Guide til valg af massageapparat

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit
Beurer MG100 masageapparat

Beurer MG 100

God til prisen

Beurer MG16 Shiatsu

Den smarte

Tunturi massagepistol

God til prisen

Beurer MG16 Shiatsu

Vores favorit
Beurer MG100 masageapparat

Beurer MG 100

Den smarte

Tunturi massagepistol

Vores bud på de 5 bedste massageapparater

Døjer du med ømme muskler og led, eller trænger du bare til at kunne forkæle dig selv med lækker massage, så skal du have et massageapparat! I denne artikel præsenterer vi dig for vores bud på de bedste massageapparater, ligesom vi viser dig de bedste aktuelle priser.

Efter en lang dag på job eller en ekstra hård træning i fitnesscentret, kan man godt ende med at blive øm og spændt i kroppen. Smerten og stivheden går som regel væk af sig selv, men hvis du ikke vil vente flere dage, før du er fuldt funktionsdygtig igen, kan du lindre symptomerne med et massageapparat. 

Der findes flere forskellige typer af massageapparater, så for at gøre det lettere for dig at danne dig et overblik, har vi valgt at fremhæve 5 af de forskellige typer, som vi mener, fortjener din opmærksomhed.

Beurer MG 100
Luksuriøs infrarød massageapparat med to hoveder

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beurer MG100 masageapparat

Luksus for alle pengene

Hvis du er villig til at spendere lidt ekstra på dit massageapparat, er dette luksuriøse apparat et fremragende valg. Udover de mange smarte funktioner og features – mere om dem senere – får du et apparat som ligger solidt i hånden. Der er god tyngde i apparatet, og så er der to smarte håndtag, som gør betjeningen nem og bekvemmelig – uanset om du bruger den alene eller sammen med en partner.

Vi er især begejstrede for det stilfulde ydre i aluminium, som ikke blot er rart at røre ved, men som også ser rigtig pænt ud. 

Massevis af gode funktioner

Der er massevis af praktiske funktioner at få armene i vejret over. Beurer MG100 har blandt andet:

 • 4 forskellige massageprogrammer
 • Infrarød varme
 • Justerbar massagehastighed
 • Medfølgende massagehoveder som kan skiftes
 • Lækre glidesikre håndtag

Brug den alene eller med din partner

Beurer MG100 er skabt både til brug alene eller med en partner. Derfor er massageapparatet udstyret med to forskellige håndtag, så man kan få et godt greb, uanset om man masserer sig selv eller sin bedre halvdel.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 160 x 150 x 450 mm
 • Strømkilde: Stikkontakt
 • Vægt: Ca. 1,74 kg

Tunturi massagepistol
Populært og effektivt massageapparat

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Massagepistoler er det nye!

Særligt de senere år er massagepistoler blevet utroligt populære. De fleste der har prøvet en, kan med sikkerhed fortælle, at populariteten er helt berettiget. Udover at være nem at bruge, kan en massagepistol, eller massagegun som de også kaldes, give rigtig effektiv og behagelig massage, som er perfekt til ømme muskler og led.

Den løber ikke tør for strøm lige med det samme

Midt i en lækker massagetur, hvor man nærmest er i ekstase over den behagelige følelse, som apparatet giver, er der ikke noget værre, end hvis batteriniveauet pludselig rammer nul, så man er nødt til at afbryde seancen. 

Du behøver dog ikke frygte for batterilevetiden, hvis du investerer i massagepistolen fra Tunturi, for batteriet er noget helt særligt!

Til trods for en kraftig motor, som giver eminent massage, kan du forvente op til imponerende 11 timers brugstid på det indbyggede batteri. Medmindre du er i færd med en massage-maraton, kan du altså være sikker på, at der er rigeligt med strøm til massage af hele din ømme krop.

Batteritiden afhænger dog af, hvor meget du skruer op for motoren i pistolen.

Du får en taske til opbevaring med i købet

Hvis du vælger at investere i Tunturi massagepistol, får du en smart sort taske med til opbevaring af både massageapparatet, strømforsyning og de fire medfølgende massagehoveder.

Tasken gør det nemt at have massagepistolen med på farten, ligesom du altid har et sted, hvor du kan placere apparatet, når det ikke er i brug.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 23 x 7 x 24,5 cm
 • Strømkilde: Indbygget batteri
 • Vægt: Ca. 1,36 kg

Beurer MG147 Shiatsu
Varme- og massagepude i én

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beurer MG147 Shiatsu Massagepude

Varme og massage – ultimativ forkælelse!

Hvis du virkelig skal være god ved dig selv, skal du vælge Beurer MG417, som ikke bare varmer dig op, men som også forkæler ømme muskler og led med behagelig Shiatsu massage. 

Hvis du, ligesom os, ikke arbejder med massage til dagligt, har du sikkert ingen idé om, hvad Shiatsu er. Helt simpelt og kort fortalt, er det en gammel og yderst effektiv massageteknik, som stammer fra Asien. Shiatsu er en form for fingermassage, som dog også involverer håndfladerne. 

Alt det skal du dog ikke bekymre dig om, for det eneste du skal gøre, er at læne dig tilbage, tænde for puden og lade dig varme imens du får lækker massage fra de 4 roterende massagehoveder i puden. 

Betrækket kan komme i vaskemaskinen

Vi tør godt garantere, at du kommer til at bruge din massage- og varmepude rigtigt ofte. Derfor vil den med sikkerhed også trænge til at blive vasket før eller siden, hvilket heldigvis er en smal sag. Du piller blot betrækket af puden, hvorefter det kan komme i maskinen og vaskes ved 30 grader.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 40 x 27 x 12 cm.
 • Vaskbar: Ja, betrækket kan komme i maskine
 • Strømkilde: Stikkontakt
 • Vægt: 1,47 kg

Beurer MG16 Shiatsu
Lille og praktisk massageapparat

Derfor anbefaler vi denne ✓

Perfekt til tasken

Hvis du har brug for massage for at lindre ømme muskler og led i løbet af arbejdsdagen, kan dette lille og smarte massageapparat uden problemer pakkes med i tasken sammen med madpakken, så du kan forkæle din krop, når du har tid og lyst.

Hvis du ofte er på farten, eller gerne vil have mulighed for at kunne få massage, når du er væk hjemmefra – fx ved ferier i udlandet – er Beurer MG16 et oplagt valg.

Massage med vibrationer

Der er ikke tale om et teknisk vidunder af et massageapparat, men til trods for sin lille størrelse, kan du faktisk forvente overraskende god massage. Apparatet masserer ved hjælp af vibrationer, og kombineret med berøring fra de tre små kugler i bunden, giver det en ganske lækker følelse, som med sikkerhed kan lindre smerter i ømme muskler. 

Beurer MG16 bruger 3 stk. AAA batterier, som nemt kan udskiftes, hvis apparatet løber tør for strøm.

Praktiske oplysninger

 • Mål: 10 x 10 x  cm.
 • Strømkilde: 3 stk. AAA batterier
 • Vægt: 0,16 kg

Beurer TENS EM49
Massage med medicinsk godkendte elektroder

Derfor anbefaler vi denne ✓

Elektrisk stimulation af muskler gennem elektroder

“Om jeg frivilligt vil have stød? NEJ TAK!”

Nogenlunde således var vores første tanke, og vi gætter på, at du sikkert tænker i nogenlunde samme baner. Vi skiftede dog hurtigt mening, da vi blev klogere på produktet og teknologien bag.

Først og fremmest er det vigtigt at slå fast, at det hverken er farligt eller gør ondt at bruge dette avancerede massageapparat. Faktisk er produktet medicinsk godkendt, så du har absolut intet at være nervøs for!

Massageapparatet fungerer ved, at du placerer de fire elektroder på det område, hvor du har brug for smertelindring eller massage. Herefter kan du ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening vælge imellem de i alt 64 forprogrammerede programmer. Når du har valgt et program, vil der sendes små elektriske impulser ud igennem elektroderne, hvilket stimulerer musklen til skiftevis at trække sig sammen og slappe af.

Effekten er meget tilsvarende en god massage, så du kan forvente smertelindring og opvarmning af de ømme muskler og områder på din krop.

Et effektivt alternativ til traditionel massage

Hvis du har prøvet med både professionelle massører og diverse massageapparater, men uden at opleve den store effekt, kan du overveje at give dette apparat en chance.

Beurer EM49 funger ved hjælp af elektriske impulser, og derfor kan den typisk give en lidt anden effekt end de mere traditionelle massageapparater og massageteknikker. 

Praktiske oplysninger

 • Strømkilde: 3 stk. AAA batterier

Vil du se flere massageapparater?

Hvis ingen af ovenstående massageapparater – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere apparater derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige