3 fede cykelferiedestinationer

3 populære destinationer til cykelferier

Mangler du lidt inspiration til destinationen for din næste cykelferie, så er artiklen her lige noget for dig. Her beskriver vi nemlig 3 fede og populære cykelferiedestinationer.

Hvis du er typen, der godt kan lide at være aktiv på din ferie, mens du får en masse frisk luft, så er en cykelferie helt sikkert lige noget for dig. 

Udover ovenstående fordele er en kvalitet ved cykelferien, at synet – i hvert fald hvis man vælger en fornuftig destination – forkæles med uanede mængder skønhed i form af smuk natur og eventuelt også interessante bygningsværker. 

Og lige netop det der med at vælge en fornuftig destination vil vi meget gerne hjælpe dig med. 

Vores redaktion består nemlig blandt andet af tre cykelferie-entusiaster, og alle tre har fået lov til at pege på deres absolutte favoritdestination til en cykelferie. 

Hvilke destinationer der er blevet peget på, gennemgår vi i de kommende afsnit. 

Toscana

Efter lidt betænkningstid pegede et af vores redaktionsmedlemmer på Toscana som den – ifølge ham – perfekte destination for en cykelferie. Noget, der fik de andre redaktionsmedlemmer til at nikke anerkendende.

Der er flere forskellige årsager til, at Toscana virkelig udmærker som destination for en cykelferie. Først og fremmest er vejret herligt i sommermånederne. Derudover byder området på vanvittig smuk natur, hvilket på ingen måde heller trækker ned i helhedsvurderingen.

Sidst, men ikke mindst er det heller ikke en ulempe, at Toscana ikke befinder sig længere væk fra Danmark, end man relativt let kan køre dertil.

Nice

Nice er en hamende ‘nice’ cykelferiedestination, hvis du spørger mig. Beklager den tamme humor, men jeg kunne ikke stå for fristelsen…

Når vi anbefaler Nice som cykelferiedestination, er der særligt tale om området uden om storbyen.

Dette byder blandt andet på en masse fede stigninger, for eksempel Col d’Eze, Col de Vence og Cote du Peille. Derfor er destinationen særligt oplagt for dig, der godt kan lide at prøve kræfter med udfordringer, der virkelig går i lårbasserne.

Derudover er området for dig, der holder af skøn natur, og som på din cykelferie også gerne vil have mulighed for at smage på lidt byliv. 

Gardasøen

Vores sidste anbefaling af cykelferiedestination er det populære feriemål Gardasøen. 

Området udmærker sig i høj grad ved at tilbyde noget for alle. Der er både noget for de erfarne, der ønsker udfordrende terræner, og der er noget for dem, der er på udkig efter mere børnevenlige ruter.

Derudover udmærker området sig ved at byde på flot natur, gode bademuligheder og lækkert vejr.

Ligeledes er det naturligvis en fordel, at området ikke befinder sig synderligt langt væk fra Danmark. Med andre ord er det ganske overkommeligt at komme dertil.

Nyttige links

Uanset hvilken destination du vælger til din næste cykelferie, finder du herunder en række links til sider, der indeholder information, der vil være ekstremt nyttigt for dig:

Scroll to Top