Presset Fitness World kan have kurs mod milliard-børsnotering

Presset Fitness World kan have kurs mod milliard-børsnotering

Covid-19-krisen har været hård ved Fitness World, hvilket har ført til, at kædens ejer nu forsøger at skaffe ny kapital ved at åbne for en børsnotering.

Covid-19-krisen har udfordret rigtig mange virksomheder, og en af de nicher, der har været særligt udfordret, har været fitnesscenter-nichen. De danske fitnesscentre blev nemlig beordret at skulle holde lukket i rigtig, rigtig mange måneder, hvilket blandt andet nu har ført til, at mastodonten Fitness World er i knæ.

For at bevare skinnet på næsen forsøger Fitness Worlds ejer nu at blive en del af en millardstor børsnotering inden for de næste 18 måneder.

Ejes af Puregym

Fitness World har siden 2020 været ejet af Puregym, som er Storbritanniens største fitnessoperatør. 

Siden Puregyms opkøb af Fitness World har udfordringerne nærmest stået i kø grundet de samfundsmæssige forhold, som Covid-19 har medført, og det har i den grad ført til økonomiske udfordringer. 

Værst var situationen i foråret 2020, hvor Puregym – ifølge Børsen.dk – tabte omkring 40 millioner ugentligt.

Puregym har dog ikke mistet troen på projektet i Danmark, men de er klar over, at der skal kapital til, og derfor går de nu benhårdt efter en millardstor børsnotering.

Er det en god idé at købe Fitness World-aktier?

Hvis Puregym lykkes med deres mission, vil det naturligvis være muligt at investere stort i Fitness World-aktier, og så er det oplagte spørgsmål jo, om det er en god idé.

Umiddelbart er det kun fremtiden, der kan svare på, hvorvidt aktierne stiger eller falder i værdi, men hos Fitnesshelp.dk føler vi os temmelig sikre på, at det behov, som Fitness World dækkede inden krisen, også vil være til stede efter – også selvom mange har investeret i hjemmetræningsudstyr. Et hjemmetræningslokale kan nemlig ikke rigtigt måle sig med det, som Fitness World tilbyder. 

Hvis du overvejer at investere i Fitness World-aktier, anbefaler vi, at du visiterer Aktieskole.com, hvor du kan blive meget klogere på aktiehandel.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top