Vil du i gang med lidt hjemmetræning? Prøv en af disse tre apps

Kunne du godt tænke dig at komme i gang med at hjemmetræne, men mangler du motivationen? I så fald er et godt forslag, at du prøver at hente en træningsapp målrettet netop dem, der hjemmetræner, og i artiklen her fremhæver vi tre af de i den henseende bedste.

Selvom alle og enhver ved, hvor sundt og godt for kroppen det er med et par ugentlige træningspas, har rigtig mange af os stadigvæk meget, meget svært ved at finde motivationen til at få pulsen op.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er artiklen her lige noget for dig.

I hvert fald hvis du ikke finder tanken om hjemmetræning decideret frastødende.

Sagen er nemlig den, at vores erfaring er, at det bliver både sjovere og lettere at finde motivationen til at hjemmetræne, hvis man henter en god træningsapp, der fungerer som både instruktør og indpisker.

Der findes utallige apps på markedet målrettet folk, der hjemmetræner, og i de kommende afsnit præsenterer vi vores favoritter i vilkårlig rækkefølge.

Caliber

Caliber er en fantastisk træningsapp, som i øjeblikket er 100% gratis og fri for annoncer.

Appen kan bruges af dem, der træner ude, i et fitnesscenter og derhjemme.

Uanset hvor du træner, vil du i appen kunne finde et utal af fede træningsøvelser, som kan hjælpe dig med at nå de mål, du sætter i appen. Du kan også følge dine fremskridt i appen.

Derudover er det værd at bemærke, at appen skiller sig ud ved at tilbyde lektioner til alle erfaringsniveauer. Med andre ord betyder det, at uanset om du er en erfaren eller uerfaren motionist, vil du i appen kunne finde indhold, der er tilpasset dit nuværende niveau.

Yoga Studio

En yderst populær hjemmetræningsform er yoga, og hvis du ved, at din hjemmetræning primært kommer til at bestå af yoga-øvelser, giver det mening at hente en app målrettet yoga-udøvere. I den henseende vil vi gerne anbefale Yoga Studio.

I vores øjne er dette klart en af de bedste yoga-apps, der findes, hvilket blandt andet skyldes, at appen henvender sig til både nybegyndere og erfarne inden for yoga.

Ligeledes skyldes det, at appen er yderst brugervenlig og byder på et utal af fine instruktionsvideoer.

7 Minute Workout

7 Minute Workout er den perfekte app til dem, der ikke dagligt ønsker at afsætte en halv til en hel time til hjemmetræning. Appen, der byder på et enormt bibliotek af træningsøvelser, sammensætter nemlig daglige træningsprogrammer, som blot tager syv minutter.

Syv minutter lyder dæleme ikke af meget, tænker du, men du vil formentlig blive meget overrasket over, hvor vilde resultater du vil kunne opnå ved at træne syv minutter dagligt i en længere periode.

Kilde: Mobiloraklet.dk.

Scroll to Top