Guide til valg af massagepistol

I det følgende vil der optræde affiliate-links. 

Vores favorit

Backcare Premium

God til prisen

Tunturi massagepistol

Premium

Theragun Prime

God til prisen

Tunturi massagepistol

Vores favorit

Backcare Premium

Premium

Theragun Prime

De seneste år er massagepistoler blevet mere og mere populære, hvilket uden tvivl hænger sammen med, at man med en sådan pistol let kan få løsnet op for sine spændinger, og at det tilmed er rigtig dejligt at modtage massage fra en massagepistol.

I dag findes der rigtig mange massagepistoler, og markedet kan – for at sige det mildt – være lidt af en jungle at skulle navigere rundt i. Der er dog ingen grund til at få sved på panden; vi har nemlig gjort det hårde arbejde for dig og udvalgt de 7 bedste massagepistoler. 

Vores udvælgelse er sket med afsæt i uendeligt mange timers research, hvor vi – på en dybdegående facon – har sat os ind i, hvad det samlede marked byder på, og hvilke massagepistoler der har klaret sig bedst i diverse tests. Tilmed har vi selv testet en enkelt af de massagepistoler, vi anbefaler.

I vores udvælgelsesproces har vi særligt lagt vægt på følgende kriterier: Funktionalitet, brandets ry, pris, materialevalg, og hvilke muligheder massagepistolen byder på.

De 7 bedste massagepistoler

Herunder følger vores bud på de 7 bedste massagepistoler. Buddene præsenteres i vilkårlig rækkefølge. 

Hvert bud er ledsaget af en letforståelig produktbeskrivelse, så du kan lære de enkelte massagepistoler rigtig godt at kende. 

Tilmed præsenterer vi dig for forhandlernes aktuelle priser, så du – hvis du er i købehumør – kan købe den massagepistol, der er det rette valg for dig, til en så skarp pris som overhovedet muligt.

Premium massagepistol 3.0 fra Backcare

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

I skrivende stund har denne fine massagepistol modtaget 14 anmeldelser fra forbrugere, der har investeret i denne, og samtlige anmeldende forbrugere har kvitteret med 5 ud af 5 stjerner, hvilket vidner om, at Backcare har begået en massagepistol ud over det sædvanlige.

Hos Fitnesshelp.dk er vi i den grad også fans, og derfor var vi ej heller på noget tidspunkt i tvivl om, hvorvidt massagepistolen fra Backcare skulle med på vores oversigt over de allerbedste af slagsen. 

Udviklet i samarbejde med fysioterapeuter 

Det er hverken et tilfælde eller held, at denne massagepistol er blevet så vellykket, som den er. Det skyldes nemlig målrettethed og dygtighed fra producenterne, og at der er blevet taget en masse fornuftige valg op til og under produktionen og produktudviklingsfasen.

Et af de rigtige valg, der er blevet taget, er, at folkene bag produktet har udviklet det i samarbejde med en gruppe, der bedre end de fleste forstår sig på muskelømhed og anatomi – nemlig fysioterapeuter.

Et lille fun fact

Hvis du interesserer dig for fodbold, så kender du stensikkert AC Horsens. Et lille fun fact er, at Backcare er blevet udvalgt til officiel leverandør af massagepistoler til denne klub.

Foruden at være et fun fact må det også siges at være et kvalitetsstempel, da AC Horsens tilhører eliten i Danmark, hvorfor de naturligvis altid er ude efter de bedste produkter, der kan dulme muskelsmerter og lignende.

Kraftig motor 

Backcares massagepistol er udstyret med en ekstremt kraftig motor og byder på hele 20 forskellige hastighedsindstillinger. 

Der er derfor både noget for dig, der ønsker en blid massage, og dig, der ønsker en hård omgang.

Med 6 forskellige massagehoveder

Med til massagepistolen følger 6 forskellige massagehoveder, og disse er altså ikke kun med blot for syns skyld.

Hvert massagehoved har nemlig hver sine forcer. 

Eksempelvis egner det kugleformede hoved sig perfekt til allround-massage, mens det flade massagehoved er perfekt til de store muskelgrupper, eksempelvis baller, ryg, lår samt bryst.

Med fin lille rejsetaske

Du får virkelig noget for pengene, hvis du investerer i denne massagepistol, for udover alt det, som vi allerede har nævnt, så medfølger der også en fin lille rejsetaske, der kan håndtere både massagepistol og massagehoveder.

Takket være denne fine rejsetaske kan du have massagepistolen med, hvorhen du ønsker. Personligt er jeg blevet ekstremt begejstret for at medbringe min på skiferier, da jeg som regel får rigtig ømme ben de første dage. 

Praktiske oplysninger

  • Batterilevetid: Op til 4 timer
  • Vægt: 1 kg
  • Mål: 20 × 15 × 7 cm

Det siger forbrugerne

Kilde: Backcare.dk

Laura Karnøe
5/5

“Hold nu vimmer den kan sparke røv! Ikke sæt den helt op på 20, da den simpelthen har så meget power. Jeg har den på 12, og den giver den vildeste dybe massage i mine baglår, hvor jeg lider af væskemangel, så jeg nemt får kramper der.”

Jesper
5/5

“Klart billigere end konkurrenter og er skide god. Har købt en fra konkurrenten som jeg har returneret da den larmede for meget. Prøvede denne, den larmer ikke og er hamrende kraftfuld”

Barbenders Massagepistol

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-10-20 16:07:55

Denne fine massagepistol fra mærket Barbenders har vi selv haft fornøjelsen af at teste, og lad os bare allerede nu afsløre, at vi var og er yderst begejstrede for produktet, hvorfor vi godt tør love, at du næppe bliver skuffet, sæt du investerer i netop dette.

Lille og fiks

Massagepistolen, der ankommer i en fin opbevaringstaske, er en af de mindre modeller på markedet, hvilket bestemt ikke gør noget. Massagepistolens beskedne størrelse gør nemlig, at massagepistolen ligger godt i både store og små hænder. 

Forskellige massagehoveder

Med til massagepistolen følger fire forskellige massagehoveder, som er yderst lette at skifte imellem. 

De fire forskellige hoveder bidrager med fire meget forskellige typer massage, og på Fitnesshelp.dk’s redaktion er vi mest til massage med det runde hoved. Flere af de andre hoveder har dog bestemt også deres fortrin, og det er uden tvivl en styrke med lidt forskelligt at skifte imellem.  

Meget let at bruge

Der er kun en enkelt knap på massagepistolen, hvilket gør massagepistolen yderst brugervenlig. I hvert fald når man lige lærer systemet at kende.

Hvis man holder knappen inde, tændes massagepistolen – altså såfremt der er strøm på.

Trykker man derefter en gang kort på knappen øges intensiteten af massagen. Holder man knappen inde i et par sekunder, slukkes massagepistolen. Super simpelt.

Der er i alt fire forskellige intensitetsniveauer at vælge imellem, hvilket ikke er synderligt meget, hvis man sammenligner med mange andre massagepistoler. 

Dog må vi sige, at massagepistolens fire forskellige intensitetsniveauer er så forskelligartede, at de i den grad rakte til vores behov for variation. 

Under powerknappen er der nogle små lamper, der fortæller forbrugeren, hvilket intensitetsniveau massagepistolen p.t. er på. 

Lyser en af lamperne, befinder man sig på det laveste niveau, mens fire lysende lamper angiver, at niveauet er det højest muligt. 

Få kritikpunkter

Langt hen ad vejen leverer massagepistolen fra Barbenders til UG, men der er dog nogle ganske få små kritikpunkter, som vi mener, du bør oplyses omkring, inden du eventuelt investerer i produktet. 

Disse kommer herunder i punktform:

  • Det ene massagehoved har ikke samme form, som formen i opbevaringstasken
  • Ledningen, der medfølger til opladning, er lidt kort
  • Byder ikke på lige så mange intensitetsniveauer som flere af konkurrenterne.

Massagepistol fra Tunturi

Derfor anbefaler vi denne ✓

Her får du en relativt prisvenlig massagepistol med hele 20 forskellige hastighedsniveauer, der går fra 1200 til 3300 omdrejninger pr. minut. Derfor kan massagepistolen uden besvær klare både en blid og hård omgang massage.

Med 4 massagehoveder

Med i prisen er der inkluderet forskellige massagehoveder. To af disse er kugleformede, mens et andet er fladt, og det sidste er formet som en gaffel. 

Man må ikke undervurdere vigtigheden af at have forskellige massagehoveder til sin massagepistol, da typen af massagehoved har stor betydning for, hvor behagelig og effektiv massage af en given kropsdel er.

Yderst brugervenlig

Bagerst på massagepistolen finder du en LED-touchskærm. Via denne kan du let vælge hastighed samt se den resterende batterilevetid. Et super nemt og brugervenligt setup!

Fremragende batterilevetid

Foruden at være dejligt brugervenlig og udstyret med en kraftig motor udmærker denne massagepistol sig ved sin imponerende batterilevetid, som er helt op til 11 timer. 

Bruger du massagepistolen rigtig meget, er fem timer dog nok mere realistisk end de 11, men fem timer er nu også rigtig, rigtig hæderligt, synes vi.

Relativt støjsvag

Når enheden er i brug, udsender den lyde i et niveau af 50-60 dB, hvilket på ingen måde er noget, som du bliver døv af. 

Faktisk tøver vi ikke med at betegne den som ganske støjsvag.

Fin taske medfølger

Der medfølger en rigtig fin taske, hvori du både kan have de 4 forskellige massagehoveder og massagepistolen. Med denne taske vil du let kunne have massagepistolen med, hvorhen du nu engang ønsker. 

Er du typen, der tager på aktive ferier, vil du elske at have massagepistolen med, da den vil kunne sørge for, at du hver dag vågner uden ømhed og er klar til nye eventyr.

Praktiske oplysninger

  • Vægt: 1360 g
  • Hastighedsniveauer: 20
  • Mål: 23 x 7 x 24.5 cm

Massagepistol fra Painhunter

Derfor anbefaler vi denne ✓

Denne ledningsfri massagepistol fra Painhunter byder på hele 20 forskellige hastighedsniveauer, hvorfor den både kan klare en blid og hård omgang massage. 

Fornuftig batterilevetid

Massagepistolens batterilevetid lyder på omkring 4 timer, hvilket må siges at være ganske hæderligt. 

6 massagehoveder medfølger 

Med til denne massagepistol følger hele 6 forskellige massagehoveder, blandt andet et kugleformet, et fladt og et gaffelformet. 

Vigtigheden af at have en række forskellige massagehoveder at skifte imellem kan ikke undervurderes, da kropsområdet, der skal udsættes for massage, er afgørende for, hvordan et ideelt massagehoved ser ud. 

Rejsetaske medfølger 

Der følger en fin rejsetaske med til massagepistolen, hvor du kan opbevare både selve pistolen og de 6 massagehoveder. Med denne fine taske vil du let kunne have massagepistolen med, når du drager på tur, og det kommer du til at værdsætte. Det er nemlig ganske let at blive en smule afhængig af sin massagepistol.

Praktiske oplysninger

  • 20 hastighedsindstillinger
  • +4 timers batteritid (2.500 MaH batteri)
  • 3200 slag i minuttet (50HZ)
  • CE-godkendt.

Abilica MassageGun Pro

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-10-20 16:07:55

Hvis du har læst denne produktguide kronologisk, så ved du, at rigtig mange massagepistoler byder på omkring 20 forskellige hastighedsniveauer. Det er naturligvis fedt med en masse forskelligt at vælge imellem, men for nogle bliver det lidt uoverskueligt med så mange forskellige niveauer.

Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er denne massagepistol fra Abilica måske mere dig. Den byder nemlig blot på 6 forskellige hastighedsniveauer i et interval på 1200-2800 omdrejninger i minuttet, hvilket bidrager til, at den er rigtig let at betjene. 

Foruden ovenstående kendetegnes massagepistolen ved at dejligt let, have et stilrent design og være af rigtig fin kvalitet over hele linjen. 

5 massagehoveder medfølger

Med til massagepistolen følger 5 forskellige massagehoveder, blandt et kugleformet, et fladt og et gaffel-formet.

De 5 forskellige hoveder giver dig mulighed for en dejligt varieret omgang massage. Flere af dem er i øvrigt specifikt produceret med henblik på at maksimere effekterne af massage af række givne muskelgrupper.

Fin batterilevetid

Du slipper for irriterende ledninger og lignende med denne massagepistol, som er drevet af et genopladeligt batteri. Det tager cirka 3,5 timer at lade batteriet op, og et fuldt opladet batteri vil kunne holde mellem 2 og 5 timer.

Praktiske oplysninger

  • Batteritid: 2-5 timer
  • Ladetid: 3,5 timer
  • Vægt: 700 gram
  • Materialer: Rustfrit stål, ABS og silica gel.

Theragun Prime-massagepistol

Derfor anbefaler vi denne ✓

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Massagepistolen her ligger – takket være sit særegne ydre – eminent godt i hånden. Vi tøver derfor ikke med at konkludere, at denne udgave er en af de mest behagelige at bruge. 

Foruden at være rigtig behagelig at bruge er den også dejligt let at bruge. Det er nemlig meget let at skifte mellem de forskellige hastighedsniveauer, lige såvel som det på ingen måde volder en besvær at skifte mellem de forskellige massagehoveder, der medfølger.

Kæmpe forbrugerhit

Massagepistolen forhandles blandt andet på Amazon.com, og som du måske ved, kan forbrugerne herinde anmelde de produkter, de køber. I skrivende stund har 863 forbrugere valgt at anmelde denne massagepistol, som har scoret imponerende 4,8 ud af 5 stjerner.

Byder på 5 forskellige hastigheder 

Massagepistolen byder på 5 forskellige hastigheder. Ved den laveste hastighed giver pistolen 1750 slag i minuttet, mens den afgiver 2400 slag i minutter ved den højeste hastighed.

Kan samarbejde med smart app

Som noget ganske særligt er denne massagepistol udstyret med Bluetooth, hvilket giver dig mulighed for at at få den til at snakke sammen med app’en TheraBody, der kan hentes i App Store eller Google Play.

Og denne app kan altså gøre massagepistolen til noget ganske ekstraordinært. 

Appen åbner nemlig op for en masse forskellige muligheder, og en række af disse beskrives i videoen nedenfor.

Med 4 forskellige massagehoveder

Der medfølger 4 forskellige massagehoveder til enheden. Hver især har de naturligvis forskellige styrker, og du vil blandt andet via appen kunne opnå indsigt i, hvornår du bør bruge de enkelte.

Praktiske oplysninger

  • Størrelse: 22.5 cm x 16 cm x 7.3 cm
  • Vægt: 1 kg.

Musclepain-massagepistol

Derfor anbefaler vi denne ✓

Last updated: 2024-10-20 16:07:57

Musclepains massagepistol er udviklet og gennemtestet i samarbejde med fysioterapeuter i hele landet. At inddrage fysioterapeuter i produktudviklingen har vist sig at være en rigtig, rigtig god idé, for Musclepains massagepistol er uden tvivl en af de bedste på markedet.

10 hastighedsindstillinger

Massagepistolen byder på 10 forskellige hastighedsindstillinger, så uanset om du er til en blid omgang massage eller en omgang, hvor du virkelig bliver rusket igennem, vil denne massagepistol kunne levere varen.

Fornuftig batteritid

Batteritiden lyder på hele 4-5 timer, hvilket i den grad må siges at være godkendt. 

Støjsvag motor

Du skal ikke bekymre dig om at få hovedpine af støj fra massagepistolens motor. Denne er nemlig ganske støjsvag og udsender ikke lyde, der er over 45 dB.

Med 7 forskellige hoveder samt taske

Med til massagepistolen følger 7 forskellige massagehoveder samt en fin rejsetaske.

De 7 forskellige massagehoveder har hver deres fordele og ulemper, og der vil medfølge informationer om, hvornår du bør bruge et specifikt hoved frem for de andre.

Praktiske oplysninger

  • Slagdybde: 10 mm
  • Vægt: 800 gram.

Det siger forbrugerne

Kilde: Musclepain.dk

Nanna Rubin
5/5

“Der er fandme smæk på, jeg bruger den hverdag og jeg er virkelig vild med den !”

Sandra
5/5

“Jeg er super glad for min massagepistol. Den fungere virkelig godt og er nem at bruge. Bruger den efterhånden hver aften. Kæmpe anbefaling herfra”

Vil du se flere massagepistoler?

Hvis ingen af ovenstående massagepistoler – mod forventning – var, hvad du søgte, så fortvivl ej. 

Vi har nemlig kun vist et lille udsnit af, hvad det samlede marked består af. Der er derfor mange flere massagepistoler derude! 

Klik på knappen herunder, hvis du kunne tænke dig at se en masse af dem. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige

Bedste priser

Beklager. Der er p.t. ingen priser tilgængelige