainer

Bowflex Max Trainer M3

Med den rette stepmaskine kan det blive en fornøjelse at forbrænde kalorier og opstramme baller og lår. Step som træningsform er skånsom ved kroppen, da der ikke er konstante stød, når fødderne rammer underlaget, ligesom ved eksempelvis løb. Selvom træningen er skånsom for kroppen, kan du dog sagtens få pulsen op og sætte gang i forbrændingen.

Vores bud på de 9 bedste stepmaskiner

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 9 bedste stepmaskiner. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver stepmaskine finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

Titan Life Mini Stepper
Perfekt til hjemmetræning

Derfor anbefaler vi denne ✓

Titan Life Ministepper

Lille, smart og behagelig stepmaskine

Hvis du er på jagt efter en velfungerende og praktisk stepmaskine, som ikke fylder alverden, behøver du ikke scrolle længere. Titan Life Ministepper fungerer nemlig super godt og er blandt andet udstyret med en lille smart computer, hvor du kan følge din træning.

Hvert eneste af dine skridt dæmpes af de to hydrauliske støddæmpere, som både giver modstand ved hvert trin og dæmper dem, så det er behageligt at tage det ene skridt efter det andet. 

Når du ikke tramper løs på din nye stepmaskine, kan du gemme den væk i skabet, under sengen eller hvor der nu ellers er plads. Den fylder nemlig ikke alverden, hvorfor du med sikkerhed kan finde et godt sted at opbevare den, så den ikke er i vejen. 

Træn overkroppen med de medfølgende Xertubes

Når du nu alligevel står og tramper i din nye maskine, så din underkrop kommer i form, kan du ligeså godt give overkroppen en tur samtidig. Køber du Titan Life Ministepper, medfølger to stk. Xertubes.

Xertubes er træningselastikker, som du kan montere på din stepmaskine. Gør du det, kan du bruge modstanden fra elastikkerne til at træne din overkrop. Det er ikke den mest effektive overkropstræning i verden, men når nu du alligevel står og sveder, kan man vel ligeså godt få  fuld valuta for træningstiden.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 44 x B: 30 x H: 20 cm
 • Vægt: 7,6 kg
 • Maksimal belastning: 100 kg

Twist Stepper – inSPORTline
Super innovativ konstruktion

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Med justerbare træningselastikker

Her har vi en lækker kvalitetsstepmaskine med et spændende twist! Mildt sagt! 

Twistet vedrører træningselastikker, som er fastgjort til stepmaskinens front. 

Disse træningselastikker kan justeres i længden, så de passer til forbrugeren, og de bidrager til at stimulere muskulaturen i hele kroppen.

Med andre ord aktiverer denne stepmaskine langt flere muskler, end en almindelig stepmaskine gør. 

Mulighed for at justere skridtlængden

Udover at du kan justere længden på træningselastikkerne, så kan du også justere skridtlængden ved hjælp af en reguleringsknap, som er placeret foran på stepmaskinen.

Med andre ord har vi at gøre med en yderst tilpasningsvillig stepmaskine.

Med en lille skærm, der fodrer dig med data

På maskinen finder du også en lille fin skærm, der kan fodre dig med interessante data om din træning.

Det være sig blandt andet data om trin pr. minut, samlet mængde træningstid og forbrændte kalorier.

Med antislip-pedaler

Stepmaskinen er udstyret med dejligt brede antislip-pedaler, hvilket bevirker, at du altid står sikkert og trygt på maskinen, når du okser derudaf.

Praktiske oplysninger

 • Vægtgrænse: 100 kg
 • Ganghastighed: Ja   
 • Længde: 52 cm 
 • Bredde: 23,5cm 
 • Højde: 50 cm
 • Egenvægt:. 9 kg.  

Abilica CoreStep 360
Til dig, som vil have endnu mere ud af din træning

Derfor anbefaler vi denne ✓

Abilica CoreStep 360 - Bedste stepmaskiner

Få mere ud af din træning

Hvis du er en lille smule ligesom os, har du sikkert ikke oceaner af tid i hverdagen. Derfor kan du måske også se fidusen i træningsudstyr, som gør, at du får mere ud af hvert eneste minut, du træner. 

Ved en traditionel stepmaskine træner du ben, lår og baller. Med en corestepper som denne træner du – udover underkroppen – også din kernemuskulatur. Det betyder helt simpelt, at du får mere ud af den tid, som du bruger på at steppe – smart, ik’?

Hvad er forskellen på en corestepper og en almindelig stepmaskine?

Helt kort fortalt er forskellen, at du ved en almindelig stepmaskine, træder op og ned med benene.

På en corestepper træder du i en halvcirkel, hvilket gør, at du får trænet støre dele af kroppen samtidig med din lår og ben. Med en corestepper træner du hele din kernemuskulatur (mave og ryg), hvilket resulterer i en mere effektiv træning.

Stadig ikke helt med? Det forstår vi godt. Se i stedet videoen nedenfor, hvor du med egne øjne kan se forskellen på en almindelig stepmaskine og en corestepper.

Følg din træning på den lille skærm

I midten af stepmaskinen befinder sig en lille computer. På denne kan du følge med i tid, antal skridt og kalorieforbrænding. Computeren er simpel at bruge, men giver også kun adgang til de mest basale og nødvendige informationer.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 33 x B: 51 x H: 27 cm
 • Vægt: 12 kg
 • Maksimal belastning: 100 kg

HS-055S – Hop Sport
Kvalitetsmaskine med mange muligheder

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Høj kvalitet

Mange positive begreber kan beskrive denne stepmaskine, og et af begreberne er indiskutabelt ‘høj kvalitet’. 

Fra bund til top er stepmaskinen nemlig produceret af kvalitetsmaterialer, hvilket blandt andet bevirker, at stepmaskinen føles dejligt robust. Derudover bevirker det, at stepmaskinen er yderst langtidsholdbar.

Udstyret med fin computer

Med til stepmaskinen følger der en rigtig fin computer, hvorpå du vil kunne se interessante data om din træning. 

Det være sig blandt andet data om din kalorieforbrænding, antal steps i minuttet samt den samlede mængde tid, du har brugt på maskinen. 

Træningselastikker medfølger

Der følger et sæt fine træningselastikker med til stepmaskinen. Disse kan påsættes maskinen, hvilket muliggør, at du ikke blot kan træne dine ben, men også overkrop, når du du stepper. 

Ydermere vil elastikkerne bidrage til at forstærke effekterne af den cardio-træning, som er kendetegnende for stort set alle øvelser på en stepmaskine.

Everfit Ministepper
Stepmaskine med håndtag og twist

Derfor anbefaler vi denne ✓

EVERFIT MINI STEPPER - Stepmaskine
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Pedalerne twister, så forbrændingen øges

Når du træder op og ned i fodpedalerne, twister de, hvilket gør, at du får ekstra meget ud af træningen. Med denne stepper øges din forbrænding, ligesom du får en bedre toning af dine benmuskler. 

Hvor mange kalorier du forbrænder, kan du i øvrigt se på den lille smarte computer, som udover kalorier, også tæller tid og skridt. Computeren befinder sig lige indenfor dit synsfelt på de smarte håndtag. 

Og apropos håndtagene…

Håndtag gør træningen ekstra komfortabel

Det er de færreste stepmaskiner, som er født med håndtag, men det er denne fra Everfit, hvilket vi er ret begejstrede for. 

Håndtagene gør, at du lettere kan holde balancen. Det lyder måske lidt fjollet, for hvor svært kan det lige være at holde balancen?
Som udgangspunkt er det ikke noget problem, men hvis du virkelig giver den gas for at få forbrændingen helt i vejret, kan det hurtigt begynde at knibe med at stå tilpas oprejst. 

I de situationer, hvor du hiver efter vejret og har svært ved at se, fordi dit ansigt er badet i sved, bliver du glad for, at du har de praktiske håndtag at støtte dig til. 

Højden på håndtagene kan du selv justere, så den passer bedst muligt til dig. Dog højest 124 cm.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 66 x B: 48 x H: 124 cm
 • Vægt: 13 kg
 • Maksimal belastning: 100 kg

Stepmaskine med saddel
Foretag din træning stående eller sidende

Derfor anbefaler vi denne ✓

Stepmaskine med saddel
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Stå eller sid

Der kan være mange grunde til, at man foretrækker at sidde ned, når man benytter en stepmaskine. Med denne sorte sag kan du placere enden solidt i sadlen, hvorefter du kan bruge din energi på at trampe i pedalerne.

Der er ikke tale om en motionscykel, selvom det måske kan ligne en. Det er en traditionel stepper, hvor du dog har mulighed for at sidde ned, hvis du ønsker det.

Skal træningen foregå stående, kan du blot rejse dig og træde løs. 

Juster selv modstanden

Denne stepmaskine fungerer ved hjælp af et remtræk og et svinghjul – det er egentligt ikke så vigtigt – men vigtigt er det dog, at du har mulighed for selv at justere modstanden. Du kan derfor tilpasse intensiteten af træningen, så den passer til dine behov og mål.

Den integrerede computer tracker din træning

Du kan hele tiden holde øje med, hvordan træningen forløber ved hjælp af den indbyggede træningscomputer. Computeren holder øje med din hastighed, kalorieforbrug, hvor stor en afstand du har bevæget dig og hvor længe du har trænet. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 80,5 x B: 49 x H: 74 cm
 • Maksimal belastning: 100 kg

Bowflex Max Trainer M3
Stepmaskine og crosstrainer i én

Derfor anbefaler vi denne ✓

Bowflex Max Trainer M3 crosstrainer
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Kombineret stepmaskine og crosstrainer

Træningsmaskiner fylder typisk en del i hjemmet eller træningslokalet, så hvis man skal have flere forskellige slags, løber man hurtigt tør for plads. Derfor er det genialt, at man med Bowflex Max Trainer M3 både får en effektiv stepmaskine og en utroligt lækker crosstrainer i én maskine. 

Klar træningen på blot 14 minutter

Bowflex Max Trainer M3 crosstrainer og stepmaskine er til dig, som gerne vil i form, men som ikke har tid eller lyst til at bruge et par timer på træningen dagligt.

Grundet sin unikke konstruktion og et særligt træningsprogram, kan du faktisk overstå dagens træning på beskedne 14 minutter. Under den effektive intervaltræning får du rørt store dele af kroppen og så kan du endda forvente at forbrænde op til 2.5 gange flere kalorier pr. tid sammenlignet med træning på et løbebånd.

Selv efter de 14 minutters træning er klaret, kan du forvente en øget forbrænding i din krop. Det særlige træningsprogram er nemlig skabt til at sætte skub i efterforbrændingen, så du vil opleve en øget forbrænding i helt op til et døgn efter end træning.

Træner også overkroppen

Normalt er det kun den nederste del af kroppen, som får gavn af træning på en stepmaskine. 

Med Bowflex får du dog også mulighed for at få overkroppen med i træningen, hvis du benytter de to håndtag, som maskinen er udstyret med. 

Sammenligner man træningen med en traditionel crosstrainer, fortæller producenten, at denne maskine er op til 80% mere effektiv til træning af overkroppen.

Praktiske oplysninger

 • Mål: L: 117 x B: 64 x H: 160 cm
 • Vægt: 65 kg
 • Maksimal brugervægt: 136 kg
 • Modstandsniveauer: 8 stk. 

Vertical Climber – Verticon – inSPORTline
Klatre- og stepmaskine i én

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Kombineret klatre- og stepmaskine

Denne maskine er en kombineret klatre- og stepmaskine. Denne særegne kombination fører til en effektiv cardiotræning ud over det sædvanlige, hvor også “coren” samt ens koordinationsevner virkelig trænes.

Overraskende let at bruge 

Vi forstår godt, hvis du – efter at have kigget på maskinen – tænker, at den kan du formentlig ikke finde ud af at bruge, fordi du ikke er nogen ivrig klatrer. Hvis du gør dette, tager du dog fejl!

Maskinen er nemlig overraskende let at bruge. Alt, du skal gøre, er at træde op på den og herefter begynde at klatre eller gå. Efter ganske kort tid vil du få rigtig godt tag på, hvordan maskinen skal bruges, og hvilke muligheder den byder på.

Flere muligheder 

Maskinen er udstyret med sidehåndtag, hvorfor den både kan bruges som klatre- og stepmaskine.

8 forskellige modstandsniveauer

Maskinen byder på 8 forskellige modstandsniveauer, så uanset om du er til et hårdt eller blidt tråd, vil du formentlig kunne finde et modstandsniveau, der passer perfekt til din smag.

Skånsom over for dine sårbare led

Maskinen er befinder sig i en vinkel af 75 grader, hvilket bidrager til, at du kommer til at træne i positioner, der tilgodeser dine sårbare led.

Få interessante data om din træning 

Med til maskinen følger en lille computer. Via denne kan du blandt andet se interessante data om din træning – nærmere bestemt om følgende forhold: Tid, hastighed, distance, kalorier forbrændt og antal skridt.

Praktiske oplysninger

 • 5 forskellige håndtagspositioner
 • 8 modstandsniveauer

Abilica Ministep 2.0
Lille og simpel, men yderst effektiv

Derfor anbefaler vi denne ✓

Fylder ganske lidt

Hvis du er på jagt efter en hæderlig stepmaskine, der ikke fylder alverden, så er modellen her fra den anerkendte producent Abilica ikke noget tosset valg.

Stepmaskinen er tilmed et godt eksempel på, at udsagnet “Det’ ikke størrelsen, men gørelsen” kan være sandt af og til, for selvom stepmaskinen ikke syner af meget, er den faktisk et yderst effektivt træningsredskab, der egner sig perfekt til både opvarmningsøvelser og hurtige træningssessioner, hvor pulsen skal i vejret.

Med lille computer

Mellem stepmaskinens to pedaler finder du en lille computer, der kan fodre dig med centrale data om din træning.

Eksempelvis kan denne computer vise informationer om tid, antal trin og dit kalorieforbrug.

Bæreevne på 100 kg

Stepmaskinen er nogenlunde hårdfør og kan bruges af folk, der vejer op til 100 kg.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 9 kg
 • Maks personvægt: 100 kg
 • Længde x bredde x højde: 43 x 48 x 23 cm.

Vil du se flere stepmaskiner?

Hvis din nye stepmaskine ikke befandt sig iblandt vores anbefalinger, kan du fortsætte din søgning ved at trykke på knappen nedenfor. Gør du det, vil du blive ledt videre og præsenteret for yderligere stepmaskiner.

Vi er eksperter i træningsudstyr

Hos Fitnesshelp beskæftiger vi os med alt indenfor fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af spinningcykler, sjippetove, skridttællere, romaskiner og stepbænke

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Med antislip-pedaler

Stepmaskinen er udstyret med dejligt brede antislip-pedaler, hvilket bevirker, at du altid står sikkert og trygt på maskinen, når du benytter denne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Træningselastikker medfølger

Der følger et sæt fine træningselastikker med til stepmaskinen. Disse kan påsættes maskinen, hvilket muliggør, at du kan træne din overkrop, samtidig med du stepper. Ydermere kan elastikkerne bidrage til at forstærke effekterne af din cardio-træning, da pulsen som regel bliver højere, når elastikkerne er en del af ens sessions.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige