Guide til valg af massagestol

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
OGAWA MYsofa - Massagestol

OGAWA MYsofa

(Produktet er udgået) kr.
God til prisen
Massagestol fra inSPORTline

inSPORTline Gambino

5.499,00 kr.
Premium
Apollo Plus Massagestol

Apollo Plus

69.999,95 kr.
God til prisen
Massagestol fra inSPORTline

inSPORTline Gambino

5.499,00 kr.
Vores favorit
OGAWA MYsofa - Massagestol

OGAWA MYsofa

(Produktet er udgået) kr.
Premium
Apollo Plus Massagestol

Apollo Plus

69.999,95 kr.

Efter en lang og hård dag er der intet bedre end at læne sig tilbage i en massagestol og lade den fjerne spændinger i kroppen, massere ømme muskler og gøre dig helt afslappet.

 Inden du kan lade dig forkæle af en massagestol, skal du dog investere i en. Og inden du kan gøre det, skal du have fundet den helt rigtige. 

Den sidste del hjælper vi dig med i denne artikel, hvor du kan se resultatet af vores hårde arbejde, som har bestået i at finkæmme internettet og det store udvalg af massagestole, så du her kan se vores bud på de 7 bedste.

Vores bud på de 7 bedste massagestole

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 7 bedste massagestole. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver massagestol finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

OGAWA MYsofa
Stilfuld og effektiv massagestol

Derfor anbefaler vi denne ✓

OGAWA MYsofa - Massagestol
Forhandler Totalpris Læs mere

Zero Gravity

Den lækre OGAWA massagestol benytter en særlig massageteknik, som de kalder for ‘Zero Gravity’. Teknikken indebærer, at stolen gør det muligt for dig at indtage en liggende position, hvor dine knæ er i samme højde som dit hjerte. I denne ergonomiske korrekte position, vil du i særlig høj grad kunne nyde massagen, da belastningen på din ryg er på et minimum. 

Zero Gravity sørger derfor for, at du får endnu bedre og mere effektiv massage af din krop, samtidig med at du kan slappe mere af undervejs.

Når du ligger ned, kan du desuden lade stolen gynge blidt frem og tilbage, nøjagtigt ligesom da du lå i vuggen som barn – super rart og afslappende!

Vælg mellem flere forskellige massageteknikker

Den smarte massagestol fra OGAWA er oplært i flere forskellige massageteknikker, så den kan forkæle din krop med lige nøjagtigt den type massage, som du har lyst til eller brug for. 

Du kan frit vælge mellem følgende 5 massageteknikker:

 1. Æltende massage
 2. Trykkende massage
 3. Klappende massage
 4. Bankende massage
 5. Shiatsu massage

Stolen kan således give dig en yderst behagelig shiatsu massage af ryggen, luftpudemassage ved lårene og vibrationsmassage af dine ben.

Massageteknikker

4 automatiske massage-programmer

Det kan være forskelligt fra dag til dag, hvad du er i humør til eller har brug for af massage og derfor er det smart, at du frit kan vælge mellem 4 automatiske programmer, som hver tilbyder dig en unik massageoplevelse.

Du kan blandt andet vælge at forkæle dig selv med en afslappende massage, som kan give ro i kroppen eller ‘Nakke og skuldre’-programmet, hvor der er fokus på særlige akupunkturpunkter. 

Eksklusivt og stilfuldt design

Selvom udseendet på en massagestol ikke er det vigtigste, giver det alligevel et plus i vores bog, hvis den er flot at se på.

Der er derfor massevis af plusser til OGAWA MYsofa, hvor der tydeligvis er blevet kælet for designet, som er lækkert og eksklusivt at se på. Det flotte ydre betyder blandt andet, at du sagtens kan have stolen stående fremme i dagligstuen, uden den den springer i øjnene – faktisk vil vi vove den påstand, at den med stor sandsynlighed ligefrem kommer til at pynte i de fleste hjem.

Indbyggede højttalere

Hvis du gerne vil underholdes, imens din krop bliver forkælet med behagelig massage, kan du tilslutte din mobiltelefon eller musikafspiller til stolen, hvorefter du kan lytte til musik/lydbog/podcast gennem de 2 indbyggede surroundsound højttalere.

Vælg mellem flere farver

OWAGA MYsofa kommer i 3 forskellige farver; AshWood, Espresso og sort. Vil du se de flotte farvermuligheder, skal du blot trykke på knappen nedenfor.

Praktiske oplysninger

 • Mål stående: H:105 B:65 L:143
 • Mål liggende: H:93 B:65 L:143
 • Vægt: ca. 46 kg

Atmos Massagestol
Super god massagestol til prisen

Derfor anbefaler vi denne ✓

Atmos massagestol
Forhandler Totalpris Læs mere

Masserer som en topmodel, men koster mindre

Hvis du er på jagt efter en god handel, kan du få meget for dine penge, hvis du vælger at investere i massagestolen fra Atmos.

Denne geniale massagestol giver massage, som er på niveau med den, som du kan få af de absolut bedste topmodeller. Fordele er dog, at du kan erhverve dig Atmos for et væsentligt mindre beløb.

For den prisbevidste køber er der derfor ingen vej udenom denne stol, som helt eminent til prisen.

Kan bruges på arbejdspladsen eller i din private bolig

Hvis du er en gavmild chef, som har lyst til at forkæle sine ansatte, er du garanteret masser af ros til næste medarbejdersamtale, hvis du giver dine medarbejdere mulighed for at tage et hvil i denne lækre massagestol i løbet af arbejdsdagen. 

Massagestolen egner sig dog også fint til brug derhjemme i det private, hvor der aldrig er kø, fordi du ikke behøver dele den med andre. 

Slap af med lidt god musik

Hvis du skulle ønske det, kan du lytte til din yndlingsmusik igennem de indbyggede højttalere i stolen. 

Tilslutningen er både simpel og nem og kræver ikke den helt store tekniske snilde.

Du kobler blot din telefon eller tablet til massagestolen ved hjælp af bluetooth, hvorefter du kan lytte til beroligende toner eller lade dig underholde af en podcast eller en lydbog. 

Indbyggede varmelegemer

Atmos har indbyggede varmelegemer, som sørger for at massagen bliver ekstra effektiv og behagelig, ved at lindre smerter i muskler og led. Af den årsag er denne massagestol særligt populær hos gigtpatienter, som har brug for smertelindring. 

Tilpasser sig brugeren

Som noget helt unikt er massagestolen fra Atmos udstyret med sensorer flere steder. Disse sørger for at aflæse brugeren, hvorefter han/hun vil kun nyde en skræddersyet massage, som passer helt perfekt til kroppens højde, bredde og vægt. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 136 × 75 × 118 cm
 • Vægt: +120 kg

DREAMLINE
Billig elektrisk massagestol 

Derfor anbefaler vi denne ✓

DREAMLINE elektrisk massagestol
Forhandler Totalpris Læs mere

En prisvenlig massagestol

Hvis budgettet ikke er til de helt store armbevægelser, kan denne prisvenlige massagestol fra Dreamline være et oplagt valg. Stolen er rigtig fin til prisen – en pris som befinder sig i den billige ende sammenlignet med andre massagestole.

Fint med funktioner

Der er ganske fint med funktioner i denne prisvenlige massagestol, som kan forkæle din krop med lækker æltende massage. 

Massagestolen benytter blandt andet 12 luftposer til massagen, ligesom der også er små indbyggede hjul, som giver en behagelig rullende massage. Du tilpasser selv massagen ved at vælge program på den store indbyggede kontrolstation. 

Kan ligges ned

Skal massagen være ekstra behagelig og afslappende, kan du ligge ryglænet ned, så du kan tage en slapper på ryggen, imens massagestolen gør alt arbejdet. 

Fodstøtten er naturligvis også justerbar, så eventuelle trætte og ømme ben, kan æltes behageligt imens du tager et velfortjent hvil.

Stolens lænevinkel er 110-170 grader.

Nem at samle

Når du modtager stolen, vil den være usamlet. “Åh nej!”, tænker du måske. Men bare rolig – det er slet ikke svært at samle den.

Praktiske oplysninger

 • Mål udfoldet: 78 x 175 x 76 cm
 • Mål ikke udfoldet: 78 x 136 x 107 cm
 • Materiale: Bomuld: 10%, Polyester: 30%, Polyurethan: 60%

IWAO Jasmin 2D
Smart massagestol med indbygget kropsscanner

Derfor anbefaler vi denne ✓

IWAO Jasmin 2D
Forhandler Totalpris Læs mere
24.995,00 DKK Besøg butikken

Strømlinet og pladsbesparende design

Her på redaktionen er vi ret begejstrede for det futuristiske design, som ikke blot ser godt ud, men som også gør, at du sparer plads i lokalet. Den lækre massagestol er L-formet, så den optager mindst muligt plads.

Stolen er iøjnefaldende, men uden den løber med al opmærksomheden. Den passer måske ikke perfekt ind i dagligstuen, men på et moderne kontor eller i et træningslokale, vil massagestolen passer perfekt ind med sit moderne design.

Intelligente sensorer tilpasser massagen til brugeren

Ingen kroppe er ens og derfor vil der også være forskel på, hvordan man skal masseres, for at det både har en effekt og føles behageligt. 

IWAO Jasmin sørger for at scanne din krop, inden massagen går i gang, hvorefter stolens indstillinger ændres, så massagen passer perfekt til netop din kropsbygning. Systemet positionerer sig automatisk i forhold til dine skuldre og din ryg, ligesom det også tager højde for din højde og vægt. 

Takket være det geniale scanningssystem, kan du være sikker på, at du får din helt egen unikke massage, som er skræddersyet til din krop.

Massage af hele kroppen

Der findes ikke mange muskler i din krop, som ikke kan forkæles med dejlig massage i stolen fra IWAO. Stolen er skabt til at kunne give tilpasset massage fra hovedet og helt ned til tæerne.

Behagelig varmeterapi mod ømme muskler og led

Der er indbygget varmeterapi i massagestolen, så massagen bliver mere effektiv og behagelig, fordi musklerne hurtigere bliver varmet op.

I de kolde vintermåneder er der desuden ikke noget bedre, end at kunne låne sig tilbage og få varmen i stolen, imens man får behagelig masssage. 

Varmen fungerer desuden smertelindrende på muskler og led, som nænsomt bliver stimuleret og varmet op af de indbyggede varmelegemer.

Fås også i sort

Vi er ret begejstrede for den hvide udgave af massagestolen, men hvis du er på jagt efter et knapt så iøjnefaldende udseende, kan du i stedet vælge den i en sort udgave. 

Praktiske oplysninger

 • Mål stående: 140 x 75,5 x 110 cm
 • Mål liggende: 161 x 75,5 x 92 cm
 • Vægt: 83 kg

Apollo Plus
Luksuriøs massagestol, hvor der ikke er sparet på noget

Derfor anbefaler vi denne ✓

Apollo Plus Massagestol
Forhandler Totalpris Læs mere

Cremen af cremen 

Du finder næppe en meget bedre eller mere luksuriøs massagestol end denne topmodel fra Apollo. Plus-modellen er fyldt til randen med luksus og smarte funktioner, som gør denne stol til en af de absolut bedste i sin prisklasse. 

Og apropos prisen… 

Luksus koster og det er også tilfældet med Apollo Plus, hvis pris placerer den i den høje ende af prisspektret. Til gengæld får du en eminent massagestol, hvis lige er svær at finde.

Prisvindende massagestol

Du behøver ikke udelukkende tage vores ord for det, når vi roser Apollo Plus. I 2016 blev massagestolen nemlig valgt som den bedste på det amerikanske marked – et marked som ellers bugner med lignende produkter. 

Lædersæde, stemmestyring og smart fjernbetjening

Der er massevis af smarte funktioner og detaljer at blive begejstret over, hvis du bliver den lykkelige indehaver af Apollo Plus.

Komforten er naturligvis i top i det bløde sæder, som er betrukket med læder, hvilket giver sædet et eksklusivt look, ligesom det gør det slidstærkt og holdbart. 

Når du skal tænde maskinen eller skifte program, kan du vælge at bruge den smarte medfølgende fjernbetjening, som med sine simple knapper og store indbyggede display, er utrolig brugervenlig. 

Du kan dog også helt undlade at bruge remoten og i stedet benytte din stemme til at styre massagestolen, som er stemmestyret.

4D massage

Når man taler om massagestole, taler man typisk om 2D, 3D og 4D massage.

4D giver dig den bedste og mest avancerede massage, da motorsystemet gør det muligt for massagestolen at give massage på kryds af akslen. 4D massage minder overraskende meget om den massage, som du får ved en professionel massør, hvorfor denne teknologi er den bedste, mest avancerede men også dyreste.

Apollo Plus er naturligvis udstyret med netop 4D massageteknologi, så du får en autentisk og effektiv massage. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 152 × 80 × 128 cm
 • Vægt: +120 kg

inSPORTline Gambino
Enkel, behagelig og ganske prisvenlig massagestol

Derfor anbefaler vi denne ✓

Massagestol fra inSPORTline
Forhandler Totalpris Læs mere
5.499,00 DKK Besøg butikken

Simpel massagestol med et par smarte funktioner

Hvis du er på jagt efter god og behagelig massage til en fornuftig pris, er denne massagestol fra inSPORTline et fornuftigt valg.

Stolen giver rigtig god massage ved hjælp af fire massageenheder, og vil du lytte til musik, podcast eller lydbog, imens du bliver forkælet af stolens behagelige berøring, kan du tilslutte din smartphone til de indbyggede højttalere med Bluetooth. 

Massagestolen er simpel og nem at bruge, ligesom den ydre er ganske afdæmpet og diskret. Det simple ydre kan dog bedrage, for stolen er faktisk specielt formet til at give maksimal komfort og til at kunne give brugeren kompleks massage.

Du vælger selv massagen

Ved hjælp af kontrolpanelet ved dit lår, kan du indstille stolen efter dine ønsker. Trænger overkroppen til lækker massage, kan du vælge dette. Ligeledes kan du lade den nederste del af din krop få tur, hvis du ønsker det. Slutteligt kan du også gå all in og lade stolen forkæle hele dit korpus – det er helt op til dig! 

Udover at vælge hvor du vil masseres, kan du også vælge mellem 3 forprogrammerede massageprogrammer. 

Praktiske oplysninger

 • Mål: 91 x 69 x 94 cm
 • Vægt: 25 kg

Finnspa Premion 
Lækker massagestol med en høj grad af funktionalitet

Derfor anbefaler vi denne ✓

Finnspa Premion Black
Forhandler Totalpris Læs mere
12.499,00 DKK Besøg butikken

Mange smarte funktioner

Vælger du Finnspa Premion som din kommende massagestol, får du en æstetisk nydelig massagestol, som byder på et utal af funktioner. 

Først og fremmest tilbyder stolen 6 forskellige typer af massager – nemlig følgende

 • Æltning
 • Kombination af æltning og bank
 • Rap
 • Shiatsu
 • Knock
 • Roller.

Det er let at vælge mellem det ene eller det andet; dette foregår via en brugervenlig fjernbetjening, som følger med stolen.

Finnspa Premion Black fjenbetjening

Scanner din krop

Inden Finnspa Premion begynder en dejlig, afspændende massage, scanner den din krop. Formålet med scanningen er at kunne levere en ekstraordinært god massage, der er 100 % tilpasset dig og din kropsform.

Der findes ikke noget område på bagsiden af din krop, som Finnspa Premion ikke kan massere, så uanset om du døjer med lidt muskelsmerter i benene, ømhed i lænden eller spændte skuldre, så vil Finnspa Premion kunne levere den behandling, du har brug for.

Lækker og flot stol

Finnspa Premion er ikke blot ekstremt funktionel; den er faktisk også ret flot, hvilket i høj grad skyldes, at den er betrukket med smukt syntetisk læder i sort.

Justér intensiteten 

Nogle foretrækker hård massage, mens andre er mere til blid. Dette er der naturligvis også taget hensyn til med Finnspa Premion, hvor det er muligt at vælge imellem 3 forskellige intensitetsniveauer.

Praktiske oplysninger

 • Strømforsyning: 230 Volt, 50 hz, 180 watt.
 • Mål:
  • 135 x 78 x 112cm, når du sidder op
  • 185 x 78 x 92cm når du ligger ned
 • Vægt: 77kg.

Se flere massagestole

Hvis din nye massagestol ikke befandt sig iblandt vores anbefalinger, kan du fortsætte din søgning ved at besøge en af vores yderst kompetente partnere, som udover et stort sortiment, kan rådgive og vejlede dig til det helt rigtige køb.

Se flere massagestole hos
IWAO 

Se flere massagestole hos
World of Comfort

Se en af vores mange andre produktguides

Vi er eksperter i alle former for udstyr til fitness-, trænings- og motionsudstyr. Vil du se en af vores andre produktguides og få vejledning til det rette køb, kan er du velkommen til at gå på eventyr på vores side.

Tjek eventuelt vores guides til køb af dumbbells, boksehandsker, foam rollers, sofacykler og vægtstænger.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen