Guide til valg af slyngetræner

I det følgende vil der optræde affiliate-links.

Vores favorit
TRX Home 2.0

TRX Home 2.0

God til prisen
Abilica SlingTrainer - De bedste slyngetrænere

Abilica SlingTrainer

Testvinder

Proform RIP 60

God til prisen
Abilica SlingTrainer - De bedste slyngetrænere

Abilica SlingTrainer

Vores favorit
TRX Home 2.0

TRX Home 2.0

Testvinder

Proform RIP 60

Vil du i gang med funktionel træning, hvor hele kroppen skal i spil, er træning med en slyngetræner et oplagt sted at starte. Slyngetræning er perfekt til dig, som gerne vil tabe dig og/eller komme i form samtidig med, at du har det sjovt. Øvelserne i slyngetræning er ikke blot effektive og i stand til at træne det meste af din krop, de er også anderledes, udfordrende og sjove at udføre.

Vores bud på de 7 bedste slyngetrænere

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 7 bedste slynger til træning. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver slyngetræner finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

TRX Home 2.0 Suspension Trainer Kit
Det ypperste indenfor slyngetræning

Derfor anbefaler vi denne ✓

TRX Home 2.0
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

En forbrugerfavorit

Hvis du har kendskab til slyngetræning, kender du med sikkerhed også til brandet TRX, som er kendte for deres geniale slynger. Kvaliteten er helt i top og så får du i dette sæt en masse ekstraudstyr med, som kan tage din slyngetræning til et højere niveau.

Alt hvad du skal bruge til slyngetræning derhjemme

Denne geniale startpakke fra TRX indeholder alt, hvad du skal bruge, hvis du vil i gang med at træne med slynger. 

I dette sæt får du:

 • TRX Home Suspension Trainer
 • TRX Dør anker
 • TRX Suspension Strap
 • TRX Mesh Bæretaske
 • TRX plakat
 • 1 års fri adgang til TRX app

1 års adgang til genial træningsapp

Der medfølger en genial app, hvis du vælger at investere i dette slynge-sæt.

Appen installeres på din smartphone, hvorefter den blandt andet hjælper dig med øvelser, motiverer dig, holder styr på dine fremskridt, analyserer dine data og meget andet smart. 

Det koster normalt penge at bruge appen, men køber du denne slyngetræner, får du 1 års betalt adgang med, så du har god tid til at prøve appen af og vurdere, om det eventuelt er noget, du vil bruge penge på i fremtiden.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Kraftig nylon
 • Kan indstilles i længden: Ja
 • Max belastning: 158 kg
 • Farve: Sort og gul

Top Sport
Smart slyngetræner fra kendt mærke

Derfor anbefaler vi denne ✓

TOP SPORT SLYNGETRÆNER

Tysk kvalitet

Tyske produkter er stort set altid i en klasse for sig, når det kommer til produkter. Det kommer derfor netop som den store overraskelse, at denne slyngetræner, som Tyske Top Sport står bag, er af rigtig god kvalitet.

Top Sport står bag en lang række forskellige former for fitnessudstyr, som sælges i store dele af verden.

Velegnet til hjemmebrug

Hvis træningen skal foregå derhjemme, går du ikke galt i byen med denne slyngetræner fra Top Sport. 

Slyngetræneren er helt simpel at bruge og så er den nem at montere ved hjælp af enten den medfølgende karabinhage eller det smarte døranker. 

Dørankeret sættes i klemme i en dør, hvorefter slyngen faktisk er klar til brug. Det bliver ikke meget nemmere!

Den nemme montering gør, at du ikke nødvendigvis behøver træne i det samme rum. Hvis du har lyst, kan du eksempelvis nemt sætte din slyngetræner op i stuen, så du kan se Netflix, imens du træner eller på terrassen, så du kan træne i den friske luft.

Funktionel træning af hele kroppen

En slyngetræner giver dig mulighed for at træne en lang række forskellige øvelser, så der ikke findes mange muskler i din krop, som ikke bliver rørt gennem træningen. 

Lav mavebøjninger eller armbøjninger med fødderne i remmene, lav squats, pull ups , planken eller hvad end du måtte være i humør til. 

Praktiske oplysninger

 • Kan indstilles i længden: Ja, min. 140 cm og maks. 180 cm
 • Max belastning: 100 kg
 • Farve: Sort og rød

Abilica SlingTrainer
Slyngetræner til børn og voksne

Derfor anbefaler vi denne ✓

Abilica SlingTrainer - De bedste slyngetrænere

Last updated: 2024-07-12 16:48:46

Børn vil elske den

Selvom slyngetrænere som udgangspunkt er tiltænkt træning, kan de også sagtens tjene et andet vigtigt formål; nemlig underholdning af børn.

Vi kan ikke forestille os mange unger, som ikke vil elske at svinge, lave saltoer, hænge på hovedet og hvad de ellers kan finde på. Det er ikke blot sjovt for barnet, at lege med slyngen, for det er også sundt for motorikken – en vaskeægte win-win!

Lad dig ikke narre af, at slyngetræneren kan benyttes af børn, for som voksen kan du uden problemer benytte slyngen til at træne. Du bør dog være opmærksom på, at slyngen har en maksimal brugervægt på 100 kg.

Længden kan justeres

Hvis denne slyngetræner fra Abilica skal benyttes af flere forskellige brugere, eventuelt både voksne og børn, er det nødvendigt at indstille længden. Det klares dog ganske nemt og uden større besvær, så du ikke skal stå at bøvle med slyngen, hvis en anden har brugt den før dig. 

Monteres med den medfølgende karabinhage

Der medfølger en robust og holdbar karabinhage, som skal benyttes, når slyngetræneren skal monteres. Monteringen er nem og kan faktisk klares flere forskellige steder i hjemmet, i haven eller i træningscentret.

Er vejret godt og er du i humør til frisk luft, kan du nemt tage slyngen med udendørs, hvis blot du har et sted at montere den.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Neopren, lycra og stål
 • Kan indstilles i længden: Ja, min. 65 cm og maks. 180 cm
 • Max belastning: 100 kg
 • Farve: Grøn

AeroSling Elite Plus
Smart slyngetræner med balancehjul

Derfor anbefaler vi denne ✓

Ekstra effektiv suspension træning

Denne slyngetræner fra AeroSling adskiller sig fra de andre på vores liste, idet den er udstyret med et smart hjul. 

Når slyngen er monteret, kører rebet over hjulet, hvilket gør træningen ekstra udfordrende, da du også skal bruge energi på at holde balancen. 

Du kan foretage nøjagtigt de samme øvelser, som med en traditionel slyngetræner, men her får du blot endnu bedre resultater uden at bruge mere tid på træningen.

Eminent kvalitet

Du kan være sikker på, at du kan benytte slyngetræneren fra AeroSling de næste mange, mange år. Kvaliteten er nemlig helt i top, hvilket blandt andet kommer til udtryk ved håndtagene, som er forstærkede med en kerne af aluminium, så de næsten umulige at ødelægge. 

Det smarte hjul har indbygget kugleleje, så det både glider bedre og bliver mindre slidt. 

Kan justeres i længden

Alt efter hvilken øvelse, som du skal foretage, eller hvem der skal bruge slyngen, kan det være nødvendigt at ændre på længden. Dette klares dog ganske nemt med AeroSling Elite Plus, som både kan forlænges eller forkortes efter behov.

Udover længden på slyngen kan også fodstropperne justeres og tilpasses brugeren.

Praktiske oplysninger

 • Kan indstilles i længden: Ja
 • Max belastning: 200 kg
 • Farve: Blå og sort

Tunturi Gymastikringe i træ
Et godt alternativ til en slyngetræner

Derfor anbefaler vi denne ✓

Tunturi Gym Ringe i Træ
Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Hårdere træning og bedre resultater

Lad os starte med at slå fast, at der er ligeså meget uenig om brugen af slyngetrænere kontra gymnastikringe, som der om Coca-Cola eller Pepsi er bedst. 

I sidste ende er det nok en smagssag, om man foretrækker det ene eller det andet. Det er dog vores erfaring, at man på diverse debatfora omhandlende træningsudstyr, er meget begejstrede for netop gymnastikringe, som mange sværger til. 

De fleste er dog enige om, at det er hårdere at træne med gymnastikringe fremfor slyngetrænere, hvilket godt kunne være en indikator for, at der er noget om snakken, når man siger, at gymnastikringene giver bedre resultater. 

Der medfølger en smart lille pose til opbevaring

Når ringene ikke er i brug, kan de gemmes væk og opbevares i den medfølgende opbevaringspose. 

Den praktiske pose gør det nemt at holde styr på samtlige dele, så de ikke bliver væk. Du kan også nemt tage ringene med dig, hvis du eksempelvis skal træne udendørs eller hos en træningsmakker.

14TUSCF104_6-p

Fremragende kvalitet

Ringene fra Tunturi er af fremragende kvalitet, så der er ingen grund til at bekymre sig om at skulle købe nye det næste lange stykke tid. Ringene har en tykkelse på 32 mm, hvilket gør dem holdbare samtidig med, at de er lette. 

Stropperne som ringene hænges i er af polyester af høj kvalitet, som blandt andet tåler at blive brugt udendørs. Du kan eksempelvis hænge stropperne fast om en stor gren, hvorefter du kan foretage din suspension training i naturen.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Træ, metal og polyester
 • Kan indstilles i længden: Ja
 • Længde: 450 cm

Proform RIP 60 Slyngetræner
Kåret til bedst i test

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Testvindende slyngetræner

Et af de største testmedier i norden, Bäst-i-Test.se, har kåret Proform RIP 60 som den bedste af de bedste.

Slyngetræneren får især ros for at være yderst alsidig, da stort set alle kan benytte den uanset alder, størrelse, styrke og lignende. Derudover skriver de, at det er nemt at montere og afmontere og at der følger en masse brugbart grej med til selve slyngetræneren. 

Den endelige vurdering af slyngetræneren er 4 ud af 5 mulige stjerner, hvilket altså var nok til at give den titlen som bedst i test.

Den går ikke i stykker

Træningsbåndet er konstrueret af yderst holdbare materialer, så du kan være sikker på, at det kraftige nylon og de stærke karabinhager ikke går i stykker under træningen. Ligeledes kan du sagtens forvente, at du kan bruge Proform RIP 60 de næste mange år ud i fremtiden. 

Der medfølger en masse ekstra

Du får ikke blot en fremragende slyngetræner, hvis du vælger denne fra Proform, for der medfølger også en masse brugbart grej, som kan tage din træning til et endnu højere niveau.

Med i pakken får du:

 • Slynger
 • Dørfæste
 • Trænings DVDer
 • 30 dages kost guide
 • Opbevaringspose
 • Plakat med øvelser

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Nylon
 • Kan indstilles i længden: Ja

TRX Force Tactical Suspension Trainer
Egnet til øvelser inden for militæret

Derfor anbefaler vi denne ✓

Egner sig til militærøvelser

Dette lækre sæt, der naturligvis også indeholder en fin slyngetræner, er konstrueret med følgende primære målgruppe for øje: Den amerikanske hær. 

At dette har været den primære målgruppe, kommer til udtryk på flere forskellige måder. Dels kommer det til udtryk ved, at slyngetræneren, der medfølger, er ekstremt holdbar, robust og af ekstraordinært høj kvalitet. Den kan tåle at blive brugt ekstremt mange gange og af mange forskellige mennesker.

Dette slyngetræner-sæt er derfor perfekt for dig, der enten gerne vil have en af de mest robuste slyngetrænere på markedet, eller dig, der har din daglige gang hos det danske militær, og som derfor jævnligt udfører fysiske øvelser, der relaterer sig til militæret.

Adgang til effektivt 12 ugers træningsforløb

Det er ikke nok blot at have udstyret i orden, nej, udstyret skal også bruges korrekt, hvis du skal have det maksimale ud af din træning. 

Og i forhold til dette er det værd at nævne TRX Force-appen, som du får adgang til, sæt du køber dette sæt.

I denne app kan du finde råd og vejledning til træning, der involverer en slyngetræner. Derudover vil du kunne joine appens 12 ugers træningsforløb, som med garanti vil give markante resultater.

Fin opbevaringstaske medfølger

En slyngetræner kan både bruges indenfor og udenfor, og rigtig mange ynder faktisk at tage ud i naturen og bruge deres slyngetræner her.  

Hvis du har planer om at bruge din kommende slyngetræner udendørs, er dette endnu et argument for at vælge dette sæt. Til dette sæt medfølger der nemlig en smart mesh-taske, der kan bæres som rygsæk, og som har adskillige lommer til alt det mest nødvendige. I denne vil du uden besvær kunne have din slyngetræner samt alt det yderligere udstyr, du kommer til at få brug for til dagens træningspas.

Dette får du med

Du får en del for dine penge, hvis du vælger TRX Force Tactical. Følgende medfølger nemlig i sættet: 

 • TRX Tactical Suspension – selve slyngen
 • Taske med lommer til opbevaring af sættet og diverse
 • App med øvelser, vejledning og 12 ugers træningsprogram
 • TRX dør anker
 • TRX forlænger strop.

Praktiske oplysninger

 • Materiale: Kraftig nylon
 • Kan indstilles i længden: Ja
 • Max belastning: 158 kg
 • Farve: Army.

Bliv klogere på andet end slyngetrænere

Slyngetrænere er langt fra den eneste produkttype, som vi har skrevet en købsguide om. Faktisk finder du velskrevne købsguides om stort set alt fitness- og træningsudstyr hos os. 

Tjek eventuelt vores guides til køb af vippebræt, barbells, kettlebells, træningsmaskiner og løbebånd.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Last updated: 2024-07-12 16:48:46

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige