De bedste HOMETRAINERE

Hometrainer – Vi præsenterer dig for de 5 bedste hometrainere

Hvis vind, vejr og årstid ikke skal komme i vejen for, om du kan cykle eller ej, skal du investere i en hometrainer, så du kan altid kan sætte dig til rette i sadlen og trampe løs i pedalerne. I denne guide har vi peget på de 5 hometrainere, som vi mener, er de bedste på markedet lige nu.

Vores bud på de 5 bedste hometrainere

I det følgende vil vi præsentere dig for vores bud på de 5 bedste hometrainers. Listen tager udgangspunkt i brugeranmeldelser og tests udført af andre. Ved hver hometrainer finder du vores automatiske prissammenligner, som selv sørger for at indhente de bedste priser, så du ikke kommer til at betale for meget.

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Tacx Flux 2 
Populær hometrainer fra Garmin

Derfor anbefaler vi denne ✓

TACX FLUX 2 SMART HOMETRAINER
Forhandler Totalpris Læs mere
5.499,00 DKK Besøg butikken
6.145,00 DKK Besøg butikken
6.149,00 DKK Besøg butikken

Opdateret udgave af den populære hometrainer fra Garmin

Hvis du kender lidt til hometrainere i forvejen, har du med stor sandsynlighed hørt om Garmins Flux hometrainere. Tacx Flux 2 er en opdateret og optimeret udgave af den oprindelige hometrainer fra Garmin, som i forvejen var god, men som nu, i denne opdaterede udgave, er endnu bedre! 

Flux 2 kan yde op til 2000 watt i modstand, hvilket er 25% bedre end forgængeren. Kan du lide at køre i bjerge, kan hometraineren simulere helt op til 16% stigning – det er ligeledes bedre end forgængerens 10%.

Derudover har man foretaget diverse småændringer og justeringer på baggrund af erfaringerne med den oprindelige Tacx Flux, hvorfor du får et gennemarbejdet, optimeret og fremragende produkt, hvis du vælger at investere i Flux 2.

Fungerer med alle de populære apps

Skal træningen med din hometrainer være sjov og motiverende, kan du med fordel vælge at bruge en af de mange apps, som digitalt transporterer dig fra dit hjem til landevejene. Gennem apps kan du tracke dine præstationer eller cykle sammen med eller konkurrere mod andre. 

Denne hometrainer fungerer blandt andet sammen med Tacx apps, Zwift og TrainerRoad.

Du kan ganske nemt koble Flux 2 sammen med din smartphone ved hjælp af ANT+ (kræver tilkæb af antenne) eller Bluetooth.

Relativt støjsvag

Du behøver ikke bekymre dig om sure miner ved aftenbordet, hvis du har trampet i pedalerne i timevis, for den støjsvage Flux 2 kommer ikke til at forstyrre resten af husstanden mere end højst nødvendigt. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 16 kg
 • Modstand: Op til 2000 watt
 • Stigning: Op til 16%
 • Tilslutning til smartphone: ANT+ og Bluetooth

Elite Direto XR-T
Kraftfuld og alsidig hometrainer

Derfor anbefaler vi denne ✓

Elite Direto XR-T - hometrainer
Forhandler Totalpris Læs mere
6.399,00 DKK Besøg butikken

Klar til brug ud af kassen

Det er utroligt nemt at komme i gang med Elite Direto XR-T. Du skal blot pakke din hometrainer ud, montere cyklen og så er du mere eller mindre klar til at give den gas på landevejen eller i bjergene.  

Når din hometrainer ikke længere er i brug, kan den desuden let foldes sammen og gemmes væk i skabet eller under sengen.

Kan kobles sammen med diverse apps

De fleste vælger at bruge en hometrainer sammen med en eller flere af de mange smarte træningsapps, som er tilgængelige. Hometraineren er kompatibel med bl.a. My E-Training, Zwift, TrainerRoad, Bikevo, Kinomap og Sufferfest.

Tilslutningen til din favorit app kan nemt klares gennem Bluetooth eller ANT+. 

Køber du Elite Direto XR-T får du en måneds adgang til Zwift med i pakken, så du kan teste den populære hometrainer-app gratis.

Passer til både ryttercykel og mountainbike

Uanset om du foretrækker at køre i terræn på din mountainbike eller give den gas på landevejene på din ryttercykel, kan du tilslutte din jernhest til denne hometrainer, som er kompatibel med begge typer af cykler.

Perfekt til at simulere cykling i bjerge

Har du en bjergrytter gemt i maven, er denne hometrainer et perfekt valg!

Elite Direto XR-T kan yde 2100 watt i modstand, hvilket gør, at den kan simulere stigninger på helt op til 22%. Det indre svinghjul er desuden af høj kvalitet, så du er garanteret en effektiv, realistisk og ensartet modstand under hele din træning. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: ca. 10.3 kg
 • Modstand: Op til 2100 watt
 • Stigning: Op til 22%
 • Tilslutning til smartphone: ANT+ og Bluetooth

Saris H3
Udviklet af rutinerede cykelentusiaster

Derfor anbefaler vi denne ✓

Forhandler Totalpris Læs mere
8.199,00 DKK Besøg butikken

Skabt af passionerede cykelentusiaster

Hvad gør man, hvis man skal bruge en hometrainer, men ikke mener, at dem der er på markedet, er gode nok? 

Man laver sin egen!

Nogenlunde sådan er historien om amerikanske Saris, som har sin oprindelse i USA, hvor en gruppe af passionerede cykelentusiaster satte sig for at skabe det produkt, som de selv gik og manglede.

Resultatet af deres produktudvikling er Saris H3, som ikke blot er en yderst solid og robust hometrainer med høj ydeevne, men som også er en af de mest lydløse på markedet.

Meget lydsvag

En af de ting, som skaberne af denne hometrainer søgte, var muligheden for at cykle derhjemme uden det forstyrrede hele husstanden, fordi det larmede.

Saris H3 er derfor blandt andet skabt som et støjsvagt alternativ til de andre hometrainere på markedet, som måske ikke nødvendigvis lyder som en tændt jetmotor, men som dog alligevel kan være forstyrrende for boligens andre beboere, når de er i brug. 

Saris H3 er en af de absolut mest lydløse hometrainere på markedet, og ved 32 km/t når den et lydniveau på beskedne 59 decibel. Til sammenligning har en normal samtale et lydniveau på omkring 60 dB.

Robust og behagelig at bruge

Det er især værd at rose H3’eren for at være yderst stabil at bruge. Når først hometraineren er plantet solidt på gulvet, kan du være sikker på, at den står fast. Du risikerer altså ikke, at den gynger fra side til side, selv når du træder allerhårdest i pedalerne.

Det 9 kg tunge svinghjul og elektromagnetisk modstand sørger for, at modstanden er stabil og føles realistisk, når man kører.

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 21,3 kg
 • Modstand: Op til 2000 watt
 • Stigning: Op til 20%
 • Tilslutning til smartphone: ANT+ og Bluetooth

Wahoo KICKR Version 5
Avanceret hometrainer med lavt støjniveau

Derfor anbefaler vi denne ✓

Forhandler Totalpris Læs mere
8.999,00 DKK Besøg butikken
8.999,00 DKK Besøg butikken

Ekstra realistisk køreoplevelse

En hometrainer er perfekt til cykelentusiaster, som gerne vil kunne cykle i al slags vejr på alle tidspunkter af døgnet. Ulempen er dog, at det ikke føles 1:1 som at cykle i den fri natur, når man tramper løs i pedalerne på hometraineren. 

Du kan dog komme væsentligt tættere på en autentisk cykeloplevelse, hvis du vælger at investere i Wahoo KICKR, som er særligt god til at imitere følelsen af at køre på cykel på landeveje eller i terræn udendørs.

KICKR er udstyret med særlige AXIS fødder, som gør det muligt for cyklen at tilte op til 5 grader, når du træder i pedalerne. I praksis betyder det, at det føles langt mere autentisk at cykle, fordi selve cyklen agerer mere naturligt.

De geniale AXIS fødder kombineret med et velfungerende svinghjul gør, at du får en yderst autentisk cykeloplevelse, som kun ganske få andre hometrainere kan matche.

Fornuftig støjniveau

Lydniveauet for Wahoo KICKR er på ganske fornuftige 60 dB, hvilket svarer nogenlunde til en ganske almindelig samtale mellem to personer.

Brug den sammen med dine favorit apps

Uanset hvilke(n) app(s) du bruger, når du træner på din hometrainer, kan du være sikker på, at de er kompatible med Whaoo KICKR. 

Ved hjælp af enten Bluetooth eller ANT+, kan du koble din hometrainer sammen med din smartphone, tablet eller computer. 

Praktiske oplysninger

 • Vægt: 21,5 kg
 • Modstand: Op til 2200 watt
 • Stigning: Op til 20%
 • Tilslutning til smartphone: ANT+ og Bluetooth

Saris Mag+
Simpel og prisvenlig hometrainer

Derfor anbefaler vi denne ✓

Saris Mag+ - Billig hometrainer
Forhandler Totalpris Læs mere
1.699,00 DKK Besøg butikken

Billig hometrainer

Okayokay… Billig er naturligvis et relativt begreb, men sammenligner man med priserne på de andre hometrainers her på vores liste, er denne med adskillige længder den billigste.

Betyder det så, at maskinen er noget skrald?

Nej, naturligvis ikke. Men du kan dog ikke forvente samme kvalitet og funktionalitet som ved de dyrere modeller – det giver sig selv. Den fornuftige pris på denne hometrainer gør den ideel til dig, som endnu ikke er sikker på, om det er noget for dig, eller hvis du kun har tænkt dig at bruge maskinen i ny og næ, og derfor ikke nødvendigvis har brug for det bedste af det bedste.

Modstanden justeres med det medfølgende greb til cykelstyret

På grund af den lave pris på denne hometrainer, kommer du til at gå lidt på kompromis med visse ting. En af tingene, som er anderledes på denne sammenlignet med de dyrere modeller, er, at modstanden ikke automatisk tilpasses, når du har tilsluttet den en af de mange smarte træningsapps. 

I stedet skal du selv sørge for at skifte imellem de 5 forskellige modstandsniveauer med det medfølgende greb, som ganske nemt kan monteres på styret af din cykel.

Fungerer sammen med træningsapps

Saris Mag+ kan sagtens fungere sammen med Zwift, Kinomap, TrainerRoad eller hvilken træningsapp, du måtte ønske at bruge. Det fungerer dog ikke direkte ud af æsken, for hvis Saris Mag+ skal kunne kobles sammen med din smartphone, tablet eller computer, skal du bruge en speed sensor.

Disse koster typisk mellem 150 og 300 kroner.

Praktiske oplysninger

 • Støjniveau: 70-74 dB
 • Modstandsniveauer: 5 stk.
 • Tilslutning til smartphone: Kræver køb af speed sensor

Se flere hometrainers her

Befandt din nye hometrainer sig ikke umiddelbart iblandt vores anbefalinger, kan du fortsætte din jagt hos en af de mange forhandlere af hometrainers. 

Tryk nedenfor og se endnu flere muligheder:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen